reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwcik dobrze zareagowałaś z tymi gnojkami to chyba nigdy się nie zmieni zawsze w szkołach znajdą sie takie dzieci co wyładowują swoja złość na młodzsych.
a wiecie co u nas ksiądz chyba nas olal bo chyba chodził już u nas na dzielnicy a do nas nie dotarł:confused:Nie wiem teraz czy mam się go spodziewać czy nie?

reklama
Hej hej:-) justa dziękuję Ci za przepis i linka:-) już tam poczytalam sobie:-) bułeczki już spisałam i też napewno będę je robić:-) spisałam też przepis na nalesniki szpinakowe:-) pewnie dobrze smakują:-):-):-) z tym farszen:-) As słońce a czy ja mogę u Ciebie złożyć specjalne zamówienie:-):-):-) złapałam nerwa w południe:-) bo Igorek wylał na dywan w pokoju cały 2 l napój:-( i cieszył się jakby nic się nie stało i to mnie najbardziej wkurzyło:-:)-:)-( teraz mu się zachcialo racuchow z jabłkami:-( i muszę mu usmazyc kilka z siadłęgo mleka:-):-):-)

As no tak ale ja przez to rozumiem że jak mleko szkodliwe (w tym artykule) na taką miarę , i że jekgo pochodne też , to ani śmietany m, ani jogurtów, ani kefirów.. serów??
to co my mamy jeśc?? mieso i sałatki
Mięso też niekoniecznie.;-):-):-)
A słyszałaś o takim wynalazku jak ryż ,kasze i warzywa?
Aby dzieci tak często nie chorowały na zap oskrzeli i płuc to wystarczy 1 raz dziennie podawać im owsiankę z dodatkami i bardzo często kaszę jaglaną(prażoną).
Tu masz rozmowę Romanowskiego na temat całej istoty prawidłowej diety .
I to wcale nie wyłącznie o jedzenie.:no:;-);-)
Logonia - Nim stracisz zdrowie - Rozmowa z lekarzem Tradycyjnej Medycyny Chiskiej

Witam

no i przezyłam z tym naszym ksiedzem przelecial kase wzial obrazki zostawil i kupe sniegu zostawił po sobie heeeeee buty mial takie ze sniegu nie miara nanosil :-D:-D:-D
no ale obeszlo sie bez niemiłych komentarzy :-):-):-)jak to maksiu powiedział ze nie było zle:-D:-D:-D:-D:-D

Lenka spi teraz a makisu na sniegu wariuje , a od rana tak wieje ze szok .....jak pojechałam po dzieci do szkoły ledwo sie przebiłam przez zaspy i spoznilam sie po niego 15 min bo w zaspie utknal jakis gosciu i nawet traktorem go nie mogli udrzec a moje dziecko stalo i plakalo bo jakies gnojki z trzecij klasy go bili jak sie wkurzyłam normalnie pytam go ktory zeby mi go pokazal no ale gówniarz wystraszyl sie i uciekł do szkoły ale akurat dyrektor szedł i miał pecha powiedziałam co zaszło i dyrektor powiedzial ze zostanie mu nagana wpisana choc nie chcial sie przyznac ale byly inne dzieci i potwierdzily wesje maksia a i na monitoringu sprawdza to i wezwa rodzićów tego chłopaka do szkoły mysli ze starszy to moze bic młodszego :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Iwcik i bardzo dobrze zrobiłaś.

Hej hej:-) JUSTA dzięki za przepis:-) już spisałam i napewno zrobię i będę robić:-) poczytalam u Ciebie sobie:-) i spisałam też przepis na naleśniki szpinakowe:-) wydaje mi się ze będą dobre też. Jutro chyba zrobię je:-):-):-). Złapałam dzisiaj nerwa bo Igor wylał cały napój na dywan:-) całe 2 litry:-( i się cieszył jakby nic się nie stało:-) As a czy ja mogę specjalne zamówienie złożyć u Ciebie:-):-):-)?
Jasne ,że możesz ,ale poczekaj ,aż zamówione produkty i półfabrykaty do mnie przyjdą.
Stosowne zamówienie już zrobione od wczoraj. :-D:-D:-D:-D

spadam dziewczynki na tą wywiadówkę.:baffled::baffled:

Hej hej:-) justa dziękuję Ci za przepis i linka:-) już tam poczytalam sobie:-) bułeczki już spisałam i też napewno będę je robić:-) spisałam też przepis na nalesniki szpinakowe:-) pewnie dobrze smakują:-):-):-) z tym farszen:-) As słońce a czy ja mogę u Ciebie złożyć specjalne zamówienie:-):-):-) złapałam nerwa w południe:-) bo Igorek wylał na dywan w pokoju cały 2 l napój:-( i cieszył się jakby nic się nie stało i to mnie najbardziej wkurzyło:-:)-:)-( teraz mu się zachcialo racuchow z jabłkami:-( i muszę mu usmazyc kilka z siadłęgo mleka:-):-):-)

dziewczyny wybaczcie mi ale dałam dwa razy to samo:-( mój tel szaleje sam jak chce wyświetla mi się ze nie dodano posta:-) a tu dodano:-) przepraszam:-)

