reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
chyba , że tak :-p
Jak widziałyśmy się ostatnio, to ty taka chudzinka byłaś... Teraz pewnie też za dużo nie masz do zrzucenia. Wiosna przyjdzie, ruchu będzie wiecej , kg. zlecą.:tak:;-)

Witam :-)

Piekne słoneczko dzisaj u mne swieci :tak: Tylko szkoda, że dzieci dokazują :baffled:

Justa, ile ty masz wzrostu, że chcesz 55kg ważyć :confused:

U mnie księdza w tym roku nie będzie, był w zeszłym :sorry2:

Justa no nie jestem gruba, tylko jakoś oponka mi się na brzuchu powiększyła a chcę zgubić jakieś 5-6kg :tak::tak: i nawet jak w niedzielę dukana szlak trafi to od poniedziałku znowu do niego wrócę :tak::tak::tak:
a ptasie mleczko całkiem smaczne się wydaje i mam zamiar dzisiaj zrobić :tak::tak::tak:

witam :-) mrozno :baffled:
AS kkolczyki i bransoletka super
Dukan? tak sie zastanawiałam :baffled: jak pracowałam w leklerku na kasie zrzuciłam 10 kg nie wiadomo kiedy a teraz po zmianie pracy nie zamierzam sie odchudzac mimo ze 6 kg wrócilo a to dlatego ze fizycznie cięzko pracuję i musze zjesć bo mnie ssie i naie mam siły do pracy :-D:-D:-D
wszystkim chorowitkom zdrowka życzę
I dla wszystkich z dedykacją MIŁEGO DNIA :-) PIOSENKA wprawiajaca mnie dobry nastój wczoraj nawet podspiewywałam w pracy az szef oczy szeroko otwierał:-D:-D:-D:-D
YouTube - Andrzej Piaseczny ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA

Witajcie ponownie:-) Anaconda :-) witaj w klubie:-) tylko ja po przeczytaniu całości i zapoznaniu się z tym wszystkim nie wiem czy poradzę sobie z ta dieta:-) czy wytrwan:-) o co chodzi z tymi bułeczkami dukana? Jakie to są jakieś grahamki? Czy cus:-) dziewczyny którym nie wyslalam zaproszenia na nk to bardzo Was proszę wyślijcie mi Wy:-) ale jestem skroma co?;-) nie, ale chciałabym wysłać i nie bardzo jeszcze wiem jak się która dokładnie nazywa:-) bo na bb kojarze ale na nk to nieee ;-);-);-)

reklama
Do góry