reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana. Uwaga będzie długo

Witam wpadłam sie przywitac.:-):-)
Dawno nie zaglądałam ale to z lenistwa:sorry2::sorry2::sorry2:u nas wszystko wporządku dzieciaki zdrowe i zdnia na dziec coraz bardziej niegrzeczne:wściekła/y::cool::confused2:.Kamilek dostał swoje łóżko i spi w nim sam zasypia i spi całą noc wiem ze odradzałyscie kupno tego łóżka ale ja jestem zadowolona Kamilek tez i to bardzo juz nie musze sie męczyc zeby go uspic :tak:.A co tam u was widziałam tylko iostatnią strone zdjecia Oliwki śliczna dziewczynka kiedys bedzie miała powodzenie :happy2:

Dodaje zdjecie Kamilka jak spi w swojim łóżeczku:tak:

Super że mały zadowolony. A jak słodko śpi

witam dziewuszki...:-)

ja dziś czuję się masakrycznie po prostu..
ciśnienie mi skacze... yhhhh

wczoraj mnine telepało jakbym wypiła jakiś napój energetyzujący... a dzisiaj to musiałam wypić kawę bo tak mnie głowa bolała...
teraz już trochę lepiej ale nawet postów nie mogę czytać bo od tych literek to mnie oczy bolą... poczytam póxniej jak będe się lepiej czuła:sorry:

Zdrówka życzę.

Witam sie i ja
A co tu takie pustki?:szok:My wstalismy jakos po 10 ,zjedlismy sniadanko i zbieralismy sie na zakupki:tak::tak:No i w sumie dopiero niedawno wrocilismy:tak::tak:Pogoda fatalna bo zimno,pada i wieje:no:
Zakupki udane bo w sumie kupilam prawie wszystko co chcialam:tak::tak::tak:Kupilam sobie wysokie za kolana kozaczki na korku:tak::tak::tak:Dziewczynkom w h&m rekawiczki a mlodemu zimowa kurtke w reserved i 4 pary rajstop z zygzakiem i czyms tam jeszcze:tak::tak::tak:No i wiadomo zarelko i to co potrzebowalam do domu

MALINUS
To super mialas wczorajszy wieczor i nocke:tak::tak::tak:
No a Antek juz ma 2 latka:szok::szok::szok:Ale ten czas leci

LIDUS
Ja tez sie dzisiaj nie za dobrze czuje przez ta pogode:no:Dziewczynki juz jakby lepiej-dziekuje:tak::tak:A moja szyja nadal boli niestety

Na zdjeciu sa moje kozaczki,ale na zywo wygladaja ladniej

Super kozaczki. No i powtarzam za dziewczynami ale faktycznie niezła z Ciebie laska.
Kurde ja kilka lat chorowałam na długie kozaki i kupiłam sobie w tamtym roku a teraz muszę je wyrzucić bo mi łydki schudły i mi latają

wpadam i ja jeszcze na chwilkę.:-)
dzieci szaleja m wyrywa krystianowi zęba a ja oglądam "majkę" i buszuje po necie.

dowikla-dobrze ze dziewczynki juz sie czuja lepiej.:tak:
a buciki super i ty jaka jestes laseczka-zero brzucha.:tak:

malinka-super imprezke urodzinową mieliście.
dzieciaki były pewnie prze szczesliwe.:-)
no a wasz wieczór wspomnien był na pewno udany.:tak:;-)
fajnie tak powspominac.

Gratuluję Krystianowi odwagi

Witam

Jak wczoraj wybyłam tak dopiero dziś na wieczór wróćiłąm. Pokój u brata wytapetowany, wyszło bomba, dzień w pracy zaliczony, obiadek w domku, posprzatene, i wsio zrobione, ale nie pzrez e mnei tylko małżowego, hehe. Fajniusio. Ręa mnie tak od tapetowania boli, ze i na masaż się załapaąłm, hihi.

No cóz As, może Tobie przyjemnie byłoby otworzyć okno i same gówna czuć, nam nie za bardzo. Nie iwem, czy doczytałąś dokładnie-pies ni ezałatwiał sie na podwórku, lecz pod samym naszym nosem. Balkon jest metr nad trawnikiem, a troche ponad półmetra nad jego dupskiem. Ja też kocham psy, i psa miałam i też na osiedłowych blokach był wyprowadzany ale nigdy komuś do ogródka i pod oknami srać psu nie pozwoliłam. Pozatym policz mi ile jest kup dziecięcych a ile psich- no co my tu porównujemy?????

Kokusia ciesze się, ze nie jest tak źle jak wyglądało.

Agnes jaki diabeł wcielony, toc to zajefajna modnisia, modelka, śliczna dziewczyna!!!

Iwcik współczuję mam nadzieję że zdążą sie zebrać i zrobić na czas&&&

No ja tam Cię buć nie będę, ciekawe co Justyś na to, hehehehehhehe. No ale samam proponowała, hihihiihii

Dowikla no mało widać, ale widzę, ze koreczek i widzę, że wysokie pod kolanka-fajnie

no i tyle, mamy elektryka, zaraz siadzie bateria w lapku, wiec wysyłam posta póki czas, hihi

Super że udało się Wam znaleźć

hejka.

Oliwka usypia więc wskoczyłam na chwilkę.

dowikla super wyglądasz w tych kozaczkach a jaka laska z Ciebie ho ho :tak::tak::tak:

kochana wklej jaies fotki szczypiorków,dawno nic nie wklejałaś a ja uwielbiam oglądać zdjęcia twoich księżniczek :tak::tak::tak::tak::tak:

Olwiwka gorzej kaszle.niestety dopierow poniedziałek do lekarza bo nasza kochana przychodnia zrobiła sobie dzis wolne.
cos czuję ze skończy sie na antybiotyku :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

co kupecie dzieciakom na mikołajka bo ja nie mam zielonego pojęcia :no::no::no:nie mam żadnego pomysłu :no::no::no::no:

U nas na mikołajki to raczej jakieś drobiazgi. Martynie chyba kupię gazetkę z grą komputerową "pluszaki rozrabiaki" a dla Natalki jeszcze nie mam pomysłu

no i ja jeszcze zagladam dzieci spia maksiu dopiero co sie niedawno polozył bo tez ogladał shreka , maz pojechal do pracy nawet nie zapytal czemu obiadu nie bylo :-Dwiedzial ze przecholowal wczoraj i lepiej mnie nie draznic dzisiaj :-D:-D:-Da jutro moze uda sie wkoncu ten komin zrobic oby tylko nie padało kurcze :-:)-:)-:)-(bo robotnicy obiecali ze przyjda jak nie bedzie deszczu :tak::tak:zobaczymy jutro co sie bedzie działo za oknami:tak::tak::tak:
dobra ide spac bo wczoraj sie nie wyspalam wiec moze dzisiaj sie wyspie:tak:

Dowikla kozaczki fajne bo wysokie a ja takie lubie:tak::tak:

Lidka Krystian tak sobie da wyrwac zeba:szok::szok:

Malinka jak to bo sie chyba pogubiłam Pati jest w ciaży przeciez pisala ze nie:confused:czy ja cos pochrzanilam :confused::confused::confused::dry::dry::dry:

Agnes zdrówka dla corci

Beata ty to kobito dzisiaj na wysokie obroty wzielas dzionek:tak::tak:ja dzisiaj wszystko olalam nawet obiadu nie robilam bo chłop mnie wku....wił:-(

Kerna no i jak Laura akceptuje łózeczko bez bujania:confused:

Trzymam kciuki żeby nie padało

kokusia u mnie nie tak łatwo...
do najbliższej koleżanki z dzieckiem mam 32 km .. a do kolejnej 70 :sorry2:
więc się często nie spotykamy niestety .. mniej więcej raz na tydzień lub dwa..
a z ta 2 to nawet i rzadziej:sorry2:

malina a ile ma Twój antoś...?

więcej nie doczytałam bo nadal mnei oczy bolą jak patrzę na literki:dry:

haha też tylko bb mi zostało... hihihi

No ja też mam takie odległości. Z tym że ja to przyzwyczajona bo na moim wygwizdowie to do najbliższego sklepu mam 4 km

Malinka 100 lat, 100 lat dla Antoszki

reklama
Witam, ja tylko przelotem :-p

Dowikla, fajne zakupki :tak: Ja lecę dzisaj zobaczymy co upoluję :-p

Malina, zdrówka szczęścia dla Antoniego :-):-):-)

Agnes, u mnie na mikołajki będa kucyki, Helenka sama sobie wymyślila taki prezent :tak:

Zdrówka dla wszystkich dzieciaków, pozdrowionka dla mamusiek, a ja spadam szykowac dzieci, bo nocują dzisaj u babci :-p:cool2:

