Justa co to?Drogie koleżanki.:-)
Czy to różowym, czy żółtym , czy czarnym ...chcecie czytajcie, nie chcecie omińcie posta .;-)
Można by się czepić tych, co pisząc pogrubiają czcionkę.
Złej baletnicy , to i kiecka przeszkadza.;-)
Ale fakt faktem, że gdybyśmy wszystkie tak zaczęły... nieco wiosennie, tęczowo by się zrobiło.;-)
To w jakich odcieniach widzimy kolorowo napisane posty zależy od ustawionego kontrastu monitora.;-)
Pozdrawiam, i miłego dnia życzę.;-):-)
To już nie pizza to jajecznica
Zdrówka MH i fotki zrób na pasowaniu.Witam się i ja
Chyba sobie uszkodziłam wczoraj plecy przenosząc śpiąca Helenkę do jej łóżeczka
Dzisaj mamy pasowanie na przedszkolaka już się nie moge doczekac
Ależ wybieraj kolor jaki chcesz Nie przeszkadza mi, po prostu go nie widzę.
I na tym skończmy tę dyskusję, zadałaś pytanie to dostałaś odpowiedz. Koniec
Podpisuję się pod słowami MH jeśli chodzi o kolory.
U mnie się cięzko takie kolorowanki czyta ,a potem głowa boli...
Ależ fajne zakupki zrobiliście.Hej laseczki w deszczową wietrzną i zimną środę
Pogoda taka że nic tylko sobie w łeb strzelić
Wczoraj byliśmy na zakupach bo mamy z casto bony do realizacji w hurtowni zabawek obwarowane terminem do 27 listopada..nie mogliśmy kupić tego o czym dzieciaki marza najbardziej bo...nie było tego w hurtowni no ale jak to mówią darowanemu koniowi.no ale kupiliśmy Antoniemu na mikołajki motorek jeździk taki do odpychania sie nogami pod choinkę 100 klocków drewnianych bo takowe kocha najbardziej więc powiększyliśmy tym sposobem jego kolekcje Julce i Gabrysi pet shopy bo Julka nagle wiecznie o nich zaczęła mówić mi się to tak średnio podoba no ale "ja sie nie znam"jak mówi Julka i maskotki pet shopów spinki do włosów kredki mazaki plasteline Adamowi lego -samolot do tego co by wydać calość bo inaczej przepada zapas ołówków zeszytów kleju papieru kolorowego kartki świąteczne jakieś naklejki na okno świąteczne ..baterie no i kasa darowana wydana
Kamcia dla mnie możesz pisać jak piszesz ja ten fiolet widze natomiast żółć Justysi nie bałdzo nie bałdzo
MH Dowikluś powodzenia na pasowaniu waszych maluchów
Natali butki super a ty zgrabniutka jesteś i taka dziewczęca
Anacondzia to ty masz zapał do diet i gimnastyki niczym ja
Beatko opisy twoich kolacji doprowadzają mnie do ślinotoku a ja tu nic słodkiego w domu nie mam
As &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ps ale mnie łeb napiernicza o mamo :------(
I już prezenciki macie z głowy. :-):-)
Malina ,a jak Adam?
Masz za bardzo szczelne okna jak parują i się wilgoć robi.Malinka to zakupy udane widać że trochę kasy dali i dobrze tak powinno być :-) ja obżartuch jestem ostatnio więc jem ile wlezie i co mam w lodówce :-) ale wczoraj byłam tak padnięta że tylko zjadłam kanapkę i poszłam spać
I znowu zaczęło padać Malinka mnie też głowa napiernicza a ja chodzę jak elektrownia jądrowa okna mi strasznie parują i już nie wiem co mam robić wzięłam okno w kuchni otworzyłam, w dużym pokoju uchyliłam, powycierałam okna, kalafiory poprzykręcałam i znowu mi parują a na dodatek tego w dużym pokoju nad oknami na kasetonach pleśń wychodzi od tego wszystkiego jak M wróci z pracy pójdzie do faceta i im powie, przecież ja im mieszkania nie będę robić wszystko mokre i śmierdzi wilgocią Kuba pójdzie spać to okno otworzę w dużym pokoju niech się wywietrzy no i jeszcze jak wczoraj M kaloryfer odpowietrzał w dużym pokoju jest zimniejszy niż był musi chyba być gdzieś rura zapchana no masakra jakaś muszę jak najszybciej iść do roboty brać kredyt i coś kupować
Mam ten sam problem ...
Trzeba je na klamkach rozszczelnić na stałe i będzie git.:-):-)
Malina, fajny prezent wam dali
No w końcu mam czytnik w domu i moge zaległe fotki wrzucić
Natali, zazdroszczę butów, ja ostatnio nie mogę nic sobie dobrać
Bluzkę sobe kupiłam, ale tez po wielkich bólach bo nic na mnie nie pasuje
To dla Helenki :-)
By lola_lu at 2010-11-17
By lola_lu at 2010-11-17
Nowe kozaki Aniski
By lola_lu at 2010-11-17
No i w końcu małe conieco dla mnie
By lola_lu at 2010-11-17
Sliczne ciuszki.
Witam się w środę .
Kuba ma dziś dyskotekę w szkole.
Powiedział przed wyjściem z domu ,że zostanie mistrzem parkietu.
Na 14 do pracy .
Dziś mam zajęcia z 5 dzieciaczków w tym 3 jest ze spectrum autystycznym.
Zapowiada się dość ciężki dzień.
Co do zakupów.
Jak wracałam w poniedziałek z kliniki też byłam na zakupkach.
Na poprawę humoru kupiłam sobie kurtkę taką długą i cieplusią ,2 golfiki takie bawełniane zwykłe do tunik czy sukienki na ramiączkach i właśnie tunikę a w zasadzie sukienkę czarną na ramiączkach (wąska,obcisła ,dość długie mini)