reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja w ta piekna sloneczna niedziele:-)
Taka pogoda jak jest dzisiaj to by mogla byc:tak::tak::tak:Pranie stoi juz na balkonie i okna sa pootwierane:tak:
My wlasnie skonczylismy sniadanko bo sobie dlugo pospalismy:tak::tak::tak:No ale wczoraj wieczorem po meczu do tesciowej zadzwonila ciotka ze tesciowej Ojciec bardzo kiepsko sie czuje,wiec pojechalam z Nia po Niego i jechalismy do lekarza:tak:A ze moja Klaudia nie chciala zostac ze szwagrem to musialam Ja zabrac z nami:no:Bylismy u lekarza gdzie dostala skierowanie do szpitala,wiec jechalismy do szpitala no i tam czekalismy na izbie az sie wszytsko wyjasni:no:W koncu po polnocy przyszla lekarka i powiedziala ze zostaje w szpitalu bo nie jest dobrze i do domu zladowalysmy po 1:no::no::no:Masakra:no:Dobrze ze Klaudia byla bardzo grezczna ,nic nie marudzila i usnela mi na rekach kolo polnocy dopiero:tak:
Zanim sie wykapalam,uszykowalam sie do spania to byla 2:no::no:

Teraz czekam za siora i chyba ojdziemy z mlodymi na plac jest taka sliczna pogoda:tak::tak::tak:

ANABUBKA
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak:Zdrowka,szczescia,pomyslnosci i wszytskiego czego sobie tylko zyczysz:tak::tak::tak:

reklama
hej kobietki!!!
witam w niedziele.:-)
ja już po kościele i po spacerku z dziecmi,pogoda jest super sloneczko swieci i jest ciepło tylko ten cholerny wietr wieje ale nie ma co narzekac.;-)teraz dzieci spią, krystian sie bawi a m w kuchni szaleje,:tak:dzisiaj on gotuje wiec ja do kuchni nie mam wstepu,to korzystma z okazji i wpadam na bb.;-)
jak dzieci wstaną to jedziemy do mojej kuzynki w odwiedziny.

dzis juz nie wpadnę wiec życze spokojnej,ciepłej niedzieli.:-)

anabuba-wszystkiego naj naj najlepszego!
100lat!!!!!!!!!!!!!!!!
dużo radości,zdrowia,miłośći.

lunka-oby wikusie już nie bolało to ucho.

dowikla-no to mialas wieczór zabiegany.
i jak sie dzis czuje ojciec tesciowej????

justa-ja jestem bardzo grzeczna :tak:i mam nadzieje ze w tym roku dostanę super prezent od mikołaja.;-);-)

witajcie kobitki
ja dzis tylko tak przelotem
wczoraj mialam gosci,dzis tez dopeiro poszli
tak moj maz mi naspraszal bo ja nikogo nie zapraszałam:-p
dla mnie dzis dzien załoby:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

to się nazywa mieć wyczucie czasu :-D:-D:-D Witaj pogodynko.:-D;-)

Hej dziewczynki.
Grzeczne byłyście wczoraj? Pamiętajcie, Mikołaj wszystko widzi, wszystko wie. Hehe.;-):-D

Anabubka dziś świętuje? Kochana, jak tak to ja przesyłam big cmoka i życzę 100 LAT! ;*

BUBKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!! DUŻO ZDROWIA SIŁY KASY I SEKSU!!!!!!!

Witam w słoneczną niedzielę :tak: korzystam z pogody i piorę pościel ;-) powieszę na balkon i wyschnie w miarę szybko :-) rosołek się gotuje potem tylko drugie przyszykować i wolne :tak: będę musiała iść do sklepu bo mleka nie mam w domu :sorry2: a mnie wczoraj @ dopadł i się dzisiaj ruszać nie mogę bo leci jak z wodospadu :baffled: M mnie jeszcze wkurza i chodzę jak elektrownia jądrowa :crazy:

ooo matko ja się cieszyłam że wcześnie wstałam...
biegnę się przywtać a tu już was tyle:szok:

luna.. haha nieźle ci się pomerdało z tymi miesiącami:-D:-D:-D no ale tak to już niedługo:rofl2:

