Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witam dziewoje
I po pracy, Piciu odsypia nocke dopiero, młoda kaszlata i smarkata z lekka.A ja jak to ja - nadal kaszlę a ponoć zdrowa jestem jak ryba. Nie iwem kiedy ale musze iśc do niej ( lekarza) zeby mi próby alergiczne porobiła.
)
wlasnie mi sie przypomnialo
mojej znajomej syn w tamtym roku ciagle miala jakies zapalenia oskrezli itd.no i w koncu niby zdrowy ale nadal kaslal i czasami mocno duszaco.
no to w koncu dostal od alergolog jakies chyba wziewy na wyciszenie oskrzeli.tzn zeby uspokoic odruch kaszlowy bo po tych wszytskich syropakch wykrztusnych rzeski oskrzelowe byly za bardzo pobudzone
Ana 15 min??? WOW. Ja drogę z domu do pracy czy odwrotnie pokonuję z buta w 18 minut-2,5 km. A co, tez isę pochwalę-ale musz emiec muze w uszach...
Spadam, mężowego z wyrka zrzucę i sama sie w nie zapakuję.Dobranoc
no kochana ale ja tak na rowerze i tez z muza w uszach

dlatego mam pelno odlblaskow na sobie i na rowerze i w dzien jedzez na swiatlach bo ja pirat drogowy jestem

na piechote tez lece tak jak Ty-2,5km w 18-20,minut bo tyle mam do szkoly

wiec niezle musisz nozkami przebierac

hejka babeczki :-)
jesli chodzi o Oliwke to niestety nie udało się bez antybiotyku,dostaliśmy antybiotyk i kolejny tydzień w domu
na szczęsscie wynik na kał wyszedł ok,beż zadnych pasożytów ale musimy jeszcze 2 próby zrobić.
jak juz moiwlam ujemny wynik badani nic nie zanczy a;e trzymam kciuki zeby nic nie bylo
najelpiej jakby do nocnika robila to moglabys zobaczyc czy nic juz nie wylazi,bo kal badasz na jajka a nie na osobniki
zdrowka dla Oliwki
witam
no nie umialam wczoraj wejsc cos mi net szwankowal ;/
Seei juz prawie zdrowy jesli chodzi o ospe...
kropki prawie zeszly
Niki jeszcze nic nie ma
ale za to kaszla obydwoje jak glupki... ;/
kolezanki z pracy dzieci tez na ospe choruje
ciekawe czy nam nie przyenisei
H
A przypomniało mi się-okres spóźnia mi się 2 tygodnie, żebym pamiętała to w drodze z pracy kupiłąbym test ale jakoś zawsze mia ie na wieczór przypomni
D
no kochana doeprio teraz Ci sie przyppomina?????????
i to na tabsach 2tyg????/
oj cosczuje ze Wiki bedzie miala siostrzyczke

a tak Ci pzypadkiem Malna nie wrozyla ze do pracy pojdziesz idziecko bedzie co????????????:-):-):-):-):-)
Drogie koleżanki.:-)
Czy to różowym, czy żółtym , czy czarnym ...chcecie czytajcie, nie chcecie omińcie posta .;-)
Można by się czepić tych, co pisząc pogrubiają czcionkę.
Złej baletnicy , to i kiecka przeszkadza.;-)
Ale fakt faktem, że gdybyśmy wszystkie tak zaczęły...nieco wiosennie, tęczowo by się zrobiło.
;-)
To w jakich odcieniach widzimy kolorowo napisane posty zależy od ustawionego kontrastu monitora.;-)
Pozdrawiam, i miłego dnia życzę.;-):-)
zaszalalas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

dobre!!!!!!!!

Wczoraj byliśmy na zakupach bo mamy z casto bony do realizacji w hurtowni zabawek obwarowane terminem do 27 listopada..nie mogliśmy kupić tego o czym dzieciaki marza najbardziej bo...nie było tego w hurtownino ale jak to mówią darowanemu koniowi.no ale kupiliśmy Antoniemu na mikołajki motorek jeździk taki do odpychania sie nogami
pod choinkę 100 klocków drewnianych bo takowe kocha najbardziej więc powiększyliśmy tym sposobem jego kolekcje
Julce i Gabrysi pet shopy bo Julka nagle wiecznie o nich zaczęła mówić
mi się to tak średnio podoba no ale "ja sie nie znam"jak mówi Julka
i maskotki pet shopów spinki do włosów kredki mazaki plasteline Adamowi lego -samolot do tego co by wydać calość bo inaczej przepada
zapas ołówków zeszytów kleju papieru kolorowego kartki świąteczne jakieś naklejki na okno świąteczne ..baterie no i kasa darowana wydana
(
no to zaszalas:-)
moja obie nekaja pet shopy:-)
I znowu zaczęło padaćMalinka mnie też głowa napiernicza
a ja chodzę jak elektrownia jądrowa
okna mi strasznie parują i już nie wiem co mam robić
wzięłam okno w kuchni otworzyłam, w dużym pokoju uchyliłam, powycierałam okna, kalafiory poprzykręcałam i znowu mi parują
a na dodatek tego w dużym pokoju nad oknami na kasetonach pleśń wychodzi od tego wszystkiego
jak M wróci z pracy pójdzie do faceta i im powie, przecież ja im mieszkania nie będę robić
wszystko mokre i śmierdzi wilgocią
Kuba pójdzie spać to okno otworzę w dużym pokoju niech się wywietrzy
no i jeszcze jak wczoraj M kaloryfer odpowietrzał w dużym pokoju jest zimniejszy niż był
musi chyba być gdzieś rura zapchana
no masakra jakaś
muszę jak najszybciej iść do roboty brać kredyt i coś kupować
![]()
po 1 zobacz czy w ogole dziala wentylacja u was!
przyloz do wentyalcji zaplaniczke albo zpalaona zapalke i zobacz czy plomien wciga ado komina
no i musisz rozszczelniac okna caly czas,szczegoonie jak jest tak duzo wilgoci i baaaaaaaardzo czesto wietrzyc.
a pod kasetonami juz moze byc grzyb:-(
fajnei ze zajrzaalshej
nie bylo mnie strrrrraaaaasznie długo i pewnie zapomnialyscie ze taka jedna przez chwilkie tu pisala......przepraszam bardzo ale mialam na głowie przeprowadzke,dzieci,szkołe.....i wiele innych spraw i na bb czasu brakło......oczywiscie wieczorkiem delikatnie podczytywalam ale zeby odpisac brakło siły w palcach.....u mnie ok....Julek gigant rosnie jak na drożdżach jutro idziemy na kontrol to sie dowiem ile to dziecie moje wazy,obstawiam ze ponad 8 kilo.......przekręca sie juz z pleców na boczek.....Starszy nabrał pędu w mowie i nie idzie go przegadac......
w.
dobrze ze udalo Ci sie jakso ogarnac