reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny ja was czytam cały czas ale nie mam coś weny odpisac ani nic napisac....:-(

kerna wiem co czujesz... moja też taka klucha była i jest cały czas...
jak miała 6 miechów ważyła już 9 kg a teraz wazy hmmm luczby poczatkowe mi nie działają... waży dwanasicie i pół:sorry:

jestem zdołowana że nie moge iść na cmentarz pozapalać zniczy..
zostaje mi tylko pomodlić się za dusze zmarłych osób...

miłego dnia

reklama
A moje dzieci spia:szok:Wszyscy byli padnieci i oryczani,wiec kazalam Im sie polozyc:tak:Dominik nawet roebral sie do samych gaci i wskoczyl pod kolderke:szok:Dziewczynki sie troszke burzyly ale w koncu tez usnely:tak::tak::tak:Ja troszke polezalam ale juz szykuje obiadek:tak::tak::tak:
Bylismy u tesciowej na kawce a po obiedzie idziemy razem na cmentarz:tak::tak::tak:
Mam tylko nadzieje ze Wiktoria nie bedzie miala goraczki,bo wczoraj wieczorem jeszcze miala
Moje dzieci zawsze malo wazyly a i tak nigdy nie bylam zwolenniczka noszenia:cool::rofl2:

Witam,

ale się dzisiaj wyspałam :tak: Nie pamiętam kiedy ostatnio spałam do 9 :-p:-D
Przywieźliśmy już dzieciaki do domu :-)
Ale ja to się chyba strułam dzisiejszą rybka na obiad :eek:

Iwcik u nas zaraz stuknie dwa miechy więc luz:rofl2:
Kamcia moja klucha i niestety przez to ma porazony splot:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój Michał ma ponad dwa lata i waży 12.5:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowikla, co to za nerwówka:eek:wdech...wydech....

witam sie z wami dopeiro teraz wczesniej wchodzilam ze trzy razy ale albo zrob to zrob tamto i jak juz sie odrywalam to na kompa:sorry:
wlasnie wrocilisy z cmentarzy Czarkowi się strasznie podobało bo tyyyyyyle świeczek sie paliło:sorry::tak:
m sie siku zachciało i poszedł do toitoi'a a czarek do mnie gdzie tato ja mu mowie ze poszedł siku, my doszlismy do auta m nas dogonił a Czarek tak na całą japę "tato a gdzie ty sikałeś? do lodówki?":-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobrze ze juz ciemno było bo m nie mialby sie gdzie schowac:-D:-D:-D:-D:-D

m poszedl na sale w pingla pograc niby za godzine ma wrocic:sorry:
no zobaczymy:sorry:
a gdzies w domu albo w oknie mamy chyba jakiegoś świerszcza bo cos mi tu cyka i cyka i świergoli:eek:
no mala sie budzi bedzie wolala amama:tak::-D

Hej dziewczynki ,ja wpadam,jak bomba ,ale żeby nie było ,jak zaczne częsciej pisywać to znowu mnie wciągnie:-D

Telewizor został naprawiony za 30 zł.:tak:bo prawdziwemu mechaniorowi nie chciało sie 4 liter ruszyc i terminy przekładał,a naprawił nam taki znajomy domorosły naprawiacz:-D

Malinka to co czytam ,ze u Julki sie dzieje to skandal jakiś ,wydaje sie niemożliwe w naszych czasch,dobrze ,ze razem z rodzicami sie jakoś zgraliście ,bo faktycznie nie mozna tak tego zostawić ,bo sie dzieci zraża do szkoły na wieki.

As ,aż sie wierzyć nie chce jak sie czyta,co ty za ludzi spotykasz:szok:
Życzę Tobie tej wymarzonej ciąży ,jak wywrózyła ci ta pani, co?:-D

Ja mam dziś dzień wolny ,po obiadku pojechaliśmy na cmentarze ,strasznie mnie to wzrusza ,groby moich dziadków ,ale także znajomych i moich kolegów i koleżanki z podstawówki ,rany ile to już lat,koleżanka zmarła w wieku 21lat na białaczkę ,a kolegę w tm samym wieku auto przejechało ,jak z pracy na rowerze wracał(*) dawno to było ,a tak dobnrze ich pamietam.....

Justa twoje przeżycia są niesamowite:szok:

Anabubka co piotruś tam wywija ,kobieto pisałaś do mnie ,a ja nie mogę sie ze brać ,jestem okropna:angry:

Madziula wpadaj częściej :-D
Natali tekst super :-D
Kerna mój Kuba też gdzieś tyle waży co Twój :tak:

Witam wieczorem :tak: dzisiaj dzień mam mega leniwy :-p spać mi się chce jak nigdy :sorry: z miłą chęcią położyłabym się i już nie wstawała :-) i chyba zaraz zrobię Kubie kolację, pójdę się wykąpać i się kładę :-) jutro wypłata i po wypłacie będzie :sorry: byliśmy teraz na cmentarzu :tak: ślicznie to wygląda tyle zniczy a ile ludzi jeszcze :-) Kubie się podobało i to nawet za bardzo bo znowu mi chciał na nagrobki wchodzić :-p spokojnej nocy Dziewczynki :tak: ja już uciekam :-) do jutra Laseczki :-)

Czas chyba zapalić światło. Wstawać śpiochy.
Moje panny się dziś pobudziły przed szóstą jak tatuś wstawał do pracy ale łaskawie dały mamusi pospać do siódmej.
Coś mnie głowa boli. Chyba i mnie jakieś zaziębienie bierze.
Wczoraj zrobiliśmy mojemu tacie niespodziankę bo odkąd leży w szpitalu (w sumie już prawie 6 tygodni) to się jeszcze nie zdarzyło żeby wszystkie dzieci na raz go odwiedziły. Przeważnie się wymieniamy.
Mieliśmy jeszcze wieczorem jechać na cmentarz pokazać dziewczynkom jak to pięknie wygląda ale Nati wstała strasznie zła z popołudniowej drzemki i tylko cyrki by nam robiła więc zrezygnowaliśmy.

Hej dziewczyny :-):-)
Nie zaglądałam na ogólny bo najpierw siedziałam u mojej mamy gdzie neta brak a potem na tydzień przywiozłam sobie siostrę i wtedy na neta też nie było czasu. Potem jak wiadomo weekend ze świętem Zmarłych i tak czas zleciał :-:)-:)-(
Ale od dzisiaj postaram się być na bieżąco :tak::tak::tak:

reklama
Witam :tak: ja przy ciepłej herbatce :-) pogoda brzydka się zrobiła :sorry: pochmurno i chyba w nocy padało :sorry: M w pracy, Kuba sobie ogląda książeczki a mi się nic nie chce :-p chyba przez tą pogodę :-) dobrze że dzisiaj nie mam nic do roboty tylko zupkę muszę zrobić :tak: gołąbki jeszcze są sosik też więc obiad mam :-) na zakupy trzeba dzisiaj iść a nie chce mi się z domu wychodzić :-D coś na zapęd bym potrzebowała tylko nie wiem co :-p

Do góry