reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj i u nas zblizaja sie urodzinki i to juz 12 pazdziernika ale imprezka bedzie w nastepna sobote u tesciowki bo nasze mieszkanko za male a nie zdazymy w nowym domku skonczyc remontu na ten czas.Tez zaraz znikam bo mnie wyganiaja z kompa....

reklama
jOANNAno niestety taki nasz los, ostanio wlasnie o ta pieprzona pilke sie klocimy, ja waruje jak pies w domu a ten sobie pilke kopie, szlag by go trafil.

moj synus juz spi, ciekawe czy dzis w nocy przyjdzie do nas jak wczoraj, przyszedl o 3.40,wtulil sie we mnie i spalismy do prawie 10.00 :)

cześ babeczki po taaak długiej przerwie, chyba jeszcze ktoś mnie pamięta? już nie jestem siedząca, ale pracująca :dry: cuż życie
ale się stęskniłam za Wami
nie nadrobię co u Was, ale od dzisiaj jestem na bieżaco :)

WITAM z ranka
ach ta piłka moj maz co prawda nie gra ,ale siłowni to nie przepusci
ojjjj urodzinki tez mnie czekaja ale ja robie w niedziele tak jak wypadaja bo rano chrzciny(szybko co) a potem impra

I ja witam! Pogoda jak wczoraj pochmurno i zimno a wstalismy o 7;30.A juz dzisiaj zdazyl mi sie zepsuc czajnik elektryczny i co najdziwniejsze to to ze nagle tez zaczely same isc iskry w kuchni gazowej .Mam na mysli te iskierki co zapalaja gaz i tak same pstrykaly z 10 minut az wylaczylam z kataktu doplyw pradu do kuchenki bo sie wystraszylam.....Na razie siedzimy w domku a pozniej moze ktos po nas przyjedzie i pojedziemy zobaczyc jak tam malowanie idzie.

Iwonka dziwna sprawa z ta kuchenka -ja pewnie tez bym wyłaczyła ale jak znam siebie to najpierw musiała bym zobaczec od czego to, bo uwielbiam grzebac przy pradzie itp rzeczach:-)

Witam o poranku. My dzisiaj na nogach od 4.45!!!!:baffled:
Już o 7.00 latałam z mopem, bo mój ślubny gruz nosił (po wybiciu ściany) i na podłogach grubo kurzu. A wiadomo, Aga lata na czworaka i wszystko froteruje.
Właśnie przyjechali faceci z nowymi meblami. W domu mam totalne pobojowisko. Niby lubie jak coś się dzieje, ale niekoniecznie przy małym dziecku, które wszędzie się wciśnie.

reklama
Witam:-)
Ja wstałam o 7.10 bo moja druga połowa tak się tłukła w kuchni, że musiałam iść zobaczyć, co się dzieje:baffled:. Okazało się, że robi naleśniki dla naszej córy, bo sobie zażyczyła. A on córeczce nie umie odmówić:no:. Mały dziś wyjątkowo długo spał (do 7.30), nawet budzik go nie obudził. Teraz próbuję go uśpić, ale chyba będzie z tym problem.
Pogoda pochmurna, ale cóż... i tak trzeba gdzieś iść się przewietrzyć.
Iwonka - zazwyczaj tak jest, że jak coś się psuje, to hurtem. Ale może nie będzie tak źle;-).
Aha, zapomniałabym się pochwalić, że mój mały ostro szykuje się do raczkowania. Wczoraj cały dzień podnosił się na kolanka i pewnie niedługo ruszy na tych kolankach jak burza i zacznie nam demolować mieszkanko;-):-D:-D:-D.

Do góry