hej mamuski!!!!
witam poniedziałkowo.ja dopiero teraz bo okna myłam po tym remoncie i nie mogłam sie ich do czyscic.ale już sa lsniące i czysciutkie.
ja tak jak pisałam w sobote byłam na weselu i było fajnie;-).pobawilismy sie do 5 nad ranem a o godz.7-30 już byłam na nogach.cała niedziele przeplatałam sie po domu,obiadek zrobiłam,pranie nastawiłam a byłam tak padnieta ze cieżko było sie ze mna porozumiec.wieczorem jak dzieci spac poszły to ja zaraz padłam i nawet nie wiem kiedy zasnełam.
a dzis dzien od rana pracowity,trzeba było dom ogarnac po weekendzie,okna pomyc,wkoło domu posprzatac,poprasowac ciuchy dobrze ze obiad z wczoraj miałam to nie musiałam przy garach stac.teraz pije kawe i czekam na majke,m sie z dziecmi bawi a krystian koloruje.
poczytałam co tam u was ale z moją pamiecia to kiepsko:-zawstydzona/y:......
natalineczka-sliczny awatarek.
as-trzymam kciuki za wizyte.mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.
mh-dobrze ze helenka juz sie lepiej czuje.
lunka-smiałam strasznie z tekstu twojej wikusi.
artystka mała.;-)
kamcia-kochana,odpoczywaj jak najwiecej i uważaj na siebie.
a tu kilka fotek z wesela.....
witam poniedziałkowo.ja dopiero teraz bo okna myłam po tym remoncie i nie mogłam sie ich do czyscic.ale już sa lsniące i czysciutkie.
ja tak jak pisałam w sobote byłam na weselu i było fajnie;-).pobawilismy sie do 5 nad ranem a o godz.7-30 już byłam na nogach.cała niedziele przeplatałam sie po domu,obiadek zrobiłam,pranie nastawiłam a byłam tak padnieta ze cieżko było sie ze mna porozumiec.wieczorem jak dzieci spac poszły to ja zaraz padłam i nawet nie wiem kiedy zasnełam.
a dzis dzien od rana pracowity,trzeba było dom ogarnac po weekendzie,okna pomyc,wkoło domu posprzatac,poprasowac ciuchy dobrze ze obiad z wczoraj miałam to nie musiałam przy garach stac.teraz pije kawe i czekam na majke,m sie z dziecmi bawi a krystian koloruje.
poczytałam co tam u was ale z moją pamiecia to kiepsko:-zawstydzona/y:......
natalineczka-sliczny awatarek.
as-trzymam kciuki za wizyte.mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.
mh-dobrze ze helenka juz sie lepiej czuje.
lunka-smiałam strasznie z tekstu twojej wikusi.
artystka mała.;-)
kamcia-kochana,odpoczywaj jak najwiecej i uważaj na siebie.
a tu kilka fotek z wesela.....