reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No aj tez planuje ogladac ten film:tak::tak:Ale na razie ogladam meczyk na jedynce:tak::tak::tak:

BEATKO
Ty tu nie wyjezdzaj z takim zarelkiem bo ja od dziisja planuje sie diecic;-)No ale na kolacyjke jeszcze zamowilam pizze hehe

ANABUBKA
Gratki dla malej za "suche" noce:tak::tak::tak:Oby tak dalej:tak::tak::tak:

JUSTA
Juz Cie odpisuje hehe
Nasza szkola ma numer 78 i pasowanie robia zawsze w 78 dniu nauki:tak::tak::tak:
A Dominik w szkole radzi sobie coraz lepiej-dziekuje:tak::tak::tak:

A od tego Twojego zoltego posta dostalam oczoplasow:szok::-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)
Ale mam już spanie:szok::nerd:
Justa Twój słoneczny post po prsotu powalił mnie...robrajałam go chyba 10minut aż nabawiłam się "kurwików" w oczach:-D:-p
Natalineczka wyglądasz świetnie, a buciki super!!!!!Ale laska z Ciebie..kurde od jutra, nie ma bata dieta!!!:-D;-)
Dowikluś no co siędziwić..dziadyga zobaczył laski i ślinił się..:-p
Beata,Lunka u Was taka wilgoć? My tez mamy problem z wilgocia i kupiłam osuszacz powietrza elektryczny. Miałąm też ten na tabletki, ale krótko mówiąc..nei wiem po co ktosto wymyslił:sorry2: Ja mam plastiki i nigdy nie domykam klamek do końca. Nie dociskam, zawsze zostawiam taki luz. ale lód na szybie:szok::rofl2:
Teoria o szamponie super:-D:-D:-D:-Da swojadrogą ciekawe co ona ma do rzeczy...a bez odżywki??:-D:-D
U nas taka wilgoć w chacie, że mimo, że latem okna były na oścież otwarte 24h (dosłownie) to na meblach skraplała siepara i dosłownie wisiały z półek krople wody:baffled:panele zaczęło nam wykrzywiać, o grzybie to juznie wspomne ..wszystko mokre, posciel obrzydliwie wilgotna...bleeeeI co..wietrzone non stop, do tego lato i wielkie G. Ale ten osuszacz działa i jest niewiarygodna poprawa:tak::tak:
doczytałam też wierutne bzdury Lidki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No wiesz co!!!!!!!! Byłam, widziałam i stwierdzam że ta baba kłamie:-D:-D:-D ja mam kompleksy jak na nia patrze:baffled::baffled: Brzuchol...też mi..no jakbym czytałą posty naszej Dowikli:-D:-D:-D

No dobra to teraz o mnie. Dzisiaj znowu w rzeszowie z pępkeim. NAdal sie paprze..ja juzmam dosć tego jeżdżenia po szpitalach.
Odiwedziłam dzisiaj Lidkę a ta znowu wlanęła mi przed nos big talerz obiadu:-D:-D:-D
aha...no ale najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzeiwczyny....ja się boje cieszyć, le chyba są postępy.....wklejam fotki. Tak potrafi unieść rączkę do góry a dzisiaj u Lidki podnisła ją prawie pionowo:tak::tak::tak::-D:-D:-D aż boję się cieszyć.
Planujemy wyjazd do Wawy na dwa tyg na ten turnus..pewnie końcem listopada się uda:tak:
A mnie coś dzisiaj szczykło w szyi:wściekła/y:

Załączniki

• IMG_6467.jpg
    IMG_6467.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_6463.jpg
    IMG_6463.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_6452.jpg
    IMG_6452.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
KERNUS
Super foteczki:tak:No i widac ze malutka swietnie sobie radzi:tak::tak:Oby tak dalej:-):tak:
Napisz mi Kochana co to za osuszacz bo mi tez cholernie okna paruja mimo ze mam zalozone od tego roku takie specjalne copki:no::no::no:

Wygraywamy z WKS 2;1:tak::tak::tak:
No ten moj stadion musi byc szczesliwy:tak::tak::tak:

Ide sobie odgrzac kawalek pizzy i nalac soczku pomaranczowego;-):-p

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

cos z tych. nie pamietam ile mój kosztował ai nie ma akurat tego samego co kupiłam. A też brałąm z allegro. Jak bedziesz chciała to jutro ci popatrze dokłądnie co i jak :) no to idę spać.
Aha wiesz że co noc wylewałam prawie dwa litry wody z niegio!!!! Teraz już mniej, ale szok!!! Róznica natychmaistowa :)

reklama
hej

ja byłam dzisiaj na zebraniu u maksia w szkole i we wtorek maja dyskoteke dzieciaki:-D:-Dbedzie impreza:-D:-D:-D
a wczoraj mojej malocie dalam pierwszy raz troszke soczku z marcheweczki spoczatku jej nie smakowało ale pozniej chciala wiecej ale bałam sie jej dac wiec dzisiaj jej tez dalam odrobinke i jak narazie nic jej nie jest a ciagła ze az piszczala buteleczka :-D:-D:-D

Kerna mala ladnie trzyma sie na raczkach i jak ładnie juz glówke podnosi no no no:tak::tak:

Beatko musiasz wietrzyc mieszkanie bo plesn ci wejdzie w mieszkanie ja mialam problem taki jak okna w chalupie powymienialam na nowe musze teraz czesciej wietrzyc i porobilismy wentylacje bo nie w kazdym pokoju była:tak::tak:

Siostra mialas nawiedzic mnie telefonem:-D:-D:-D

Bubka gratki za suche nocki:tak::tak::tak:

spadam bo lenka sie obudzila:baffled::baffled::baffled:

Do góry