reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana :-):-):-)
Nie zaglądałam bo siostrę miałam przez tydzień a ze już niedługo wraca do siebie to próbuję się nią jak najdłużej nacieszyć. Nie czytałam nic bo za dużo tego ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco :tak::tak::tak:
Aha czy widzicie tą piękną wiosenną pogodę za oknem - cudowna :tak::tak::tak:

reklama
Luna u mnie tyle prania bo mam mały wsad do pralki :sorry2: wsadzę za dużo to mi się przestawia jak wiruje :tak: no to mała Ci dała do czytania :-D
Natali Ty kobito spać w nocy a nie kokardki robić :tak:

Witam w poniedziałek :tak: trochę pochmurno dzisiaj :sorry2: zaraz muszę iść pranie ściągnąć z balkonu :tak: ciekawe gdzie to powieszę :-p dzisiaj mam mało do roboty na szczęście :-) rosołek mam ze wczoraj tylko jakieś drugie muszę wymyśleć :tak: głowa mnie boli jak cholera :baffled: zaraz tabletkę wezmę i się biorę za robotę :tak: zajrzę później :-)

Hej laseczki witam w poniedziałek :happy::happy::happy:
ANABUBKA MORZA MIŁOŚCI OCEANU ZDROWIA WODOSPADU NAMIĘTNOŚCI I JEZIORA PEŁNEGO SKARBÓW I BOGACTWA ŻYCZY MALINKA I RODZINKA :-D
Bardzo wam dziękuję za życzenia urodzinowe dla mojego Antoszki ale to miłe a mój mały wielki człowiek ma ju,z 2 latka a ja uwierzyć w to nie mogę :zawstydzona/y: a Pietruszka sie śmieje że jeszcze z 2 lata i marzyć mi się będzie znów mały człowieczek w domu :-D(o jaki on naiwny mi się już nie marzy :no::rofl2:)
Weekend u mnie jak zwykle pracowity ale jakos tak szybko zleciał mi :baffled::baffled::baffled: dzieciaki w szkole Antek ogląda NA VHI listę przebojów dla dzieci :tak::tak: o już sie skończyła :-D a ja cieszę się tą cisza w domku i delektuje czekoladą mleczną do spółki z moim synkiem :rofl2: (co by nie było że sama jem :-p) mój Pietruszka mnie zaskoczył i zamówił mi torebkę na poprawę humoru :szok: o taką :-) AMO TORBA MŁODZIEŻOWA OLDSCHOOL fortepian E28 (1311534962) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy :tak::tak::tak:
Natali boziu ty naprawdę juz jak As :szok::szok:ale ty późno chodzisz spać :szok::szok::szok: a jak dziś humorek??
As super że zadowolona jesteś z wyjazdu:tak::tak: no i kto jak kto ale my wiemy że ty jesteś terapeutka a nie pseudo terapeutka :tak::tak::tak:
Meduska kochana ale teraz net już masz więc wpadaj do nas częściej :tak::tak::tak:
Anabubka jak w pracy ?????od kiedy mała do przedszkola idzie ????pociesz się że niedługo pierwsza wypłata..może jakiś bonus świąteczny dadzą....no będzie dobrze :tak::tak::tak::tak::tak:
Lunka kurcze i o której Wicia poszła spać???kochana do kiedy ta twoja praca ma być???????jak uszko małej???
MH ty balangowiczu :-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Kokusia jak dziś nastrój????
Beata opisy twojego nocnego jedzenia mnie normalnie powalają :rofl2::rofl2::rofl2:a figurka nastolatki :sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:
Justa my tu z Lunką no wiesz to takie luźne uwagi no nie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a przecież wiadomo że Ty i Ł to jedno no i my cudzych mężów to wiesz:no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ale wam musze napisać bo mi się przypomniało w casto dyrektor naczelny to jest no ciasteczko ciastunio no normalnie ......mrrrrrrrrrrrrrrrr.... wysoki dobrze zbudowany z taką mocno zarysowaną szczęką ech... i słuchajcie jakiego on perfumu używa to ja nie wiem ale to chyba jakieś feromony jak nic.normalnie co przjdzie koło mnie to mam miękkie kolana i taką błogość no jak nastolatka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agnes jak Oliwka ????antybiotyk czy udało się bez???a i dzięki za rekomendację "śniadanie do łóżka" bo mam ochotę Pietruszkę do kina zaprosić jak babia przyjedzie i zajmie się wesołą gromadką :tak::tak::tak:
