reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH czyli młoda szykuje się do spania bez pieluchy. Na wiosne będziesz mogła rozpocząć akcję :)

Witusia juz w przedszkolu przeszczęśliwa. A ja się biorę za rozwieszanie prania i wrzucam nastęne. Dokończe zupę śmieciową, ogarnę chatę i pewni ebędzie czas po zdjęcie do szpitala leciec. Odmeldowuję się.

reklama
Dokładnie tak :tak: W ciagy dnia tez dokładnie wie kiedy siku robi, a jak nasika to otem sie rozbiera, żeby jej pieluch zmienić :-D tylko, ze ona nie za bardzo gada, więc jeszcze lipa :sorry2: No i zimno, no ale Helenke odpieluchowałam w grudniu :szok::-D Nabyłam juz nocnik, bo tego co miałam to sie pozbyłam, zobaczymy, może będę próbować :-p

Witam kobietki :happy2:
Jezu co za pogoda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:od rana jest aż 2 stopnie i pada i wieje nosz nie cierpie tego:angry::angry::angry:
Mój Toni wstał dzis o 3.30 i zrobił awanturę że mu zabraliśmy klocki :szok::szok::szok::szok: coś mu się śniło ale tak się tym wybił że do 5.10 sie kulaliśmy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:a o 6.30 jak zadzwonił telefon to miałąm wzrok mordercy:-D:-D:-D ale nie dospana jestem jesz cze ta pogoda ech..........
As kochana mam nadzieję że wszystko będzie dobrze....lekarze też się mylą......
MH świetne zakupy :tak::tak::tak::tak: biała bluzeczka bomba no i dżinsy świetny krój lubie takie bez udziwnień :tak::tak::tak::tak::tak::tak: super że laski zdrowieją :tak::tak:a ten spacer w słoneczny bezwietrzny dzień :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: taaa pewnie w najbliższym czasie :-D:-D:-D
Lunka zdrowiejesz małpo?????????????????????? do pracy idziesz do drukarni???????????? Ale fajnie wyjdziesz do ludzi :tak::tak:awsze to jakaś kasa większa:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: super:tak::tak:a mała nie ona pierwsza mus rano wstawać do przedszkola:-( ja pamiętam ja miałam praktyki w żłobku i rodzice przywozili w wózkach takie 7-8 m-czne dzieci po 6 rano aż się serducho krajało no ale co pracować trzeba :sorry2:
Agnes super że interes się kręci pomyśl że za jakiś czas będziesz mogła zatrudnić pracownika i mieć więcej czasu :tak::tak::tak::tak::tak: a konkurencja ....ta się zawsze pojawi do interesu zawsze znajdzie się konkurencja do facetu interesu znajduje się konkurencja a on nie dochodowy to co dopier do takiego :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Lidka super wyglądałaś kobieto ty urodziłaś 3 dzieci :szok::szok::szok::szok: świetną masz figurkę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Anka imprezowiczu ty balangowiczu no :-D:-D:-Ds:-D sama bym pobalowała i to jak ............ teraz jeszcze Dowikle będziesz nam rozpijać :sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D oj wpadnijcie do szczecina no!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

czesc dziewczyny!!! jak wam dzien sie zaczal ? ja malo, spalam... zmeczona

dzis mam sporo spraw do zalatwienia, o 11h30 przyjezdza firma od przeprowadzek robic wycene, na 15 dentyste ehhhh...

luna: fajnie! jak ja dawno nie bylam w balczewie, ani w ogole w lesie na grzybach :(

as : 3mam kciuki, moze nie wszystko stracone, nie trac nadziei !!!!!

As daj znac po wizycie u lekarza...
Malinka no własnie widziałam te łóżka na allegro z ikea
MH śliczne zakupy.

A wiecie co chyba mi odbija bo chciała bym znowu byc w ciąży instynkt macierzynski odezwał sie do mnie cholerka znowu mam nadzieje ze szybko minie bo narazie nie ma warunków na 3 dzidziusia
no to daj znac jak zaoowocujesz:-p:-D:-D
mi jak sie instynkt ujawnil to na ciaze dlugo czekac nie musialam:no::-D:-D
hej mamuski!!!!
witam poniedziałkowo.ja dopiero teraz bo okna myłam po tym remoncie i nie mogłam sie ich do czyscic:no:.ale już sa lsniące i czysciutkie.:tak:
ja tak jak pisałam w sobote byłam na weselu i było fajnie;-).pobawilismy sie do 5 nad ranem a o godz.7-30 już byłam na nogach.:szok::szok:cała niedziele przeplatałam sie po domu,obiadek zrobiłam,pranie nastawiłam a byłam tak padnieta ze cieżko było sie ze mna porozumiec:baffled:.wieczorem jak dzieci spac poszły to ja zaraz padłam i nawet nie wiem kiedy zasnełam.
a dzis dzien od rana pracowity,trzeba było dom ogarnac po weekendzie,okna pomyc,wkoło domu posprzatac,poprasowac ciuchy dobrze ze obiad z wczoraj miałam to nie musiałam przy garach stac.teraz pije kawe i czekam na majke,m sie z dziecmi bawi a krystian koloruje.

poczytałam co tam u was ale z moją pamiecia to kiepsko:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:......

natalineczka-sliczny awatarek.

as-trzymam kciuki za wizyte.mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.:tak:

mh-dobrze ze helenka juz sie lepiej czuje.

lunka-:-D:-D:-D:-D:-Dsmiałam strasznie z tekstu twojej wikusi.
artystka mała.;-)

kamcia-kochana,odpoczywaj jak najwiecej i uważaj na siebie.

a tu kilka fotek z wesela.....

Zobacz załącznik 293036

Zobacz załącznik 293037

Zobacz załącznik 293038

Zobacz załącznik 293040

Zobacz załącznik 293043
ale laska z ciebie kochana:tak::tak::tak:
super wyglądasz:tak:
Dziewczyny.soryyy ,ale muszę zakląć.
*****,*****,*****.

Jestem w ciąży ,ale na 99% to ciąża pozamaciczna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jutro rano mam być w klinice. :sad::sad::sad::sad:
As &&&& kochana jak przed lenka mi stwierdzil ze w ciazy jestem tez twierdzil ze to pozamaciczna i tak sie zdenerwowalam i stresowalam ze wyszlo jak wyszlo
a po fakcie sie okazalo ze pozamaciczna nie byla:no:
poprostu baaaardzo wczesna:tak:
tak wiec kochana mimo tego 1% musisz byc dobrej mysli
wiem ze łatwo mówic
trzymaj sie

witojcie m zabral mlodych na spacer a ja sie mialam za kokardki zabrac ale cosik mnie wena nie dopada:-p
ale trza zara sie wziasc:tak::tak:
od trzech dni mnie zeby cmia kurde i zla chodze jak nie wiem:baffled:
mam nadzieje ze mi przejdzie bo narazie kaski mi brak na dentyste a na kase nie pojde bo rzeznika maja a nie dentyste:sorry2:

As trzymam kciuki będzie dobrze zobaczysz :tak:
Lidka super wyglądasz :-) fajnie że wesele się udało :tak:
Aga super że interesik się kręci :tak: i Oliwka bez problemu do przedszkola poszła widać chyba brakowało jej tego :-D

Witam. Kubek poszedł spać a ja w końcu mogę usiąść :tak: gary umyte, obiad zrobiony, zakupy zrobione i mogę siedzieć :-) dzisiaj do domku wracamy ale będę miała prania :laugh2: dzisiaj zimno jak nie wiem co :no: wstałam rano to ładnie słoneczko świeciło i już myślałam że ładnie będzie a tu lipa :sorry2: chmury naszły i zimno jakby śnieg miał spaść tak czuć w powietrzu :tak: ciekawe jak w domu mam zimno bo kalafiory przykręciłam :sorry2: idę sobie ciepłą herbatkę zrobić i posiedzieć :-)

hej kobietki!!!!

witam sie i ja z wami w ten brzydki,zimny i pochmurny wtorkowy dzien.:wściekła/y::wściekła/y:
nie ma bata w najbliszym czasie snieg spadnie.:szok::szok:a co najgorsze u nas w domu zimno jak nie wiem, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzies piec przywiezli ale beda go matowac dopiero w czwartek.:wściekła/y::wściekła/y:
moje dzieci spia,obiad juz zrobiony i zjedzony,pranie mi sie pierze,krystian z m grają w szachy a ja na bb zasiadłam.

miłego dnia.:-)

as-kochana trzymam kciuki-oby wszystko było dobrze.

dowikla-jak tam sprawdzian dominikowi poszedł???

iwicik-kochana to faktycznie jestes zabiegana.
ale na pweno chrzciny beda udane.:tak::tak::tak:

dziewczyny wiem że każda z nas ma różne suwaczki z różnych stron, ale na moderatorni padło ostrzeżenie... nie wiem czy meduska je przeczytała i mam nadzieję że nie będdzie miała mi za złe że to wklejam ale administratorka prosiła o natychmiastowe usunięcie wszystkich suwaczków ze strony maluchy.pl ponieważ jacyś hakerzy zaatakowali tą stronę i wszystko z tej stronki ma wirusa , są przez to jakieś problemy z komputerami a także z BB ,
także jak możecie posprawdzajcie swoje suwaczki i pousuwajcie te zawirusowane , z góry dziękuję za uwagę.

No i dzień zbliża isę ku końcowi. Odebałm wyniki prześwietlenia-płuca bez zmian. POszłam do babci na pięć minut ale tak sie zagadałyśy, ze wysżłam po 2h, jeszcze spotkałam lekarza i z nim pogadałam. Boją sie ciąć babcię i wymyślili, ze przez żółądek jkoś jej te kamienie wyciągną. Babci asię cieszy, ze pod nóż nie idzie.
I poleciałąm do lekarza, dostałam recepte na inhalator-wziewy jakieś czy coś, ponad 4 dychy:sorry2:, a gorzkie dziadostwo fuj, no al enic, [rzeżyje niech tylko pomoże, bo już nie wyrabiam.
Malinuś tak więc odpowiedziałm ana pierwsze pytanie, jakoś tak wlotem, hehe.
Odebrałąm młoda z przedszkola. Z płaczem-bo nie chciała jeszcze iść do domu:rofl2:. No ale jakoś doszła:-DPrezkabaciłam ją ciepłym kakałkiem.
No i rozmontowałam łóżeczko Witusi, wchodzi i mówi-mamo-gwoździe wyleciały, nie da się spać, i co teraz.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja teraz mam zadanie poustawiac jakoś ten pokój, hehe

Dokładnie tak :tak: W ciagy dnia tez dokładnie wie kiedy siku robi, a jak nasika to otem sie rozbiera, żeby jej pieluch zmienić :-D tylko, ze ona nie za bardzo gada, więc jeszcze lipa :sorry2: No i zimno, no ale Helenke odpieluchowałam w grudniu :szok::-D Nabyłam juz nocnik, bo tego co miałam to sie pozbyłam, zobaczymy, może będę próbować :-p
Powiem, Cii, że moja bardzo szybko zimą złapała, a latem sikął po nogach i potrafiła się tym jeszcze cieszyć, hehe. A zimą? 2 dni i wiedziaął do czego się robi, hehe. Ja o wiośnie o łóżeczkowym odpampersianiu mówiłam.

Lidka współczuję, zebyście sie tylko tfu tfu tfu jakiegos choróbska nie nabawili:no:

A mnie nadal głowa boli. Od wczoraj rana jakoś przejśc nie chce. A jak kaszlnę, to nei wiem, czy płuca wypluję, czy oczy wydusze bólem:-D

Dobra, obiad zjeść i pokój skończyć

reklama
Hej laseczki :happy2:
Dzięki Kamcia za ostrzeżenie mi też się właśnie pokazuje że strona suwaczki pl maluchy...zawirusowana jak piszę posta i że to niebezpieczne dla kompa dlatego dziś prawie z bb nie korzystam :no::no::no:tak więc laski jak któraś ma suwaczek ze strony maluvchy to usuwać biegusiem :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry