reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Luna u mnie już jest i "karny jeżyk" i klaps :dry: no niestety. Kuba ma mój charakter i będzie masakra :sorry2: tylko ja sobie nie dam na głowę wejść :tak: ale dobrze że Kuba przynajmniej się słucha :tak:
MH Lidka fajnie że imprezki się udały :-)

Witam wieczorem :tak: my byliśmy w odwiedzinach u teściowej :tak: nie dawno do domku wróciliśmy i musiałam od razu za gary się wziąć i dać Kubie jeść :tak: teraz czekam aż gołąbki od teściowej się dogotują :tak: dała mi jeszcze kapustkę kiszoną i papryczkę w occie :-D jak zawsze jak się jedzie do mamy to się z torbami wraca :-D idę Kubie kąpiel szykować potem mama do kąpieli jakaś kolacja i do wyrka :tak:

reklama
hej kobitki
ja tak tylko przelotem:-)
od wczoraj rana w ogle nie mailam neta bo ciagle sa jakies problemy na centrali

dzis dzien leniwac w domu
kurcze ledwo mi przeszedl ostatni katar i teraz znow to samo,zaczelo sie od gardal i znow paskudny duszacy kaszel
Weronika ebz goraczki ale ma katar i kaszlu troszke,Pauline tez gardlo i kaszel suchy.
ale juz jutro je na dwor wygonie bo szaljeu mozna dostac,moze im przejdze,a mi tez juz powietrza potrzeba:tak::tak::tak::tak:
jutro p jedzie z Paulina w strony tecsiow na cmentarz,a ja z mala do nas a pozniej do moich rodzicow.

we wtorek powrot do bialego fartucha

MH TY STARUSZKO:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
NAJLEPSZEGO KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jak po imprezie?

Agnes 4-5godzin snu na dobe to ylko robocop AS wytrzymuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i tyle
moj nie wtrzymuje psychcznei z dziecmi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ciekae co powie po 2tygdoniach urlopu:-p:-p:-p:-p:-p:-p
milego

To ja się też witam. Ale mam wyczucie, że zaglądnęłam!
MH wszystkiego najlepszego na 18te urodziny!!!!:-) Naj, naj naj:-)
Zaraz zmykamy na groby a Laura ma dzis dzień na rączkach..a juz minęła 5kg...jest co nosić:rofl2:

Witam. My dzisiaj w domu siedzimy :tak: bynajmniej na razie takie plany mamy :-) ja już mam w kuchni posprzątane zupka się gotuje potem tylko drugie podszykować i laba :-D dzisiaj nic nie robię chociaż mam ochotę pod wieczór na cmentarz zajechać i zobaczyć jak się ładnie świeci wszystko :tak: życzę spokojnego poniedziałku :-)

Witam się i ja.Domek ogarnięty, ciasto upieczone. Panowie już wrócili z cmentarza. Teraz wcinamy barszczyk z pierogami i zaraz lecimy dalej na groby. A potem pewnie jeszcze do taty do szpitala.

hej kobitki
ja tak tylko przelotem:-)
od wczoraj rana w ogle nie mailam neta bo ciagle sa jakies problemy na centrali

dzis dzien leniwac w domu
kurcze ledwo mi przeszedl ostatni katar i teraz znow to samo,zaczelo sie od gardal i znow paskudny duszacy kaszel
Weronika ebz goraczki ale ma katar i kaszlu troszke,Pauline tez gardlo i kaszel suchy.
ale juz jutro je na dwor wygonie bo szaljeu mozna dostac,moze im przejdze,a mi tez juz powietrza potrzeba:tak::tak::tak::tak:
jutro p jedzie z Paulina w strony tecsiow na cmentarz,a ja z mala do nas a pozniej do moich rodzicow.

we wtorek powrot do bialego fartucha

MH TY STARUSZKO:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
NAJLEPSZEGO KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jak po imprezie?

Agnes 4-5godzin snu na dobe to ylko robocop AS wytrzymuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i tyle
moj nie wtrzymuje psychcznei z dziecmi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ciekae co powie po 2tygdoniach urlopu:-p:-p:-p:-p:-p:-p
milego

Bubka dużo zdrówka życzę

To ja się też witam. Ale mam wyczucie, że zaglądnęłam!
MH wszystkiego najlepszego na 18te urodziny!!!!:-) Naj, naj naj:-)
Zaraz zmykamy na groby a Laura ma dzis dzień na rączkach..a juz minęła 5kg...jest co nosić:rofl2:

No ale to 5 kg czystego szczęście więc aż tak się ciężaru nie odczuwa;-):-)

Miłego dnia.

Witam i ja
Dzisiaj na szczescie udalo mi sie pospac prawie do 10:tak::tak:Ale i tak jestem jakas nerwowa:no::wściekła/y:Wlasnie zjedlismy sniadanko a ja jestem jeszcze w pizamce i jakos nie chce mi sie ubierac:no:Na cmentarz wybieram sie po obiedzie jak juz bedzie tak fajnie ciemno i beda sie palily wszystkie znicze:tak::tak::tak:
Mlodzi wlasnie wlaczaja sobie bajke wiec mam nadzieje miec chwile ciszy,bo ostatnio to mnie mega wkurzaja

hejka.

Oliwka wyje,spiaca wręcz padnięta a uparta i spać nie chce bo uparła się ze będzie spać ze mną anie sama.
gdzieś od miesąca mam codziennie takie cyrki wieczorem że nie chce sama spać .normalnie już z nia nerwowo nie wytrzymuje.:no::no::no:

dziś wstała o 5 rano masakra jakaś,nos zapachany az jej podeszło do garła i zwymiotowała do łóżka i po spaniu.już nie usnęła.
2 dni wolnego i odpocząć mi nie dadzą tylko mi nerwy psuje.:crazy::crazy::crazy:

juz się drze z 15min " ja nie mogę spac sama" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszce to potrwa conajmniej pól godziny albo dłużej tak jak wczoraj.

a najgorsze jest to ze ona mi tylko tak robi jak zostaje z dziadkiem to chodzi mu spoać bez zadnego zająkniecia a jak ja jestem w domu to domaga się spania ze mną i jest jeden wielki cyrk.

niedługo to ja w wariatkowie wylądauje dzięki mojemu kochanemu dzieku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej melduje sie i ja

Lenka spi to korzystam dalej slaba jestem a lenka zaczela kaszlec chyba bez lekarza sie nie obejdzie a jeszcze dzisiaj trzeba na groby isc:tak:ciekawe czy nie rozchoruje sie bardziej wsumie to nawet ciepło jest :eek:

Natali no nieststy czas leci moja ma juz 3 miesiace

Kerna twoja ma miesiac i wazy 5 kg a moja ma ma 3 miechy i wazy 5515 :rofl2::rofl2::rofl2:tzn ze Twoja Laura jest dużaaaaaaa:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry