Magda nie przejmuj sie z facetami tak jest...moj miał wczoraj pomalowac połki do spizarki i co...deski jak lezały tak leza bo on nie niał czasu, checi...chwilami mam dosc o wszystko trzeba sie prosic i jeszcze powtarza z 15 razy
reklama
aga29
Fanka BB :)
My rowniez witamy, u nas ladna pogoda, sloneczna, choc pewnie chlodno, bo wiaterek za oknem hula. Moj maz dzieki Bogu, sam sie bierze do roboty, nie musze mu przypominac, bo sam widzi rzeczy, ktore nalezaloby zreperowac Normalnie jestem z niego dumna:-). Kunda ja to bym mojemu caly czas za uszami gadala, zeby pomalowal deski, bo jakbym sie sama za to wziela, to by sie przyzwyczail, ze ja i tak zrobie, jak on zapomni albo mu sie nie chce. Niech wiedza, ze tez maja jakies obowiazki w domu!
Magda może dziś skończą te mebelki składać co?
mój to też taki typ co go trzeba poganiać i przypominac ,czasem oszaleć idzie ,ale coraz rzadziej mu przypominam a jak nie zrobi to konsekwencje spadaja na niego i tyle ,chyba to jest najlepsza kara bo ja w takiej sytuacji gdzie ja cos zaniedbałam czuję sie okropnie
mój to też taki typ co go trzeba poganiać i przypominac ,czasem oszaleć idzie ,ale coraz rzadziej mu przypominam a jak nie zrobi to konsekwencje spadaja na niego i tyle ,chyba to jest najlepsza kara bo ja w takiej sytuacji gdzie ja cos zaniedbałam czuję sie okropnie
typowe meskie zajecia zostawiam jemu ,ja ich niegdy przenigdy nie robię ,bo jak bym pokazała że umiem to już po mnie
Iwonka ,fajnie masz z tym malowaniem ,tzn że bedzie tak ładnie odnowione ,ja tez juz w głowie plan mam jak pokój nasz jeden urządzić ale to na wiosne dopiero
Joanna@ witaj z powrotem ,co u ciebie i dzieciątka słychac
Iwonka ,fajnie masz z tym malowaniem ,tzn że bedzie tak ładnie odnowione ,ja tez juz w głowie plan mam jak pokój nasz jeden urządzić ale to na wiosne dopiero
Joanna@ witaj z powrotem ,co u ciebie i dzieciątka słychac
hej hej gdzie wy wszystkie jestescie ?musze rozruszać to forum
nikita000
joaska
kanoot
biedronka
kaderka
kasiula mayula
heksa
syl1982wia
zuzia1
zielona