reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A tu cisza....
dziewczyny mój synuś mnie rozwala na łopatki:-D
przed chwilą schowal mi się za nasze łóżko ja się odwracam a go nie ma!czekał aż go złapie:-D
włożyłam taka duża poduchę między ściane a łóżko żeby tam nie wchodził a on sobie ta poduchę wyjął i siup znowu za łózko:-D
Chciałabym już wiosnę bo bym z małym śmigała na spacerki a tak prawie ciągle w domu to wariacji można dostać

reklama
Witam i dziękuje za cieple przyjęcie do grona mamusiek :).

Parę dni nie pisałam bo najpierw wizyty u mamy i u teściowej a potem jeszcze wirus u mlodszej jakis się przypętał. Dzis byl ciężki dzień, mała cały czas chciała być na rękach,a starsza też chciała mieć coś z matki, zwłaszcza, ze nie szła do przedszkola...

Aguska2017 - popieram!!!Niech wiosna juz przyjdzie!!!

Hej!
Vikamcia u mnie to ze duze dziecko potem powoli przybywa sprawdzila sie w 100% :tak: chlopcy przy urodzeniu mieli po 4 kg a teraz Maciej ma 13 kg dopiero a Krzys 21 :szok: i 7 lat!

Anakonda trzymam kciuki za wytrwalosc w diecie &&&

Justa u mnie wizyta duszpasterska jutro

Aleksia to wiecej chyba na oplate wydal 7 zl :szok:

As 70 prac ????

Heh a ja dzis bylam po recepty w przychodni i zonk dostali limit na 30 numerkow i ani czlowieka wiecej. Mnie przyjeli jako nagly przypadek ze Maciej astmatyk. Do poradni pulmunologicznej na testy z chlopcami mialam to zadzwonili ze nie maja na ten rok kontraktu CHORA SLUZBA ZDROWIA!!!

Pozdrawiam wszystkie :-)

Witam Was Kochane :tak: ja tylko na moment bo oczy mi się kleją jak nie wiem co :eek: jak Kubek wstał to pojechaliśmy do żar :tak: dałam mamie książki zmierzchu potem zakupy i w domu byliśmy po 19,00 :tak: zaraz Kubeł spać pójdzie a my z M jakiś film sobie włączymy bo w tv nic nie leci :sorry: do jutra Laseczki :-)

hej laski melduje sie i ja

Ja ez widzialam zacmienie ale w TV bo na żywo to zacmienie mialam jak sobie oczy zamknelam:-D:-D:-D

cały dzien czekalam na ksiedza bo chodzi za jałmużną:-D:-D:-Dchodzi mi o kolede ale niestety nie dotarł pewnie jutro mnie nawiedzi:-D:-D:-Dnie lubie tego naszego ksiedza i szlak mnie trafia ze jutro bede musiala go sama przyjac bo dzisiaj to chociaz byl mąż w domu a jutro niestety go nie ma:-:)-:)-( no mam nadzieje ze nie bedzie gledzic:-):-):-):-)

Justa czekam cały czas :tak::tak::tak:

Anakondzia ty tez na Dukanie ja tez chce zaczac ale jakos nie moge sie zebrac w sobie za duzo slodyczy w domu po swietach jak znikną to bedzie mi latwiej :tak::tak: a gdzie podczytujesz nasza Juste ?????????????

Malinka no to co tatus powiedzial jak wrócił i zobaczył mikołajka:-D:-D:-D

Witam Aleksie bo my sie nie znamy no i i te 7 zł to mnie rozwalilo:eek::eek::eek:chyba na lizaki :-D:-D:-D

No i dalej nie pamietam hmmmmmmmm wybiło mnie z rytmu bo musiałam poleciec do centralnego bo mi wode zagotowalo i w piwnicy wywaliło mi wode całe wiadro dobrze ze mąz kiedys go tam podstawił w razie wuuuu heeeee własnie sie przydało bo inaczej cala woda wylałaby sie prosto na drzewo do rozpałki:eek::eek::eek:

Dziewczynki mam nową zabawkę.
Zaczełam się dziś bawić w robienie biżuterii.
na początek wzięłam się za kryształki swarovskiego :-p
Jako pierwsza powstała taka oto bransoletka.

A jako następne do kompletu kolczyki. :-):-)

Co o takim zestawie myślicie?
Może być?

