reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

ja juz z kawką siedzę :-p

M poleciał zapisać się do lekarza :sorry: on to się chyba strasznie stresuje tym lekarzem, bo chodzi podminowany :sorry2:

As kochana niestety ser żółty i nabiał mi odpada a czosnek przy karmieniu też nie wskazany;-)
...

Czosnek tylko zmienia smak mleka, więc ja jadłam czosnek od samego poczatku i dzieci były przyzwyczajone :-p Na sporo rzeczy sobie pozwalałam, bo jakbym miała żyć w ascezie to na pewno bym roku nie pokarmiła :no::cool2:

Oj, coś mi tu podśmiarduje, chyba Niki :eek:

reklama
Witam i ja :-):-)
U mnie ciąg dalszy porządków, w końcu jak już się wzięłam to trzeba dokończyć :-):-)
Mały mrozik za oknem jest więc dłuższe spacery odpadają no a z związku z tym trzeba się za coś wziąć :tak::tak:
MH twój chociaż idzie do tego lekarza, mojego to czołgiem nie zaciągniesz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o dentyście nawet nie wspomnę :wściekła/y::wściekła/y:
Iwcik super ze mąż o urlopie myśli to trochę czasu razem spędzicie :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam,

M poleciał zapisać się do lekarza :sorry: on to się chyba strasznie stresuje tym lekarzem, bo chodzi podminowany :sorry2:

Czosnek tylko zmienia smak mleka, więc ja jadłam czosnek od samego poczatku i dzieci były przyzwyczajone :-p Na sporo rzeczy sobie pozwalałam, bo jakbym miała żyć w ascezie to na pewno bym roku nie pokarmiła :no::cool2:

noproszę a ja sie przed cziosnkiem nogami i rekami zapieram:-D:-D:-D
dzieki za info bo nie wiedziałam że nie szkodzi:no:

witam was z ranka moje kochane u nas sypie od wczoraj a wczoraj wogóle zawerucha ja nie wiem co:szok:
nie było nawet jak autem jechać jedna wielka zadyma:tak:
dzis miała okna myć ale nie wiem czy mrozu nie ma:eek:
i dzis jeszcze dywanik miałam wyprać no i wreszcie się za ten mój pokój wziąść:sorry::cool:
nie wiem czarka pokój i kuchnie jakoś z chęcią sprzątałam, szafe w przedpokoju też a jak mam się zabrać za mój pokój to chęci brak a wręcz przeciwnie:sorry2:
mam nadzieje że mnie w końcu najdzie:sorry:

Witam. Pochmurno coś i zimno a mi się dzisiaj nic nie chce :sorry2: właśnie zjadłam śniadanko i piję ciepłą herbatkę :tak: wczoraj obejrzeliśmy z M pierwszą cześć zmierzchu :tak: tak mi się spodobało że chciałam od razu drugą obejrzeć ale M chciał spać a ja sama nie chciałam oglądać więc poszliśmy spać :-) dzisiaj na obiad mam zupkę ze wczoraj tylko nie wiem co na drugie :sorry2: chyba pójdę na łatwiznę i zrobię spaghetti :-) obiecałam sobie że zacznę dzisiaj w kuchni sprzątać w szafkach więc trzeba będzie się wziąć za to, bo jak nic nie ruszę to już w ogóle leń mi w tyłku zagości :-D Kuba dzisiaj ma zły dzień coś widzę i chyba mnie do furii doprowadzi tym marudzeniem tym bardziej że jestem przed @ :sorry2: idę dopić herbatkę i trzeba się wziąć za robotę :tak:

As kochana niestety ser żółty i nabiał mi odpada a czosnek przy karmieniu też nie wskazany;-)
chociaz ostatnio chodzi za mną dip czosnkowy coraz bardziej:tak:
i taka tortilla:tak:
chociaż i tak zaczynam już jeśc normalnie:-p
mali spia a ja buszuję po allegro:-p
szukam prezentu dla taty (gadżeciarz) i smoczka dla Marcela ale takiego żeby był wielki bo tego normalnego to sobie całego do buzi wkłada buzię zamyka i się dławi:sorry2:
Śmiało możesz jeść masło i czosnek.:tak:
Masło to nie nabiał , a w czystej postaci tłuszcz,natomiast czosnek tylko zmienia smak ,a jest zupełnie zdrowy i nie szkodzi dzieciom tylko uodparnia.:tak:
To naturalny antybiotyk przecież.
Nie powinno jesc się cebuli i kapusty ,bo powoduje wzdęcia.:tak:

Witam,

Ja też dobrze jadłam ,bo karmiłam prawie rok.:tak::-D:-D

Zdrówka dla męża.:tak::tak:

Witam piątkowo.

Ostatni dzień leżenia w łóżku yuuuppppiiii :-D:-D:-D:-D
Od jutra powolutku wstaję i zaczynam żyć od nowa.
Kończy mi się wegetacja w łóżku.:tak::-D:-D:-):-):-)

No może się uda coś napisać :dry:

As, fajnie, że juz powoli dochodzisz do zdrowia :tak:

Natali, stronka dla ciebie :tak:

www.laktacja.pl

A ja sobie właśnie wcinam sałatkę z tuńczykiem i świeżym ananasem :tak:pycha.

Ostatnia edycja:
hej kobietki!!
u nas sypie,wieje,sypie,wieje!!!!!!!:wściekła/y:pogoda straszna zwłaszcza dla kierowcow.
m pojechał po krystiana do szkoly,dzieci spia,ja zrobilam juz ciasto na placki ziemniaczane i teraz odpoczywam.
byłam wczoraj u lekarza,porobiłam badania i dzisiaj na 16 maja byc wyniki,zobaczymy co mi tam wyjdzie???????:confused:
a ja co raz to bardziej myslę ze wpadłam w depresję:wściekła/y::-( ilez można byc spiącym,braku checi do życia nie miec i cały czas smutnym być?????:confused::confused::confused::confused:

aha i jeszcze jak by tego mało bylo to alan mi zachorował,:-(od wczoraj ma temperature i strasznie brzydko mi kaszle(tak mokro):eek:oj coś czuje ze bez antybiotyku sie nie:no: obejdzie.
czekam właśnie na doktora.

as-fajnie ze sie już czujesz lepiej.
wracaj do zdrowia jak najszybciej.

mh-zdrowka dla męza.:tak:

beatka-dobrze ze wyniki cytologiczne masz dobre.:tak:

dowikla-jak dzis dziewczynki??nie było płaczu w przedszkolu??
jak dominik???

iwicik-fajnie ze twój m bedzie mial wolne.
odpocznie nareszcie i pobedziecie razem.:-)

Lidka trzymam kciuki za dobre wyniki a co do depresji to przy takiej pogodzie o nią nie trudno, a jeszcze u ciebie z bliźniakami to się nie dziwię że masz czasami dość

reklama
byl doktor u alana i ma zapalenie krtani.:-(tak mi go szkoda,taki biedny,goraczka go trzyma i caly czas by na raczkach był.jak na razie nie dostał antybiotyku tylko tabletki i syropy(zobaczymy czy pomogą)

a ja dzwonila do doktor w sprawie moich wynikow i wszystkie są super!!!!
i ona sama mi powiedziała że u mnie to jest depresja,wiec chcac nie chcąc musze powrócic do mojej pani doktor od nerwów.:-(

Do góry