kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witam z rana. Uwaga będzie długo
Super że mały zadowolony. A jak słodko śpi
Zdrówka życzę.
Super kozaczki. No i powtarzam za dziewczynami ale faktycznie niezła z Ciebie laska.
Kurde ja kilka lat chorowałam na długie kozaki i kupiłam sobie w tamtym roku a teraz muszę je wyrzucić bo mi łydki schudły i mi latają
Gratuluję Krystianowi odwagi
Super że udało się Wam znaleźć
U nas na mikołajki to raczej jakieś drobiazgi. Martynie chyba kupię gazetkę z grą komputerową "pluszaki rozrabiaki" a dla Natalki jeszcze nie mam pomysłu
Trzymam kciuki żeby nie padało
No ja też mam takie odległości. Z tym że ja to przyzwyczajona bo na moim wygwizdowie to do najbliższego sklepu mam 4 km
Malinka 100 lat, 100 lat dla Antoszki
Witam wpadłam sie przywitac.:-):-)
Dawno nie zaglądałam ale to z lenistwau nas wszystko wporządku dzieciaki zdrowe i zdnia na dziec coraz bardziej niegrzeczne.Kamilek dostał swoje łóżko i spi w nim sam zasypia i spi całą noc wiem ze odradzałyscie kupno tego łóżka ale ja jestem zadowolona Kamilek tez i to bardzo juz nie musze sie męczyc zeby go uspic .A co tam u was widziałam tylko iostatnią strone zdjecia Oliwki śliczna dziewczynka kiedys bedzie miała powodzenie
Dodaje zdjecie Kamilka jak spi w swojim łóżeczku
Super że mały zadowolony. A jak słodko śpi
witam dziewuszki...:-)
ja dziś czuję się masakrycznie po prostu..
ciśnienie mi skacze... yhhhh
wczoraj mnine telepało jakbym wypiła jakiś napój energetyzujący... a dzisiaj to musiałam wypić kawę bo tak mnie głowa bolała...
teraz już trochę lepiej ale nawet postów nie mogę czytać bo od tych literek to mnie oczy bolą... poczytam póxniej jak będe się lepiej czuła
Zdrówka życzę.
Witam sie i ja
A co tu takie pustki?My wstalismy jakos po 10 ,zjedlismy sniadanko i zbieralismy sie na zakupkiNo i w sumie dopiero niedawno wrocilismyPogoda fatalna bo zimno,pada i wieje
Zakupki udane bo w sumie kupilam prawie wszystko co chcialamKupilam sobie wysokie za kolana kozaczki na korkuDziewczynkom w h&m rekawiczki a mlodemu zimowa kurtke w reserved i 4 pary rajstop z zygzakiem i czyms tam jeszczeNo i wiadomo zarelko i to co potrzebowalam do domu
MALINUS
To super mialas wczorajszy wieczor i nocke
No a Antek juz ma 2 latkaAle ten czas leci
LIDUS
Ja tez sie dzisiaj nie za dobrze czuje przez ta pogodeDziewczynki juz jakby lepiej-dziekujeA moja szyja nadal boli niestety
Na zdjeciu sa moje kozaczki,ale na zywo wygladaja ladniej
Super kozaczki. No i powtarzam za dziewczynami ale faktycznie niezła z Ciebie laska.
Kurde ja kilka lat chorowałam na długie kozaki i kupiłam sobie w tamtym roku a teraz muszę je wyrzucić bo mi łydki schudły i mi latają
wpadam i ja jeszcze na chwilkę.:-)
dzieci szaleja m wyrywa krystianowi zęba a ja oglądam "majkę" i buszuje po necie.
dowikla-dobrze ze dziewczynki juz sie czuja lepiej.
a buciki super i ty jaka jestes laseczka-zero brzucha.
malinka-super imprezke urodzinową mieliście.
dzieciaki były pewnie prze szczesliwe.:-)
no a wasz wieczór wspomnien był na pewno udany.;-)
fajnie tak powspominac.
Gratuluję Krystianowi odwagi
Witam
Jak wczoraj wybyłam tak dopiero dziś na wieczór wróćiłąm. Pokój u brata wytapetowany, wyszło bomba, dzień w pracy zaliczony, obiadek w domku, posprzatene, i wsio zrobione, ale nie pzrez e mnei tylko małżowego, hehe. Fajniusio. Ręa mnie tak od tapetowania boli, ze i na masaż się załapaąłm, hihi.