Witajcie dziewczyny:-) poczytalam Wasze posty:-) wczoraj od 16 nie mogłam się połączyć z netem:-( jakaś awaria była w orange:-( ale dziś już jestem:-)
chciałam odznaczac kolorami jak odpisuje do Was ale niestety nie da się tak u mnie w tel, dlatego musicie się męczyć czytając moje... AGUSKA za 7 zł u nas w wiejskim sklepie to ja mogę mu kupić 14 lizaków najtańszych a nie słodycze:-) kochana ja nie mieszkam w mieście. A sam bilet w jedną stronę kosztuje 4 zł:-) ANACONDA KOCHANA TEN TŁUSZCZ LAŁ MI SIĘ WCZORAJ TYLKO BO TAK MI SIĘ Z DAWNYCH CZASÓW ZAChcialo takiego jedzonka:-) IWCIK WITAM WITAM cię serdecznie:-) As oczywiście komplet biżuteri jest ok. :-) Ty to masz głowę:-) dziewczyny wczoraj poczytalam o dukanie na forum i jestem skłonna ja zacząć:-) od poniedziałku ostro się biorę i mam nadzieję ze uda mi się wytrwać do końca i z efektami:-):-):-):-):-):-):-):-) trzymajcie kciuki:-). U nas dzisiaj -7* slonko się już przebija:-) pewnie też będzie ładny dzień:-) Igorek jeszcze śpi:-) to ja idę się ogarnąć:-) wczoraj @ przyjechała to jestem jak z krzyża zdjęta:-) życzę Wam kobietki miłego dzionka i do poklikania puzniej:-) pa pa.

Dzień dooobryyy .
Anakondzia ty tez na Dukanie ja tez chce zaczac ale jakos nie moge sie zebrac w sobie za duzo slodyczy w domu po swietach jak znikną to bedzie mi latwiej :tak::tak: a gdzie podczytujesz nasza Juste ?????????????
:
Na blogu kochana, na blogu.:tak: Podawałam Ci linka :-p. Zaraz wyślę Ci PW.:tak:;-)

Dziewczynki mam nową zabawkę.
Zaczełam się dziś bawić w robienie biżuterii.
na początek wzięłam się za kryształki swarovskiego :-p
Jako pierwsza powstała taka oto bransoletka.

A jako następne do kompletu kolczyki. :-):-)

Co o takim zestawie myślicie?
Może być?
Wow :szok:, super to wygląda. :tak:Takie niespotykane.:tak: I takie skromne , jak lubię.:tak::-)

A ja właśnie pierś kurczaka w ziołach wcinam na obiadek i zaraz będzie pora iść po moje dziecię i razem chyba do biedronki skoczymy :tak::tak:

Justa przyjemnej książęcej wizyty :-p:-p:-p

Co ciekawego w Biedronce?
Dobry kurak? :-p Zrób sobie całego, na butelce. Jedzonka na tydzień Ci starczy :-p i jest o niebo lepszy! :tak:;-):-)
Jak się cieszę, że już jestem po tej wizycie. Przypał odwaliliśmy, że ho ho. :sorry2:

dziewczyny mój synuś mnie rozwala na łopatki:-D
przed chwilą schowal mi się za nasze łóżko ja się odwracam a go nie ma!czekał aż go złapie:-D
włożyłam taka duża poduchę między ściane a łóżko żeby tam nie wchodził a on sobie ta poduchę wyjął i siup znowu za łózko:-D
Chciałabym już wiosnę bo bym z małym śmigała na spacerki a tak prawie ciągle w domu to wariacji można dostać

hihi :-D cwaniaczek mały.:tak:

Parę dni nie pisałam bo najpierw wizyty u mamy i u teściowej a potem jeszcze wirus u mlodszej jakis się przypętał. Dzis byl ciężki dzień, mała cały czas chciała być na rękach,a starsza też chciała mieć coś z matki, zwłaszcza, ze nie szła do przedszkola...
skąd ja to znam? :rolleyes2::rolleyes:

lidzia podobno jak się zacznie raz Dukana , to potem przez całe życie trzeba z nim już obcować. :-p Teraz jestem na etapie III F, utrwalania straconych kg. :tak: Ze 100 dni utrwalania jestem na 25. :tak: Potem chyba znowu wskoczę na sam początek, co by dobić do 55 kg.:sorry2:

Huuurraaaa! I znowu 5 dni laby mamy mamuśki! :-D

reklama
Witam z rana :-):-)
Jutro znowu sklepy pozamykane więc dzisiaj maraton po sklepach mnie czeka, tym bardziej że w niedziele robię urodzinki dla Mai a nie mam ani szampana, ani tortu ani nawet prezentu, normalnie porażka :szok::szok::szok:
Iwcik Justa już ci napisała, na blogu ją podczytuję :tak::tak::tak:
A co za przypał zrobiliście przy księdzu? :confused::confused:
Aleksia to bierz się też za Dukana, razem będzie nam raźniej :tak::tak: no i witaj wśród @ - ja też dzisiaj dostałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A gdzie się Dowikla podziewa?

Do góry