reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale się rozpisałyście. My już po spacerku, obiad ugotowany, pranie wyprasowane. Teraz Majeczka śpi a ja szybciutko hop na bb :-) :-)
Jutro mój mąż wyjeżdża na dwa dni i zostanę słomianą wdową - szkoda tylko że pod okiem teściowej :wściekła/y: ;-)
Katerek wreszcie Majce ustąpił i mogła normalnie pooddychać i od razu grzeczniejsza się zrobiła i mniej płaczliwa :-D

reklama
Joanna zgadza sie nie mozna odmowic przyjecia pracy, ale trzbea miec najpierw oferty, a oni ich poprostu nie daja, ostatnia moja wizyta rpzy okienku w posredeniaku trwala 30 sekund, maja olewczy stosunek do tego wszystkiego, tak samo zreszta ja bezrobotni, jak wspomnialam wczesniej

Shady a masz ciaglosc pracy?Moze i ja na ten czas pomyslalambym o zarejestrowaniu sie..wkoncu do moich planow jeszcze przynajmniej rok...Musze pomyslec a urzad masz na ciolka?

jak to ciaglosc pracy??? ja zarejestrowalam sie zaraz po wywaleniu mnie z pracy przez ta #@$#@# suke (sorry, ale do tej pory mnie trzesie jak sobie pomysle), moj urzad jest na Grochowskiej, bo jestem na pradze zameldowana,a mieszkam w srodmiesciu

Shady Skoro sie zarejestrowalas od razu po stracie pracy to sie wlasnie nazywa ciaglosc..i zapewne przyslugiwal Ci zasilek.Ja mam na ciolka a tam podobno sa straszne kolejki i chyba sobie daruje zalatwianie tego wszystkiego.

Joanna tak mam zasilek :-) a co do kolejek to na grochowskiej do rejestracji tez sa - potworne ale juz na wizyty nie, to znaczy akurat dla mojej literki nazwiska nie ma , zawsze pierwsza jestem a do innych tlumy :)) widac ze wszyscy, ktorzy maja nazwiska na R maja prace :-D :-D :-D

aaaaaa tak z innej beczki, powiedzcie mi gdzie jest jakas super cukierenka, ktora zrobi mi super tort dla Alana, niedlugo urodzinki i trzeba zrobic torcik :)

Ja bylam nie raz zarejestrowana na posredniaku i owszem nie za kazdym razem ale oferty pracy dostawalam.Nie za czesto to znaczy przy co drugiej wizycie a przewaznie termin kolejnej wizyty byl co 4 miesiace a teraz jak do nie dawna bylam zarejestrowana majac juz dziecko to zadnej oferty nie otrzymalam czyli jakies 1,5 roku...liczac ciaze.Teraz znow musze sie zarejestrowac bo minela mi kara 3 miesiecy za nie stawienie sie w danym terminie bo zapomnialam.Moj urzad jest tez na grochowskiej a na Ciolka to prawda ze jest tragedia.Bylam tam nie raz i zawsze zle wspominam a wogole to wedlug mnie to sa tam inne zasady niz na Grochowskiej i to gorsze.

reklama
Do góry