reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwcik dobrze zareagowałaś z tymi gnojkami to chyba nigdy się nie zmieni zawsze w szkołach znajdą sie takie dzieci co wyładowują swoja złość na młodzsych.
a wiecie co u nas ksiądz chyba nas olal bo chyba chodził już u nas na dzielnicy a do nas nie dotarł:confused:Nie wiem teraz czy mam się go spodziewać czy nie?

reklama
Hej hej:-) justa dziękuję Ci za przepis i linka:-) już tam poczytalam sobie:-) bułeczki już spisałam i też napewno będę je robić:-) spisałam też przepis na nalesniki szpinakowe:-) pewnie dobrze smakują:-):-):-) z tym farszen:-) As słońce a czy ja mogę u Ciebie złożyć specjalne zamówienie:-):-):-) złapałam nerwa w południe:-) bo Igorek wylał na dywan w pokoju cały 2 l napój:-( i cieszył się jakby nic się nie stało i to mnie najbardziej wkurzyło:-:)-:)-( teraz mu się zachcialo racuchow z jabłkami:-( i muszę mu usmazyc kilka z siadłęgo mleka:-):-):-)

As no tak ale ja przez to rozumiem że jak mleko szkodliwe (w tym artykule) na taką miarę , i że jekgo pochodne też , to ani śmietany m, ani jogurtów, ani kefirów.. serów??
to co my mamy jeśc?? mieso i sałatki
Mięso też niekoniecznie.;-):-):-)
A słyszałaś o takim wynalazku jak ryż ,kasze i warzywa?
Aby dzieci tak często nie chorowały na zap oskrzeli i płuc to wystarczy 1 raz dziennie podawać im owsiankę z dodatkami i bardzo często kaszę jaglaną(prażoną).
Tu masz rozmowę Romanowskiego na temat całej istoty prawidłowej diety .
I to wcale nie wyłącznie o jedzenie.:no:;-);-)
Logonia - Nim stracisz zdrowie - Rozmowa z lekarzem Tradycyjnej Medycyny Chiskiej

Witam

no i przezyłam z tym naszym ksiedzem przelecial kase wzial obrazki zostawil i kupe sniegu zostawił po sobie heeeeee buty mial takie ze sniegu nie miara nanosil :-D:-D:-D
no ale obeszlo sie bez niemiłych komentarzy :-):-):-)jak to maksiu powiedział ze nie było zle:-D:-D:-D:-D:-D

Lenka spi teraz a makisu na sniegu wariuje , a od rana tak wieje ze szok .....jak pojechałam po dzieci do szkoły ledwo sie przebiłam przez zaspy i spoznilam sie po niego 15 min bo w zaspie utknal jakis gosciu i nawet traktorem go nie mogli udrzec a moje dziecko stalo i plakalo bo jakies gnojki z trzecij klasy go bili jak sie wkurzyłam normalnie pytam go ktory zeby mi go pokazal no ale gówniarz wystraszyl sie i uciekł do szkoły ale akurat dyrektor szedł i miał pecha powiedziałam co zaszło i dyrektor powiedzial ze zostanie mu nagana wpisana choc nie chcial sie przyznac ale byly inne dzieci i potwierdzily wesje maksia a i na monitoringu sprawdza to i wezwa rodzićów tego chłopaka do szkoły mysli ze starszy to moze bic młodszego :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Iwcik i bardzo dobrze zrobiłaś.

Hej hej:-) JUSTA dzięki za przepis:-) już spisałam i napewno zrobię i będę robić:-) poczytalam u Ciebie sobie:-) i spisałam też przepis na naleśniki szpinakowe:-) wydaje mi się ze będą dobre też. Jutro chyba zrobię je:-):-):-). Złapałam dzisiaj nerwa bo Igor wylał cały napój na dywan:-) całe 2 litry:-( i się cieszył jakby nic się nie stało:-) As a czy ja mogę specjalne zamówienie złożyć u Ciebie:-):-):-)?
Jasne ,że możesz ,ale poczekaj ,aż zamówione produkty i półfabrykaty do mnie przyjdą.
Stosowne zamówienie już zrobione od wczoraj. :-D:-D:-D:-D

spadam dziewczynki na tą wywiadówkę.:baffled::baffled:

Hej hej:-) justa dziękuję Ci za przepis i linka:-) już tam poczytalam sobie:-) bułeczki już spisałam i też napewno będę je robić:-) spisałam też przepis na nalesniki szpinakowe:-) pewnie dobrze smakują:-):-):-) z tym farszen:-) As słońce a czy ja mogę u Ciebie złożyć specjalne zamówienie:-):-):-) złapałam nerwa w południe:-) bo Igorek wylał na dywan w pokoju cały 2 l napój:-( i cieszył się jakby nic się nie stało i to mnie najbardziej wkurzyło:-:)-:)-( teraz mu się zachcialo racuchow z jabłkami:-( i muszę mu usmazyc kilka z siadłęgo mleka:-):-):-)

dziewczyny wybaczcie mi ale dałam dwa razy to samo:-( mój tel szaleje sam jak chce wyświetla mi się ze nie dodano posta:-) a tu dodano:-) przepraszam:-)

Kochane miłego wieczórku Wam życzę:-) spadam robić te placki:-) chociaż nie mam natchnienia wogule do nich;-) buziaki pa pa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny wybaczcie mi ale dałam dwa razy to samo:-( mój tel szaleje sam jak chce wyświetla mi się ze nie dodano posta:-) a tu dodano:-) przepraszam:-)
od tego są moderatorki, by sprzątać :-p

Ale bez bicia przyznaje utonęłam w blogu Justynki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kochana jest świetny i przepadłam w tym kochana chyba będe Dukała narazie czytam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra spadam czytać :zawstydzona/y: JUSTYŚ DZIĘKUJĘ KOCHANA :****
Za co? :szok: Też Cię KOCHAM! :tak:;-):-D
Jeszcze raz przeczytałam cały od początku. Matko, nawet nie wiedziałam , że ja takie poematy piszę. :sorry2::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D Ale się uśmiałam.:-D Przypomniałam sobie swoje początki, jak to było:-D:-D:-D

Bułeczki się pieką i jak tylko upieką to spadam po Maję i zaczynam kolejny długi weekend :-D:-D:-D
Tylko nie dziw się jak wyjmiesz z piekarnika, bo opadną.:-D

musze się zagłęboć , bo mężowi diete dukana zrobię może do wakacji mi schudnie:-D
[/FONT][/COLOR]
Mój przy mnie schudł 4 kg a nie Dukał. :no::-D

Aby dzieci tak często nie chorowały na zap oskrzeli i płuc to wystarczy 1 raz dziennie podawać im owsiankę z dodatkami i bardzo często kaszę jaglaną(prażoną).
Logonia - Nim stracisz zdrowie - Rozmowa z lekarzem Tradycyjnej Medycyny Chiskiej

:
Muszę się w to bardziej zagłębić.:dry:

Chyba Amelkę jakieś choróbsko dopada, bo zaczęła właśnie marudzić i gorączkować. Albo zębolki wychodzą. Bo pokazuje , że ją właśnie boli policzek.:eek:
Czy jutro sklepy wszystkie pozamykane?:confused:
Musze stonce wysłać sms-em listę zakupów.:dry: co by do Biedronki w drodze powrotnej z pracy podjechał.:tak:

Ostatnia edycja:
dzieki mamuski za dobre rady.ale to co piszecie tu już przerabialam i nic na niego nie dziala i tak wstaje i chodzi po nocach.
wiem jedno ze czegoś sie musi bac tylko nie wiem czego??????probuje z nim o tym rozmawiac ale on twierdzi ze niczego sie nie boi i sam nie umie wytlumaczyc dla czego wstaje w nocy i do nas przychodzi.

iwicik-biedny maksiu,mocno go usciskaj od e-cioci.
i bardzo dobrze zrobilaś ze poszłas z tym do derektora.

Hej kochane mamusie;)
Moje wyniki jak na moje oko są dobre;)Ale zobaczymy co lekarz powie:)
Dzisiaj u mnie na obiadek karkóweczka z ziemniaczkami pieczonymi i buraczki a na podwieczorek ciasto pleśniak;)

Iwcik i bardzo dobrze zrobiłaś.

Jasne ,że możesz ,ale poczekaj ,aż zamówione produkty i półfabrykaty do mnie przyjdą.
Stosowne zamówienie już zrobione od wczoraj. :-D:-D:-D:-D

spadam dziewczynki na tą wywiadówkę.:baffled::baffled:

No właśnie to jakby nie patrzeć to poza zieleniną i ryżem , i kaszami to nic nie jest zdrowe:sorry2::-D

justa mój musi dukana bo jak nie to ja schodnę za bardzo przez niego , jak mu tak musze powtarzać codziennie "zrób coś z tym brzuchem":-D

lenka dobry obiadek...
ja ostatnio robiłam bitki w soosie winnym.... mmmm mniami :-D

ale ciasta to ja tylko w soboty piekę :-p

reklama
Witam wieczorem :tak: wybaczcie że nie poczytam ale coś oczka mnie bolą i spać mi się chce jak nie wiem co :sorry2: jutro do Wałbrzycha koło 12.00 jedziemy :tak: wracamy w sobotę więc w sobotę do Was zajrzę :tak: nie zapiszcie mi tutaj sto stron :-) Kuba się bawi z M, dzisiaj wcześniej dam mu jeść i idzie wcześniej spać :tak: ciasteczka upieczone i nawet dobre wyszły skoro Kuba nawet je :-) a teraz wybaczcie ale umieram z głodu :tak: teraz bigosik a potem mega jajecznice sobie usmażę :-) do soboty Kochane ale jeszcze jutro rano zajrzę ;-)

Do góry