reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiesz srosowisko ztrute ale to nie znaczy że maluchy mają jeżdzić w wózkach z materiałów toksycznych ... mnie to przestraszyło troszkę ... ale naszczęscie nie ma na tej liście mojego nowego wózka :-D;-)

Super że masz juz cukiernie

Witajcie
Jestem taka wsciekla ze mnie trzesie- mialam na zakupy sobie pojechac wykorzystujac dzien wolny mojego "meza" zeby zostal z Madzia a ja tak na spokoje
I co sie okazuje ze on z cora nie zostanie bo jest juz umowiony- ale mam nerwy mowie wam ,zawsze jak ja cos chce sama zrobic to nie moge bo nie mam co z niunia zrobic a przeciez nie zawsze moge ja brac ze soba
Jeny ...........
Przegladam zstoby ze szkolami fitnessu- te kury sa troszke drogie ale raczej je zrobie i wlasnie tak bedzie wygladal moj maly biznes- bede prowadzila aerobik-ale to dopiero gdzies za rok po pologu rzecz jasna
Ale juz sie bardzo ciesze ze bede robic co chcialam robic od zawsze tylko nie mialam pojecia o takich kursach

figielek ja często miałam takie problemy z tata Noesia..że planował sobie swój czas i nie musiał mi sie z niczego spowiadac a ja musiałam wszystko z nim ustalać ..było mi z tego powodu strasznie przykro.
Teraz jak jestem sama to i tak zawsze z Noesiem i to Przemek ustala kiedy może do niego przyjśc i ma wolne ale przxynajmniej nie musze się z niczego spowiadać ....
A wózek super ,jestem bardzo zadowolona :-) leciutki wygodny w końcu mam kosz na zakupy :happy: i moge skrecić jedną ręką a nie cała siła i ciężarem ciała :laugh2:

figielek super by były takie kursy z co najważniejsze bys robiła coś co sprawia ci przyjemność ..nawet jak są drogie warto zainwestować :-) w ko0ńcu inwestujesz w siebie .

Dziewczyny może faktycznie zrobimy wątek o interesach mam siedzących w domu...może po pewnym czasie zmieni sie to w watek mama biznesu .
Bo w efekcie dajac rady sobie na wzajem każda z nas zrobi biznes życia i potem bediemy sławne... poznały sie na Forum a potem po koleji stały sie przedsiębiorczymi mamai :-D:laugh2::cool2:

pusto jakoś ...:eek: napewno wybyłyście na spacerki , ja poczekam jak Noe wstanie i tez wyjdziemy ...choć jak patrze za okno to mi sie odechciewa wyściubiać nos :baffled:

Mija ja jestem.Jula spi ale na spacer to nie wyjdziemy,jakies chorubsko chyba sie kluje.Obym domowymi sposobami je przepedzila.Chyba ze na chwilke do sklepiku wyskoczymy.Zobaczymy.Ale masz racje pogoda fatalna..bleeee...

Wlasnie -pusto.....
Jak ja siedze to malu ludzi jest
A ja wlaczylam pranko jest slonecznie wiec ladnie wyschnie na balkonie

Wiecie ja mam maly dylemacik- mieszakm na nie duzym osiedlu gdzie nikogo nie znam- chodzi mi o taka znajomosc ze mozna bybylo isc na kaweczke, w polowie wrzesnia urodzila moja sadziadka i bylby "preteks"zeby sie zaprzyjasnic, ale trzeba sie odwazyc i zagadac nie- przeciez temat dzieci pomoglby nam nie??
Co wy na to?? Jak rozpoczac znajomosc?

reklama
Mija w sumie masz racje co do wozkow ,a le ja bniore poprawke na to,ze te badania wg mnie sa stronnicze, tak jak bylo z wodami mnineralnymi, ze Zywiec to syf itd. jakos my nie umarlismy od tej wody, poza tym te badania wozkow byly sponsorowane, wiec wiadomo co to oznacza

ooo tak, jest juz ten watek mama biznesu???? jak nie ma to chetnie zaloze :)

Mija spacerki??? w taka pogode??? za cholere, siedze w domu i mam w nosie pogode

Do góry