reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam
od środy siedze u mamy,bo miałam pare spraw do załatwienia i już kolejny dzień zmagamy się z porządkami
A co tyle sprzątacie.??Ja jak nieraz pojechałam do mamy to zeby posprzątać to dnia brakowało:szok::szok:
Drogie mamusie dziękuję za przywitanie. Widzę, że dzieje się u Was wiele. Potrzeba mi czasu aby to wszystko ogarnąć.
Jak już pisałam jestem na url. wych. Urlop zaplanowany mam do końca lutego, ale już będę musiała go przedłużyć. Niestety nie mam z kim zostawić córeczki. Jedni dziadkowie przacują, druga babcia starsza, schorowana. Myślałam kiedyś o niani ale nie chce nałej z kimś obcym zostawiać. Żłobek odpada, daleko od domu, a i córcia ma pewne problemy ze zdrówkiem i nie nadaje się do żłobka - bynajmniej publicznego. Siedzimy więc w domku same, bo mąż duzo pracuje. Cieszę, że będę mogła popisać na forum to mi się przyda, bo czasem oszaleć można:-).
A co jest córci??Pisz u nas to Ci sie nudzić nie będzie:-D:-D
nie ma za co Eddi :-) pisz dużo i często:-) Witajcie mamusie poniedziałkowo:-) zaczynamy nowy tydzień:-) nie wiem co się dzieje:-( nie ma mnie to Wy jesteście a jak jestem to Was nie ma:-:)-:)-( nie mówię o takich porankach no bo wiadomo, no ale wczoraj po południu i wieczorem:-) takie pustki:-) bardziej aktywne jesteście na tajnym to wiem ale tu do Nas też zaglądajcie bo smutno bez Was:-) pozdrawiam i miłego poniedziałku życzę:-):-):-)
Kochana tak już teraz jest ze albo sie nie chce albo czasu nie ma:tak:
Witam.
Aleksia Twoje frustracje uszami wychodzą .:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana teraz tak jest.
Dużo się zmieniło od tamtej pory kiedy Ty byłaś.
Dzieci nam porosły ,częśc dziewczyn do pracy wróciła i nie ma czasu ,by tak często na forum siedzieć.:no:
Teraz są godziny ,że ani jednej duszy nie dostrzeżesz :crazy::crazy::crazy:,a są i takie (choć bardzo rzadko już) ,że pisać nie nadążysz. ;-):-D:-D:-D:-D
Uciekam jeszcze łózka ,bo mąż tam na mnie czeka. ;-):-):-)
Pozdrawiam poniedziałkowo i życzę miłego dnia.
To musiało być gorąco w łóżku:-D:-D:tak::tak::tak: zazdroszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Witam z ranca
Dominik w szkole,dziewczynki spia a ja zajadam sobie smakija:tak::tak::tak:Pogoda ok i nawet cieplutko jest:tak::tak::tak:
Wczoraj caly dzien mialam gosci:szok::szok::szok:
Najpierw przyjechala siora z Kacprem i Majka:tak::tak::tak:Posiedzieli z 2 godzinki i szlismy Ich odprowadzic na tramwaj:tak:W miedzyczasie spotkalismy sie z druga siora,ktora posiedziala u ans do wieczora:szok:No i wieczorem jeszcze znajomi wbili sie na kawe:szok::tak::tak:A wiec czasu to nie mailam wczoraj wcale hehe;-):-)
Wikusia cos mi wczoraj delikatnie goraczkowala,ale dalam jej na noc ibufen i mam nadzieje ze dzisiaj bedzie ok:tak::tak::tak:
Zdrówka dla Wiki żeby sie nie rozchorowała
Witam w słoneczny poniedziałek :-) słoneczko cudnie świeci ale przymrozek był w nocy i to dość mocny więc na razie zimno trochę :sorry2: chociaż od wschodu na słoneczku mam już 15 stopni :-D Kuba ogląda dorę a ja jem śniadanko :tak: dobrze że obiadek mam ze wczoraj to nic robić nie muszę ;-) muszę tylko skoczyć do apteki po jakiś syrop na kaszel bo wieczorem jak mnie dopadnie to aż płuca sobie wypluwam :sorry2: a wczoraj mnie mój mąż wkurzył na wieczór :no: powiedziałam mu tylko że od kilku dni się źle czuję i cały czas zapierdzielam w domu a ten ma tylko zakwasy i siedział cały weekend na dupie :crazy: to ten od razu wyleciał z tekstem że jak mi z nim źle to mam się dzisiaj spakować i jechać do mamy :wściekła/y: to ja wzięłam kołdrę i poszłam spać do Kuby :no: wkurzył mnie na maxa :no: aż mam ochotę spakować wszystko i pojechać do mamy :wściekła/y:
Jak bym mojego słyszała Ze jak Cie nie pasuje to idz:-D:-D:-Dale bez dzieci:-:)-(bo mówi ze by mi ich nie dał jeszcze by mi ich pierwszy przywiózł :-D:-D
witam :-) macie racje żywotnośc zmalała :tak: ja dziś zaczynam tydzień urlopu plany mam ambitne ale pewnie bnic z tegonie wyjdzie :-D dziś nawet męzowi powiedziałam ze nic nie robię :-D za oknem szaro buro i deszczowo :tak:telefon komórkowy po 3 latach odmówił posłuszeństwa :no: imusze pomyslec o nowym podoba mi sie Nokia Nokia Poland - Nokia 2730 classic - produkty córcia mi pozyczyła sony ericsona al Sony Ericsson - Produkty - Telefony komórkowe - Przegląd - W595 e nie umiem go obsługiwac a moja corka jak najbardziej chyba sie starzeję :szok:wszystkim chorowitkom zdrówka zyczę i miłego dnia kobitki :-D
Asiu ja mam taką Nokie bardzo fajna jest polecam

reklama
musze miec jakis telefon prosty w obsłudze coby łatwo sie pisało sms-y i bez udziwnien ide co s popchnąc w domu mąz pojechał do tesco i miał zanieśc mój LG http://www.bozo.pl/Telefony-komorkowe/LG/KE970-Shine/ do naprawy jak sie naprawi to moze Wojtek bedzie miał raz na 3 lata moge se zmienic telefon LG fajny isprawdziłsie u mnie ale widocznie przyszedł czasna zmianę telefonu

Ostatnia edycja:
Witam laseczki po weekendzie :happy2::happy2:
za oknem słoneczko cieplutko jest aż żyć się chce :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dziś Pietruszka do pracy na 9 więc nie musiałam Antoniego rano ciągnąć z nami do szkoły ale....tym sposobem dźwigałam rano zakupy a tak to zawsze myk myk pod wózek :-D:-D:-D
Kochane weekendu nie nadrabiam bo jakoś tak czasu mam mało :-p:-p:-p już zdążyłam wyprasować fure prania nastawić pralkę ,pomyć gary...i tu oczywiście pianą plułam bo rano i wieczorem nikt nic nie mył wię jak wszyscy się rozeszli to wszystko zostało dla mnie :wściekła/y::wściekła/y: bo ja to poprostu pomywaczka jakaś jestem :sorry2:sprzątaczkę sobie gratis do mieszkania dostali :wściekła/y::wściekła/y: no ale jak juz ogarnęłam to furia mi przeszła :-D:-Dale wieczorem z nimi pogadam sobie :tak:
Aleksia bo u nas teraz tak jest że ruch mniejszy:sorry2::sorry2::sorry2: ale to nie znaczy że zerowy:-D i wierzę że jeszcze będą momenty że tłok będzie że ho ho hooooo:-D:-D:-D
Joasiu urlop zaczynasz aż ci zazdroszczę :-) ale wiadomo urlop jak to urlop dla kobiety w domu:sorry2:zaraz się okazuje że okna trzeba umyć prasowania tona meble przestawić odstawić urzędy pozałatwiać....a tak się na koniec okazuje że dla siebie czsu zabrakło :baffled: kochana ja miałam ericsona i to był mój najlepszy telefon szybko załapałam jego obsługę i super mi się spisywał no i bardzo mi się podobają one :tak::tak::tak:nokie z kolei ma moja teściowa i moja mama i mówią że to najłatwiejsze w obsłudze telefony:tak::tak: więc wybieraj najlepszy dla siebie i póki masz urlop zagłębiaj jego obsługę :tak::tak: no i mam nadzieję że w trakcie urlopu znajdziesz więcej czssu dla nas :tak::tak:
Edii witaj u nas :tak::tak:pisz dużo i często a zobaczysz jak tu super jest :tak::tak:bo to chyba jedyne forum gdzie od ząbków ,płaczu ,skarg na chłopów po sex fasynację życiem i hobby jest wszystko:-D:-D:-D:-D:-D bo to matki polki są więc wiadomo mydło widło i powidło :-D:-D:-D
As maturę zdasz mówię ci to jakem wróżka :-D:-D:-D
Dowiklus cały dzień gości:szok::szok::szok: ja mam tu dom pusty od gości:-(a szkoda :-:)-:)-(le za to dom pełen dzieci mam i ich śmiechu :-D
Anakonda to rób sobie dziś dzień leniuszka :-D:-D:-D
Laski jaki jest najlepszy proszek do białego???????????ale taki który naprawdę dopiera??bo widzę że nam ubrania szarzeją :baffled::baffled::baffled:a trochę tych białych ubrań mamy :baffled:

Malinka a jakze plany ambitne bo od 3 miesięcy odkąd zmieniłam prace byłam gosciem w domu i zawyczaj nic nie robiłam tylko dosypiałam także mieszkanie do poprawki ale dziś odpuszczam jutro zacznę :-D ericsona musze oddac Zuzi bo to jej prezent a ja juz zdecydowałam sie na nokię :tak:
zaraz powiesze pranie poomysle o obiedzie Gabrysie mam chorą w domu i dlatego mi sie nic nie chce robić bo co troche cos chce odemnie :wściekła/y:a urlop ma 5 dni za zeszły rok
ja do białego mam Vizir http://www.vizir.pl/Produkty/Absolute-Sensitive-do-bialego/ i mam bielutkie ubrania

Ostatnia edycja:
Malinka no toś kobitko napracowała od rana :-)
a u nas słoneczko powolutku wychodzi tak ze coś sie zrobic da ja teraz zawiesiłam pranie i ide nastawic drugie i troche ogarnąć kto wie może i okna wymyje ??

A co do proszku ja mam Ariel ale ja mało białych ubrań piore bo mało ich mam a jak mam to daje do kolorowych bo nie uzbierała bym do prania żeby samo białe prac no chyba ze z przescieradłami ale ony już bardziej kolorowe przypominają :-)

Witajcie poniedziałkowo.
Martynka odprawiona do szkoły. Tak się stęskniła za dziewczynkami że nawet zwyczajowego buziaka nie dostałam.
Nati już trochę lepiej. Łobuzica już mi odmawia przyjmowania syropków i jest ryk bo jakoś tą gorączkę trzeba zbijać. Mam nadzieję że jej już przejdzie bo jak nie to jutro do lekarza.
Dom ogarnięty. Obiad przygotowany i do 12.30 laba.

Witam z ranca
Dominik w szkole,dziewczynki spia a ja zajadam sobie smakija:tak::tak::tak:Pogoda ok i nawet cieplutko jest:tak::tak::tak:
Wczoraj caly dzien mialam gosci:szok::szok::szok:
Najpierw przyjechala siora z Kacprem i Majka:tak::tak::tak:Posiedzieli z 2 godzinki i szlismy Ich odprowadzic na tramwaj:tak:W miedzyczasie spotkalismy sie z druga siora,ktora posiedziala u ans do wieczora:szok:No i wieczorem jeszcze znajomi wbili sie na kawe:szok::tak::tak:A wiec czasu to nie mailam wczoraj wcale hehe;-):-)
Wikusia cos mi wczoraj delikatnie goraczkowala,ale dalam jej na noc ibufen i mam nadzieje ze dzisiaj bedzie ok:tak::tak::tak:

Dowikła trzymam kciuki żeby Wiki nic się nie wykluło.

As no dziękuję Ci bardzo:-:)-:)-( Dowikluś witaj:-) widzę ze i Ty uwielbiasz gości:-):-):-) ha ha tak jak i ja, zresztą każdy chyba woli iść w gości:-) niż przyjmować:-) skąd to znam:-) u nas też pogoda w miarę ok, ciepło nawet, rano wychodziłam po chlebek to tak przyjemnie już było parę minut po wpul do siódmej:-):-):-)

Aleksia mój mężowy jest w tej grupie która woli mieć gości w domu niż w gości jechać. I nawet uczciwie mi zawsze pomaga w przygotowaniach. Ja w sumie też lubię jak ktoś wpada do nas bo nie trzeba się z tym całym majdanem (czytaj dziećmi) nigdzie upychać i ciągnąć.

