reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki w przedszkolu,zakupki zrobione:tak:Mlody cos tam kombinuje a ja zajadam wczorajsza pizze:tak::tak::tak::-pMusialabym jeszcze jakas salatke do obiadu splodzic hehe:tak:Mam juz pomysl ale checi brak
Czekam za kurierem bo dzisiaj maja niby przyjechac dziewczynek lozka

reklama
Dzieki:-)
A nawet nie zauwazylyscie, moj szkrab dzis konczyl 3 lata.... ale zleciało:szok:
naprawde upływajace lata widac po dzieciach:-)
ide cos zjesc bo jestem glodna, a teram najmlodszy zasnol mi na szczescie....;-)

MH wypróbowałam szampon i czekam na efekty :tak: a skąd w ogóle żeś to wytrzasnęła z tym szamponem co :confused:
Dowikla ale mi narobiłaś ochoty na pizze :-) a jaką sałatkę będziesz płodzić? :-D
Eliza to wszystkiego naj naj dla Twojego Szkraba!!!!!
Asia nie ładnie tak się skradać :tak: zaglądaj częściej :-)

Witam po południu :tak: rozpadało się na maxa :dry: masakra jakaś a myślałam że sobie do sklepu pójdę :sorry2: w takim razie chyba będę musiała pojechać ale nie chce mi się głowy myć potem układać czekać aż wyschnie :sorry2: ble od samego pisania już mi się nie chce :-) Kuba już wstał, zjadł talerz spaghetti i teraz się bawi a ja mam chwilę póki M z roboty nie wróci :tak: więc się wezmę za okna i szampon :-D

Dzieki:-)
A nawet nie zauwazylyscie, moj szkrab dzis konczyl 3 lata.... ale zleciało:szok:
naprawde upływajace lata widac po dzieciach:-)
ide cos zjesc bo jestem glodna, a teram najmlodszy zasnol mi na szczescie....;-)

Wszystkiego najlepszego dla malucha :tak::tak::tak:

MH wypróbowałam szampon i czekam na efekty :tak: a skąd w ogóle żeś to wytrzasnęła z tym szamponem co :confused:
...

Prosze bardzo, jeszcze raz :-p:-D

...
Dowikla, Beata, na czystą, suchą szybę, smaruje sie szamponem bambino. Troszke szamponu na watke i jedziesz :p roboty treochę jest :/ Cieniuteńka warstwę, tak żeby się nie spieniło.
Ja kiedyś miała sklepik na bazarku w takiej drewnianej budce, więc jak się zima grzało to parowała natychmiastowo, a potem lód na szybach się robił :/ a front miałam cały przeszklony, a to pomagało :p Jak macie ochotę to wypróbujcie na jednej szybie :) szampon bambino jeszcze żadnej szybie nie zaszkodził :D

MH
Ale ze niby dzisiaj Im cos kupilam:confused:Dzsiiaj bylam tylko na zakupkach w osiedlowych sklepach:tak::tak::tak:

BEATKO
Planuje surowke z pekinskiej,pomidora,ogorka i moze jeszcze cosik tam dorzuce np gotowane jaja i sos vinegrette
U mnie na szczescie jeszcze nie pada i mam nadzeiej ze tak zostanie:tak::tak::tak:

ELIZA
Wszystkiego naj,naj dla mlodego:tak::tak:

A moj Dominik we wtorek konczy juz 7 lat:szok::szok::szok:

No czas leci jak nie wiem co :szok: ja się ostatnio za głowę złapałam jak dotarło do mnie że Kubek ma już ponad 2 lata :szok::tak: czas szybko leci jak się patrzy na dzieci :tak:

MH normalnie pomaga ten szampon :-D:-D:-D:-D NORMALNIE URATOWAŁAŚ MI OKNA :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
MH
A no tak wyrka:tak::tak::tak:Racja czekam za nimi i znajac zycie to pewnie przyjedzie jak akurat bede w przedszkolu,albo jutro a jutro to mnie w sumei od 12 nie bedzie

BEATKO
Serio?Az tak ten szampon dziala?Jak gdzies zobacze szampon bambino to tez se kupie hehe

MH
A inny tez moze byc czy tylko ten bambino?

Do góry