No cóz As, może Tobie przyjemnie byłoby otworzyć okno i same gówna czuć, nam nie za bardzo. Nie iwem, czy doczytałąś dokładnie-pies ni ezałatwiał sie na podwórku, lecz pod samym naszym nosem. Balkon jest metr nad trawnikiem, a troche ponad półmetra nad jego dupskiem. Ja też kocham psy, i psa miałam i też na osiedłowych blokach był wyprowadzany ale nigdy komuś do ogródka i pod oknami srać psu nie pozwoliłam. Pozatym policz mi ile jest kup dziecięcych a ile psich- no co my tu porównujemy?????
Kokusia ciesze się, ze nie jest tak źle jak wyglądało.
Agnes jaki diabeł wcielony, toc to zajefajna modnisia, modelka, śliczna dziewczyna!!!
Iwcik współczuję mam nadzieję że zdążą sie zebrać i zrobić na czas&&&
No ja tam Cię buć nie będę, ciekawe co Justyś na to, hehehehehhehe. No ale samam proponowała, hihihiihii
Dowikla no mało widać, ale widzę, ze koreczek i widzę, że wysokie pod kolanka-fajnie
no i tyle, mamy elektryka, zaraz siadzie bateria w lapku, wiec wysyłam posta póki czas, hihi
Super że udało się Wam znaleźć
hejka.
Oliwka usypia więc wskoczyłam na chwilkę.
dowikla super wyglądasz w tych kozaczkach a jaka laska z Ciebie ho ho
kochana wklej jaies fotki szczypiorków,dawno nic nie wklejałaś a ja uwielbiam oglądać zdjęcia twoich księżniczek
Olwiwka gorzej kaszle.niestety dopierow poniedziałek do lekarza bo nasza kochana przychodnia zrobiła sobie dzis wolne.
cos czuję ze skończy sie na antybiotyku
co kupecie dzieciakom na mikołajka bo ja nie mam zielonego pojęcia nie mam żadnego pomysłu
U nas na mikołajki to raczej jakieś drobiazgi. Martynie chyba kupię gazetkę z grą komputerową "pluszaki rozrabiaki" a dla Natalki jeszcze nie mam pomysłu
no i ja jeszcze zagladam dzieci spia maksiu dopiero co sie niedawno polozył bo tez ogladał shreka , maz pojechal do pracy nawet nie zapytal czemu obiadu nie bylo wiedzial ze przecholowal wczoraj i lepiej mnie nie draznic dzisiaj a jutro moze uda sie wkoncu ten komin zrobic oby tylko nie padało kurcze :----(bo robotnicy obiecali ze przyjda jak nie bedzie deszczu zobaczymy jutro co sie bedzie działo za oknami
dobra ide spac bo wczoraj sie nie wyspalam wiec moze dzisiaj sie wyspie
Dowikla kozaczki fajne bo wysokie a ja takie lubie
Lidka Krystian tak sobie da wyrwac zeba
Malinka jak to bo sie chyba pogubiłam Pati jest w ciaży przeciez pisala ze nieczy ja cos pochrzanilam
Agnes zdrówka dla corci
Beata ty to kobito dzisiaj na wysokie obroty wzielas dzionekja dzisiaj wszystko olalam nawet obiadu nie robilam bo chłop mnie wku....wił:-(
Kerna no i jak Laura akceptuje łózeczko bez bujania
Trzymam kciuki żeby nie padało
kokusia u mnie nie tak łatwo...
do najbliższej koleżanki z dzieckiem mam 32 km .. a do kolejnej 70
więc się często nie spotykamy niestety .. mniej więcej raz na tydzień lub dwa..
a z ta 2 to nawet i rzadziej
malina a ile ma Twój antoś...?
więcej nie doczytałam bo nadal mnei oczy bolą jak patrzę na literki
haha też tylko bb mi zostało... hihihi
No ja też mam takie odległości. Z tym że ja to przyzwyczajona bo na moim wygwizdowie to do najbliższego sklepu mam 4 km
Malinka 100 lat, 100 lat dla Antoszki