reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My po obiadku dziś Bartusiowi zrobiłam dorsza z warzywkami :-)A nam kotlety z piersi do tego pieczone ziemniaki i pikle:-)mniam najgorsze tylko że mój m jeszcze nie wrócił do domku i chyba będzie gdzieś na 18 oby:-(

reklama
Witam i jestem i ja :-) obiedzona aż mi źle dzieci sie bawią a ja sie chyba pójde położyc

Kerna moja Martynka też mało przybierała na wadze nawet nas do szpitala chcieli wysłać ale później jakos ruszyło u Ciebie też tak bedzie.

Justa ja to cie kochana podziwiam że masz taką siłe walki i tak idziesz z wagą jak burza ja też tak chce :-) a ja leniwa ostatnio jestem

Dziewczyny jestem ciekawa jaka jest wg Was różnica między dziecmi poki co nie planuje i nawet nie zamierzam ale pytam z ciekawości:)

Dziewczyny jestem ciekawa jaka jest wg Was różnica między dziecmi poki co nie planuje i nawet nie zamierzam ale pytam z ciekawości:)

U nas jest 2 lata różnicy i powiem Ci ze nie żałuje ze taka różnice mamy między dziecmi Kamilek dużo nauczył sie dzięki Martynce co prawda dobych i złych rzeczy no bo ostatnio Martynka postanowiła nauczyc Kamilka przeklinać :/

U nas też dwa lata i tydzień. Moim zdaniem jest fajnie:tak::tak::tak:
As dzięki za porady, dziewczyny Poczekam i chyba wezmę się za obiadki:tak:

Wiki miło cie tu widziec :tak::tak::tak:

Lena, u mnie jest 2 lata 4 miesiace :tak: dziewczyny juz od jakiegos czasu sie ladnie bawia razem :tak:

Kerana, to juz 4 miesiace ma twoje maleństo, szok :szok::szok::-) Ja juz sowje podkarmiałam w tym wieku :tak:

Ja mam nowego kompa i nowy system, windows 7 troszke jestem zagubiona :eek:

Wiki miło cie tu widziec :tak::tak::tak:

Lena, u mnie jest 2 lata 4 miesiace :tak: dziewczyny juz od jakiegos czasu sie ladnie bawia razem :tak:

Kerana, to juz 4 miesiace ma twoje maleństo, szok :szok::szok::-) Ja juz sowje podkarmiałam w tym wieku :tak:

Ja mam nowego kompa i nowy system, windows 7 troszke jestem zagubiona :eek:
No Ciebie też miło tutaj widzieć.:-):tak:

Ja po 10 stycznia musze zanieśc kompa do naprawy bo obudowa mi pękła i na bateri jest też rysa ciekawe ile to potrwa:baffled:..

Dziewczyny powiedzcie mi jak wy sobie radzicie z tym ze dzieci są nie grzeczne bo ja juz nie wiem co mam robic :eek::eek::baffled::baffled:Dzieci mnie wogule nie słuchają już mi ręce opadają.
Jaka wy macie metode zeby dzieci słuchały?

aHA;)a ma ktoś przerwę wieksza niż 5 lat??

Tak .
Ja mam 14.5 i 8 lat czyli 6.5 roku różnicy .
W moim przypadku to bardzo dobrze,że taka różnica ,bo Klaudia dużo mi pomaga.
Często gęsto młody bardziej słucha jej niż mnie. :baffled::baffled::-D:-D:-D

No Ciebie też miło tutaj widzieć.:-):tak:

Ja po 10 stycznia musze zanieśc kompa do naprawy bo obudowa mi pękła i na bateri jest też rysa ciekawe ile to potrwa:baffled:..

Dziewczyny powiedzcie mi jak wy sobie radzicie z tym ze dzieci są nie grzeczne bo ja juz nie wiem co mam robic :eek::eek::baffled::baffled:Dzieci mnie wogule nie słuchają już mi ręce opadają.
Jaka wy macie metode zeby dzieci słuchały?
Kochana metoda prób i błędów.
Nie ma złotego środka. :no:
musisz sama zobaczyć na co najbardziej reagują i tyle.

Ja u swoich mocno wzmacniam to co robią dobrze i nie widzę błędów .
Po prostu na nie nie reaguję ,a jak już któreś przegina to robię przekierowania zachowania na coś co jest ogólnie dopuszczalne w społeczeństwie ;-):-D:-D:-D
Trudno się przestawić ,ale można . :tak::-):-)

Właśnie złożyłam kolejne zamówienie na koraliki do biżuterii i znów na kwotę ponad 150 zł. :baffled::baffled::baffled:,ale Daruś powiedział ,że jakoś to zapłaci ;-);-):-):-):-) i do sądu nie pójdziemy :-D:-D:-D:-D:-D więc spoko.:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry