reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
No i mamy wieczor a ja zostalam sama :-( z corcia.Fakt cale dnie jestesmy same ale zazwyczaj wieczory spedzamy je z tatusiem,ktory z usmiechem poinformowal nas ze idzie grac w pilke z kolegami.Takiemu to fajnie.Jula wykapana i nakarmiona siedzi uwieszona na moim kolanie i zerka na reklamy.Dobrych snow i przespanej nocki.Paaaaa
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
fajnie Shady ze niejestem sama...hihihihi..Podzielasz los osamotnionej..i pomyslec ze pilka wazniejsza i koledzy:-( Cuz juz taki los....fakt zawsze mozna cos zmienic ..tylko zawsze mozna trafic na cos jeszcze gorszego...hihihihi...
Nie mam pojecia gdzie dzisiaj gra bo jak do tejpory gral w niedziele i to na dworzu (nad zegrzem-jezdzilismy tam we trojke.Mezus gral a Ja i Jula kibicowalysmy a raczej ja walczylam z Jula coby zasnela a teraz prosze...hala zalatwiona i trzeba grac.
Jula ma niespokojny sen strasznie sie wierci.Mamy male mieszkanko wiec znikam z wizji i wylaczam kompa.Do jutra.:-)
Nie mam pojecia gdzie dzisiaj gra bo jak do tejpory gral w niedziele i to na dworzu (nad zegrzem-jezdzilismy tam we trojke.Mezus gral a Ja i Jula kibicowalysmy a raczej ja walczylam z Jula coby zasnela a teraz prosze...hala zalatwiona i trzeba grac.
Jula ma niespokojny sen strasznie sie wierci.Mamy male mieszkanko wiec znikam z wizji i wylaczam kompa.Do jutra.:-)
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
witam wieczorkiem
mężuś sie kąpie, wiec mogę poklikac, ale niestety mam podły nastrój i do tego jestem przeziębiona :-( wiec znikam
dobranoc pchły na noc :-)
mężuś sie kąpie, wiec mogę poklikac, ale niestety mam podły nastrój i do tego jestem przeziębiona :-( wiec znikam
dobranoc pchły na noc :-)
Podziel się: