aguska2017
Fanka BB :)
My po obiadku dziś Bartusiowi zrobiłam dorsza z warzywkami :-)A nam kotlety z piersi do tego pieczone ziemniaki i pikle:-)mniam najgorsze tylko że mój m jeszcze nie wrócił do domku i chyba będzie gdzieś na 18 oby:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jestem ciekawa jaka jest wg Was różnica między dziecmi poki co nie planuje i nawet nie zamierzam ale pytam z ciekawości
No Ciebie też miło tutaj widzieć.:-)Wiki miło cie tu widziec
Lena, u mnie jest 2 lata 4 miesiace dziewczyny juz od jakiegos czasu sie ladnie bawia razem
Kerana, to juz 4 miesiace ma twoje maleństo, szok :-) Ja juz sowje podkarmiałam w tym wieku
Ja mam nowego kompa i nowy system, windows 7 troszke jestem zagubiona
aHAa ma ktoś przerwę wieksza niż 5 lat??
Kochana metoda prób i błędów.No Ciebie też miło tutaj widzieć.:-)
Ja po 10 stycznia musze zanieśc kompa do naprawy bo obudowa mi pękła i na bateri jest też rysa ciekawe ile to potrwa..
Dziewczyny powiedzcie mi jak wy sobie radzicie z tym ze dzieci są nie grzeczne bo ja juz nie wiem co mam robic Dzieci mnie wogule nie słuchają już mi ręce opadają.
Jaka wy macie metode zeby dzieci słuchały?