Witam
Ale mam już spanie
Justa Twój słoneczny post po prsotu powalił mnie...robrajałam go chyba 10minut aż nabawiłam się "kurwików" w oczach
Natalineczka wyglądasz świetnie, a buciki super!!!!!Ale laska z Ciebie..kurde od jutra, nie ma bata dieta!!!
;-)
Dowikluś no co siędziwić..dziadyga zobaczył laski i ślinił się..
Beata,Lunka u Was taka wilgoć? My tez mamy problem z wilgocia i kupiłam osuszacz powietrza elektryczny. Miałąm też ten na tabletki, ale krótko mówiąc..nei wiem po co ktosto wymyslił
Ja mam plastiki i nigdy nie domykam klamek do końca. Nie dociskam, zawsze zostawiam taki luz. ale lód na szybie
Teoria o szamponie super
a swojadrogą ciekawe co ona ma do rzeczy...a bez odżywki??
U nas taka wilgoć w chacie, że mimo, że latem okna były na oścież otwarte 24h (dosłownie) to na meblach skraplała siepara i dosłownie wisiały z półek krople wody
panele zaczęło nam wykrzywiać, o grzybie to juznie wspomne ..wszystko mokre, posciel obrzydliwie wilgotna...bleeeeI co..wietrzone non stop, do tego lato i wielkie G. Ale ten osuszacz działa i jest niewiarygodna poprawa
doczytałam też wierutne bzdury Lidki
No wiesz co!!!!!!!! Byłam, widziałam i stwierdzam że ta baba kłamie
ja mam kompleksy jak na nia patrze
Brzuchol...też mi..no jakbym czytałą posty naszej Dowikli
No dobra to teraz o mnie. Dzisiaj znowu w rzeszowie z pępkeim. NAdal sie paprze..ja juzmam dosć tego jeżdżenia po szpitalach.
Odiwedziłam dzisiaj Lidkę a ta znowu wlanęła mi przed nos big talerz obiadu
aha...no ale najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzeiwczyny....ja się boje cieszyć, le chyba są postępy.....wklejam fotki. Tak potrafi unieść rączkę do góry a dzisiaj u Lidki podnisła ją prawie pionowo
aż boję się cieszyć.
Planujemy wyjazd do Wawy na dwa tyg na ten turnus..pewnie końcem listopada się uda
A mnie coś dzisiaj szczykło w szyi