reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-):-)
A co to ja dzisiaj pierwsza?! :szok::szok::szok:
U mnie nadal mglisto i jesiennie ale zmuszę się i na jakiś spacer wyjdę coby w domu cały dzień nie siedzieć, a może też jakieś zakupy sobie wymyślę :baffled::baffled:
Lunka czyżby jakieś rodzeństwo się szykowało :-p:-p
Natalineczko no widzę że zakupy udane :tak::tak:
Anka moja też miała taki okres ze nie chciała sobie robić zdjęć, mam nadzieje że Lali to szybciutko przejdzie :tak::tak:
Dowikla napisz nam jak tam Dominik po pasowaniu :tak::tak:
Iwcik działaj z pokojem dla Maksa bo ja na fotorelację czekam ;-);-)

reklama
Witam się i ja :tak:

Chyba sobie uszkodziłam wczoraj plecy przenosząc śpiąca Helenkę do jej łóżeczka :wściekła/y:

Dzisaj mamy pasowanie na przedszkolaka :tak: już się nie moge doczekac :tak:

Nie wiedziałam ze aż tak przeszkadza komuś ze mam inny kolor...
wkońcu jest możliwość wyboru koloru i czcionki chyba po to że można z tego korzystać....

Ależ wybieraj kolor jaki chcesz :sorry2: Nie przeszkadza mi, po prostu go nie widzę.
I na tym skończmy tę dyskusję, zadałaś pytanie to dostałaś odpowiedz. Koniec :-D

Drogie koleżanki.:-)
Czy to różowym, czy żółtym , czy czarnym ...chcecie czytajcie, nie chcecie omińcie posta .;-)
Można by się czepić tych, co pisząc pogrubiają czcionkę.
Złej baletnicy , to i kiecka przeszkadza.;-)
Ale fakt faktem, że gdybyśmy wszystkie tak zaczęły...:baffled: nieco wiosennie, tęczowo by się zrobiło.:-D;-)
To w jakich odcieniach widzimy kolorowo napisane posty zależy od ustawionego kontrastu monitora.;-)
Pozdrawiam, i miłego dnia życzę.;-):-)

No rozbawiłaś mnie na całego :-D:-D:-D:-D:-D:-D
KOLORY GÓRĄ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kamcia pisz jakim kolorem chcesz :tak:
Justa powaliłaś mnie :-D musiałam zaznaczyć Twojego posta żeby go przeczytać :-D
Ania daj fotkę jak już będzie :-)
Natali super zakupki :-D
Dowikla powodzenia na zdjęciach :tak: ciekawe jak dziewczynki zareagują :-)
MH wrzuć fotki z pasowania :tak:

Witam :tak: pochmurno i zimno i pada :sorry2: już mam dosyć tej pogody :no: a mi się nie chce w domu siedzieć :tak: z miłą chęcią bym gdzieś poszła czy pojechała :-) coś nie mam ochoty w domu siedzieć :tak: dobrze że na początku grudnia jedziemy sobie na kilka dni do Wałbrzycha i chcemy w góry sobie pojechać na jeden dzień :tak: zaraz muszę iść do kuchni sprzątnąć i za obiad się wziąć :sorry2: a nie chce mi się jak nie wiem co :-p

