reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i jestem i ja :-) dzieci juz dawno spią a ja dostałam takich slinych skórczów brzucha i było mi strasznie niedobrze:/ ale posiedziałam w łazience na chwile i przeszło naszczęscie chyba mi zapiekanka zaszkodziła oby tylko dziecią nic nie było bo ony też jadły tylko z tym ze one troche a ja 2 zjadłam

reklama
Justyś dziękuję za streszczenie :tak::tak::tak::tak: teraz już kumam w poniedziałek strat co by -30 zobaczyć :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Fanta zazdroszczę figurki i chętnie po sąsiedzku oddam pare kilogramów :-D:-D dziękuję za żczenia i dla ciebie i twoich bliskich również wszystkiego naj:tak::tak:
MH dla mnie jak dla mnie ale mój Pietruszka już się dopytuje jaki komp jaki procek jakie parametry ile kosztował i inne typu 100 pytań do :-D:-D:-D:-D
Iwcik zdrówka dla Maxia i Lenka cukiereczek a sukienka boska :tak::tak: nie ma to jak mieć córcię :-D:-D:-D:-D można stroić..ale pamiętaj do czasu do czasu...więc korzystaj :-D:-D
Dowikluś no wreszcie :tak::tak: kochana to jak małża pożegnasz to szybko ogarniaj chatke i się u nas melduj:tak::tak::tak: bosz twoje już bez bocznych kółek się uczą a moja Julka nie potrafi rowerem jeździć nawet na 4 kółkach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wiki a ty się nie odchudzasz przypadkiem i stąd te skurcze:baffled::baffled::baffled:
Liduś zdrówka dla chłopaków masakra jak cała 3 choruje :-:)-:)-(
Laseczki to życzę miłego weekendu bo ja wiadomo weekend w pracy...a na drodze mamy masakre zaliczyłam mega szlifa z tyłkiem w kałuży :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2: ale miałam z siebie mega głupawkę całą drogę do domu tak mnie to ubawiło:-D:-D:-D
AAAAA WIKI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ MIŁOŚCI ZROZUMIENIA I WYTRWAŁOŚCI DLA CIEBIE I MĘŻA Z OKAZJI 5 ROCZNICY ŚLUBU:tak::tak::tak:
Buziolki kochane moje :*

Witam i ja
Melduje ze zyjemy:tak:Jakos tak czasu na wszystko brak:szok::szok::szok:
M wylatuje we wtorek rano,wiec jak doprowadze chatke do ladu to postaram sie zagladac czesciej:tak::tak::tak:
Nie poczytalam nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Widzialam tylko zdjecie IWCIK coreczki w sukience hello kitty:tak::tak::tak:Cudna fotka,a Lenka jak rosnie:szok::szok::szok:
Ja wlasnie dzisiaj tez bylam na zakupkach i kupilam cos dzieciaczkom w h&m:tak::tak::tak:I upatrzylam dla siebie dwie fajowe kurtki w new yorker ale kupie je sobie jak M wyleci;-):-)

LENA
A czego poszukujesz?bo ja wlasnie wzielam sie za drobne porzadki u dziewczynek i powoli wystawiam na allegro:tak::tak::tak:
tu jest link jakby co;-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

A ile chcesz za sukienka i dres te dwa komplety co wystawiłaś??

Kochani, jest szansa na zdobycie 4 tys. zł na rehabilitację niepełnosprawnych dzieci z Marek. Chodzi o uczciwe wyklikanie projektu mareckiej fundacji „Pomocna Ręka” na stronie www.pb.pl/ (sonda po prawej stronie ekranu). Sprawa jest pilna. Głosowanie trwa tylko do niedzieli. Koniecznie roześlijcie informację do swoich znajomych - konkurencja jest silna. Wygrajmy razem pieniądze dla mareckich dzieciaków!

dzieci spia maz w pracy a ja jeszcze zagladam do was :-):-):-) maksiu mial chyba jakąs przejsciówke jednodniowke bo przed spaniem mierzyłam gorączke ale mial tylko 37.7 wiec nie dawałam mu nic bo u dziecka to nie gorączka :baffled:zobacze jeszcze co bedzie rano ale mam nadzieje ze to jakes dziwne jednodniowe było:-D:-D:-D

Dowikla a po czym poznałas ze sukienka Lenki jest z H&M :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

AS ja juz zaglosowalam ale widze ze jakis chlopak ma tam duza przewage ale moze jeszcze nic nie jest przesądzone:tak:

Kochani, jest szansa na zdobycie 4 tys. zł na rehabilitację niepełnosprawnych dzieci z Marek. Chodzi o uczciwe wyklikanie projektu mareckiej fundacji „Pomocna Ręka” na stronie www.pb.pl/ (sonda po prawej stronie ekranu). Sprawa jest pilna. Głosowanie trwa tylko do niedzieli. Koniecznie roześlijcie informację do swoich znajomych - konkurencja jest silna. Wygrajmy razem pieniądze dla mareckich dzieciaków!

Zagłosowane;)

reklama
Do góry