reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-)Czesc dziewczyny co tam u was słychać.Ja znowu zostałam sama i jest mi bardzo smutno:-( :-:)-:)-( dzieci jeszcze nie spią ale niedługo pójda a ja nie mam co ze sobą zrobic Jest tu ktoś:confused::confused::confused::confused:

Nie ma nikogo :-(

Ostatnia edycja:
reklama
:-)Czesc dziewczyny co tam u was słychać.Ja znowu zostałam sama i jest mi bardzo smutno:-( :-:)-:)-( dzieci jeszcze nie spią ale niedługo pójda a ja nie mam co ze sobą zrobic Jest tu ktoś:confused::confused::confused::confused:

Nie ma nikogo :-(

cześć Wiktoria:-) ja jestem właśnie wpadłam:-) a czemu zostałaś sama? Mąż wyjechał za granicę?:-:)-( kochane nie zerknelam która mamusia robiła bitki w sosie winnym;-) pycha pewnie:-) mogę prosić przepis:-):-) ?

No właśnie to jakby nie patrzeć to poza zieleniną i ryżem , i kaszami to nic nie jest zdrowe:sorry2::-D

justa mój musi dukana bo jak nie to ja schodnę za bardzo przez niego , jak mu tak musze powtarzać codziennie "zrób coś z tym brzuchem":-D

lenka dobry obiadek...
ja ostatnio robiłam bitki w soosie winnym.... mmmm mniami :-D

ale ciasta to ja tylko w soboty piekę :-p

:-):-) już wiem:-) to Ciebie VIKAMCIA poproszę o ten przepis na te bitki:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aleksia miło cie widzieć:-) tak mąż pojechał dzisiaj a ja zawsze pierwszego dnia ciężko to przeżywam.

Moje dzieci jeszcze nie spią robimy zapiekanki sobie i później pójdą spać

Aleksia powiedz mi czy twój synek chodzi juz do przeczkola?? czy jeszcze nie?? i powiedz mi czy w tym roku obowiązkowe jest ze dzieci w wieku 5 lat idą do przeczkola??

Puk puk jest tu ktoś jeszcze?:-):-):-) czy nie ma nikogo? :-) no i po zawodach:-) anabubka a Ty teraz rzadko wpadasz coś:-) smutno bez Was:-:)-:)-( to uciekam. Dobranoc Wszystkim:-):-):-) miłej nocy:-)

Aleksia miło cie widzieć:-) tak mąż pojechał dzisiaj a ja zawsze pierwszego dnia ciężko to przeżywam.

Moje dzieci jeszcze nie spią robimy zapiekanki sobie i później pójdą spać

Aleksia powiedz mi czy twój synek chodzi juz do przeczkola?? czy jeszcze nie?? i powiedz mi czy w tym roku obowiązkowe jest ze dzieci w wieku 5 lat idą do przeczkola??

nie martw się Kochana jak dzisiaj noc minie to już jutro będzie lepiej:-) Igor mój nie chodzi do przedszkola bo był tylko dwa dni, nie chce chodzić:-) ale do szkoły obowiązkowo od tego roku jako 5 latek:-) u nas to już w marcu trzeba dzieci zapisywać:-) zacznie się oberek i dojdą nowe obowiązki ale może to i lepiej dla mnie:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wieczorkiem wpadam żeby napisać że moje dzieciątko już śpi czekam tylko na mojego m :-)
Zastanawiam się co bym sobie zjadła na kolację i wymyśleć nie mogę hehe
Wszystkim kobietkom które na diecie są życzę zrzucania zbędnego tłuszczyku :-)
i powiem wam jeszcze że musze się wziąść w garść jakoś bo sie zrobiłam okropnie leniwa nic mi sie nie chce to chyba przez tą zimę człowiek żadnych atrakcji nie ma tylko w domu siedzi gdyby nie mój Bartuś to bym oszalała.

Aguśka jest super.
Moje dziecko jest najbardziej wysportowane w klasie.
Potrafi siedzieć lub leżeć na w-f ,(bo ma zwolnienie z niektórych ćwiczeń)w pozycji szpagatu i np: uczyć się gografii :-D:-D:-D.
Ogólnie z nauką jest w czołówce,dziecko bezproblemowe ,wyróżniające się swoją kulturą osobistą i obyciem w towarzystwie :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Aż normalnie nie wierzyłam ,że to o mojej córce ,bo napyskować to ona nieźle potrafi :-D:-D:-D ,ale to po mamusi ma ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry