wiktoria12
Mama i żona :)
A co tyle sprzątacie.??Ja jak nieraz pojechałam do mamy to zeby posprzątać to dnia brakowałowitam
od środy siedze u mamy,bo miałam pare spraw do załatwienia i już kolejny dzień zmagamy się z porządkami
A co jest córci??Pisz u nas to Ci sie nudzić nie będzieDrogie mamusie dziękuję za przywitanie. Widzę, że dzieje się u Was wiele. Potrzeba mi czasu aby to wszystko ogarnąć.
Jak już pisałam jestem na url. wych. Urlop zaplanowany mam do końca lutego, ale już będę musiała go przedłużyć. Niestety nie mam z kim zostawić córeczki. Jedni dziadkowie przacują, druga babcia starsza, schorowana. Myślałam kiedyś o niani ale nie chce nałej z kimś obcym zostawiać. Żłobek odpada, daleko od domu, a i córcia ma pewne problemy ze zdrówkiem i nie nadaje się do żłobka - bynajmniej publicznego. Siedzimy więc w domku same, bo mąż duzo pracuje. Cieszę, że będę mogła popisać na forum to mi się przyda, bo czasem oszaleć można:-).
Kochana tak już teraz jest ze albo sie nie chce albo czasu nie manie ma za co Eddi :-) pisz dużo i często:-) Witajcie mamusie poniedziałkowo:-) zaczynamy nowy tydzień:-) nie wiem co się dzieje:-( nie ma mnie to Wy jesteście a jak jestem to Was nie ma:---( nie mówię o takich porankach no bo wiadomo, no ale wczoraj po południu i wieczorem:-) takie pustki:-) bardziej aktywne jesteście na tajnym to wiem ale tu do Nas też zaglądajcie bo smutno bez Was:-) pozdrawiam i miłego poniedziałku życzę:-):-):-)
To musiało być gorąco w łóżku zazdroszczeWitam.
Aleksia Twoje frustracje uszami wychodzą .
Kochana teraz tak jest.
Dużo się zmieniło od tamtej pory kiedy Ty byłaś.
Dzieci nam porosły ,częśc dziewczyn do pracy wróciła i nie ma czasu ,by tak często na forum siedzieć.
Teraz są godziny ,że ani jednej duszy nie dostrzeżesz ,a są i takie (choć bardzo rzadko już) ,że pisać nie nadążysz. ;-)
Uciekam jeszcze łózka ,bo mąż tam na mnie czeka. ;-):-):-)
Pozdrawiam poniedziałkowo i życzę miłego dnia.
Zdrówka dla Wiki żeby sie nie rozchorowałaWitam z ranca
Dominik w szkole,dziewczynki spia a ja zajadam sobie smakijaPogoda ok i nawet cieplutko jest
Wczoraj caly dzien mialam gosci
Najpierw przyjechala siora z Kacprem i MajkaPosiedzieli z 2 godzinki i szlismy Ich odprowadzic na tramwajW miedzyczasie spotkalismy sie z druga siora,ktora posiedziala u ans do wieczoraNo i wieczorem jeszcze znajomi wbili sie na kaweA wiec czasu to nie mailam wczoraj wcale hehe;-):-)
Wikusia cos mi wczoraj delikatnie goraczkowala,ale dalam jej na noc ibufen i mam nadzieje ze dzisiaj bedzie ok
Jak bym mojego słyszała Ze jak Cie nie pasuje to idzale bez dzieci:--(bo mówi ze by mi ich nie dał jeszcze by mi ich pierwszy przywiózłWitam w słoneczny poniedziałek :-) słoneczko cudnie świeci ale przymrozek był w nocy i to dość mocny więc na razie zimno trochę chociaż od wschodu na słoneczku mam już 15 stopni Kuba ogląda dorę a ja jem śniadanko dobrze że obiadek mam ze wczoraj to nic robić nie muszę ;-) muszę tylko skoczyć do apteki po jakiś syrop na kaszel bo wieczorem jak mnie dopadnie to aż płuca sobie wypluwam a wczoraj mnie mój mąż wkurzył na wieczór powiedziałam mu tylko że od kilku dni się źle czuję i cały czas zapierdzielam w domu a ten ma tylko zakwasy i siedział cały weekend na dupie to ten od razu wyleciał z tekstem że jak mi z nim źle to mam się dzisiaj spakować i jechać do mamy to ja wzięłam kołdrę i poszłam spać do Kuby wkurzył mnie na maxa aż mam ochotę spakować wszystko i pojechać do mamy
Asiu ja mam taką Nokie bardzo fajna jest polecamwitam :-) macie racje żywotnośc zmalała ja dziś zaczynam tydzień urlopu plany mam ambitne ale pewnie bnic z tegonie wyjdzie dziś nawet męzowi powiedziałam ze nic nie robię za oknem szaro buro i deszczowo telefon komórkowy po 3 latach odmówił posłuszeństwa imusze pomyslec o nowym podoba mi sie Nokia Nokia Poland - Nokia 2730 classic - produkty córcia mi pozyczyła sony ericsona al Sony Ericsson - Produkty - Telefony komórkowe - Przegląd - W595 e nie umiem go obsługiwac a moja corka jak najbardziej chyba sie starzeję wszystkim chorowitkom zdrówka zyczę i miłego dnia kobitki