reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Shady u mnie tez cos z forum nie tak:-(
ja zamawialam tort u siebie w cukierni smietanowy bo wiem z doswiadczenia ze jest przepyszny ale i tez zrobilam tort wlasnymi recami..hihihihi.Bylo mnostwo jedzenia i duzo zostalo.Na ile osob przygotowujesz przyjecie Alankowi? U nas bylo 13osob.Pieknie przystroilam mieszkanko a na klatce schodowej juz wszyscy wiedzieli ze kroi sie imprezka bo Juli rodzenstwo cioteczne poprzyczepialo balony...hihihihi
ja zamawialam tort u siebie w cukierni smietanowy bo wiem z doswiadczenia ze jest przepyszny ale i tez zrobilam tort wlasnymi recami..hihihihi.Bylo mnostwo jedzenia i duzo zostalo.Na ile osob przygotowujesz przyjecie Alankowi? U nas bylo 13osob.Pieknie przystroilam mieszkanko a na klatce schodowej juz wszyscy wiedzieli ze kroi sie imprezka bo Juli rodzenstwo cioteczne poprzyczepialo balony...hihihihi
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Shady znalazlam cukiernie i zobacz tylko jakie fajowe torty szykuja moze i znajdziesz jedyneczke dla Alanka
CUKIERNIA A. Cie
CUKIERNIA A. Cie
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
U mnie tez jest problem z forum i tez mam biala strone........
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Widze Shady ze mamy podobne metraze.U nas ciasne ale wlasne wiec nie narzekam.Ja urodzinki wyprwialam u mamy bo byly wieksze mozliwosci.
Jula ma jednak katarek wiec wkroplialm jje nasivin ale jakos niewiem czy to pomoze.Iwonka co dawalas na katerek?Bylas u lekarza czy sama leczylas?
Jula ma jednak katarek wiec wkroplialm jje nasivin ale jakos niewiem czy to pomoze.Iwonka co dawalas na katerek?Bylas u lekarza czy sama leczylas?
Cześć :-)
Czy u was tez taka podła pogoda
Zuzia Noe nudzą wszystkie zabawki , najbardziej lubi garnki , drewniane łyżki ostatnio jego najbardziej ulubiona zabawka jest gumowa rura a no i wystko co gra chałasuje ...książeczki jeszcze zjada z niesamowita pasja
Iwonka 2006 Noe też polubił teletubisie ..nawet ja je polubiłam
Czytałyście artykuł o trujących wózkach na pierwszej stronie bb ???
Shedy w Arkadi nie ma cukierni ????
Czy u was tez taka podła pogoda
Zuzia Noe nudzą wszystkie zabawki , najbardziej lubi garnki , drewniane łyżki ostatnio jego najbardziej ulubiona zabawka jest gumowa rura a no i wystko co gra chałasuje ...książeczki jeszcze zjada z niesamowita pasja
Iwonka 2006 Noe też polubił teletubisie ..nawet ja je polubiłam
Czytałyście artykuł o trujących wózkach na pierwszej stronie bb ???
Shedy w Arkadi nie ma cukierni ????
reklama
shady
Fanka BB :)
hej Mija :-)
co do wozkow - przerost formy nad trescia, gadaja o wozkach a nie biora pod uwage ogolnego skazenia srodowiska, w takich ukladach lepiej na ulice nie wychodzic bo w samych spalinach wiecej zwiazkow rakotworczych niz w tych wozkach, no i mieszkac w namiocie tlenowym
co do tortu - to Joanna juz mi dala fajny namiar na cukierenke
co do wozkow - przerost formy nad trescia, gadaja o wozkach a nie biora pod uwage ogolnego skazenia srodowiska, w takich ukladach lepiej na ulice nie wychodzic bo w samych spalinach wiecej zwiazkow rakotworczych niz w tych wozkach, no i mieszkac w namiocie tlenowym
co do tortu - to Joanna juz mi dala fajny namiar na cukierenke
Podziel się: