reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam witam wtorkowo:-):-) VIkamcia no Ty rzeczywiście nie możesz spać:-) ale ja tak miałam poprzednia noc:-) do 4 siedziałam na nk:-) ale wczoraj za to padlam już przed 23:-:)-):-) Miłego dzionka życzę wszystkim:-):-):-) zajrze puzniej:-)

reklama
witam :-D ja oczywiscie jak po ogien :-D:-D u mnie wszysko w normie praca dom praca dom i tak w kólko standard :tak: czasem sie widze z mężem a czasem nie
ALEKSIA witaj ponownie mam nadzieję ze wszysko u Ciebie dobrze :tak:
A moja Gabrysia miała dzis opuznioną reakcje w przedszkolu wczoraj zaprowadzał ja mąz i było ok a dzis ja i zostwiałma ja placzacą :szok:
spadam posprzatac ugotowac i do pracy na 12.30
Miłego dnia :-D

Witam,

moje dziedi poszły spac po 23 wczorej :wściekła/y: o 22 jeszcze były głodne i robiłam im kisielek :rofl2: A dzisaj zaspalismy :no: M był umówiony ze wspolnikiem na 8, on przyszedł a my w piżamach :-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie wieczorkowo mamusie:-):-) mój mąż dzisiaj pobił rekord:-). Wysłał mi na konto pieniądze na małego:-) całe 7 złotych:-):-):-) nie wiem czy to jakiś żart:-) czy jakaś pomyłka:-) dzwonimy do Niego ale oczywiście nieodbiera;-) chciałam zapytać czy przysłał na waciki? Czy może na patyczki do ucha:-):-):-) ale się uśmiałam ale swoją droga to jakaś kpina:-):-):-)

No, comment...

Witam się wieczornie.
Ola Ci przysłał?
7 zł? :confused::confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Słów brak na niego normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moja Klaudia na 7 mies .ważyła 10.400 ;-):-):-)
Kuba na 7 ważył 9.400 :-D:-D:-D:-D
Moje dzieci szły równo łeb w łeb tylko 1 kg mniej. :tak::-D:-D:-D
Ugotowałam budyń z litra mleka z masełkiem śmietankowo-czekoladowy i zjedliśmy jeszcze gorący.:-D:-D:-D
Alem się nażarła :szok::szok::szok::szok:,że szok.:-D:-D:-D

moja Niki teraz waży 11kg :-D:-D:-D A Helenka 15 :eek:

Anetko tak, przysłał mi 7 zł. Weszłam żeby sprawdzić bo napisał- wysłałem pieniądze małemu:-) ja patrzę a tam 7 zł wpłynęło:-) śmiech normalnie. Dzwonię ale bezskutecznie:-:)-:)-( DZIEWCZYNY MAM WRAŻENIE ZE ODKĄD wrucilam do Was to Was nie ma;-) nie piszecie prawie nic, pouciekaly czy co? Wracać tu na forum bo smutno:-) bez Was:-) o rany oczy mi się same zamykają:-( mały śpi już dawno:-) za oknem śnieg sypie:-) . Nie dam rady kobiety dłużej:-) oczęta same mi się zamykają:-) rano Was odwiedze:-) dobrej nocy dla mamusiek i pociech Waszych:-*:-*:-*

Bo juz niema tu takiego gwaru jak za dawnych czaswów :no::no: Ale bywa miło :tak:

Hej kobietki wtorkowo:happy::happy::happy:
dzisiaj zaćmienie słońca niby dziś .....u mnie zaćmienie totalne szaro ponuro i byle jak:eek::eek::eek: Julka odstawiona do szkoły normalnie dzień w dzień wychodzimy o 6.55 a o 8. 25 jesteśmy w domu mam z Tonisławem poranny mega spacer :cool2: tylko czemu w takie zimno:sorry:
Ola wiesz co brak słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: udało ci się do niego dodzwonić?może mu sie coś pomyliło może miało być 700zł? a jak jego kontakty z małym?z tobą?
MH nie no pora na kisielek świetna:-D:-D:-D:-D:-D moi już o tej godzinie chrapali:tak: ja zresztą też już o 21.50 w łóżku z książką od mikołaja leżałam i termoforkiem się rozgrzewałam :-D:-D
Joasiu witaj kochana znajdź ty trochę czasu dla nas :tak::tak::tak:tęskno tu za tobą:tak::tak:
Anaconda chyba cię myślami ściągnęłam :-D:-D:-D:-Dczoraj o tobie myślałam :-D:-D:-D:-D
Kamcia bo ty w ciąży jesteś dlatego na bezsenność cierpisz :-D:-D:-D:-D:-Du mnie to był pewnik w dzień 30 minut drzemki senność ogromna i np zasypiałam o 20 po czym o 23 się budziłam i do rana krzyżówki książki porządki spacery ,.....:-D:-D:-D
Jeszcze tylko jutro trzeba rano wstać a potem dopiero w sobotę rano bo do pracy ale w czwartek i piątek śpimy do bólu jupiiiiiiii:-D:-D:-D

U mnie pięknie było widać zaćmienie słońca bo akurat było trochę słonka trochę chmur i jak słonko za chmurkę zachodziło to można było sobie zobaczyć ten mały rogalik, chyba pierwszy raz tak dobrze widziałam :tak::tak::tak:
A teraz zachmurzyło się na dobre więc koniec oglądania :crazy::crazy:
Malinka podczytuje was zawsze tylko jakoś ostatnio weny na pisanie brak, nuda mi się w życie wkradła a to chyba najgorsze co może być :-:)-:)-( chcę jakiś zmian !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A no i z nowości to od wczoraj ja też sobie Dukam, wzięłam przykłada z naszej Justy :tak::tak::tak:, nawet ją podczytuje ;-);-)

Witam się wtorkowo.
Zaćmienie widziałam,ale w telewizji.:tak::tak::-D:-D:-D
U nas zachmurzone niebo i ni diabła nic nie widać...:no::no::no:
Siedzę sobie przed kompem i śniadanko zajadam,młody i młoda w szkole ,mąż w pracy ,cisza,spokój no żyć nie umierać...
Wydawałoby się ,że jest oki.
Niestety prace ze szkoły gonią i czas do książek siadać.:crazy::crazy::crazy:
Ależ mi się nie chce :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Mam do napisania do końca stycznia 70 prac z angielskiego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aleksia 7zł :no: no oby to była pomyłka :sorry:
As aż tyle prac :szok: powodzenia Kochana :tak:
MH zaćmienie to u mnie było ale chmurami :sorry:

Witam. Chmury, chmury i jeszcze raz chmury :sorry: i do tego jeszcze pada śnieg :tak: w nocy musiał być mega przymrozek bo zamroziło samochody :tak: M poszedł sprawdzić hamulce :tak: mam nadzieję że zrobi bo trzeba na zakupy pojechać bo lodówka pusta a nie chce w taką pogodę Kuby na sankach targać :tak: idę do kuchni obiadek podszykować :-) od dwóch dni robię ciastka i jakoś ich zrobić nie mogę :-D

reklama
Do góry