Kochane miłego wieczórku Wam życzę:-) spadam robić te placki:-) chociaż nie mam natchnienia wogule do nich;-) buziaki pa pa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny wybaczcie mi ale dałam dwa razy to samo:-( mój tel szaleje sam jak chce wyświetla mi się ze nie dodano posta:-) a tu dodano:-) przepraszam:-)
od tego są moderatorki, by sprzątać :-p

Ale bez bicia przyznaje utonęłam w blogu Justynki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kochana jest świetny i przepadłam w tym kochana chyba będe Dukała narazie czytam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra spadam czytać :zawstydzona/y: JUSTYŚ DZIĘKUJĘ KOCHANA :****
Za co? :szok: Też Cię KOCHAM! :tak:;-):-D
Jeszcze raz przeczytałam cały od początku. Matko, nawet nie wiedziałam , że ja takie poematy piszę. :sorry2::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D Ale się uśmiałam.:-D Przypomniałam sobie swoje początki, jak to było:-D:-D:-D

Bułeczki się pieką i jak tylko upieką to spadam po Maję i zaczynam kolejny długi weekend :-D:-D:-D
Tylko nie dziw się jak wyjmiesz z piekarnika, bo opadną.:-D

musze się zagłęboć , bo mężowi diete dukana zrobię może do wakacji mi schudnie:-D
[/FONT][/COLOR]
Mój przy mnie schudł 4 kg a nie Dukał. :no::-D

Aby dzieci tak często nie chorowały na zap oskrzeli i płuc to wystarczy 1 raz dziennie podawać im owsiankę z dodatkami i bardzo często kaszę jaglaną(prażoną).
Logonia - Nim stracisz zdrowie - Rozmowa z lekarzem Tradycyjnej Medycyny Chiskiej

:
Muszę się w to bardziej zagłębić.:dry:

Chyba Amelkę jakieś choróbsko dopada, bo zaczęła właśnie marudzić i gorączkować. Albo zębolki wychodzą. Bo pokazuje , że ją właśnie boli policzek.:eek:
Czy jutro sklepy wszystkie pozamykane?:confused:
Musze stonce wysłać sms-em listę zakupów.:dry: co by do Biedronki w drodze powrotnej z pracy podjechał.:tak:

Ostatnia edycja:
dzieki mamuski za dobre rady.ale to co piszecie tu już przerabialam i nic na niego nie dziala i tak wstaje i chodzi po nocach.
wiem jedno ze czegoś sie musi bac tylko nie wiem czego??????probuje z nim o tym rozmawiac ale on twierdzi ze niczego sie nie boi i sam nie umie wytlumaczyc dla czego wstaje w nocy i do nas przychodzi.

iwicik-biedny maksiu,mocno go usciskaj od e-cioci.
i bardzo dobrze zrobilaś ze poszłas z tym do derektora.

Hej kochane mamusie;)
Moje wyniki jak na moje oko są dobre;)Ale zobaczymy co lekarz powie:)
Dzisiaj u mnie na obiadek karkóweczka z ziemniaczkami pieczonymi i buraczki a na podwieczorek ciasto pleśniak;)

Iwcik i bardzo dobrze zrobiłaś.

Jasne ,że możesz ,ale poczekaj ,aż zamówione produkty i półfabrykaty do mnie przyjdą.
Stosowne zamówienie już zrobione od wczoraj. :-D:-D:-D:-D

spadam dziewczynki na tą wywiadówkę.:baffled::baffled:

No właśnie to jakby nie patrzeć to poza zieleniną i ryżem , i kaszami to nic nie jest zdrowe:sorry2::-D

justa mój musi dukana bo jak nie to ja schodnę za bardzo przez niego , jak mu tak musze powtarzać codziennie "zrób coś z tym brzuchem":-D

lenka dobry obiadek...
ja ostatnio robiłam bitki w soosie winnym.... mmmm mniami :-D

ale ciasta to ja tylko w soboty piekę :-p

reklama
Witam wieczorem :tak: wybaczcie że nie poczytam ale coś oczka mnie bolą i spać mi się chce jak nie wiem co :sorry2: jutro do Wałbrzycha koło 12.00 jedziemy :tak: wracamy w sobotę więc w sobotę do Was zajrzę :tak: nie zapiszcie mi tutaj sto stron :-) Kuba się bawi z M, dzisiaj wcześniej dam mu jeść i idzie wcześniej spać :tak: ciasteczka upieczone i nawet dobre wyszły skoro Kuba nawet je :-) a teraz wybaczcie ale umieram z głodu :tak: teraz bigosik a potem mega jajecznice sobie usmażę :-) do soboty Kochane ale jeszcze jutro rano zajrzę ;-)

Do góry