reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka no wlasnie jak bylam na ciolka to mi kiedys prace znalezli i to super prace, ale grochowska to pomylka, ale doradcow zawodowych maja super :)

reklama
No i mamy wieczor a ja zostalam sama :-( z corcia.Fakt cale dnie jestesmy same ale zazwyczaj wieczory spedzamy je z tatusiem,ktory z usmiechem poinformowal nas ze idzie grac w pilke z kolegami.Takiemu to fajnie.Jula wykapana i nakarmiona siedzi uwieszona na moim kolanie i zerka na reklamy.Dobrych snow i przespanej nocki.Paaaaa

Cześc z wieczorka
Ja w smętnym nastroju , najchetniej bym sie wam wymarudziła ale oszczędze was ;-)
Strasznie duzo naklikałyście chyba nie doczytam..nie mam siły

Shedy widze że działasz :-) super

ejjj Shady co jest właśnie chciałam sprawdzić kiedy Alanek dokładnie ma urozinki żeby wysłać Noesia na impre do was :-D a ty suwaczek zlikwidowałaś :wściekła/y:

Mija jest suwaczek :) a tak wogole to faktycznie trzeba ludzikow zapraszac na impreze , Ty i Nonus jestescie oczywiscie zaproszeni, 19-tego ma urodzinki ale mysle o zrobienie bibki w sobote ale jeszcze dokladnie nie wiem

Nie wprosilas sie, tylko uswiadomilas mi ze to juz niedlugo....i tak mieliscie byc zaproszeni :) tylko, ze ja nadal we wrzesniu jestem a tu polowa pazdzernika sie zbliza

fajnie Shady ze niejestem sama...hihihihi..Podzielasz los osamotnionej..i pomyslec ze pilka wazniejsza i koledzy:-( :-D Cuz juz taki los....fakt zawsze mozna cos zmienic ..tylko zawsze mozna trafic na cos jeszcze gorszego...hihihihi...
Nie mam pojecia gdzie dzisiaj gra bo jak do tejpory gral w niedziele i to na dworzu (nad zegrzem-jezdzilismy tam we trojke.Mezus gral a Ja i Jula kibicowalysmy a raczej ja walczylam z Jula coby zasnela a teraz prosze...hala zalatwiona i trzeba grac.

Jula ma niespokojny sen strasznie sie wierci.Mamy male mieszkanko wiec znikam z wizji i wylaczam kompa.Do jutra.:-)

reklama
Do góry