reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-)Czesc dziewczyny co tam u was słychać.Ja znowu zostałam sama i jest mi bardzo smutno:-( :-:)-:)-( dzieci jeszcze nie spią ale niedługo pójda a ja nie mam co ze sobą zrobic Jest tu ktoś:confused::confused::confused::confused:

Nie ma nikogo :-(

Ostatnia edycja:
reklama
:-)Czesc dziewczyny co tam u was słychać.Ja znowu zostałam sama i jest mi bardzo smutno:-( :-:)-:)-( dzieci jeszcze nie spią ale niedługo pójda a ja nie mam co ze sobą zrobic Jest tu ktoś:confused::confused::confused::confused:

Nie ma nikogo :-(

cześć Wiktoria:-) ja jestem właśnie wpadłam:-) a czemu zostałaś sama? Mąż wyjechał za granicę?:-:)-( kochane nie zerknelam która mamusia robiła bitki w sosie winnym;-) pycha pewnie:-) mogę prosić przepis:-):-) ?

No właśnie to jakby nie patrzeć to poza zieleniną i ryżem , i kaszami to nic nie jest zdrowe:sorry2::-D

justa mój musi dukana bo jak nie to ja schodnę za bardzo przez niego , jak mu tak musze powtarzać codziennie "zrób coś z tym brzuchem":-D

lenka dobry obiadek...
ja ostatnio robiłam bitki w soosie winnym.... mmmm mniami :-D

ale ciasta to ja tylko w soboty piekę :-p

:-):-) już wiem:-) to Ciebie VIKAMCIA poproszę o ten przepis na te bitki:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aleksia miło cie widzieć:-) tak mąż pojechał dzisiaj a ja zawsze pierwszego dnia ciężko to przeżywam.

Moje dzieci jeszcze nie spią robimy zapiekanki sobie i później pójdą spać

Aleksia powiedz mi czy twój synek chodzi juz do przeczkola?? czy jeszcze nie?? i powiedz mi czy w tym roku obowiązkowe jest ze dzieci w wieku 5 lat idą do przeczkola??

Puk puk jest tu ktoś jeszcze?:-):-):-) czy nie ma nikogo? :-) no i po zawodach:-) anabubka a Ty teraz rzadko wpadasz coś:-) smutno bez Was:-:)-:)-( to uciekam. Dobranoc Wszystkim:-):-):-) miłej nocy:-)

Aleksia miło cie widzieć:-) tak mąż pojechał dzisiaj a ja zawsze pierwszego dnia ciężko to przeżywam.

Moje dzieci jeszcze nie spią robimy zapiekanki sobie i później pójdą spać

Aleksia powiedz mi czy twój synek chodzi juz do przeczkola?? czy jeszcze nie?? i powiedz mi czy w tym roku obowiązkowe jest ze dzieci w wieku 5 lat idą do przeczkola??

nie martw się Kochana jak dzisiaj noc minie to już jutro będzie lepiej:-) Igor mój nie chodzi do przedszkola bo był tylko dwa dni, nie chce chodzić:-) ale do szkoły obowiązkowo od tego roku jako 5 latek:-) u nas to już w marcu trzeba dzieci zapisywać:-) zacznie się oberek i dojdą nowe obowiązki ale może to i lepiej dla mnie:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wieczorkiem wpadam żeby napisać że moje dzieciątko już śpi czekam tylko na mojego m :-)
Zastanawiam się co bym sobie zjadła na kolację i wymyśleć nie mogę hehe
Wszystkim kobietkom które na diecie są życzę zrzucania zbędnego tłuszczyku :-)
i powiem wam jeszcze że musze się wziąść w garść jakoś bo sie zrobiłam okropnie leniwa nic mi sie nie chce to chyba przez tą zimę człowiek żadnych atrakcji nie ma tylko w domu siedzi gdyby nie mój Bartuś to bym oszalała.

Aguśka jest super.
Moje dziecko jest najbardziej wysportowane w klasie.
Potrafi siedzieć lub leżeć na w-f ,(bo ma zwolnienie z niektórych ćwiczeń)w pozycji szpagatu i np: uczyć się gografii :-D:-D:-D.
Ogólnie z nauką jest w czołówce,dziecko bezproblemowe ,wyróżniające się swoją kulturą osobistą i obyciem w towarzystwie :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Aż normalnie nie wierzyłam ,że to o mojej córce ,bo napyskować to ona nieźle potrafi :-D:-D:-D ,ale to po mamusi ma ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry