reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki!!!
i znowu poniedzialek,:tak:ale za to jaki piekny,ciepły :tak:no życ nie umierac połowa listopada a za oknem wiosna.;-)ja dzis do słoneczka mialam 21C:szok::szok: oczywiscie długi spacerek musiał byc z dziecmi, trzeba korzystać puki pogoda dopisuje.:tak:
ja z krystianem juz po obiedzie,dzieci spią a m w pracy.czeka mnie prasowanie ale tak mi sie nie chce ze............!:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mh-ale Ci córa super rosnie!!!!:tak:

iwicik-fajnie spedziliście niedzielny dzien.:-)
szkoda tylko ze tak nie daleko byłas od mojego domu i nie wpadłaś na kawkę.:-(

malinka-ale dobry facet z tego twojego p:tak::tak::tak:
torebka super.

anaconda-powiadasz ze masz dzis placki ziemniaczane na obiad.:-pale mi smaka narobilaś.:-p:-p
a ty kochana juz nie jesteś na diecie ducana?????

agnes-i jak oliwka???

reklama
Malina co ty masz za lumpex :szok: ja tez tak chce :tak: U mnie to nie dość ze w poniedzialek nowy towar i ceny po 60 zł/kg to do tego ja tam tylko szmaty widzę :baffled:

U mnie dzisaj obiad na lenia, kurczaki na chrupko frytki i ogórki :-p

Dziewczyny zaraz zaczną chalapuę roznosić, pora się uzbroić w cierpliwość :sorry2:

Co do prezentów od M to tez przeważnie dostaję cos na zamówienie :tak: aczkolwiek potrafi mnie facet zakoczyc :tak: ostatnio dostałam torebkę i perfumy :-p ale najczęściej to mi znośni lakiery do włosów:-D ( bo ma zadarmo ) :-D:-D:-D

ojej..
ale nastukałyście:szok:

ledwo nadrobiłam..
jak zawsze zresztą :zawstydzona/y: ale staram się jak mogę...

wiecie ostatanio tak uzupełniałam kalendarz... no i jestem w szoku..
ledwo pisałam wam ze jestem w ciąży a za 3 tyg będę szła już na badanie połówkowe:szok:
ja nie wiem gdzie ten czas normalnie mi uciekł:sorry2::szok:

witam kochane
nie bylo mnie pare dni bo z m robilismy remont w domku
malowalismy sciany :)
troche sie napracowalismy
jeszcze tylko zostal pasek w przedpokoju i w kuchni ale dzis na to juz nie mam weny, a ile sprzatania bylo :)
jeszcze mmi troche zostalo.... ale siadlam sobie juz na chwile odpoczynku :)
zmykam
jak dam rade to wejde jeszcze potem

hej laski

ja mam wolne teraz maksiu odrobił lekcje maz w pracy lenka spi to ja korzystam:-):-) wczesniej pranie robiłam bo taka piekna pogoda była no i spacerek zaliczony z lenka a pozniej kolezanka wpadła na kawke a co do wiosny to elegancko u mnie stokrotki kwitna nawet krolikowi sie poszczesciło no i stokrotek pojadł sobie :-D:-D:-D

MH no to Niki rosnie :tak::tak::tak:

Beata ja tez chce lodyyyy

Malinka co ty za elegancki lumpy masz :tak::tak::tak:a pokoik jak bedzie gotowy to napewno wlepie foty:rofl2::rofl2::rofl2:

Lidka sorki ale naprawde nie mogłam bo bylismy z towarzystwem no i wogole z chłopem byłam :-D:-D:-D

Anakonda ja chetna na te placki masz jeszce:-):-):-)

Natali ty sie ciesz ze nie ma zimy ja to jeszcz:-)e nawet zimówek nie mam zalozonych w aucie:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
witajcie kobitki
piena wiosna tej jesieni
od razu sie inaczej zyje i PMs nie daje sie tak we znaki

kokardki skonczone, no prawie bo braklo mi kilku klipsów i mniej robotki mialam:-)
teraz wpadlam na chilke, jutro tzn dzisiaj o 6;00 m wybywa znów na 2 tygodnie:sorry2:
mała mi sie odparzyła niestety i dzis nocka na tetrówkach:sorry2:
i tak co chwilka trza ja przebierac:sorry2:
no trudno jak trza to trza
przed chwila sprzatnęłam sobie kuchnię i zyware zapakowałam i nastawiłam
jutro mniej roboty bedzie;-)
jeszcze tak sie stałam i zastanawiałam co by tu jeszcze zrobic ale co tam, siadlam sobie na necika i se siedze;-)
ti

witaj pracusieu
a Ty tylko kokardki krecisz:-D:-D:-D:-D

Witam z rana :-):-):-)
Nie zaglądałam bo siostrę miałam przez tydzień a ze już niedługo wraca do siebie to próbuję się nią jak najdłużej nacieszyć. Nie czytałam nic bo za dużo tego ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco :tak::tak::tak:
Aha czy widzicie tą piękną wiosenną pogodę za oknem - cudowna :tak::tak::tak:

piekna piekna oby jak najdluzje]
ale ja Wam mowie ze przynajmniej w moim rejonie nie bedzie sniegu do konca mieisaca bo zaklepalam sobie bezsniegowa pogode na listpad:-D:-D:-D:-D:-D
i tak ma byc koniec i kropka:-D:-D:-D:-D:-D