No i reszty nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej laseczki witam w poniedziałek :happy::happy::happy:
ANABUBKA MORZA MIŁOŚCI OCEANU ZDROWIA WODOSPADU NAMIĘTNOŚCI I JEZIORA PEŁNEGO SKARBÓW I BOGACTWA ŻYCZY MALINKA I RODZINKA :-D
Bardzo wam dziękuję za życzenia urodzinowe dla mojego Antoszki ale to miłe a mój mały wielki człowiek ma ju,z 2 latka a ja uwierzyć w to nie mogę :zawstydzona/y: a Pietruszka sie śmieje że jeszcze z 2 lata i marzyć mi się będzie znów mały człowieczek w domu :-D(o jaki on naiwny mi się już nie marzy :no::rofl2:)
Weekend u mnie jak zwykle pracowity ale jakos tak szybko zleciał mi :baffled::baffled::baffled: dzieciaki w szkole Antek ogląda NA VHI listę przebojów dla dzieci :tak::tak: o już sie skończyła :-D a ja cieszę się tą cisza w domku i delektuje czekoladą mleczną do spółki z moim synkiem :rofl2: (co by nie było że sama jem :-p) mój Pietruszka mnie zaskoczył i zamówił mi torebkę na poprawę humoru :szok: o taką :-) AMO TORBA MŁODZIEŻOWA OLDSCHOOL fortepian E28 (1311534962) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy :tak::tak::tak:
Natali boziu ty naprawdę juz jak As :szok::szok:ale ty późno chodzisz spać :szok::szok::szok: a jak dziś humorek??
As super że zadowolona jesteś z wyjazdu:tak::tak: no i kto jak kto ale my wiemy że ty jesteś terapeutka a nie pseudo terapeutka :tak::tak::tak:
Meduska kochana ale teraz net już masz więc wpadaj do nas częściej :tak::tak::tak:
Anabubka jak w pracy ?????od kiedy mała do przedszkola idzie ????pociesz się że niedługo pierwsza wypłata..może jakiś bonus świąteczny dadzą....no będzie dobrze :tak::tak::tak::tak::tak:
Lunka kurcze i o której Wicia poszła spać???kochana do kiedy ta twoja praca ma być???????jak uszko małej???
MH ty balangowiczu :-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Kokusia jak dziś nastrój????
Beata opisy twojego nocnego jedzenia mnie normalnie powalają :rofl2::rofl2::rofl2:a figurka nastolatki :sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:
Justa my tu z Lunką no wiesz to takie luźne uwagi no nie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a przecież wiadomo że Ty i Ł to jedno no i my cudzych mężów to wiesz:no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ale wam musze napisać bo mi się przypomniało w casto dyrektor naczelny to jest no ciasteczko ciastunio no normalnie ......mrrrrrrrrrrrrrrrr.... wysoki dobrze zbudowany z taką mocno zarysowaną szczęką ech... i słuchajcie jakiego on perfumu używa to ja nie wiem ale to chyba jakieś feromony jak nic.normalnie co przjdzie koło mnie to mam miękkie kolana i taką błogość no jak nastolatka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agnes jak Oliwka ????antybiotyk czy udało się bez???a i dzięki za rekomendację "śniadanie do łóżka" bo mam ochotę Pietruszkę do kina zaprosić jak babia przyjedzie i zajmie się wesołą gromadką :tak::tak::tak:
No i reszty nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no proszę jaki ten twoj P jest pomysłowy, ukochanej torebeczke a co;-)
fajnie też bym tak chciała:-p:tak:
kochana do as mi jeszcze daleko, humorek juz nieco lepszy
co do dyrektorka to pewnie na pizmie:tak::tak:
ostatnio słyszałam jak w tv mwili że na kobiety zapach jaki najbardziej działa to piżmo:tak:
a ja nawet nie wiem jak pachnie:zawstydzona/y::-D

Witam i ja poniedziałkowo

dzieci zawiozłam do szkoły pogoda piekna u mnie 12stopni na plusie:-) nie mogłam uwiezyc ze tak cieplo a ma byc 16 dzisiaj pranie robie bo trzeba korzystac na zakupach juz nawet bylam ccieple bułeczki chlopu na sniadanie przywiozłam:-D:-D:-Dodrazu wyskocz:-Dył z łóżka i z kawa przylecial:-D:-D:-D a wczoraj bylismy w fantazji z przyjaciółmi i było super dzieci sie wybiegaly poszalały my mamuski zjadłysmy deserek i kawke wypiłysmy a nasze chopy zajmowali sie naszymy malotami bo przyjaciółka tez ma malote tylko 2tygdnie starsza od Lenki ............fajnie wygladali siedzac przy stoliku i na rekach trzymali maloty:)))))))000

ANABUBKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ............... spoznione ale szczere:tak::tak::tak:

Natali ty i te kokardki . widzisz do czego one doprowadzily ze nawet nie sypiasz:-):-)
Malinka gdzie ty chłopa znalazłas bo ja juz nie pamietam co mi mąż kupił w ostatnich latach haaaaaaa:-D:-D:-D

Beata współczuje bolu głowy ,człowiek nie moze funkcjonowac jak łeb boli:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Malina, no torebka bomba, chłop się postarał, bo pamiętam kiedyś na pokazywałaś, ze ci się taka torebka z pianinkiem podoba :tak: A co do dodatkowych dzieci, to mam takie samo zdanie jak ty :rofl2:

Natali, nie ty jedna nie wiesz jak pachnie pizmo :-D:-D:-D:rofl2:

Iwcik, dumni tatusiowie musieli super wyglądać :tak:

A ja byłam z Niki na szczepieniu. odr, wrr...
Mała ma 84 cm wzrostu i waży 11,5kg, odpowiednio 90 i 75 centyl :szok: Kto by pomyślał, że była taką małą bidulką poniżej 15 centyla :sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:

u mnie dzisaj tez ciepełko, okna pootwierane, pranie się suszy, następne sie kręci, dziecko spi :-p A w ogródku istne szaleństwo, tu pączki , tam Kwiatki :szok: jakieś prehistoryczne zapomniane cebulki mi pokiełkowały, nawet jeden mleczyk się zapomniała i sie zażółcił :szok::-D:-D:-D

Malina to M Ci niespodziankę sprawił :-) super też bym tak chciała :dry: ale nie mam co liczyć bo mój M nie myśli o takim czymś a po drugie nie wie jaki ja mam gust :sorry2:
MH to super że Niki tak urosła :-D oby tak dalej :tak:

M przyjechał ze służby i śpi Kuba też na szczęście zasnął :tak: jutro M ma znowu wolne :sorry2: dobrze że jak na razie ostatni dzień :tak: bo prawie tydzień w domu siedział :sorry2: a ja właśnie zjadłam mega michę owoców z lodami :-D i się idę wziąć za umycie podłogi bo już się proszą :tak: skorzystam póki oni śpią i nie będą mi latać po domu :-)