Hej laseczki w deszczową wietrzną i zimną środę:happy2:
Pogoda taka że nic tylko sobie w łeb strzelić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj byliśmy na zakupach bo mamy z casto bony do realizacji w hurtowni zabawek obwarowane terminem do 27 listopada..nie mogliśmy kupić tego o czym dzieciaki marza najbardziej bo...nie było tego w hurtowni:baffled: no ale jak to mówią darowanemu koniowi.no ale kupiliśmy Antoniemu na mikołajki motorek jeździk taki do odpychania sie nogami:tak: pod choinkę 100 klocków drewnianych bo takowe kocha najbardziej więc powiększyliśmy tym sposobem jego kolekcje :tak: Julce i Gabrysi pet shopy bo Julka nagle wiecznie o nich zaczęła mówić :baffled:mi się to tak średnio podoba no ale "ja sie nie znam"jak mówi Julka :baffled:i maskotki pet shopów spinki do włosów kredki mazaki plasteline Adamowi lego -samolot do tego co by wydać calość bo inaczej przepada :baffled:zapas ołówków zeszytów kleju papieru kolorowego kartki świąteczne jakieś naklejki na okno świąteczne ..baterie no i kasa darowana wydana :-D
Kamcia dla mnie możesz pisać jak piszesz ja ten fiolet widze natomiast żółć Justysi nie bałdzo nie bałdzo :-D:-D:-D
MH Dowikluś powodzenia na pasowaniu waszych maluchów :tak::tak::tak::tak::tak:
Natali butki super :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a ty zgrabniutka jesteś i taka dziewczęca :tak::tak::tak::tak:
Anacondzia to ty masz zapał do diet i gimnastyki niczym ja:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Beatko opisy twoich kolacji doprowadzają mnie do ślinotoku a ja tu nic słodkiego w domu nie mam :crazy:
As &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ps ale mnie łeb napiernicza o mamo :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Malinka to zakupy udane :tak: widać że trochę kasy dali :tak: i dobrze tak powinno być :-) ja obżartuch jestem ostatnio więc jem ile wlezie i co mam w lodówce :-) ale wczoraj byłam tak padnięta że tylko zjadłam kanapkę i poszłam spać :tak:

I znowu zaczęło padać :baffled: Malinka mnie też głowa napiernicza :no: a ja chodzę jak elektrownia jądrowa :wściekła/y: okna mi strasznie parują i już nie wiem co mam robić :no: wzięłam okno w kuchni otworzyłam, w dużym pokoju uchyliłam, powycierałam okna, kalafiory poprzykręcałam i znowu mi parują :wściekła/y: a na dodatek tego w dużym pokoju nad oknami na kasetonach pleśń wychodzi od tego wszystkiego :wściekła/y: jak M wróci z pracy pójdzie do faceta i im powie, przecież ja im mieszkania nie będę robić :no: wszystko mokre i śmierdzi wilgocią :wściekła/y: Kuba pójdzie spać to okno otworzę w dużym pokoju niech się wywietrzy :tak: no i jeszcze jak wczoraj M kaloryfer odpowietrzał w dużym pokoju jest zimniejszy niż był :no: musi chyba być gdzieś rura zapchana :no: no masakra jakaś :wściekła/y: muszę jak najszybciej iść do roboty brać kredyt i coś kupować :tak:

Malina, fajny prezent wam dali :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

No w końcu mam czytnik w domu i moge zaległe fotki wrzucić :-p

Natali, zazdroszczę butów, ja ostatnio nie mogę nic sobie dobrać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bluzkę sobe kupiłam, ale tez po wielkich bólach bo nic na mnie nie pasuje :baffled:

To dla Helenki :-)

p1160374t.jpg

By lola_lu at 2010-11-17

p1160373.jpg

By lola_lu at 2010-11-17

Nowe kozaki Aniski :tak:

p1160366q.jpg

By lola_lu at 2010-11-17

No i w końcu małe conieco dla mnie :-p

p1160375.jpg

By lola_lu at 2010-11-17

hej
nie bylo mnie strrrrraaaaasznie długo i pewnie zapomnialyscie ze taka jedna przez chwilkie tu pisala......przepraszam bardzo ale mialam na głowie przeprowadzke,dzieci,szkołe.....i wiele innych spraw i na bb czasu brakło......oczywiscie wieczorkiem delikatnie podczytywalam ale zeby odpisac brakło siły w palcach.....u mnie ok....Julek gigant rosnie jak na drożdżach jutro idziemy na kontrol to sie dowiem ile to dziecie moje wazy,obstawiam ze ponad 8 kilo.......przekręca sie juz z pleców na boczek.....Starszy nabrał pędu w mowie i nie idzie go przegadac......
widze ze zimowy szał zakupowy nastał.....ja tez kilka zeczy musze kupic mi sie marza butki Emu i juz mężowi delikatnie sugeruje co żoneczka chce w prezencie ....za dwa tyg mamy rocznice slubu i kurde nie wiem co mężowi sprawc cos ostatnio przebąkuje o zmianie tel na jakis lepszy ale ten co mu sie podoba to 2,5 tys koszuje a ja taką gotówka nie operuje:)....więc chyba dam siebie:)))))))

Natalia-super zakupy ...butki i kurteczka super....a ty laska jestes kochana ze hoho.....

Malinka-jeju ale urzadziliscie szał zakupowy.....widze ze Twój Antos klockowy chlopak...jak mój tylko moje dziecie z tych klocków wiecznie garaże buduje dla autek...

Lunka-cos doczytalam ze okres sie spóżnia....bedzie rodzenstwo dla córci???

Beata-oj prawda jak czytam twoje pościki o kolacjach to sama mam ochote cos wszamac....ale musze sie pilnowac bo ja to od patrzenia juz tyje.....

MH-śliczna ta twoja bluzeczka...w moim stylu:)ubranka dla Helenki tez ładniusie....ja mam zawsze problem z kupnem cos dla młodego bo ogolnie dla chłopców ubranka są brzydkie.....

wiecej nie pamietam:(.....a cos o cwiczeniach czytalam.....ja tez cwicze ale narazie tylko siłą woli.......na wiecej mnie stac:)
no i musze konczyc bo młodsze dziecie żada jeść.....

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka, jestem

Z pracy poleciałąm od przedszkola po młodą, później obiad,depilacja, prysznic i maszynka posżła w ruch,nałożyłam maseczkę, wykąpałam młodą, położyłam ( i właśnie przylazło to to mało śpiące, hehe) męzowemu szwoniłąm, ze ma sę dziś w pracy oszczędzać, bo ja go wymęcze jak tylko wróci, hihi.
Znów zapomniałam obejrzeć pierwszą miłośc-zaraz isę pogubię. MOże usta usta dziś choć zobaczę-tylko musze wycyrklowac seksik przed lub po, nie pamiętam o któej się zaczyna film:-D:-D:-D:-D

Agnes współczuję, wściec się można...

A przypomniało mi się-okres spóźnia mi się 2 tygodnie, żebym pamiętała to w drodze z pracy kupiłąbym test ale jakoś zawsze mia ie na wieczór przypomni:baffled:

As juz po? Bo to miało być dziś, tak?

no troszku ciemniejszy jest

hihihihi

Mnie też kiedys korciło zeby isa ckolorem, ale odpuściłam sobie, bo jakbyśmy tak wszystkie zaczęły to dopiero by pizza wyszła:-D
ty daj znac jak zrobisz tescik :)
pizza nie moge:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a slubnego bym posłała w końcu potencjalny tatuś;-):tak:

witajcie wieczornie
mlodzi juz spią zaraz zdjecia powklejam
teraz juz na pewno obiecuje;-)

buciki :-) miały byc na płaskim ale;-):-p
fav8ns.jpg

9fs2s5.jpg

kurteczka
2816ey0.jpg

oir615.jpg

i ta bluzka w którą sie wreszcie jakimś cudem mieszczę:-D
8zml2b.jpg
zakupy swietne a buciki super :)
Patrysia[/B] oby kaszel szybko puscil. A jak Sewi reagowal na ospe? drapal sie?
drapal tylko z poczatku a potem zapomnial o tym :)
Drogie koleżanki.:-)
Czy to różowym, czy żółtym , czy czarnym ...chcecie czytajcie, nie chcecie omińcie posta .;-)
Można by się czepić tych, co pisząc pogrubiają czcionkę.
Złej baletnicy , to i kiecka przeszkadza.;-)
Ale fakt faktem, że gdybyśmy wszystkie tak zaczęły...:baffled: nieco wiosennie, tęczowo by się zrobiło.:-D;-)
To w jakich odcieniach widzimy kolorowo napisane posty zależy od ustawionego kontrastu monitora.;-)
Pozdrawiam, i miłego dnia życzę.;-):-)
dostalam oczoplasu hahaha :D

Malina, fajny prezent wam dali :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

No w końcu mam czytnik w domu i moge zaległe fotki wrzucić :-p

Natali, zazdroszczę butów, ja ostatnio nie mogę nic sobie dobrać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bluzkę sobe kupiłam, ale tez po wielkich bólach bo nic na mnie nie pasuje :baffled:

To dla Helenki :-)

p1160374t.jpg

By lola_lu at 2010-11-17

p1160373.jpg

By lola_lu at 2010-11-17

Nowe kozaki Aniski :tak:

p1160366q.jpg

By lola_lu at 2010-11-17

No i w końcu małe conieco dla mnie :-p

p1160375.jpg

By lola_lu at 2010-11-17
no rewelka zakupy