reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja ostatnio mebli nie kupuje tylko robiny ...ostatnio własnie robilismy mebelki do Maciowego pokoiku, o nie pochwaliłam sie w sobote skrecilismy stoliczek:-) teraz musze jeszcze kupic dwa krzesełka takie małe:-)

Iwonka ja z prezentami to zawsze mam problem...no chyba ze ktos powie co chce wtedy wystarczy tylko kupic

reklama
wstawac wstawac
moje dziecko mnie dzis tak rano zwaliło z wyra:szok:
IWONKA ja na twoim miejscu to bym zapytała co by chciała dostac----i kupiła bym jej duzy kosz z kwiatami tzn (50 kwiatow)ładnie ustrojonych i w srodek cyferka wepchnieta 50

hihi NIKITA u mnie niemcow na starowce jest zawsze chmara---ja sie juz przyzwyczaiłam ze zaczepiaja dzieci i robia co nie ktorym zdjecia...moj chrzesniak kiedys przez pomyłke złapała jedna za reke na spacerze i tak z nia szedł wiesz jaki miały ubaw az kamerowały go:baffled:

Hej,hej:-)
Wpadam na chwilkę, żeby się przywitać. Mały wstał dzisiaj wcześnie:baffled:, o 6.30 i teraz jest marudny, muszę go iść położyć.
My na swoim mieszkamy już prawie trzy lata, ciągle coś kupujemy i robimy, a do zrobienia mamy jeszcze tyle rzeczy, że ręce opadają:-p.
Iwonka - ja też zawsze pytam, co kto chce dostać;-).

Witam w ten piekny sloneczny poranek!!! Ciekawe jaka ma byc temperatura na zewnatrz bo nawet wczoraj nie ogladalam prognozy?
My wstalismy o 8;00 ale sie nie wyspalam bo ostatnio moja córcia budzi sie w nocy i nie ma zamiaru spac....
brenda I prezent i kosz z kwiatami to chyba za duzo:no: ;-) :-D Ja licze ze wydam do 100 zl.

Heya w ten sloneczny dzionek...oby cieplo bylo:-)

Jula pobutka o 8 i maruda na maxa.Zeby wychodzace i katerek robia swoje.Mialam wielkiego strupa na ustach(rozciecie i Jula mi go zerwala swoim klapnieciem raczka.
Oj cos mi sie wydaje ze bedzie kolejny ciezki dzien.

dziendoberek!
wy to klikac potraficie!!!!!
iwonka na pewno na prezencik cos wymyslisz!
dzis ide na kontrol z hubciem do lekarza a jutro do szkoly! no i mam nadzieje ze od poniedzialku wreszcie na jablka pojade kaska sie zawsze przydaje!!!!!!!
pogoda u nas sloneczna ale podobno bardzo zimno! moja mamusia juz byla na dworku i mowila ze strasznie! a ja nie wiem co z hubciem zrobic bo buta nie zaloze chyba mu nawkladam z 5 skarpetek to moze bedzie mu cieplej!

witam w ten zimny poranek

u nas nocka nie bardzo, juz sama nie wiem czy to zeby czy jakieś choróbsko sie czai, ale w sumie mała wstała o 8 i od 9 znów śpi

jesli chodzi o prezenty, to tez zawsze mam ztym problem, ale u mnie w rodzinie to zawsze się kontaktujemy i pytamy co kto chce, a jesli chodzi o teściów to standard: tesciowa dostaje kwiaty, a teściu dobra wódeczkę :-p

reklama
Witam !
Myslalm ze sie na 1300 stronke zalapie - ale niestety nie zdarzylam:-( :-(
Po obiadku szykuje sie na zakupki- kurteczke na zime musze kupic Madzi
A teraz sobie szperam w neciku i siedze sama w domicu bo cora juz "biega" na podworku z babcia a ja powinnam prasowac

Do góry