Witam z ranca
My jeszcze w wyrku a Wikusia jeszcze spi:tak::tak::tak:Jak ja uwielbiam takie poranki:tak::tak::tak:Pogoda znowu do dupy,bo chyba pada,jest ciemno i wieje:no::no::no:No ale bedzie trzeba wybrac sie po cos do chlebka bo czegos takiego to ja nie kupuje w marketach:no:

MH
To daj znac po Twoich zakupkach:tak::tak::tak:
Mi w sumie zostaly tylko buty zimowe dla mlodego ale mam juz upatrzone w bartku:tak::tak::tak:
Na mikolaja pomyslu brak ale mysle ze dzieciaki sami sobie cos wybiora,gorzej bedzie z gwiazdorem

MALINUS
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJPIEKNIEJSZEGO DLA ANTKA W DNIU 2 URODZINEK:tak::tak::tak:ZEBY BYL ZAWSZE ZDROWY I SZCZESLIWY:tak::tak:
BUZIAKI OD E-CIOCI I FERAJNY:tak::tak::tak:

IWCIK
Trzymam kciuki zeby panowie od kominka dotarli:tak::tak::tak:

A moj Dominik od kiedy umie czytac siedzi nade mna i czyta co ja tutaj pisze:szok::szok::szok::-D
No wiec teraz trzeba uwazac;-):-)

hej laski ja tylko przywitac sie chcialam i jak narazie laski zbawienna moc w was bo kciukasy sie przydały robotnicy sa i dzialaja jak narazie nie pada wiec mam nadzieje ze uda im sie dzisiaj skonczyc choc mocno wieje myslałam ze ich tam wiatr straci z tego czubka dachu ale oni sa mocni robia dalej :tak::tak::tak:

MALINKA 100 LAT DLA ANTKA duzo zdrówka i radosci no i oczywiscie super tortu i wybuchowego picollo :-):-):-)

Hej, hej ;)

lunka , malinka no no no no , tylko mi się tu nie rozmarzać zbytnio ;p Hehehe.

kokusia no rzeczywiście długi post to był heheh ;D

ANTOSIU wszystkiego najlepszego kruszynko, uśmiechu na co dzień, zdrówka, samych szczęśliwych dni. ;*

witajcie najpierw cyctaty;-)
witam dziewuszki...:-)

ja dziś czuję się masakrycznie po prostu..
ciśnienie mi skacze... yhhhh

wczoraj mnine telepało jakbym wypiła jakiś napój energetyzujący... a dzisiaj to musiałam wypić kawę bo tak mnie głowa bolała...
teraz już trochę lepiej ale nawet postów nie mogę czytać bo od tych literek to mnie oczy bolą... poczytam póxniej jak będe się lepiej czuła:sorry:
współczuję samopoczucia:baffled::no:
jeszcze tylko kilka mies i bedzie dobrze;-):tak::tak:

hejka.

Oliwka usypia więc wskoczyłam na chwilkę.

dowikla super wyglądasz w tych kozaczkach a jaka laska z Ciebie ho ho :tak::tak::tak:

kochana wklej jaies fotki szczypiorków,dawno nic nie wklejałaś a ja uwielbiam oglądać zdjęcia twoich księżniczek :tak::tak::tak::tak::tak:

Olwiwka gorzej kaszle.niestety dopierow poniedziałek do lekarza bo nasza kochana przychodnia zrobiła sobie dzis wolne.
cos czuję ze skończy sie na antybiotyku :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

co kupecie dzieciakom na mikołajka bo ja nie mam zielonego pojęcia :no::no::no:nie mam żadnego pomysłu :no::no::no::no:
kochana u nas z powodu braku funduszy pewnie jakies *******y z drobiazgowego i słodycze:tak:
Hej dziewczyny :-)

Mogę do was dołączyć?? :-) Co prawda nie do końca jestem sama w domu z dzidzią, bo mieszkam obecnie z rodzicami,ale generalnie tak się czuję ;-)

p.S 100lat dla solenizanta ;-)
witamy
malinka 100 latek dla Antoszki dużo słońca i uśmiechów:tak::tak::tak:
no a powspominać super sprawa mnie tak na wspominki wzielo w nocy jak radyjka słuchałam i lecialy sme polskie starsze pioseneczki, co kolejna to z czyms innym sie kojarzyła, tak milo ino szkoda ze nie mialam z kim wspominac:sorry2:

dowiklus sietne kozaczki, ja chcialabym takie ale na moje łydki niestety takich nie robią:no:
a na nasze sniegi niestety obcas niewskazany:dry:
chyba że raki:-D:-D:-D

no i juz
cos mi sie malo tego wydaje:sorry2:
u nas zimno mrzy cały dzien teraz m obiadek robi i jak mlody wstanie to na spacerek pojdziem:tak:
a u mnie dzisiaj jakas dolina:dry:
wogole chumor mam jakis do d***
wszystko mi sie wydaje do kitu a tym co mam jakos sie cieszyc nie umiem:sorry2:

