reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mysmy na dzien babci i dziadka zamówili karteczki ze zdjeciem małego bardzo sie ucieszyli a teraz sie zastanawiam nad kalendarzem tez ze zdjeciami maciejki:-)

reklama
Hej:-)
Noelia - melduję, że już jestem:-D. Podczytuję od czasu do czasu co piszecie, ale dzisiaj mam całą rodzinkę w domku i w związku z tym mniej czasu na pisanie.
Kunda - super pomysł z tym kalendarzem. To już wiem, co dziadkowie (dostaną między) innymi pod choinkę:tak:. Można też zrobić kubki ze zdjęciem.
Pogoda była u nas dziś rewelacyjna - słonko i naprawdę ciepło:tak:. Pospacerowaliśmy trochę po mieście i po sklepikach oczywiście;-). Tak przy okazji. A teraz gotuję kawałek piersi z indyka, bo jutro mój Kubuś dostanie pierwszy raz zupkę jarzynową z mięskiem. Pewnie będzie plucie;-):-D.

ja pamietam jak tu na forum afera z tymi kalendarzami była ,jakaś dziewczyna zbierała zamówienia i chyba tych kalendarzy nie wysyłała ,dokładnie nie wiem jak sie to skończyło

Fajny pomysł z tym kalendarzem ;-) A afery ja nie znam, nie za moich czasów na tym forum, jeszcze ;-)

My byliśmy dziś na zakupach, kupilismy małemu dresik i kombinezon na zimę, wreszcie znalazłam taki jaki chciałam, podszyty bawełną :-)

Ja też sie melduje ..choc zostałam pominięta :-p:dry:;-)
Choć znikam za sekundke ..oczka mi sie zamykają , nie mam na nic czasu :wściekła/y:
Mam prace z jednej strony super :yes: choć nie mam do tego głowy :dry:
No a przedewszystkim czasu :-(
Znikam wiec na jakis czas ...mam nadzieje ze powróce :sorry2:
Dobrej nocki kobitki
i do...zobaczenia na bb :-)

reklama
Mijuś kochana nie zostałaś pominięta bo ty piszesz i nie trzeba ciebie przywoływac do porzadku:tak: :-) WYPISAŁAM MAMUSIE KTÓRE DAWNO NIE ZAGLADAŁY DO MAM SIEDZĄCYCH W DOMU

Jestem po pultrze ,ciut mnie mdli i idę nynku

dobrej nocki

Do góry