Anabubka wszystkiego naj naj naj i 100 laaaaat

kochane dziekuje bardzo wam wszytskim za zyczenia

Malinka dla Antosia sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no moja stonka do wotrku jeszcze na urlopie wiec rozumiecie...
jakos mam malo czasu njak on jest w domu,ale to nic juz niedlugo odpbije to sobie:-):-):-):-):-):-):-)

dziewczyny juz duzo lpeiej.jeszcze tylko troche kaszla ale musza wszytsko wykaslac w koncu
jutro Paulina juz do szkoly bo kota w domu dostaje,a Weronika we wtorek do przedszkola na troche.
no a ja rano do pracy,mam nadzieje ze nie bedzie padac bo ja mam pecha i codzinnie mokne a na bilet na autobus jkkasy brak.....:-:)-:)-(

takze niedlugo bede juz z wami na biezaco:tak::tak::tak::tak:
nie zapominjacie o mnie:-)

hej.
nie poczytam, 4 dni nie mialam internetu, dopiero dzisiaj wrócił gość od neta z długiego weekendu i zrestartował router:/:baffled:
Pozdrawiam!

hejka. Młoda poszła spać padnięta o 17 głupia miałam nadziję, ze pośpi do rana , w złej godzinie powiedziałam, ze zaraz przyjdzie-no i pryzszła. kurcze jak teraz nei zasnie spowrotem to o 00 najwczesniej, o ja biedna:sorry2:. A mężuś na nocke wybywa:baffled:

A pogoda dziś była jednak pięna, jutro też mam być ładnie i tak pzrez tydzięń-fajnie:tak:

Ana kupe miłości, czułości, szczęscia, uśmiechów, zdrowia i kolejnej księżniczki

Becia też dziś pranie robiłam, ba nawet trzy, hehe, teraz dosycha w domu a to gorzej, hehe

Natali no konecznie chwal się chwal-masz powody do dumy!!!

Dowikla współczuję nocki-masakra, no ale dziewczyna dzielna:tak:
Ana dobrze, że dziewczynkom już lepiej:tak:

Luna ja dzisiaj 4 robiłam prania :sorry2: pościel nadal wisi na balkonie :tak: nie mam miejsca w domu :sorry2:
Natali masz rację chwal się :-D
Dowikla współczuję nocy, mała wytrzymała :tak:

Witam wieczorem :tak: my zaraz się kładziemy bo mama pada :sorry2: jakaś zmęczona dzisiaj jestem nie wiem czemu :confused: jutro też ma być ciepło i bardzo dobrze :tak: trzeba odetchnąć od tego deszczu :tak: jakaś czkawka mnie męczy i Kubę też :sorry2: masakra chodzimy i czkamy na zmianę :-) a ja jak zwykle zasiadam na BB z jedzeniem :-D to już u mnie jakaś tradycja chyba :-D zjem kanapeczki i za ciacho się wezmę :-p a co tam na wieczór można :-) idę zjeść do końca i się kładę :tak: zajrzę jutro :-) przez to wolne mam wrażenie jakby jutro miała być niedziela ;-)

hejka. Młoda poszła spać padnięta o 17 głupia miałam nadziję, ze pośpi do rana , w złej godzinie powiedziałam, ze zaraz przyjdzie-no i pryzszła. kurcze jak teraz nei zasnie spowrotem to o 00 najwczesniej, o ja biedna:sorry2:. A mężuś na nocke wybywa:baffled:

A pogoda dziś była jednak pięna, jutro też mam być ładnie i tak pzrez tydzięń-fajnie:tak:

Ana kupe miłości, czułości, szczęscia, uśmiechów, zdrowia i kolejnej księżniczki

Becia też dziś pranie robiłam, ba nawet trzy, hehe, teraz dosycha w domu a to gorzej, hehe

Natali no konecznie chwal się chwal-masz powody do dumy!!!

Dowikla współczuję nocki-masakra, no ale dziewczyna dzielna:tak:
Ana dobrze, że dziewczynkom już lepiej:tak:

no wpadlam na chwile;)
dzienki Lunka
ja dzis co prawda jedno ale tez pranie zrobilam:-D:-D:-D:-D:-D
nie ma to jak bezboznica:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ale trzeba z pogody korzystac

Luna ja dzisiaj 4 robiłam prania :sorry2: pościel nadal wisi na balkonie :tak: nie mam miejsca w domu :sorry2:
Natali masz rację chwal się :-D
Dowikla współczuję nocy, mała wytrzymała :tak:

