reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam po dluuugim weekendzie. Milo bylo ale sie skonczylo. Maz wrocil do pracy a ja z przyzwyczajeniami na stare tory.
Rozgladalismy sie z M za praca blizej domu ale niestety nie ma albo za taka stawke...Jest praca dla mnie, ale co ja z dziecmi zrobie. Przedszkole do 16 a praca zmianowa do 22 a po drugie Krzysiek jednak potrzebuje zeby z nim siasc, wytlumaczyc zadanie pomoc zrobic. i jeszcze logopeda. Na razie mam do sierpnia wychowawczy wiec troche czasu zostalo.

Pozdrawiam i ide poczytac co u was!

reklama
Luna mam tą samą czcionkę co zawsze:-D
i ta samą co wy .... :-p

ale pisałam ze za 3 tyg mam już badania połówkowe i zleciało szyyyybbciusio.....:tak:
hehehhe, no, teraz nie muszę gałek na dłońwyciągac i do monitora dostawiac:-D:-D:-D:-D:-D

Ja iwem, ze tą samą trzcionkę wszyscy mamy. Rozchodzi się o t:-Do, ze ten fiolet małowidoczny, a po 10 czy 12 h roboty wlepianiasię w przezroczyste maluśkie żelki na białym pasku to wysiłek dość spory, no starość nie radość

Ana 15 min??? WOW. Ja drogę z domu do pracy czy odwrotnie pokonuję z buta w 18 minut-2,5 km. A co, tez isę pochwalę-ale musz emiec muze w uszach...

Spadam, mężowego z wyrka zrzucę i sama sie w nie zapakuję.Dobranoc

hejka babeczki :-)

jesli chodzi o Oliwke to niestety nie udało się bez antybiotyku,dostaliśmy antybiotyk i kolejny tydzień w domu :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

na szczęsscie wynik na kał wyszedł ok,beż zadnych pasożytów ale musimy jeszcze 2 próby zrobić.

planuje j a zaraz położyć ale czarno to widzę bo dziadek pozwolił jej spać 2,5h:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Hej laseczki poobiednio:happy:
Co do torebki i komplementów to dziękuję bardzo przekażę komplementowanemu :tak:ale to nie tak do końca że on tak sam z siebie o nie:baffled: po pierwsze pamiętał z ubiegłego roku (bingo MH :-D) a po drugie była mała sugestia że jesień że szaro ze ja nie mam nowej torebki a przecież jestem kobietą itd ;-);-) no i wczorja przychodzę z pracy a on do mnie że ma niespodziankę ale wieczorkiem jak dzieci pójdą spać...ooo myślę jak nic będzie sex :-D:-D no więc długi prysznic depilacja tu iówdzie z naciskiem na ówdzie :rofl2: balsam bielizna a ten chodź kochanie no to ja mrrrrrrrraaaauuuu a on mi tu do kompa każe siadać:baffled::baffled::baffled::baffled: i pokazuje allegro:baffled::baffled::baffled: no i pokazał 4 propozycje jedną miałam wybrać (a szkoda bo 2 były cudne:-D) no i wybrałam :-D:-D:-D:-D no a jak już taka wyprzygotowywana ...to musiałam mu przecież podziękować :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
MH kurcze:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Niki jest prawie tak duża jak mój Antek :szok::szok::szok:jejciu jestem w szoku bo ona taka kruszynka była :szok::szok::szok: kurcze albo ona taka duża albo mój Toni taki mały:szok:
Beata no nie toż to rozpusta micha lodów z owocami nosz.........jami:-D:-D
Natali dasz radę przez śniegi przejechac jak ja rok temu przez ogródki działkowe dalam radę i to tam gdzie pługi wcale nie jeździły to i ty dasz :tak::tak::tak:zresztą kobieto jak nie my to kto??????????????
Iwcik ja juz zrobisz Maxiowi pokoik to czekamy na fotki ma sie rozumieć :tak::tak::tak::tak::tak: a chłop i prezenty kochana im trzeba sugerować bo tak sami z siebie to oni rzadko kiedy mają przebłyski :baffled:
A ja dziś byłam w lumpku bo u nas w poniedziałki -50% od ceny na metce (normalnie butik :-D) i kupiłam Julce jedną spudniczkę 2 pary spodni made by h&m super są jedne dżiny z gumeczkami na dole takie ale alladynki a drugi tez w tym samym stylu tylko sztruksy w kolorze czekoladowym jedną bluzeczkę biała z hello kity Antoniemu jeden bezrękawnik wełniany granatowy made by H&m z myszką miki jedne ocieplane spodnie też h&m granatowe i jeden pajacyk do spania z tygryskiem made by kapphall 2 firanki kuchenne jedne świąteczne na tiulu mikołaje a drugie na tiulu malowane bombki i gałązki świerku za wszystko zapłaciłam całe 19 zł :tak::tak::tak::tak::tak:to to ja rozumiem na takie zakupy to nawet mnie stać :-p
nie chdzi czy dm rade przejechac bo to zawsze jakos sie muły wyrobi;-):-D
ale teraz z dwójką dzieciaków:sorry2:
mam nadzieje ze mi m nie wysla na delegacj wtedy bede miala jak:tak:
co do lumpka zazdraszczam, u nas tez jest kilka ale zawsze albo jakas klitka albo po schodach a teraz z wozkiem to ciezko:tak:
Malina co ty masz za lumpex :szok: ja tez tak chce :tak: U mnie to nie dość ze w poniedzialek nowy towar i ceny po 60 zł/kg to do tego ja tam tylko szmaty widzę :baffled:

U mnie dzisaj obiad na lenia, kurczaki na chrupko frytki i ogórki :-p

Dziewczyny zaraz zaczną chalapuę roznosić, pora się uzbroić w cierpliwość :sorry2:

Co do prezentów od M to tez przeważnie dostaję cos na zamówienie :tak: aczkolwiek potrafi mnie facet zakoczyc :tak: ostatnio dostałam torebkę i perfumy :-p ale najczęściej to mi znośni lakiery do włosów:-D ( bo ma zadarmo ) :-D:-D:-D
lzy sie intencja;-):tak:
60 zł za kg:szok:
ło matko
u nas jest po 15 zł za kg po 20 zależy za co:sorry2::-D
prawie jak w mięsnym:-D:-D:-D
hej laski

ja mam wolne teraz maksiu odrobił lekcje maz w pracy lenka spi to ja korzystam:-):-) wczesniej pranie robiłam bo taka piekna pogoda była no i spacerek zaliczony z lenka a pozniej kolezanka wpadła na kawke a co do wiosny to elegancko u mnie stokrotki kwitna nawet krolikowi sie poszczesciło no i stokrotek pojadł sobie :-D:-D:-D

MH no to Niki rosnie :tak::tak::tak:

Beata ja tez chce lodyyyy

Malinka co ty za elegancki lumpy masz :tak::tak::tak:a pokoik jak bedzie gotowy to napewno wlepie foty:rofl2::rofl2::rofl2:

Lidka sorki ale naprawde nie mogłam bo bylismy z towarzystwem no i wogole z chłopem byłam :-D:-D:-D

Anakonda ja chetna na te placki masz jeszce:-):-):-)