Właśnie zasiadłam do talerza z plackami ziemniaczanymi, która chętna? :-):-)
Malinka super prezent od męża dostaniesz, mój niestety nigdy mi nic nie kupuje :crazy::crazy::crazy:
MH to fakt, wszystko zaczyna kwitnąć a zaraz zapewne mróz weźmie i wszystko wymrozi, oj poprzestawiała nam się ta pogoda :szok::szok:
Ładnie Niki rośnie :tak::tak::tak: czym ty ją karmisz? ;-);-)

wszystko kwitnie wiosna pełna para nawet u nas:szok::szok::szok:
szok bo dawno powinien snieg lezec, ale dobrze ze nie lezy bo nie wiem czy dałabym sobie rady po zaspach z dwójka chodzic:sorry2::tak:
mlody spi a mloda miala spac ale cosik jej sie odwidzialo:sorry2::-D
i sobie lezy i gdera
pozniej jedziemy na zakupki chociaz watpie zebym cokolwiek kupila:sorry2:
a mialam sobie buty i kurtke kupic:sorry2:
najwyzej jutro:tak:
nie no musze dzis przynajmniej po jakiegos kwiatka dla cioci bo urodzinki dzis ma ;)

reklama
Hej laseczki poobiednio:happy:
Co do torebki i komplementów to dziękuję bardzo przekażę komplementowanemu :tak:ale to nie tak do końca że on tak sam z siebie o nie:baffled: po pierwsze pamiętał z ubiegłego roku (bingo MH :-D) a po drugie była mała sugestia że jesień że szaro ze ja nie mam nowej torebki a przecież jestem kobietą itd ;-);-) no i wczorja przychodzę z pracy a on do mnie że ma niespodziankę ale wieczorkiem jak dzieci pójdą spać...ooo myślę jak nic będzie sex :-D:-D no więc długi prysznic depilacja tu iówdzie z naciskiem na ówdzie :rofl2: balsam bielizna a ten chodź kochanie no to ja mrrrrrrrraaaauuuu a on mi tu do kompa każe siadać:baffled::baffled::baffled::baffled: i pokazuje allegro:baffled::baffled::baffled: no i pokazał 4 propozycje jedną miałam wybrać (a szkoda bo 2 były cudne:-D) no i wybrałam :-D:-D:-D:-D no a jak już taka wyprzygotowywana ...to musiałam mu przecież podziękować :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
MH kurcze:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Niki jest prawie tak duża jak mój Antek :szok::szok::szok:jejciu jestem w szoku bo ona taka kruszynka była :szok::szok::szok: kurcze albo ona taka duża albo mój Toni taki mały:szok:
Beata no nie toż to rozpusta micha lodów z owocami nosz.........jami:-D:-D
Natali dasz radę przez śniegi przejechac jak ja rok temu przez ogródki działkowe dalam radę i to tam gdzie pługi wcale nie jeździły to i ty dasz :tak::tak::tak:zresztą kobieto jak nie my to kto??????????????
Iwcik ja juz zrobisz Maxiowi pokoik to czekamy na fotki ma sie rozumieć :tak::tak::tak::tak::tak: a chłop i prezenty kochana im trzeba sugerować bo tak sami z siebie to oni rzadko kiedy mają przebłyski :baffled:
A ja dziś byłam w lumpku bo u nas w poniedziałki -50% od ceny na metce (normalnie butik :-D) i kupiłam Julce jedną spudniczkę 2 pary spodni made by h&m super są jedne dżiny z gumeczkami na dole takie ale alladynki a drugi tez w tym samym stylu tylko sztruksy w kolorze czekoladowym jedną bluzeczkę biała z hello kity Antoniemu jeden bezrękawnik wełniany granatowy made by H&m z myszką miki jedne ocieplane spodnie też h&m granatowe i jeden pajacyk do spania z tygryskiem made by kapphall 2 firanki kuchenne jedne świąteczne na tiulu mikołaje a drugie na tiulu malowane bombki i gałązki świerku za wszystko zapłaciłam całe 19 zł :tak::tak::tak::tak::tak:to to ja rozumiem na takie zakupy to nawet mnie stać :-p

Do góry