Wróciłam wczoraj z Krakowa prawie o północy :szok::szok::-D:-D:-D
Było super,wcale nie żałuję !!!:no::-D:-D:-D
Dotarłam do domu masakrycznie zmęczona ,ale szcześliwa.
Wiem,że to co robię z dziećmi na zajęciach jest jak najbardziej prawidłowe i pies przy okazji nie jest zbyt mocno przepracowany.
Masa rad i wskazówek od innych terapeutów z całej Polski też pewnie będzie miała zastosowanie w mojej pracy.:tak::biggrin2::biggrin2:
Jedno jeż pewne -koledzy po fachu orzekli ,że pseudoterapeutą na pewno nie jestem .:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zajrzę wieczorkiem.

czesc kobietki!!!
nareszcie sobie usiadłam i odpoczywam:tak:.jak ja nie lubie soboty zawsze mam tyle do zrobienia.:baffled:od samego rana sprzątanie,pranie,gotowanie,spacer z dziecmi bo jest ładna pogoda wiec trzeba korzystać.:tak:
teraz głowe umyłam i pije kawkę,dzieci spią,krystian uklada puzzle a m jeszcze w pracy.na wieczór nie mam żadnych planów wiec jak któraś z was kobietki ma ochotę mnie odwiedzić to serdecznie zapraszam.:-):tak:;-)

miłego dnia.:-)

dowikla-tak kochana moj krystian sam daje:tak: wyrywać sobie zęby.
sam to by nigdy :no:nie wyrwał(dopier 2 mu wypadł)

iwicik-no to dzis u Ciebie robotnicy robią bo ładna pogoda.:tak::tak:
a na m dalej sie zlośćisz?????;-)

natalineczka-a ty co dzis masz taki zły humorek i się smucisz????:-(

as-fajnie że już jesteś i że z wyjazdu jestes zadowolona.:tak:

mh-koniecznie pochwal sie zakupami.
dzieciaczki dzis u babci zostawiasz na noc to pewnie na imprezkę idziesz??super-zazdroszcze.:tak:;-)

lolkak-witaj.

malinka-wszystkiego najlepszego dla antosia w dniu 2 urodzin!!!!!
duuuuuuuuużo zdrowia i usmiechu na co dzien życzy e-ciocia z rodziną.:-)

reklama
Witajcie kochane. Lecę do Was jak na skrzydłach a tu tak skąpo???? Oj, hehehehe

Dowikla za kolana? rewelka, miałąm takie jedne, zakochana w nich byłam, tez na wysokiej szpilce ale niestety moje kolana tego juz nie zniosły:baffled:

Agnes trzymam kciuki za oliwkę, obyś źle myślałą mamuśka i antybiotyk nie był potrzebny. jak słysze sntybiotyk to juzmam ciary na plecach...
Całej reszcie chorowitek mase zdróka, trochę nam go pzrybyło to isę dziele~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Iwcik nadal zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lunka , malinka no no no no , tylko mi się tu nie rozmarzać zbytnio ;p Hehehe.
No wiesz??? Tylko pomarzyć nam zostało a Ty nie każesz:-D:-D:-D:-D:-D

Witaj Lolkal:-)

As bardzo się cieszę ze zyskałąs uznanie i pewność iż to co robisz jest poprawne, bo ze cudowne to juz wiemy:-)

A ja taka padnięta dziś jestem, ze nawet nie myśłę trzeźwo. Masakra jakaś I tak wszyscy dziś w pracy jak ja. Zwolnili nas 2h wcześniej, bo nie było sensu nas trzymac-taka wydajność, ze w pierwszym niewprawionym dniu było 2 razy lepiej:-DNo lipa, hehehehhe.
A młoda jak zasnęła o 14 tak nadal chrapie, słonko moje utęśknione. Jak wstanie to głodna jak kaczka( to jej powiedzenie:-D:-D:-D)

Do góry