reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I ja zaraz uciekam tez z domku.Musze kupic jedna rzecz a i pampersy mi sie skonczyly a potem zobaczyc jak idzie remoncik.Popoludniu zajrze do was!!! Milego dnia!!!!

reklama
Moj Mezus własnie uspił małego i przy okazji siebie:-D
A ja mam dosc ...chyba ten rowerek to mi bokiem wyjdzie...macio nic innego nie robi tylko włacza ta pozytywka a ona buczy okropnie:szok: Oszalec idzie a mu sie to podoba:-D i co mam zrobic

Ide po kawusie:-)

A co do remontów to my juz remontujemy dom 3 lata i została mam jeszcze łazienka, ale sama mysl o jej remoncie przyprawia mnie o dreszcze

Co do remontow, to planowane u nas na daleka przyszlosc, az mnie ciarki przechodza jak o nich tylko pomysle:szok: My mieszkamy dopiero w naszym mieszkanku od roku i zamierzamy jeszcze ze 4 lata pomieszkac, wiec moze tylko malowanko nas za jakies 2 lata czeka, bo reszta nowa.
Ogolnie to dzisiaj nie jest chyba moj dzien.... Jestem tak pod........wiona, ze normalnie chce mi sie wyc! Za miesiac mam wazny egzamin specjalistyczny i nikt z instytutu, w ktorym go zdaje nie wiem jak on ma wygladac!! Pytam wiec, kto ma to wiedziec!!!??? Chyba rozwale zaraz sciane:wściekła/y:
Maly tez ostatnio jakies humorki ma swoje, chce zeby caly czas brac go na rece, a ja do tego go nie zamierzam przyzwyczajac.

Remonty..my narazie mamy spokoj poddasze wyszykowane fakt mebli niema bo jak wiadomo "szewc bez butów chodzi" moj maz to stolarz dla klientów ma czas zeby zrobic a do domu ciężko mu sie przybrać z braku czasu. Ale będę musiala go przycisną bo z jednej strony nad schodami nie mamy balustrady tylko tapczan stoi i Szymon już bez najmniejszych problemów przechodzi za niego jeszcze sie zwali z tych schodów. Myśle żeby tam zrobić taki regał na książki bo wszystko jeszcze w kartonach leży.

Oj remonty....my robimy juz od poczatku wakacji......jeszcze tylko sypialnia zostala ale tam najwiecej do roboty...a i niechce nams ie do tego pozbierac i tak odkladamy z dnia na dzien:(

JA nadal prowadze walki wozkowe z mala i juz nie wie co zrobic:(wije sie jak niewiem:(

milego dnia wam zycze!
u nas cudnie wiec zaraz uciekam znow na spacerek!

Dziń dybry!
Oglądałyście przed chwilą program na "2" o pięcioraczkach - wcześniakach z 24 tygodnia ciąży? Normalnie zryczałam się jak bóbr. Udało się uratować wszystkie, choć razem ważyły tylko 3 kg. Pokazywali jak się chowają od urodzenia do pierwszych urodzin. Świetnie było patrzeć jak rosną i z takich kruszynek wyrastają piękne, pulchniutkie bobasy. Wyobrażacie sobie w domu 5 maluchów i ich starszą o 6 lat siostrę. Rodzicom pomagało na zmianę 70 ochotników na tydzień. Zużywali 35 pieluch dziennie i robili 40 butelek mleka do karmienia.....
A my narzekamy, że dzieci nie dały pospać, że marudzą, że nie chcą jeść itd. A czym są nasze problemy w porównaniu z tym jaki mają ci rodzice?Jedno wiem napewno - mnie by wywieźli w kaftanie po tygodniu.:tak:

Boże!!! Jaka lodówa się zrobiła. Kożuchy odkurzone? (uwaga! to było ćwiczenie ortograficzne na "ż" i "rz":-D ). U nas jest tylko 13 stopni. Już czekam kiedy zaczną grzać, bo pranie wisi 3 dni i nic nie schnie.

ja ogladałam ten program, ale nie od poczatku, tez mi sięłezka zakręciła w oku, ale musiałam sie powstrzymywac, bo Majak na mnie dziwnie patrzyła jak tak chlipałam

przeraza mnie taka pogoda, od samego rana kropi deszcz, nawet na dwór nie mozna wyjść, ukisimy sie w domu :-(

reklama
U nas dziś trochę lepiej z pogodą. Słoneczko świeci i jest cieplej niż ostatnio. :-)
Bosz, już piątek... kiedy to zleciało...? A ja mam tyle do zrobienia do końca tygodnia.

Idę się dopisać do wątku w którym się przedstawiamy, najwyższy czas ;-)

Do góry