wiktoria12
Mama i żona :)
As gratuluje zdolnej córki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i się przypomniało... hihih:-):-) już wiem:-) to Ciebie VIKAMCIA poproszę o ten przepis na te bitki:-):-):-)
moja też nie za dużo przybierała, ale jeslinie marudziłą to nie widziałam problemu , duże dzieci nie prszybierają na wadze tak szybko i tak mocno... zdaje mi się ze nie masz się czym martwić...Witam dziewczyny ja niestety jak po ogień. Życzę miłej nocki, AS gratulacje zdolnej córci
ja zjadłąm pizze i jest mi ciężko
Dzisiaj odebrałąm wyniki mojej i są ok. Teraz czekam na posiew i sięokaże albo i nie..jak wyjdzie neg. to nie wiem dlaczego nie tyje??????? Pewnie jednak moje mleko jej nie wystarcza
No to tyle
dobranoc;-)
nieźle... heheDzięki Wiki.
Dziewczyny ,ale mi się dziś ciśnienie podniosło.
Wychodziłam na zebranie o godz.16 .40 i wtedy nałożyłam młodemu miskę rosołu .Już wtedy zaczał go jeśc.
Wracam z zebrania i co widzę ?
Moje dziecko nadal je rosół. Już mnie poniosło ,ale jeszcze się powstrzymałam.
Stwierdziłam jednak ,że nie daruję draniowi i ten obiad musi zjeść.
Ogłaszam wszem i wobec ,że moje dziecko właśnie zjadło ostatnią łyżkę rosołu.
Zjedzenie obiadu zajęło mu więc-UWAGA !!!
5 godzin i 20 minut