reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Brenda ty nie grzeb przy pradzie, bo dziecko osierocisz!!!!:baffled:

A z którego listopada jest twój Dawidek? Z 11? Moja Aga z 13. Więc urodzinki tuż. Boże jak to zleciało.

reklama
Witam!
Jula wczesnie wczorajposzla spac ale zato strasznie krecila,wiercila i poplakiwala wiec dzisiejsza noc byla do bani.I do tego wracajacy tatus z pilki o 23 obudzil ja i nie spalismy chyba do 1.Wychodza jej gorne zabki wiec mam nadzieje ze to stego.Do tego obudzila sie o 8 i strasznie charczala i kaslala i pokazywala ze ma cos w nosku.Kurcze zeby tylko cos sie do nas nie przypaletalo.dalam jej juz cebion i pijemy herbatke z miodkiem i otworze zaraz wlasnej roboty soczek malinowy.

Shady czy znalazlas juz cukiernie z torcikiem dla Alanka?Widzialam w ineternecie ze sa torty w ksztalcie aut..super sprawa ale koszt atkowego to ok 100zl.

Iwonka jak ten czas szybko mija i juz twoja coreczka bedzie obchodzic 1 urodzinki.Slyszalam ze kladzie sie na 1 urodzinki przed dzieckiem rozne przedmioty...szkoda tylko ze dowiedzialam sie o tym zwyczaju juz po urodzinkach...a czy Wy znacie takie "przesady-wrozby".

Pogoda do bani i nic sie nie chce.dalam Juli album ze zdieciami i jest wniebowzieta a ja mam chwilke spokoju.
Przyjechali znajomi z Gdanska pozegnac sie - wyjezdzaja do Angli z 2,5 letnim synkiem.Tutaj zero perspektyw.Troche im zazdroszcze ale wkoncu tutaj mamy cala rodzinke..no prawie cala.bo wkolo co i ruz ktos emigruje..

Magda a co wy tak wczesnie wstajecie?O ktorej chodzicie spac?Powodzenia w walce z kurzem i remontem:-) :-) :-)

ach ciezko nie grzebac jak co chwile kumpela mnie zatrudnia do naprawy kontaktu bo uwielbia wyrywac

a DAWIDEK jest z 12 listopada i ur sie w sobote o godz.13.45

Zuzia1 niezła sprężynka z twojego Kubusia. Bardzo szybko zaczyna raczkować.

JoannaMK wstałyśmy tak wcześnie, bo Aga czasami (przynajmniej raz w tygodniu) ma takie odpały, że jest wyspana o 4.00. Kładę ją o 20.00-20.30 i normalnie spi do 7.00-7.30, ale dzisiejsza noc była fatalna. Budziła się co godzinę. Myślałam już, że jakieś choróbsko się kroi, ale rano jest OK.

Joanna Mk nO WLASNIE JUZ PIERWSZE URODZINKI A ZE SIE KLADZIE PRZED DZIECKIEM JAKIES PRZEDMIOTY TO TEZ SLYSZALAM ALE NIE DO KONCA WIEM JAKIE I CO ONE OZNACZAJA?Zdrowka dla coreczki u nas na szczescie kataru juz nie ma.
A zaraz po urodzinkach szykuje sie wizyta u pediatry i szczepienie.Musze zadzwonic i sie umowic ale juz sie boje co bedzie ....

hej laseczki

Iwonka moze zalalas je czyms plynnym, u mnie tez tak strzela jak sie zamocza, ale u mnie od razu korki wywala, bo moj maz tak zrobil , tak wiec morderstwa w wannie z uzyciem suszarki do wlosow dokonac nie moge:-D :-D :-D :-D

Ha, ha, jak Was czytam, to przypomina mi się, jak mój podłączał piec gazowy (musieliśmy go wynieść przy robieniu nowych wylewek). Myślałam, że z domku prysnę;-):-D.
A teraz z innej beczki. Dziewczyny, czym lubią się bawić 8-9 miesięczne bobasy?

Shady masz przewidujacego meza...hihihi:-D

Magda Jula tez sie kiepsko spala wiec moze to cos bylo w powietrzu albo zeby.widze juz dwojeczke dolna jak sie przebija.

Iwonka kladzie sie rozaniec,kieliszek,kluczyki od auta, i co tam sie chce.Interpretuje sie w zakeznosci od tego co pierwsze dziecko chwyci w raczki.

Jula oglada teletubisie i poklada sie na lozku wiec musze przytulic sie do niej i polezec ..moze usnie.

reklama
Moja tez teraz oglada teletubisie.Jeszcze slyszalam ze ksiazke sie kladzie i pieniadze chyba a nawet dlugopis.Jusz sama jestem z tego glupia.

Do góry