reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A tu cisza....
dziewczyny mój synuś mnie rozwala na łopatki:-D
przed chwilą schowal mi się za nasze łóżko ja się odwracam a go nie ma!czekał aż go złapie:-D
włożyłam taka duża poduchę między ściane a łóżko żeby tam nie wchodził a on sobie ta poduchę wyjął i siup znowu za łózko:-D
Chciałabym już wiosnę bo bym z małym śmigała na spacerki a tak prawie ciągle w domu to wariacji można dostać

reklama
Witam i dziękuje za cieple przyjęcie do grona mamusiek :).

Parę dni nie pisałam bo najpierw wizyty u mamy i u teściowej a potem jeszcze wirus u mlodszej jakis się przypętał. Dzis byl ciężki dzień, mała cały czas chciała być na rękach,a starsza też chciała mieć coś z matki, zwłaszcza, ze nie szła do przedszkola...

Aguska2017 - popieram!!!Niech wiosna juz przyjdzie!!!

Hej!
Vikamcia u mnie to ze duze dziecko potem powoli przybywa sprawdzila sie w 100% :tak: chlopcy przy urodzeniu mieli po 4 kg a teraz Maciej ma 13 kg dopiero a Krzys 21 :szok: i 7 lat!

Anakonda trzymam kciuki za wytrwalosc w diecie &&&

Justa u mnie wizyta duszpasterska jutro

Aleksia to wiecej chyba na oplate wydal 7 zl :szok:

As 70 prac ????

Heh a ja dzis bylam po recepty w przychodni i zonk dostali limit na 30 numerkow i ani czlowieka wiecej. Mnie przyjeli jako nagly przypadek ze Maciej astmatyk. Do poradni pulmunologicznej na testy z chlopcami mialam to zadzwonili ze nie maja na ten rok kontraktu CHORA SLUZBA ZDROWIA!!!

Pozdrawiam wszystkie :-)

Witam Was Kochane :tak: ja tylko na moment bo oczy mi się kleją jak nie wiem co :eek: jak Kubek wstał to pojechaliśmy do żar :tak: dałam mamie książki zmierzchu potem zakupy i w domu byliśmy po 19,00 :tak: zaraz Kubeł spać pójdzie a my z M jakiś film sobie włączymy bo w tv nic nie leci :sorry: do jutra Laseczki :-)

hej laski melduje sie i ja

Ja ez widzialam zacmienie ale w TV bo na żywo to zacmienie mialam jak sobie oczy zamknelam:-D:-D:-D

cały dzien czekalam na ksiedza bo chodzi za jałmużną:-D:-D:-Dchodzi mi o kolede ale niestety nie dotarł pewnie jutro mnie nawiedzi:-D:-D:-Dnie lubie tego naszego ksiedza i szlak mnie trafia ze jutro bede musiala go sama przyjac bo dzisiaj to chociaz byl mąż w domu a jutro niestety go nie ma:-:)-:)-( no mam nadzieje ze nie bedzie gledzic:-):-):-):-)

Justa czekam cały czas :tak::tak::tak:

Anakondzia ty tez na Dukanie ja tez chce zaczac ale jakos nie moge sie zebrac w sobie za duzo slodyczy w domu po swietach jak znikną to bedzie mi latwiej :tak::tak: a gdzie podczytujesz nasza Juste ?????????????

Malinka no to co tatus powiedzial jak wrócił i zobaczył mikołajka:-D:-D:-D

Witam Aleksie bo my sie nie znamy no i i te 7 zł to mnie rozwalilo:eek::eek::eek:chyba na lizaki :-D:-D:-D

No i dalej nie pamietam hmmmmmmmm wybiło mnie z rytmu bo musiałam poleciec do centralnego bo mi wode zagotowalo i w piwnicy wywaliło mi wode całe wiadro dobrze ze mąz kiedys go tam podstawił w razie wuuuu heeeee własnie sie przydało bo inaczej cala woda wylałaby sie prosto na drzewo do rozpałki:eek::eek::eek:

Dziewczynki mam nową zabawkę.
Zaczełam się dziś bawić w robienie biżuterii.
na początek wzięłam się za kryształki swarovskiego :-p
Jako pierwsza powstała taka oto bransoletka.

A jako następne do kompletu kolczyki. :-):-)

Co o takim zestawie myślicie?
Może być?

Witajcie dziewczyny:-) poczytalam Wasze posty:-) wczoraj od 16 nie mogłam się połączyć z netem:-( jakaś awaria była w orange:-( ale dziś już jestem:-)
chciałam odznaczac kolorami jak odpisuje do Was ale niestety nie da się tak u mnie w tel, dlatego musicie się męczyć czytając moje... AGUSKA za 7 zł u nas w wiejskim sklepie to ja mogę mu kupić 14 lizaków najtańszych a nie słodycze:-) kochana ja nie mieszkam w mieście. A sam bilet w jedną stronę kosztuje 4 zł:-) ANACONDA KOCHANA TEN TŁUSZCZ LAŁ MI SIĘ WCZORAJ TYLKO BO TAK MI SIĘ Z DAWNYCH CZASÓW ZAChcialo takiego jedzonka:-) IWCIK WITAM WITAM cię serdecznie:-) As oczywiście komplet biżuteri jest ok. :-) Ty to masz głowę:-) dziewczyny wczoraj poczytalam o dukanie na forum i jestem skłonna ja zacząć:-) od poniedziałku ostro się biorę i mam nadzieję ze uda mi się wytrwać do końca i z efektami:-):-):-):-):-):-):-):-) trzymajcie kciuki:-). U nas dzisiaj -7* slonko się już przebija:-) pewnie też będzie ładny dzień:-) Igorek jeszcze śpi:-) to ja idę się ogarnąć:-) wczoraj @ przyjechała to jestem jak z krzyża zdjęta:-) życzę Wam kobietki miłego dzionka i do poklikania puzniej:-) pa pa.

Dzień dooobryyy .
Anakondzia ty tez na Dukanie ja tez chce zaczac ale jakos nie moge sie zebrac w sobie za duzo slodyczy w domu po swietach jak znikną to bedzie mi latwiej :tak::tak: a gdzie podczytujesz nasza Juste ?????????????
:
Na blogu kochana, na blogu.:tak: Podawałam Ci linka :-p. Zaraz wyślę Ci PW.:tak:;-)

Dziewczynki mam nową zabawkę.
Zaczełam się dziś bawić w robienie biżuterii.
na początek wzięłam się za kryształki swarovskiego :-p
Jako pierwsza powstała taka oto bransoletka.

A jako następne do kompletu kolczyki. :-):-)

Co o takim zestawie myślicie?
Może być?
Wow :szok:, super to wygląda. :tak:Takie niespotykane.:tak: I takie skromne , jak lubię.:tak::-)

A ja właśnie pierś kurczaka w ziołach wcinam na obiadek i zaraz będzie pora iść po moje dziecię i razem chyba do biedronki skoczymy :tak::tak:

Justa przyjemnej książęcej wizyty :-p:-p:-p

Co ciekawego w Biedronce?
Dobry kurak? :-p Zrób sobie całego, na butelce. Jedzonka na tydzień Ci starczy :-p i jest o niebo lepszy! :tak:;-):-)
Jak się cieszę, że już jestem po tej wizycie. Przypał odwaliliśmy, że ho ho. :sorry2:

dziewczyny mój synuś mnie rozwala na łopatki:-D
przed chwilą schowal mi się za nasze łóżko ja się odwracam a go nie ma!czekał aż go złapie:-D
włożyłam taka duża poduchę między ściane a łóżko żeby tam nie wchodził a on sobie ta poduchę wyjął i siup znowu za łózko:-D
Chciałabym już wiosnę bo bym z małym śmigała na spacerki a tak prawie ciągle w domu to wariacji można dostać

hihi :-D cwaniaczek mały.:tak:

Parę dni nie pisałam bo najpierw wizyty u mamy i u teściowej a potem jeszcze wirus u mlodszej jakis się przypętał. Dzis byl ciężki dzień, mała cały czas chciała być na rękach,a starsza też chciała mieć coś z matki, zwłaszcza, ze nie szła do przedszkola...
skąd ja to znam? :rolleyes2::rolleyes:

lidzia podobno jak się zacznie raz Dukana , to potem przez całe życie trzeba z nim już obcować. :-p Teraz jestem na etapie III F, utrwalania straconych kg. :tak: Ze 100 dni utrwalania jestem na 25. :tak: Potem chyba znowu wskoczę na sam początek, co by dobić do 55 kg.:sorry2:

Huuurraaaa! I znowu 5 dni laby mamy mamuśki! :-D

reklama
Witam z rana :-):-)
Jutro znowu sklepy pozamykane więc dzisiaj maraton po sklepach mnie czeka, tym bardziej że w niedziele robię urodzinki dla Mai a nie mam ani szampana, ani tortu ani nawet prezentu, normalnie porażka :szok::szok::szok:
Iwcik Justa już ci napisała, na blogu ją podczytuję :tak::tak::tak:
A co za przypał zrobiliście przy księdzu? :confused::confused:
Aleksia to bierz się też za Dukana, razem będzie nam raźniej :tak::tak: no i witaj wśród @ - ja też dzisiaj dostałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A gdzie się Dowikla podziewa?

Do góry