Witam w słoneczny poniedziałek :-) słoneczko cudnie świeci ale przymrozek był w nocy i to dość mocny więc na razie zimno trochę :sorry2: chociaż od wschodu na słoneczku mam już 15 stopni :-D Kuba ogląda dorę a ja jem śniadanko :tak: dobrze że obiadek mam ze wczoraj to nic robić nie muszę ;-) muszę tylko skoczyć do apteki po jakiś syrop na kaszel bo wieczorem jak mnie dopadnie to aż płuca sobie wypluwam :sorry2: a wczoraj mnie mój mąż wkurzył na wieczór :no: powiedziałam mu tylko że od kilku dni się źle czuję i cały czas zapierdzielam w domu a ten ma tylko zakwasy i siedział cały weekend na dupie :crazy: to ten od razu wyleciał z tekstem że jak mi z nim źle to mam się dzisiaj spakować i jechać do mamy :wściekła/y: to ja wzięłam kołdrę i poszłam spać do Kuby :no: wkurzył mnie na maxa :no: aż mam ochotę spakować wszystko i pojechać do mamy :wściekła/y:

Beata mi na taki kaszel że mało co płuc nie wyrwie bardzo pomógł ACC Max. A żeby złapać oddech w czasie napadu takiego kaszlu zawsze mam pod ręką Halsy.

Widzę że mąż Cie potraktował takim tekstem jak ja zawsze traktuje swojego. Jak mnie czymś wkurzy to mu tłumacze że zawsze może się rozwieźć i wyprowadzić. Oczywiście szkopuł w tym że mieszkamy w jego domu ale nigdy mi z takim argumentem nie wyjechał.

Asiu mój mężowy też uważa nokie za najlepsze pod słońcem telefony. Coś w tym musi być skoro nawet moja mama umie je obsługiwać. Ja mam Sonego Eryka ale strasznie mnie wkurza.

Malinka ja białe rzeczy zawsze piorę w Bryzie i Vanishu ale czy ja wiem czy nie szarzeją:crazy:

Coś chyba jeszcze miałam ale zapomniałam. Cóż starość nie radość.
Miłego dnia.

hej laski

ja tylko przywitac sie chciałam bo slaba jestem goraczka mnie od wczoraj wykancza mam dosc nie mam sily na nic dobrze ze maksiu zaczał ferie i nie musiałam rano go zawozc do szkoly:tak::tak:spałam do 10.30 dopiero maz mnie obudził a on od rana z dziecmi rajcował:tak::tak:
weeken u rodziców bo mama miała urodziny no i mieli tez rocznice slubu najadlam sie i wypiłam likier toffi dobry bylno a od dzisiaj zaczynam zaprzyjazniac sie z Dukanem wiec moze i ja zostane jego kochanka:-D:-D:-D:-D

witam nowa mamusie :tak::tak::tak:

i widze ze Joanna :tak:wrócila do nas dawno nie czytałam twoich postów:tak::tak::tak:

Joasiu polecam nokie :tak: ja mam drugą z kolei i jest super :tak: teraz mam e63 i jest fajna :-)
Iwcik zdrówka dla Ciebie :tak:
Malinka powiedz mi Kochana Ty Antoszkę nie dajesz do przedszkola teraz co nie? Ja mam do białego bryzę i działa :tak:

Kubek poszedł spać a ja siedzę na necie i szukam jakiejś pracy chałupniczej co by trochę grosza dorobić :-) żeby można było wziąć kredyt i się budować lub mieszkanie kupić :tak: znalazłam oczywiście składanie długopisów itd ale jedna strona mnie zainteresowała ale nie jest napisane o co dokładnie chodzi w zarabianiu :sorry2: ZarabiamywDomu.com : Zarabiaj pieniądze pracując przez Internet tu jest ta strona :tak: powiedzcie mi Kochane co o tym sądzicie :tak:

reklama
Do góry