reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam sobotnie.

malinka Wszystkiego najlepszego dla Antośka z okazji 2 urodzinek.Ogromniaste buziaki od e-cioci i Oliwki :-):-):-):-):-):-)

Luna a gdzie Ty pracujesz bo chyba mi umkneło?????

a ja dziś poleniuchowałam,naładowałam akumulatory i wreszcie odespałam,bo przez 2 dni to masakra bo przedwczoraj spałąm tylko 3,5h a dziś 5h byłam już nieprzytomna.ale dziś połozyłam sie w południe z Oliwką i bujneliśmy się na 3h i całkiem inaczej się czuję.

dziś odpusciłąm sobie sprzątanie,leje musze odpocząć jutro się za to wezmę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a oliwka dalej kaszle i to tak jej się odrywa ze maskrycznie.oj raczej antybiotyk nieunikniony.:no::no::no::no::no:

chcieliśmy iść do kina,teraz promocje robią ze od czwartu do jutra wszystkie bilety za 10zł ale niestety nam to nie dane bo nie mamy z kim Oliwki zostawić.moi rodzice już krzywo patrzą bo ona cały czas choruje to z nią siedzą,teraz kolejny tydzień tez będą musieli to o kinie lepiej już im nie wspominam a szkoda bo miałam wielka ochot i taniutko :tak::tak::tak::tak:
miałąm ochote iść na "śniadanie do łożka" na ta polska komedię bardzo fajna o moja siostra była na tym wczoraj więc warto.

jestem zmuszona sonie ściągnąć.tylko musze jaką pomoc komputerową zawołać bo coś mi się dzieje z mozillą i nie mogę też ściągnąć bo mam jakies porty pozamykane i mi nie chce ściagać.dla mnie to czarna magia:tak::tak::tak::tak:

reklama
hej laski

poczytalam ale dzisiaj malo do czytania no bo weekend:-):-):-)

Lolkak witamy witamy:tak:

AS super ze wyjazd sie udal i jestes zadowolona:tak::tak::tak:

Lidka złosc mi juz przeszla :-D:-D:-Dja nie umie sie długo gniewac na niego:tak::tak:

Natali dola zalapałas dzisiaj czy pogoda ci wkurza:confused::confused::confused:

LUNKA dzieki za &&&& kominy zrobione prawie bo noc ich zastała:-D:-D:-Dw poniedzialek tylko jeden komin nie został zatarty wiec trzeba bedzie w poniedzialek zatrzec :tak::tak::tak:

no ja wlasnie wrócilam z biedronki i zdziwilam sie bo juz sa nawet kalendarze adwentowe dla dzieci kurcze jak to leci za niedlugo mikołaj a ja nawet nie wiem co dzieciakom kupic:baffled::baffled::baffled:
maksiu elegancko maluje auta z bajki cars nawet niezle mu to idzie a zobacz:baffled:yl ze ja rysuje i odgapia odemnie , a ja maluje je bo chce mu w pokoju powiescic jak juz mu pomaluje bo robie pokoik mojemu synkowi tam gdzie dziadkowie zajmowali pokoj wiec teraz bedzie mial tam maksiu swoj pokój tylko na meble musze poczekac dwa tygodnie:-(no ale co tam .........

wlasnie lenka sie obudzila wiec zmykam bo maz zajety jedzonkiem :-D:-D:-D

Milego weekendu laski

As super że wyjazd się udał i zadowolona jesteś :tak:
Malinka WSZYSTKEGO NAJ NAJ DLA ANTOSZKI!!!!!!!!!!!!!!!

Witam w sobotę. Dzisiaj znowu cały dzień poza domem :sorry2: jutro siedzę i nic nie robię oprócz obiadu oczywiście :-p pogoda dzisiaj pod psem :no: masakryczna nawet nie miałam jak pochodzić po mieście :dry: Kuba znowu nie spał, tylko się zdrzemnął w samochodzie jak wracaliśmy od teściowej do domu :tak: padnięta jestem jak nie wiem co :tak: zaraz Kuba spać idzie i ja też :tak: dzisiaj wstał mały po 9 :szok: aż normalnie mi gały wyszły jak zobaczyłam tą godzinę :-D i w taki sposób miałam co najmniej godzinę do tyłu dzisiaj ;-) zajrzę jutro Laseczki :-)

witajcie najpierw cyctaty;-)

współczuję samopoczucia:baffled::no:
jeszcze tylko kilka mies i bedzie dobrze;-):tak::tak:
ahahaha to mnie pocieszyłaś jak nic:-D

kokusia no to się nie dziwię że dla ciebie to norma..
też raz tak mieszkałam i jak najszybciej się wyprowadziłam:-p:zawstydzona/y:
nie lubie tłoku ale takie zacisza mnie przerażają.. ja musze miec tak zeby chociaż do sklepu na nogach i z powrotem dojść bez problemu;-)

malina
100 latek dla Antosia

my dzisiaj po kolejnym roczku bylismy... znów się zmęczyłam.. hehe
ale coś spać to nie moge....:baffled:
a już niedługo roczke Vi... aj nie moge się doczekać:-)

Witam, mamy niedzielę, dziń leniuchowania-zobaczymy czy to się uda.
Zapowiadali na dziś 13* i słoneczko a ja tego jakaoś nie widzę. Marzył się na wspólny spacer do solanek, a tak ....

Luna a gdzie Ty pracujesz bo chyba mi umkneło?????

a oliwka dalej kaszle i to tak jej się odrywa ze maskrycznie.oj raczej antybiotyk nieunikniony.:no::no::no::no::no:

chcieliśmy iść do kina,teraz promocje robią ze od czwartu do jutra wszystkie bilety za 10zł ale niestety nam to nie dane bo nie mamy z kim Oliwki zostawić.moi rodzice już krzywo patrzą bo ona cały czas choruje to z nią siedzą,teraz kolejny tydzień tez będą musieli to o kinie lepiej już im nie wspominam a szkoda bo miałam wielka ochot i taniutko :tak::tak::tak::tak:
Pracuje w drukarni-robimy wszystkie reklamówki z próbkami dla Avonu-kremy, pomadki, perfumy.
Zdrówka dla Oliwci, biedactwo i kina też szkoda.
Naszej Witusi uszko wczoraj rozbolało na noc, miałąm nadziję, ze o tylko ściema bo chciala pryzjsc do nas spać ale dziś widze, że wcale nie. Zakrople jej zaraz drugi raz kropelkami, to pomogą. Obym znów nie musiała kupować i podawać antybiotyku:no::-(

Vikamcia Twoja roczek, moja trzy a tez miałą być na 24 grudnia tylko po awanturze z szefem rodziłam juz na drugi dizeń. Miałąm ja dostać w ramiona na imieninki i nie wyszło, hehe.

EDIT: eeee, xle spojrzałam, to listopad, a nie grudzień-łooo to zaraz z a chwilkę, hihi

Witam, mamy niedzielę, dziń leniuchowania-zobaczymy czy to się uda.
Zapowiadali na dziś 13* i słoneczko a ja tego jakaoś nie widzę. Marzył się na wspólny spacer do solanek, a tak ....

EDIT: eeee, xle spojrzałam, to listopad, a nie grudzień-łooo to zaraz z a chwilkę, hihi

to się nazywa mieć wyczucie czasu :-D:-D:-D Witaj pogodynko.:-D;-)

Hej dziewczynki.
Grzeczne byłyście wczoraj? Pamiętajcie, Mikołaj wszystko widzi, wszystko wie. Hehe.;-):-D

Anabubka dziś świętuje? Kochana, jak tak to ja przesyłam big cmoka i życzę 100 LAT! ;*

BUBKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!! DUŻO ZDROWIA SIŁY KASY I SEKSU!!!!!!!

Witam w słoneczną niedzielę :tak: korzystam z pogody i piorę pościel ;-) powieszę na balkon i wyschnie w miarę szybko :-) rosołek się gotuje potem tylko drugie przyszykować i wolne :tak: będę musiała iść do sklepu bo mleka nie mam w domu :sorry2: a mnie wczoraj @ dopadł i się dzisiaj ruszać nie mogę bo leci jak z wodospadu :baffled: M mnie jeszcze wkurza i chodzę jak elektrownia jądrowa :crazy:

ooo matko ja się cieszyłam że wcześnie wstałam...
biegnę się przywtać a tu już was tyle:szok:

luna.. haha nieźle ci się pomerdało z tymi miesiącami:-D:-D:-D no ale tak to już niedługo:rofl2:

Anabubka wszystkiego naj naj naj i 100 laaaaat

reklama
witajcie m zabral dzieciaki na spacerek a ja sie wykapalam
ubralam i z wielką radościa stwierdziłam że mieszczę sie w prawie wszystkie ciuchy z przed ciąży:-):tak:
a nawet w ta bluzke co przed ciąża była za ciasna:-D:-D
jak zrobie to wkleje zdj;-):tak:
a co chwalic sie trzeba:-p:-D
a co do mojego humoru wczorajszego opisane tam gdzie trzeba;-)

Do góry