reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale się rozpisałyście. My już po spacerku, obiad ugotowany, pranie wyprasowane. Teraz Majeczka śpi a ja szybciutko hop na bb :-) :-)
Jutro mój mąż wyjeżdża na dwa dni i zostanę słomianą wdową - szkoda tylko że pod okiem teściowej :wściekła/y: ;-)
Katerek wreszcie Majce ustąpił i mogła normalnie pooddychać i od razu grzeczniejsza się zrobiła i mniej płaczliwa :-D

reklama
Joanna zgadza sie nie mozna odmowic przyjecia pracy, ale trzbea miec najpierw oferty, a oni ich poprostu nie daja, ostatnia moja wizyta rpzy okienku w posredeniaku trwala 30 sekund, maja olewczy stosunek do tego wszystkiego, tak samo zreszta ja bezrobotni, jak wspomnialam wczesniej

Shady a masz ciaglosc pracy?Moze i ja na ten czas pomyslalambym o zarejestrowaniu sie..wkoncu do moich planow jeszcze przynajmniej rok...Musze pomyslec a urzad masz na ciolka?

jak to ciaglosc pracy??? ja zarejestrowalam sie zaraz po wywaleniu mnie z pracy przez ta #@$#@# suke (sorry, ale do tej pory mnie trzesie jak sobie pomysle), moj urzad jest na Grochowskiej, bo jestem na pradze zameldowana,a mieszkam w srodmiesciu

Shady Skoro sie zarejestrowalas od razu po stracie pracy to sie wlasnie nazywa ciaglosc..i zapewne przyslugiwal Ci zasilek.Ja mam na ciolka a tam podobno sa straszne kolejki i chyba sobie daruje zalatwianie tego wszystkiego.

Joanna tak mam zasilek :-) a co do kolejek to na grochowskiej do rejestracji tez sa - potworne ale juz na wizyty nie, to znaczy akurat dla mojej literki nazwiska nie ma , zawsze pierwsza jestem a do innych tlumy :)) widac ze wszyscy, ktorzy maja nazwiska na R maja prace :-D :-D :-D

aaaaaa tak z innej beczki, powiedzcie mi gdzie jest jakas super cukierenka, ktora zrobi mi super tort dla Alana, niedlugo urodzinki i trzeba zrobic torcik :)

Ja bylam nie raz zarejestrowana na posredniaku i owszem nie za kazdym razem ale oferty pracy dostawalam.Nie za czesto to znaczy przy co drugiej wizycie a przewaznie termin kolejnej wizyty byl co 4 miesiace a teraz jak do nie dawna bylam zarejestrowana majac juz dziecko to zadnej oferty nie otrzymalam czyli jakies 1,5 roku...liczac ciaze.Teraz znow musze sie zarejestrowac bo minela mi kara 3 miesiecy za nie stawienie sie w danym terminie bo zapomnialam.Moj urzad jest tez na grochowskiej a na Ciolka to prawda ze jest tragedia.Bylam tam nie raz i zawsze zle wspominam a wogole to wedlug mnie to sa tam inne zasady niz na Grochowskiej i to gorsze.

reklama
Do góry