reklama
figielek79
Zaciekawiona BB
kunada a gdzie takie kalendarze sie zamawia?
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Hej:-)
Noelia - melduję, że już jestem. Podczytuję od czasu do czasu co piszecie, ale dzisiaj mam całą rodzinkę w domku i w związku z tym mniej czasu na pisanie.
Kunda - super pomysł z tym kalendarzem. To już wiem, co dziadkowie (dostaną między) innymi pod choinkę. Można też zrobić kubki ze zdjęciem.
Pogoda była u nas dziś rewelacyjna - słonko i naprawdę ciepło. Pospacerowaliśmy trochę po mieście i po sklepikach oczywiście;-). Tak przy okazji. A teraz gotuję kawałek piersi z indyka, bo jutro mój Kubuś dostanie pierwszy raz zupkę jarzynową z mięskiem. Pewnie będzie plucie;-).
Noelia - melduję, że już jestem. Podczytuję od czasu do czasu co piszecie, ale dzisiaj mam całą rodzinkę w domku i w związku z tym mniej czasu na pisanie.
Kunda - super pomysł z tym kalendarzem. To już wiem, co dziadkowie (dostaną między) innymi pod choinkę. Można też zrobić kubki ze zdjęciem.
Pogoda była u nas dziś rewelacyjna - słonko i naprawdę ciepło. Pospacerowaliśmy trochę po mieście i po sklepikach oczywiście;-). Tak przy okazji. A teraz gotuję kawałek piersi z indyka, bo jutro mój Kubuś dostanie pierwszy raz zupkę jarzynową z mięskiem. Pewnie będzie plucie;-).
Fajny pomysł z tym kalendarzem ;-) A afery ja nie znam, nie za moich czasów na tym forum, jeszcze ;-)
My byliśmy dziś na zakupach, kupilismy małemu dresik i kombinezon na zimę, wreszcie znalazłam taki jaki chciałam, podszyty bawełną :-)
My byliśmy dziś na zakupach, kupilismy małemu dresik i kombinezon na zimę, wreszcie znalazłam taki jaki chciałam, podszyty bawełną :-)
Ja też sie melduje ..choc zostałam pominięta ;-)
Choć znikam za sekundke ..oczka mi sie zamykają , nie mam na nic czasu
Mam prace z jednej strony super choć nie mam do tego głowy
No a przedewszystkim czasu :-(
Znikam wiec na jakis czas ...mam nadzieje ze powróce
Dobrej nocki kobitki
i do...zobaczenia na bb :-)
Choć znikam za sekundke ..oczka mi sie zamykają , nie mam na nic czasu
Mam prace z jednej strony super choć nie mam do tego głowy
No a przedewszystkim czasu :-(
Znikam wiec na jakis czas ...mam nadzieje ze powróce
Dobrej nocki kobitki
i do...zobaczenia na bb :-)
reklama
Mijuś kochana nie zostałaś pominięta bo ty piszesz i nie trzeba ciebie przywoływac do porzadku :-) WYPISAŁAM MAMUSIE KTÓRE DAWNO NIE ZAGLADAŁY DO MAM SIEDZĄCYCH W DOMU
Jestem po pultrze ,ciut mnie mdli i idę nynku
dobrej nocki
Jestem po pultrze ,ciut mnie mdli i idę nynku
dobrej nocki
Podziel się: