reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam wieczorkiem! Cos malo dzis klikania a spodziewalam sie ze znow fura czytania.....No juz mieszkanko pomalowane a pokoik coreczki super wyszedl w tym zoltym kolorze.Panele juz tez zaczelismy klasc wiec juz blizej niz dalej.ale i tak czeka nas jeszcze remont a wlasciwie stworzenie lazienki na nowo ale to juz powoli z czasem zrobimy.Ted chwilka wlasnie wyszlam na podworko i patrze a stoja wszystkie tramwaje i sie okazalo ze w jednym z nich jest pijana babka taka niczego sobie i widocznie musiala cos rozrabiac ze motorniczy wezwal Nadzor ruchu i babke wysadzili z tego tramwaju,spisali i odprowadzili na przystanek .... To dopiero babka na mieszala a jeszcze w miedzy czasie dwa samochodu mialy stluczke przejezdzajac przez tory.Moje dziecko slodko spi a ja czekam jak moj robert wroci wraz z moim bratem do domku jak tylko skoncza ukladanie tych paneli u malej w pokoju.

reklama
Witam wieczorkiem,ja dzis cały dzionek u moje mj mamusi byłam -bo babcia dosc daleko mieszka i do tego pracuje wiec małego niewidzi czesto
pogoda do bani zimno dzis i deszcz siapił
a pozatym to moje dziecko jeszcze nie spi tylko wstaje co chwile i dyskutuje

ale film pisałam i nie widziałam literek dopiero jak wysyłałam to zobaczyłam ze białego posta puszczam ale wyszło ;-) a remont to mnie czeka ale zrobie go jak bede wiedziała ze mieszkanko bedzie moje :eek: bo komus to ja robic nie bede:no:
a teraz spadam bo moja gnidka chyba nie zasnie jak nie wyłacze lampki i kompa----nie wiem co mu dzisiaj jest:rofl2:

Co do prezentu dla tesciowej to sie jej powiedzialam ze nie wiemy co mamy jej kupic i moze ona nam cos podpowie co by sie jej przydalo a nie my kupimy cos co bedzioe w kacie lezalo to ona na to ze najlepszy prezent juz dostala VANESSKE i wystarczy jak jutro te urodziny spedzimy razem z nia.No i nadal nie wiem co jej kupimy chyba skonczy sie na jakis kwiatach.........

Matko, jaka jestem padnięta i wściekła. Mąż ze szwagrem skręcali nowe meble. Oczywiście nie skończyli, bo każdą śrubkę trzeba było zapić piwem. No chyba kiedyś zatrzasnę tego chłopa. Czekam, aż wszystko skończy, żeby doprowadzić dom do ładu, a on jaja sobie robi. Jeszcze jak zwracam uwagę, żeby mi gruzem nie sypał do zlewu to mówi, że ja tylko burcze i burcze. Normalnie w d..pe bym się ugryzła ze zgryzoty, jakbym dała radę.:-D :-D :-D

Iwonka kupcie coś, co będzie fajną pamiątką z tej 50-tki. Może coś z biżuterii - jakąś broszkę, kolczyki lub bransoletkę. A może zegarek, ale z tym chyba będzie trudno zamknąć się w stówce. Praktycznych prezentów na takie rocznice raczej się nie powinno kupować. Eleganckie kwiaty, to oczywiście też świetny pomysł.

hej laseczki wpadam jak po ogien i juz mnie nie ma ;) pol dnia slecze nad przepisami zusowskimi, podatkowymi i powiem szczerze, ze w szkole powinien byc to przedmiot obowiazkowy, bo ni #$#@$ tego nie kumam (za stary umysl juz mam)...ok poczytalam was , ponarzakalam ide spac....dobranoc :)

Witam wszystkie mamusi.....strasznie dlugo mnie nie bylo....tak sie tu pozmienialo ze sie jeszcze nie przyzwyczailam.......

u nas pogoda tez brrrrr...jesnien :dull:

U nas tez chłodno...tak wogole to ja chce lato, słoneczko

Maly dzis cos marudny nie chce sam sie bawic tylko na raczki i na raczki

reklama
Witam z ranka
ja niewiem jaka pogoda,bo jeszcze rolet nie odsłoniłam -ale pewnie chłodno:-( a ja tak lubie ciepełko
moje dziecie do 8 pospało a teraz buszuje w łuzeczku bo mamusia musi wypic kawke i na bb posiedziec;-)
Magda tak to jest jak chłopy musza cos zrobic,zamiast w jeden dzien to oni w miesiac to robia--dlatego ja duzo zeczy robie sobie sama:-)

Do góry