reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joanna jeszcze nie znalazlam cukierni, cholera jasna nie wiem czy zdaze, bo ja bym chciala tort w ksztalcie jedynki :)

znowu mi sie #@$@#$ forum, bo jak pisalam poprzedniego posta to byl tylko jeden nowy , a teraz widze ze cala strona

reklama
Iwonka kaldziesz tez i to co napisalas.daj pozniej znac co wybrala twoja coreczka..hihihi..oczywiscie jak polozycie to wszystko przed nia.

Shady u mnie tez cos z forum nie tak:-(
ja zamawialam tort u siebie w cukierni smietanowy bo wiem z doswiadczenia ze jest przepyszny ale i tez zrobilam tort wlasnymi recami..hihihihi.Bylo mnostwo jedzenia i duzo zostalo.Na ile osob przygotowujesz przyjecie Alankowi? U nas bylo 13osob.Pieknie przystroilam mieszkanko a na klatce schodowej juz wszyscy wiedzieli ze kroi sie imprezka bo Juli rodzenstwo cioteczne poprzyczepialo balony...hihihihi

Co nie tak jest z tym forum.Nie wiem czy tulko u mnie wyswietla sie na bialej stronie i do datku strasznie wolno pracuje.uciekam az sie poprawi...

dzieki Joanna zaraz poszukam. JEszcze nie wiem ile osob bedize ale z 10 napewno, tylko ciekawe jak sobie dam rade w jednym pokoju,,,,wrr

Widze Shady ze mamy podobne metraze.U nas ciasne ale wlasne wiec nie narzekam.Ja urodzinki wyprwialam u mamy bo byly wieksze mozliwosci.

Jula ma jednak katarek wiec wkroplialm jje nasivin ale jakos niewiem czy to pomoze.Iwonka co dawalas na katerek?Bylas u lekarza czy sama leczylas?

Cześć :-)
Czy u was tez taka podła pogoda :baffled:

Zuzia Noe nudzą wszystkie zabawki , najbardziej lubi garnki , drewniane łyżki ostatnio jego najbardziej ulubiona zabawka jest gumowa rura :eek: a no i wystko co gra chałasuje ...książeczki jeszcze zjada z niesamowita pasja

Iwonka 2006 Noe też polubił teletubisie ..nawet ja je polubiłam :-D

Czytałyście artykuł o trujących wózkach na pierwszej stronie bb ??? :confused:

Shedy
w Arkadi nie ma cukierni ????

reklama
hej Mija :-)

co do wozkow - przerost formy nad trescia, gadaja o wozkach a nie biora pod uwage ogolnego skazenia srodowiska, w takich ukladach lepiej na ulice nie wychodzic bo w samych spalinach wiecej zwiazkow rakotworczych niz w tych wozkach, no i mieszkac w namiocie tlenowym

co do tortu - to Joanna juz mi dala fajny namiar na cukierenke :)

Do góry