reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej gwiazdeczki :happy2:
Ale mroźny poranek dziś :szok::szok::szok:i to akurat dziś kiedy musiałam iść rano z Antonik odprowadzić Julię do szkoły :baffled: chłop mnie poinformował wczoraj o 21 że on ma dziś na 7 do pracy.....no i tym sposobem rano szłam z małym do szkoły a rękawiczek oczywiście nie wziełam mu :baffled::baffled::baffled::baffled: no nic trzeba naprawdę ubrania zimowe wyciągać z szaf.......
Poczytałam po łepkach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak zwykle wekeend pracowity węc nawet nie próbuje nadrabiać dokładnie mwolę być teraz na bierząco:-):-):-):-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WICI ANABUBKI ZDRÓWKA UŚMIECHU I WSPANIAŁYCH ZABAW W PRZEDSZKOLU :-)
Lunka ale ci córcia prezent chciała zrobić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwyłam pomysłowa jest :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Beatka a co chłopu kupujesz na urodziny??????????????????????
Wiki w życiu czegoś takiego nie lupuj:no::no::no: weidź sobie na stronę ikea tam są też fajne tapczaniki sofki łóżeczka :tak::tak::tak::tak::tak::tak: u nas moje dzieci maja drewniane łóżko piętrowe świetne i bardzo wygodne z dobrymi materacami:tak::tak::tak: moga stać osobno jako 2 jedynki albo jak u nich teraz piętrowo świetne są :tak::tak::tak:Toni śpi w łóżeczku i narazie jaoś myślę że w nim mu jest wygodnie i póki co odpowiednio póki je lubi nie mam amiaru zmieniać tym bardziej że on ma duże łóżeczko :tak::tak::tak::tak:a to co ty Wiki pokazałaś to tak na gościnne występy to by można spać ale codziennie to wydaje mi się że mało wygodne i dobre dla kręgosłupa :cool2:
Justyś kochana jesteś???????????????????????????trzymasz się ??????????????????

czesc dziewczyny, dolanczam i ja ..;
u nas chlodno, ale slonecznie
a ja... padam po weekendzie, w sobote wyszlismy z mezem na kolacje i troche zaszalalam z winem
a wczoraj maz nas wpakowal do auta i pojechalismy na 1 dzien nad morze... super bylo, ale dzis jednak zmeczona...
ale maly nawdychal sie jodu, pobawil piaskiem, napatrzyl na statki no i muszelki przywiezione :)
milego dnia wszystkim zycze :)

lunka gdzie byliscie w lesie ???

As &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a oszczędzasz się trochę babo?????????????
Wiki pewnie że można zamówić kurierem na allegro też są meble z ikei :tak::tak::tak::tak:
Josephin ale fajny weekend mieliście :tak::tak::tak::tak:
Antonio dostaje wariacji wywalił swoje kredki na środek pokoju z piórnika pytam no i co ty synek robisz???!!??? a mój synuś ze spokojem i tym swoim rozbrajającym uśmieszkiem"bloje mamo" znaczy się broję mamo:-D:-D:-D:-D:-D i co tu takiemu zrobić jak jeszcze zrobi te oczka jak kotek ze shreka :cool2::cool2::cool2::cool2:
A mi po pracowitym weekendzie nic się nie chce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

słonecznie bylo i jest ale zimno jak nie wiem a pisalam to zanim wyszlismy na dwor :):-D:-D

hej hej m jeszcze nie wrocil na 14 pojechal z kolegami na mecz zawsze marudzi ze go nigdzie nie puszczam wiec niech ma obiecał mi ze wypije tylko dwa piwa:sorry:
zobaczymy:sorry:
jeszcze nie wrocil:sorry:a mecz przed 16 sie skonczyl:cool:
no zobaczymy zobaczymy:sorry:
u nas to nawet sloneczka nie bylo :dry:
Witam,

dzisaj byłam z dziewczynami u teściowej na imieninach :-) zostawiłam jej dziewczyny rano na 2 godzinki a sama skoczyłam na zakupki :-) nawiedziłam H&M, no a skoro zgubiłam 2 deko to nie obeszło sie bez zakupów :-p

Jutro, ze \Helenką idę na kontrole, mam nadzieję, ze już będzie wszytsko ok :tak: pozwolenie na wychodzenie z domu, amy, więc jestem dobrej mysli :-)

Pozdrowionka :tak:
eeee no to pochwal sie zakupkami.... no juz :-p
Hej. My po roczku. Wczoraj wieczorem wybraliśmy się z A i kolezanka i jej juz za 2 tyg męzem na disco:rofl: super było, przynajmniej sie troche odchamilismy;-)

dzis znow caly dzien moja rodzinka siedziała.. ale juz na szczescie poszli...

jestem tak zmeczona, ze ne poczytam, prelecialam posty ale nie bylam w stanie sie skupić:eek:

Maks marudny cholernie, nie wiem.. spać nie chce.. nic nie chce:baffled:
no to fajnie ze roczek udany a wy wybawieni!
Witajcie cos wam pokaże :-)
eeee juz myslalam ze Ty w ciazy jestes chcialam Ci gratulowac...
Aleście się rozpisały w ten weekend!!!!!!!!!!! Juz myślałam, ze nie zdążę do lekarza:-D:-D:-D:-D:-D
Każdy korzysta z ostatnich promyków. my w końcu byliśmy w lesie-alez było fajnie, jaka ja kocham las,mmmmmmm

No i witam. Niedziela spacerowa i wychodna, ale to juz wiecie.
Dzi s widze pięnie słonko świeci ale biało wszędzie ze szok, jakby śńiegiem popruszył, hehe.
Natali-nowy awatarek? Ladniusi:tak:

