reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam dziewczyny ja niestety jak po ogień. Życzę miłej nocki, AS gratulacje zdolnej córci:tak:
ja zjadłąm pizze i jest mi ciężko:-D
Dzisiaj odebrałąm wyniki mojej i są ok. Teraz czekam na posiew i sięokaże albo i nie..jak wyjdzie neg. to nie wiem dlaczego nie tyje??????? Pewnie jednak moje mleko jej nie wystarcza:zawstydzona/y:
No to tyle:zawstydzona/y:
dobranoc;-)

Dzięki Wiki.
Dziewczyny ,ale mi się dziś ciśnienie podniosło.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wychodziłam na zebranie o godz.16 .40 i wtedy nałożyłam młodemu miskę rosołu .Już wtedy zaczał go jeśc.
Wracam z zebrania i co widzę ?
Moje dziecko nadal je rosół. Już mnie poniosło ,ale jeszcze się powstrzymałam.:sorry2::sorry2:
Stwierdziłam jednak ,że nie daruję draniowi i ten obiad musi zjeść. :baffled::baffled:
Ogłaszam wszem i wobec ,że moje dziecko właśnie zjadło ostatnią łyżkę rosołu. :tak::-D:-D:-D:-D
Zjedzenie obiadu zajęło mu więc-UWAGA !!!
5 godzin i 20 minut :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

As nieziemski czas jedzenia rosołu a nie miał go zimnego??
Ja juz uciekam wpadne wieczorkiem jutro bo postanowiłam ze więcej poświęce czasu dziecią a kompa tylko wieczorem no chociaz jutro święto to zobacze :-) a teraz juz Dobranoc

Wiktoria Laura nie tyje w ogóle. Nie spada na szczęście ale w ogóle nie tyje....nic od przeszło miesiąca. Robimy badanie moczu, czekam na posiew teraz, usg ok....
Laura jest zadowolona, śpi ładnie, bez problemów.
As jestem w szoku!!!!W ogóle że taki czas jest możliwy:confused::szok:
no to dobranoc :-)

Kerna gdyby się nie najadała to by Ci płakała.;-)
Dzieci z dużą wagą urodzeniową karmione piersią przybierają bardzo powoli.:tak:
Jak jest wszystko oki to ja bym nieco wyluzowała i nie zwalała tego na pokarm ,że masz za mało kaloryczne mleko.
Pokarm zmienia się wg godzin i nie zawsze ma taki sam skład.:no:
On się dostosowuje do potrzeb dziecka.;-):-):-)

Aleksia to ci dziecko niespodzianke zrobiło :-D:-D2 litry to sporo mialas co czyscic ja pamietam jak mój wiózł w aucie cole na tylnim siedzeniu i na zakrecie spadła i sie rozpieprzyła :szok::szok::szok:wtedy to byl prysznic w aucie dobrze ze sam jechal:tak::tak::tak:

As jaka ty masz zdolna córe szpagat robic i jeszcze sie przy tym uczyc no no no tez bym tak chciała :-):-):-)ale to juz nie na moje lata takie szpagaty :-D:-D:-D

widze ze wiekszosc juz poszła spac wiec i ja zmykam

:-):-) już wiem:-) to Ciebie VIKAMCIA poproszę o ten przepis na te bitki:-):-):-)
no i się przypomniało... hihih
zaraz wrzucę na kulinarny:tak:

Witam dziewczyny ja niestety jak po ogień. Życzę miłej nocki, AS gratulacje zdolnej córci:tak:
ja zjadłąm pizze i jest mi ciężko:-D
Dzisiaj odebrałąm wyniki mojej i są ok. Teraz czekam na posiew i sięokaże albo i nie..jak wyjdzie neg. to nie wiem dlaczego nie tyje??????? Pewnie jednak moje mleko jej nie wystarcza:zawstydzona/y:
No to tyle:zawstydzona/y:
dobranoc;-)
moja też nie za dużo przybierała, ale jeslinie marudziłą to nie widziałam problemu , duże dzieci nie prszybierają na wadze tak szybko i tak mocno...:tak: zdaje mi się ze nie masz się czym martwić...
moja jak przestała przybierać a urosła to się zmniejszył jej poziom nasiatce , ale lekarz mówił że wszystko ok...

Dzięki Wiki.
Dziewczyny ,ale mi się dziś ciśnienie podniosło.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wychodziłam na zebranie o godz.16 .40 i wtedy nałożyłam młodemu miskę rosołu .Już wtedy zaczał go jeśc.
Wracam z zebrania i co widzę ?
Moje dziecko nadal je rosół. Już mnie poniosło ,ale jeszcze się powstrzymałam.:sorry2::sorry2:
Stwierdziłam jednak ,że nie daruję draniowi i ten obiad musi zjeść. :baffled::baffled:
Ogłaszam wszem i wobec ,że moje dziecko właśnie zjadło ostatnią łyżkę rosołu. :tak::-D:-D:-D:-D
Zjedzenie obiadu zajęło mu więc-UWAGA !!!
5 godzin i 20 minut :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:szok::szok::szok::szok:nieźle... hehe

reklama
Do góry