Hej laseczki witam w poniedziałek :happy::happy::happy:
ANABUBKA MORZA MIŁOŚCI OCEANU ZDROWIA WODOSPADU NAMIĘTNOŚCI I JEZIORA PEŁNEGO SKARBÓW I BOGACTWA ŻYCZY MALINKA I RODZINKA :-D

Anabubka jak w pracy ?????od kiedy mała do przedszkola idzie ????pociesz się że niedługo pierwsza wypłata..może jakiś bonus świąteczny dadzą....no będzie dobrze :tak::tak::tak::tak::tak:

Ale wam musze napisać bo mi się przypomniało w casto dyrektor naczelny to jest no ciasteczko ciastunio no normalnie ......mrrrrrrrrrrrrrrrr.... wysoki dobrze zbudowany z taką mocno zarysowaną szczęką ech... i słuchajcie jakiego on perfumu używa to ja nie wiem ale to chyba jakieś feromony jak nic.normalnie co przjdzie koło mnie to mam miękkie kolana i taką błogość no jak nastolatka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agnes jak Oliwka ????antybiotyk czy udało się bez???a i dzięki za rekomendację "śniadanie do łóżka" bo mam ochotę Pietruszkę do kina zaprosić jak babia przyjedzie i zajmie się wesołą gromadką :tak::tak::tak:
No i reszty nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzieki Malinka
Weronika jutro 1 dzien do przedszkola tak oficjanie wiec prosze trzymac kciuki
p jeszcze jutro w domu to ja zaprowadzi i odbierze po obiedzie
mam nadzieje ze bedzie dobrez

ja pracy ok.jakos leci.dzis mialam szkolenie bhp wiec worcilam pozniej.
ltama rowerkiem jak szalona.dzis sie ubralam tylko w bluzke z dlugim rekawem i w bezrekawnik wiec sie patrzyli jak na wariatke no ale jak mi goraco to co ja na to poradze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i jetsem wariat bo docinek 3,5km i w dodatku pod 3 duze gorki jade 14-15minut:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
no bo poki co bez obciazenia jezdze:no::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
o matko co za perfumy ma ten dyrektor???????
ja tak milo wpominam czrnego adidasa jak byl kiedys i croosmana mrrrrrrrrrrrrrrr:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ANABUBKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ............... spoznione ale szczere:tak::tak::tak:
:

podziekowac:tak::tak::tak::tak::tak:

A ja byłam z Niki na szczepieniu. odr, wrr...
Mała ma 84 cm wzrostu i waży 11,5kg, odpowiednio 90 i 75 centyl :szok: Kto by pomyślał, że była taką małą bidulką poniżej 15 centyla :sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:

u mnie dzisaj tez ciepełko, okna pootwierane, pranie się suszy, następne sie kręci, dziecko spi :-p A w ogródku istne szaleństwo, tu pączki , tam Kwiatki :szok: jakieś prehistoryczne zapomniane cebulki mi pokiełkowały, nawet jeden mleczyk się zapomniała i sie zażółcił :szok::-D:-D:-D

no kaawal kobitki z niej:tak::tak::tak::tak::tak:
u mnie tez patrzylam ze bez puszcza paki:rofl2::rofl2::rofl2:
a co robisz w czwartek kolo 14????????????????
w domu?
moge sie na kawe wprosic?:-p

Właśnie zasiadłam do talerza z plackami ziemniaczanymi, która chętna? :-):-)
]

trzeba bylo mi podrzucic troche:-)

Malina co ty masz za lumpex :szok: ja tez tak chce :tak: U mnie to nie dość ze w poniedzialek nowy towar i ceny po 60 zł/kg to do tego ja tam tylko szmaty widzę :baffled:

zapraszam do mnie na zakupy
mamy 2 lumpki i zawsze cos mozna wybrac:tak::tak::tak:

[

wiecie ostatanio tak uzupełniałam kalendarz... no i jestem w szoku..
ledwo pisałam wam ze jestem w ciąży a za 3 tyg będę szła już na badanie połówkowe:szok:
ja nie wiem gdzie ten czas normalnie mi uciekł:sorry2::szok:

[/FONT][/COLOR]

alez ten czas leci:szok::szok::szok:

dobra laski nadrobilam to lece robic co mam robic

milego wieczoru

Witam dziewoje:-D
I po pracy, Piciu odsypia nocke dopiero, młoda kaszlata i smarkata z lekka.A ja jak to ja - nadal kaszlę a ponoć zdrowa jestem jak ryba. Nie iwem kiedy ale musze iśc do niej ( lekarza) zeby mi próby alergiczne porobiła.

Mainka torebka bombowa, uśmiech narzuca na pysk jak nic:-D
Młoda z uszkiem już oki, wsadziłąm jej roślinkę, zakropliłam i jak nowe:-). A robota no tak do lutego to raczej bite do 16, czasem dłużej pewnie.

MH ale Ci śmiga ta kruszynka:szok:

Anaconda no wyśniłam te placki, hehe, zaraz po naleśniorach, hihi. A naleśniki miałą dizś, to placuszki może jutro???

Malina ale zakupy:szok::happy:Bombowo bombkowo:-D

Kamcia błagam Cię powieksz chociaż czcionkę, bo ja ślepa po tej robocie jestem:rofl2:

A młoda padła wczoraj ( dzisiaj ) o 00.30. PObudkę miałą o 4-zyć nie umierać:-)

reklama
Do góry