Natali ty sie ciesz ze nie ma zimy ja to jeszcz:-)e nawet zimówek nie mam zalozonych w aucie:rofl2::rofl2::rofl2:
ja na zime całe lato byłam gotowa bo mojemu sie opon nie chciało zmieniac tzn chcial ale zawsze mu "coś wypadało" i tak do teraz a teraz juz nie musi:-D:-D:-D
witaj pracusieu
a Ty tylko kokardki krecisz:-D:-D:-D:-D
jakos trza na świeta zarobic:tak:

witojcie byłam na mieście ale taka bieganina na szybko to nawet nie poprzymierzałam butów zbytnio i jedna kurtke tylko, ale płaszczyk sobie upatrzyłam i jak taniej butki kupie to płasczyk sobie zafunduje:tak::tak:
moja granica to 200 zł;-)

wooow
od 21.30 nikogo babeczki co sie z wami dzieje :)
ja wlasnie skonczylam pudlo kokardek i znikam nyny jutro wybywam rano na zakupy mam nadzieje ze będą bardziej udane ;)

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-):-)
A co to ja dzisiaj otwieram ten mglisty dzień ?! :szok::szok::szok:
Ja dzisiaj na spacer sie wybieram z koleżanką więc poproszę o piękny, słoneczny dzień :tak::tak::tak:
Lidka jak już wcześniej pisałam ja do tego Dukana jakoś samozaparcia nie mam i tylko 6 dni wytrzymałam, może i bym dłużej pociagnęła ale siostra przyjechała i zaczęły się ciasteczka i słodkości :-D:-D
Anabuba oj masz ty kondycję kobieto, tylko pozazdrościć :tak::tak:
Malinka no no czyli jednym słowem noc była udana ;-):-D:-D

Witam :-)

...
Ja iwem, ze tą samą trzcionkę wszyscy mamy. Rozchodzi się o t:-Do, ze ten fiolet małowidoczny, a po 10 czy 12 h roboty wlepianiasię w przezroczyste maluśkie żelki na białym pasku to wysiłek dość spory, no starość nie radość

...

Ja po prostu nie czytam, bo mi sie literki zlewaja :sorry2:

Natali, pochwal się jak zrobisz zakupki :tak:

A ja znowu zapomniałam M powiedzieć, zeby mi czytnik zostawił :/ i fotek nie ogę zrzucić :dry:

Anaconda, ja tez na Dunkanie poległam :/

MH ale Ty chociaż ćwiczysz a ja to taki leń patentowany że szok :szok::szok::szok:
Ale w tym tygodniu jeszcze sobie pofolguję bo w piątek znowu na Radom uderzam do mamy i siostry i zostanę tam do wtorku ale jak już tu wrócę to biorę się ostro za siebie :-D:-D:-D:-p:-p:-p
Maja wczoraj wieczorem wymiotowała ale chyba coś jej tylko zaszkodziło bo potem już sie normalnie czuła i dzisiaj rano też więc do przedszkola ją puściłam a po południu czeka nas spacer do dentystki :tak::tak::tak:
No i ja na pogaduchy się umówiłam z koleżanką :tak::tak::tak: tak więc mykam myć głowę :tak::tak::tak:

Malinka to Ci M zrobił niespodziankę :-) i Ty mu też :-D a zakupki widzę baardzo udane :tak:
MH to co to za lumpy :szok:
Kamcia no zleciało szybko :tak::-) teraz to już z górki :tak:

Witam w mglisty wtorek :sorry2: masakra ta pogoda :no: a już myślałam że sobie do żar na targ pojadę :sorry2: no nic posiedzę w domu :tak: ja już po śniadanku, M leży jak zawsze a ja zaraz do kuchni idę :tak: wczoraj jak stanęłam przy dyni o 18,00 tak skończyłam prawie o 21.00 :dry: a tylko ją obrałam i pokroiłam w kostkę :tak: dzisiaj się za nią biorę do końca :-) dobrze że obiad mam ze wczoraj :-D idę do roboty zajrzę później ;-)

witajcie kochane
zaraz trza sie zbierac
pogoda do kitu totalnie,
chcialabym jechac bez małej ale chyba mi sie to nie uda :sorry2:
mleka nie mam bo glowa mala i wczoraj mi wylecialo:sorry2:
zobacze moze uda mi sie ściągnąc:confused:
i cosik mnie ząbek zaczyna ćmić:baffled:

reklama
Do góry