reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mysmy na dzien babci i dziadka zamówili karteczki ze zdjeciem małego bardzo sie ucieszyli a teraz sie zastanawiam nad kalendarzem tez ze zdjeciami maciejki:-)

reklama
Hej:-)
Noelia - melduję, że już jestem:-D. Podczytuję od czasu do czasu co piszecie, ale dzisiaj mam całą rodzinkę w domku i w związku z tym mniej czasu na pisanie.
Kunda - super pomysł z tym kalendarzem. To już wiem, co dziadkowie (dostaną między) innymi pod choinkę:tak:. Można też zrobić kubki ze zdjęciem.
Pogoda była u nas dziś rewelacyjna - słonko i naprawdę ciepło:tak:. Pospacerowaliśmy trochę po mieście i po sklepikach oczywiście;-). Tak przy okazji. A teraz gotuję kawałek piersi z indyka, bo jutro mój Kubuś dostanie pierwszy raz zupkę jarzynową z mięskiem. Pewnie będzie plucie;-):-D.

ja pamietam jak tu na forum afera z tymi kalendarzami była ,jakaś dziewczyna zbierała zamówienia i chyba tych kalendarzy nie wysyłała ,dokładnie nie wiem jak sie to skończyło

Fajny pomysł z tym kalendarzem ;-) A afery ja nie znam, nie za moich czasów na tym forum, jeszcze ;-)

My byliśmy dziś na zakupach, kupilismy małemu dresik i kombinezon na zimę, wreszcie znalazłam taki jaki chciałam, podszyty bawełną :-)

Ja też sie melduje ..choc zostałam pominięta :-p:dry:;-)
Choć znikam za sekundke ..oczka mi sie zamykają , nie mam na nic czasu :wściekła/y:
Mam prace z jednej strony super :yes: choć nie mam do tego głowy :dry:
No a przedewszystkim czasu :-(
Znikam wiec na jakis czas ...mam nadzieje ze powróce :sorry2:
Dobrej nocki kobitki
i do...zobaczenia na bb :-)

reklama
Mijuś kochana nie zostałaś pominięta bo ty piszesz i nie trzeba ciebie przywoływac do porzadku:tak: :-) WYPISAŁAM MAMUSIE KTÓRE DAWNO NIE ZAGLADAŁY DO MAM SIEDZĄCYCH W DOMU

Jestem po pultrze ,ciut mnie mdli i idę nynku

dobrej nocki

Do góry