reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja witam z rana :-):-):-)
Dzisiaj czeka nas rodzinny, leniwy dzień :tak::tak::tak: a ponieważ słonko świeci to jakiś spacerek dłuższy zapewne zaliczymy :tak::tak::tak:
As pogratulować takiej córci :tak::tak:
Kerna może musisz ją dokarmiać jakimś sztucznym mleczkiem :eek::eek:

reklama
Hej z rana:-D Normalnei dopeiro z łóżka wylazłam:-D:-D:-D Czasem jednak M się przyda w domu:tak::-p
Ja już nei wiem co jest z Laurą..wiem, że jednak mało kaloryczne mleko się zdarza...moze zacznę jej wprowadzać obiadki:baffled:
Najada się na pewno, im więcej ją karmie tym więcej brudnych pieluch ale waga stoi. Kamcia Laura ur. się z wagą 4200g teraz ma 4 m-ce i waży 5800g:-(
U nas słonecznie, więc pewnie jakąś wycieczkę sobie fundniemy..tak super czuję się w nowych włosach że aż zyć mi się chce:-D

As gratki dla córki :-) no Kuba pobił jedzenie obiadu :szok:
Kerna oby mała zaczęła Ci przybierać na wadze :tak:

Witam. U mnie raz słoneczko raz chmury :tak: my już spakowani, a raczej ja i Kuba bo M ręce ma :sorry: moje dziecko zawiechę złapało :-) ogląda dorę :tak: jego ulubiona bajka :tak: przynajmniej ja mam spokój przez godzinkę :-) idę jeść szykować Kubie i w drogę :tak: do soboty Laseczki :-)

Witajcie
u mnie mały właśnie zasnął m w pracy a ja planowałam spacer no i oczywiście nie wypali bo jest niby tylko -5 ale wiatr okropny i nie ma co z moim maluchem wychodzić.

kerna faktycznie mała za dużo to ci nie przybrała przez te 4 miesiące ale ważne że wogóle przybrała :-) napewno wyniki będą dobre a jak zaczniesz wprowadzać obiadki to wtedy waga pójdzie w górę:-)

Dzisiaj dostałam pierwszy okres masakra....a lekarze mówili, że po ciąży będą mniej bolesne ale u mnie chyba na odwrót!!

Dopiero po takim czasie? pewnie karmisz piersią?:-)
U mnie jak dostałam pierwszą po porodzie to okropnie zdychałam jestem po cc i myślałam że umre no-spa forte nawet 2 tabletki i nic nie pomagało!I wez się dzieckiem opiekuj:sorry:
współczuje

Dopiero po takim czasie? pewnie karmisz piersią?:-)
U mnie jak dostałam pierwszą po porodzie to okropnie zdychałam jestem po cc i myślałam że umre no-spa forte nawet 2 tabletki i nic nie pomagało!I wez się dzieckiem opiekuj:sorry:
współczuje
Nie karmie piersia od 4 mieisaca;)Nospy nawet nie biore bo nie przynosi ulgi!!

hej mamuski!!
ale u nas dzis wieje:szok::szok::szok:,masakra nie:no: ma mowy by dzis na spacer wyjsc z dziecmi.
ja juz bylam w kosciele,teraz jestem w trakcie robienia obiadu,dzieci spia m gra z krystianem w piłkarzyki a ja zaraz uciekam do kuchni brac sie za drugie danie.
dzis po południu ma przyjechac do mnie moja kuzynka z mężem wiec mam nadzieje ze miło spedzimy czas.;-)

pozdrawiam.:-)

as-ale masz zdolną córcie,wcale sie nie dziwie ze jestes z niej dumna.:tak:
a kubuś po prostu jest niesamowity 5 godzin jesc rosół?????szok!!!:szok::szok:

kernus-mam nadzieje ze wynik wyjdą ok.

lena-bólu brzucha współczuje.:-(

beatka-szczesliwej drogi życzę.

reklama
Hej z rana:-D Normalnei dopeiro z łóżka wylazłam:-D:-D:-D Czasem jednak M się przyda w domu:tak::-p
Ja już nei wiem co jest z Laurą..wiem, że jednak mało kaloryczne mleko się zdarza...moze zacznę jej wprowadzać obiadki:baffled:
Najada się na pewno, im więcej ją karmie tym więcej brudnych pieluch ale waga stoi. Kamcia Laura ur. się z wagą 4200g teraz ma 4 m-ce i waży 5800g:-(
U nas słonecznie, więc pewnie jakąś wycieczkę sobie fundniemy..tak super czuję się w nowych włosach że aż zyć mi się chce:-D
Kerna mój Kuba przybierał 10 dag na tydzień i w końcu lekarze stwierdzili ,żre taki jego urok i dali mi spokój.
Na początku kazali monitorować wagę i jeździłam z nim co drugi dzień na ważenie no masakra jakaś .
Jak się najada to ja bym sztucznym nie dokarmiała ,bo Laura jest dzieckiem rehabilitowanym i bardzo dużo spala .
Ma prawo więc ,mniej przybierać.
Przynajmniej do takich wniosków doszli nasi lekarze jak ja miałam problem z małym.
Wprowadziłabym może 1 posiłek stały i tyle.
Ona jest duża i z powodzenie sobie z marchewką i ziemniaczkiem już poradzi.
:tak::-):-)

Do góry