reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej.
Wpadam na moment w chwili odpoczynku. Wizytę duszpasterską dziś mamy , ksiądz posiedzi troszkę... :sorry:więc od rana ze szmatą latam i wywracam do góry nogami całe mieszkanie szorując wszystkie zakamarki.:-p

A no i z nowości to od wczoraj ja też sobie Dukam, wzięłam przykłada z naszej Justy :tak::tak::tak:, nawet ją podczytuje ;-);-)[/B]
Ooo jak miło . :tak:;-):-) Odpowiem na wszystkie nurtujące Cię pytania.:tak:;-)

Zaćmienie widziałam,ale w telewizji.:tak::tak::-D:-D:-D

Niestety prace ze szkoły gonią i czas do książek siadać.:crazy::crazy::crazy:
Ależ mi się nie chce :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Mam do napisania do końca stycznia 70 prac z angielskiego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
O jakim wy zaćmieniu piszecie? :eek:Do tyłu jestem z wiadomościami.:-p Zaraz luknę na jakieś info :tak:
70 prac - powodzenia.:sorry::tak:;-):-)

Aleksia ja też uważam , że to jakaś kpina ze strony Twojego męża.:sorry: Mam nadzieję, że zaszła tylko pomyłka.:sorry:

No nic... zmykam .

Aha... Iwcik podeślę Ci książki jutro, oki? :tak:

reklama
Hej hi helo:-):-):-). Joanna - witaj:-) u mnie jak narazie po staremu bez większych zmian;-) zobaczymy co przyniesie Nowy Roczek:-) Mama Helenki:-) - mam nadzieję ze to nie była złośliwa uwaga z tym no coment;-) jak sama widzisz ze na świecie są ludzie i ludziska:-):-) u nas świeci piękne słoneczko:-) miło jest za oknem:-) na dworku nie byłam jeszcze dziś:-). Dzisiaj miałam extra kaloryczne śniadanie:-( loj zaszalalam na maxa:-( zachcialo mi się dusznej cebulki z ogorkiem kiszonym, papryka świeża i kiełbasa cienką:-) mmm pycha:-) tłuszcz mi płynął po brodzie:-) ale się najadlam chociaż przy mojej nadwadze nie jest takie jadlo wskazane:-) ale bardzo długo chodziło za mną:-) dziewczyny wcześniej nie mogłam za Wami nadarzyc z czytaniem:-) a teraz jest ok:-) jedna strona i lux:-) bo inaczej chyba bym nie dała rady na ekranie telefonu i z ta klawiatura:-) nadarzyc za Wami:-). My dzisiaj jemy na obiad zupke ogórkówa:-) i wczorajsze kopytka:-) a jutro to jeszcze nie wiem co Igorek wymyśli he he he:-) no to narazie chyba tyle. Wpadne do Was puzniej:-) pa pa pa.

czesc kobietki!!!!
witam sie i ja w piekny,sloneczny zimowy dzien.:-)za oknem słoneczko ladnie swieci -1* na termometrze wiec spacerek juz z dzieciakami zaliczylam.:tak:teraz glowe umylam i odpoczywam.dzieci poszly spac,m pojechała po krystiana do szkoły, ja przygotowałam juz obiadek(dzis placki sląskie)i czekam jak wrócą to bede smażyć.
jutro krystian w szkole ma zabawe karnawalowa a ja jeszcze dla niego nie mam stroju:no::zawstydzona/y: ale dzis pojade z nim do wypożyczalni, mam nadzieje ze cos fajnego znajde.;-)

miłego dnia.:-)

justa-a ty kochana dalej na dukanie jesteś??????
przecież ty juz taka chudzinka jestes????
podziwiam i zazdroszcze wytrwałosci.:tak:

aleksia-twoj m to chyba jakies jaja sobie robi.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam nadzieje ze zaszła jakaś pomyłka.

as-masakra ile masz do napisania.:szok:
ale znając Ciebie to dasz rade bez zadnego problemu.:tak:

anaconda-powodzenia i wytrwałości zycze na diecie.

mh-jak dziewczynki???
co lekarz powiedział po wczorajszej wizycie bo albo ja nie doczytałam albo nie pisalas.

MALINKA JA TEŻ MYŚLAŁAM ZE TO MIAŁO BYĆ 700 ZŁ:-) REWANŻ ŚWIĄTECZNY ALBO CO BO NIE ZDARZA SIĘ ŻEBY PRZYSŁAŁ WIĘCEJ NIŻ 400 ZŁ;-) Z MAŁYM SIĘ KONTAKTUJE PRAWIE CODZIENNIE. Dzwoni na mój telefon ale ze mną nie rozmawia. Za to jak przyjeżdża to się wyżywą na mnie:-:)-( jak ostatnio w sylwestra i po zanim odjechał:-( czekam na wyjaśnienie ale od wczoraj nie udało mi się z nim skontaktować:-) As kochana bardzo dużo masz tego ale wiem, ze dasz radę się z tym uporać i będą same 5 jak zawsze:-):-):-)

As przeczytałam tan artykuł i powiem szczerze że no do końca nie chcę mi się w to wszystko wierzyć no ale coś musi być na rzeczy.

Aleksia wcześniej zapomniałam napisać te 7zł to chyba nie śmieszny żart za to możesz małemu kupić słodyczę.

Mój synuś śpi ja umyłam sobie włosy i chyba zaraz zrobi sobie jaki makijaż bo wyglądam nie ciekawie hehe

reklama
A ja właśnie pierś kurczaka w ziołach wcinam na obiadek i zaraz będzie pora iść po moje dziecię i razem chyba do biedronki skoczymy :tak::tak:
Aleksia to mi narobiłaś smaka na kiełbaskę z cebulką, a ten tłuszcz spływający po brodzie tak mnie rozśmieszył ze sama do siebie zaczęłam się śmiać i od razu przypomniała mi się moja teściowa bo u niej tak wszystko tłuszczem ocieka :-D:-D:-D
As artykuł przeczytam później bo jakoś czas mnie teraz goni a widziałam że sporo do poczytania :tak::tak:
Justa przyjemnej książęcej wizyty :-p:-p:-p

Do góry