Witam wieczorem :tak: my zaraz się kładziemy bo mama pada :sorry2: jakaś zmęczona dzisiaj jestem nie wiem czemu :confused: jutro też ma być ciepło i bardzo dobrze :tak: trzeba odetchnąć od tego deszczu :tak: jakaś czkawka mnie męczy i Kubę też :sorry2: masakra chodzimy i czkamy na zmianę :-) a ja jak zwykle zasiadam na BB z jedzeniem :-D to już u mnie jakaś tradycja chyba :-D zjem kanapeczki i za ciacho się wezmę :-p a co tam na wieczór można :-) idę zjeść do końca i się kładę :tak: zajrzę jutro :-) przez to wolne mam wrażenie jakby jutro miała być niedziela ;-)

hehehe
kolejna z praniem:-)
oj widze dziewuszki ze duzo nie piszecie
stary z kumplem gada wiec mi nie truje ze chce film ogladac
ale mysle ze juz teraz bede na biezaco z wami:tak::tak::tak::tak::tak:

ide sie szykowac na jutro do roboty
milej nocki i mielgo dnia

Becia no to mnie pobiłąś, hhe, ale jużn ie miałąm co wrzucać i gdzi ewieszać:-)

Ana -bezbożnica-słysząłm to dziś już od mamy:-D:-D:-D

A młoda nadal nie śpi-no jednak nie zasnęła. Przeczytałam jej 4 książeczki kubusia puchatka, ogląda 2 raz czerwonego kapturka i nadal twierdzi że spać jej si enie chce., No nie dziwota skoro spałą 4h:baffled:. Tylko co ze mną? I jak ona wstanie o 5 rano??? Masakra jakas a chciałm sobie odespac dziś...
Póki co zajęłam sieściąganiem bajek disneya z torrentów-dziśna tapecie śpiąca królewna i małą syrenka 2 części.

reklama
Witam i ja w ta piekna sloneczna niedziele:-)
Taka pogoda jak jest dzisiaj to by mogla byc:tak::tak::tak:Pranie stoi juz na balkonie i okna sa pootwierane:tak:
My wlasnie skonczylismy sniadanko bo sobie dlugo pospalismy:tak::tak::tak:No ale wczoraj wieczorem po meczu do tesciowej zadzwonila ciotka ze tesciowej Ojciec bardzo kiepsko sie czuje,wiec pojechalam z Nia po Niego i jechalismy do lekarza:tak:A ze moja Klaudia nie chciala zostac ze szwagrem to musialam Ja zabrac z nami:no:Bylismy u lekarza gdzie dostala skierowanie do szpitala,wiec jechalismy do szpitala no i tam czekalismy na izbie az sie wszytsko wyjasni:no:W koncu po polnocy przyszla lekarka i powiedziala ze zostaje w szpitalu bo nie jest dobrze i do domu zladowalysmy po 1:no::no::no:Masakra:no:Dobrze ze Klaudia byla bardzo grezczna ,nic nie marudzila i usnela mi na rekach kolo polnocy dopiero:tak:
Zanim sie wykapalam,uszykowalam sie do spania to byla 2:no::no:

Teraz czekam za siora i chyba ojdziemy z mlodymi na plac jest taka sliczna pogoda:tak::tak::tak:

ANABUBKA
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak:Zdrowka,szczescia,pomyslnosci i wszytskiego czego sobie tylko zyczysz:tak::tak::tak:
zdrówka dla taty :tak:
oby szybko mu przeszło:tak:

hejka nocnie,
kokardki skonczone, no prawie bo braklo mi kilku klipsów i mniej robotki mialam:-)
teraz wpadlam na chilke, jutro tzn dzisiaj o 6;00 m wybywa znów na 2 tygodnie:sorry2:
mała mi sie odparzyła niestety i dzis nocka na tetrówkach:sorry2:
i tak co chwilka trza ja przebierac:sorry2:
no trudno jak trza to trza
przed chwila sprzatnęłam sobie kuchnię i zyware zapakowałam i nastawiłam
jutro mniej roboty bedzie;-)
jeszcze tak sie stałam i zastanawiałam co by tu jeszcze zrobic ale co tam, siadlam sobie na necika i se siedze;-)
troche relaksu mi tez sie nalezy;-)

:szok::szok::szok::szok:
babencje co to żadnej jeszcze nie było?:szok:
pierwsza jestem a jest 9 godzina:szok:
meldowac sie babencje;-):tak:
m wyjechał zostalismy sami

Ostatnia edycja:
Do góry