wiktoria12
Mama i żona :)
DobranocA ja idę na ojca Mateusza i lulu dobranoc kochane!!!
A nie wiem czy mi sie wydaje czy mniej osób tu zagląda??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DobranocA ja idę na ojca Mateusza i lulu dobranoc kochane!!!
aHAa ma ktoś przerwę wieksza niż 5 lat??
Dzisiaj dostałam pierwszy okres masakra....a lekarze mówili, że po ciąży będą mniej bolesne ale u mnie chyba na odwrót!!
Nie karmie piersia od 4 mieisacaNospy nawet nie biore bo nie przynosi ulgi!!
Hej z rana Normalnei dopeiro z łóżka wylazłam Czasem jednak M się przyda w domu
Ja już nei wiem co jest z Laurą..wiem, że jednak mało kaloryczne mleko się zdarza...moze zacznę jej wprowadzać obiadki
Najada się na pewno, im więcej ją karmie tym więcej brudnych pieluch ale waga stoi. Kamcia Laura ur. się z wagą 4200g teraz ma 4 m-ce i waży 5800g:-(
U nas słonecznie, więc pewnie jakąś wycieczkę sobie fundniemy..tak super czuję się w nowych włosach że aż zyć mi się chce
ooo Agnes w końcu ktoś z moich stron mam 20 km do Wrohejka.
oliwka juz na szczęście zdrowa.także w poniedziałek bryka juz do przedszkola,czas najwyższy bo siedziała 2 tyg w domu.
Własnie usnęła a ja zabieram sie za robotę.
ide przygotować towar na jutro,trzeba go przewieźć do sklepu i ułozyć a rano znowu muszę wstac wczęsnie bo musze jechac do hurtowni i tak w kólko.
nie mogę się doczekać weekendu.Olwka jedzie do dziadków a my będziemy miec trochę luzu i czasu tylko dla siebie.choc moze troche uda nam sie odsapnąć i odpocząć od tego pospiechu.
hej laski
Maksiu no mial w nocy tez gorączke 39 mimo iz wieczorem dalam mu panadol na spanie ale i tak w nocy goraczkowal rano było troche mniej a teraz nie ma ma normalna 37 wiec jest oki zobaczymy co bedzie wieczorem bo nic go nie boli ani nie kaszle tyle co nie wiem skad ta goraczka
Ja własnie wrócilam niedawno z rzeszowa bylam w tesco na zakupach i w rossmanie obkupiłam Lenke i Maksia heeeee zreszta sobie tez zafundowałam balsam do ciała i zel pod prysznic zawsze to cos heeeeee no i biedronkowe zakupy bo cos trzeba jesc . Lenka własnie zjadla caly słoiczek z Hippa ziemniaczków z młoda marchewka i strasznie jej smakowało az braklo jeszcze sie darła wiec jej herbatke dałam do [popicia zeby nie krzyczala heeeeee
Maksiu cos czyta u siebie a stary poszedł jak zwykle w autach grzebac nie wiem czego tam szuka chyba złota haaaaaa
Lidka a jak tam twoje dzieci bardzo sie pochorowały??????????????
Malinka ja tez mam zacząć czytac dukana ale jeszcze sie nie zmobilizowałam )))
spadam obiad gotowac bo mój do roboty jedzie o 16
narazie spadam papapa