reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anka i Ty za 8 abs się wzięłaś, kurcze dziewczyny wstyd mi że nie mam takiego samozaparcia jak Wy :-:)-:)-(
Ja wróciłam właśnie ze spotkania z koleżankami i za obiad się wzięłam a potem szybciutko po Maję i do dentystki :tak::tak:
Kokusia z inhalatorami nic nie pomogę bo nie w temacie jestem :no::no::no:
Patrysia super że już Sebek wychodzi z ospy i jak Ci dobrze ze masz już to za sobą :tak::tak:

reklama
Pati fajnie że Sewi już przechodzi :tak: oby mała była zdrowa :tak:
Kokusia zdrówka dla dziewczynek :tak:

Witam po południu :tak: pochmurno nadal i co chwilę coś tam pada :sorry2: Kuba jeszcze śpi obiadek mam gotowy :-) M zrobił kalafior bo się chyba zapowietrzył i oby to pomogło :tak: jeszcze w łazience musi odpowietrzyć :tak: ooo i Kubek wstał :-) idę dać mu jeść i jedziemy do żar ;-) podrzucę Kubę mamie i na miasto pójdę z M :tak: trzeba w końcu kupić prezenty pod choinkę póki jakaś kasa jest :-) zajrzę wieczorkiem :tak:

I ja dotarlam,oczywiscie z capucinko:tak::tak::tak:Ciemno mam w chacie jak w d.... bo na dworze jest fatalnie:no::no::no:A jeszcze mam zebranie u mlodego na 16:no::no:Nie mam Go z kim zostawic ,wiec biore Go ze soba i zaprowadze do swietlicy na czas zebrania:no: pozniej odbiore cala trojce i do chatki:tak::tak::tak:
Ja cwiczylam chyba tylko 2 razy te cwiczonka 8 minutowe i jakos juz mi sie nei chce:zawstydzona/y:No ale moze jakos sie zmobilizuje;-)
Dominik powyciagal jakies bajki i teraz je czyta:tak::tak::tak:

PATI
Zdrowka dla dzieciaczkow:tak::tak::tak:

MH
Czytalam ze bylas wczoraj na szczepieniu:tak:Ale Niki Tobie urosla:tak::tak::tak:No super nadrobila:tak::tak::tak:

Zuzkas. As dzięki wielkie:tak::tak:
Nie no ja w żadnym wypadku nie łapałabym się za to wszystko sama. Już nawet rozmawiałam z naszą pediatrą no i stwierdziła że jeśli kolejny raz leki nie pomogą to faktycznie można będzie pomyśleć właśnie o inhalatorze.
Ja się boję żeby im krzywdy nie zrobić tym wiecznie trwającym kaszlem. Wiem po sobie że jak kiedyś w dzieciństwie miałam nie doleczony to teraz byle podziębienie a ja już się duszę od kaszlu.

Patrysia super że ospa już za Wami:tak:

czesc mamuski!!!
witam wtorkowo.
oj kobietki współczuje wam takiej pogody brzydkiej:-(.u nas jest ciepło,sloneczko od rana świeci, no typowa złota polska jesien.:tak::tak:
moje dzieci spią,krystian sie bawi,m w pracy a ja z kawka zasiadłam przed bb.
wczoraj z moim krystianem pisałam list do sw.mikolaja i już wie co chce dostac.:tak:wiec w najbliszym czasie musze sie wybrac na zakupy.

miłego dnia.:-)

kakusia-ja nie pomogę bo sie nie:no: znam na tym.
ale życze duzo zdrówka dla dziewczynek.:tak:

dowikla-ale ja marze zeby tak dlugo pospac.:tak::tak::tak::tak:

patrysia-zdrówka dla dzieciaczkow zycze.

ania-fajnie że znalazłaś czas i wpadłaś na bb.

kerna-a ty kochana gdzie jesteś?????/

Witam i ja popołudniowo :tak:

Niki usnęła mi ok 15 :wściekła/y: dobrze, że była u mnie kolezanka to została z mała a ja poleciałam po Helenkę :tak:

Ugotowałam dzisaj dietetyczne spagetti :-D chyba nie da się go bardziej odchudzić :-p:tak: A pyszne, aż niedowiary :-D

Anka i Ty za 8 abs się wzięłaś, kurcze dziewczyny wstyd mi że nie mam takiego samozaparcia jak Wy :-:)-:)-(
Ja wróciłam właśnie ze spotkania z koleżankami i za obiad się wzięłam a potem szybciutko po Maję i do dentystki :tak::tak:
Kokusia z inhalatorami nic nie pomogę bo nie w temacie jestem :no::no::no:
Patrysia super że już Sebek wychodzi z ospy i jak Ci dobrze ze masz już to za sobą :tak::tak:
nie tylko ty nie masz
ja jeden dzien poćwiczyłam nastepnego porobiłam dwa razy po 8min brzuszków i pozniej juz nic:-p
ino wstyd mi bylo sie przyznac
ale teraz jak kondzia sie przyznała do lenistwa to i ja moge;-):tak:

juz po zakupkach pozniej jak dzieciaki pojda nyny to zdj porobieni wrzuce
teraz nie mam czasu:tak:

reklama
Hejka, jestem

Z pracy poleciałąm od przedszkola po młodą, później obiad,depilacja, prysznic i maszynka posżła w ruch,nałożyłam maseczkę, wykąpałam młodą, położyłam ( i właśnie przylazło to to mało śpiące, hehe) męzowemu szwoniłąm, ze ma sę dziś w pracy oszczędzać, bo ja go wymęcze jak tylko wróci, hihi.
Znów zapomniałam obejrzeć pierwszą miłośc-zaraz isę pogubię. MOże usta usta dziś choć zobaczę-tylko musze wycyrklowac seksik przed lub po, nie pamiętam o któej się zaczyna film:-D:-D:-D:-D

Agnes współczuję, wściec się można...

A przypomniało mi się-okres spóźnia mi się 2 tygodnie, żebym pamiętała to w drodze z pracy kupiłąbym test ale jakoś zawsze mia ie na wieczór przypomni:baffled:

As juz po? Bo to miało być dziś, tak?

luna a ten fiolet wyraźniejszy???;-)czy też nie widzisz??
no troszku ciemniejszy jest

A co czarnego zabrakło :confused:;-)
hihihihi

Mnie też kiedys korciło zeby isa ckolorem, ale odpuściłam sobie, bo jakbyśmy tak wszystkie zaczęły to dopiero by pizza wyszła:-D

Do góry