MH daj znac co tam na kontroli powiedzieli. Ja dziś mam zamiar wepchnąć się do lekarza z tymi moimi płucami i nie moge sie dodzwonić. Czekam aż mała wstanie i polece osobiście do rejestracji. Niech mi da skierowanie na przeswietlenie, bo zaczął się 7 tydzień jak choruję a piąty jak tak kaszlę i nic lepiej.
A przy okazji zakupy szybkie zrobię. Wczoraj weszliśy do Biedronki i przy kasie aż mnie zatkało-wielkie G w wózku a prawie stówa pykła. No ale pampki znów kupiliśmy, to już 30 zł. Jednak na zime będę jej zakłądać, bo moment i znów się zaziębi.
Wczoraj rozmawialiśy z P, że złożymy łóżeczko i młoda będzie spała na kanapie a na wiosnę weźmiemy cos na raty ( znaczy cały pokój ) a ta, ze ona chce w swoim małym spać:baffled:. Ale teraz tak myśłę, ze i tak ja przeniesiemy, bo na te scianie ten grzyb wyszedł oststnio, wiec nie może przy niej spać. a juz doszłam od czego to badziewie pojawiła się ni z te go z owego. Zawsze miałam lenia i nie zamykałam zaworu po praniu od wody, a od 2 tygodni, może 3 jak założył nowy, bo tamten zakamieniał zamykam. No a 2 tyg temu tesciowa odsuwała szafkę i nic nie było i teraz nagle jest? Ja mówię, ze z tym zaworem jest cos nei teges i musi puszczać w ścianie wodę. powoli nasiąka i pleśń wychodzi. W łazience nei wyjdzie bo cała w kaflach, wiec wyłązi w pokoiku-akurat jest ten zawór za ta szafką-dziwne nie? Piciu od razu powiedział, ze to nie to, al ejak sie zastanowił to przyznał mi rację. Tylko co z tym dalej robić? Kuć kafle? Nie zamykać zaworu? To w końcu puści zawór w pralce i zaleje . No nie iwem. Ale chcę młoda na inną scianę przenieść, tam tylko stoliczek postawić i niech oddycha wolna ściana:happy2:.

Alem naskrobała-ktoś to przeczyta?hehehehehe

Tez tak Was kiedys w konia chciałam zrobić. Też mi tak wywala.

Witaj Ana-fajny weekend-imprezowy, hehe.
no widzisz jaka Ty bystrzacha jestes, szkoda kafli by je kuc... ale pewnie znajdziecie stosowny sposob co zrobic :tak:
Witam z ranka z kawka :-) dzieci mleczko wypiły i sie bawią a mamusia oczywiscie bb i farmerama :-D:-D:-D.Pogoda za oknem brzydka a my dzisiaj jedziemy na odpust do siostry męża.

Pati dzieki za informacje no to lepiej kupic juz inne :tak:
dokladnie ;-)
czesc dziewczyny, dolanczam i ja ..;
u nas chlodno, ale slonecznie
a ja... padam po weekendzie, w sobote wyszlismy z mezem na kolacje i troche zaszalalam z winem
a wczoraj maz nas wpakowal do auta i pojechalismy na 1 dzien nad morze... super bylo, ale dzis jednak zmeczona...
ale maly nawdychal sie jodu, pobawil piaskiem, napatrzyl na statki no i muszelki przywiezione :)
milego dnia wszystkim zycze :)

lunka gdzie byliscie w lesie ???
zazdroszcze wypadu :tak:
Witam poniedziałkowo.
Dziś wizyta u lekarza .
Pewnie ok.18 tam dojadę.
Trzymajcie kciuki :tak::-):-)
daj znac zaraz jak bedziesz po - jestem ciekawa co i jak, oszczedzaj sie :tak:

no i witam sie i ja:tak:
maluchy jakos spac dzis nie umialy Sewek chyba ze 3 razy przyszedl do nas a ja co chwile go odnosilam jak juz przysypial, mala tak samo a skonczylo sie tak ze cala 4 obudzilismy sie w jednym lozku,
za to jak dzieci nie bylo pobaraszkowalismy z m :-D
kawka wypita, obaid jest,
to teraz ogarnac chatke mi zostalo :tak:

Witam
Ja tylko melduje ze u nas wszystko ok:tak::tak::tak:M jeszcze jest i leci w srode o 6 rano:tak:Dominik ma dzisiaj pierwszy sprawdzian z angielskiego:szok:Nauczyc Go na ten sprawdzian to byla masakra:no:Mam nadzieje ze nie dostanie paly:cool2:
Dziewczyni szaleja jak zwykle hehe.
Sorki ale nie poodpisuje i nwet nie poczytam bo korzystam z laptopa tesciowej bo moj znowu sie spierniczyl:no::no::no:A dopiero w srode jade go zawiesc do naprawy bo jade przy okazji do siory:tak::tak::tak:
Buziam Was wszystkie

reklama
Josephine fajny weekend miałaś :-D
Malinka ja swojemu kupiłam perfumę paco rabban i chce mu jakiś szalik ładny do płaszcza kupić :tak: i mu wystarczy :sorry2:
As trzymam kciuki &&&&&&&&

Witam w nowy tydzień :-) Kuba poszedł spać a ja na BB :-D już mam wszystko zrobione potem tylko ziemniaczki wstawię i tyle :tak: dzisiaj rano po 8.00 było -5 stopni :szok: jak popatrzyłam na termometr to aż mi się zimno zrobiło :-) miałam na miasto iść rano ale jakoś mi się nie chciało :-p po południu skoczę i chyba jutro na spokojnie do domu po obiedzie pojadę :tak: słoneczko ładnie świeci mam nadzieję że powietrze się trochę nagrza do południa :tak: idę sobie ciepłą herbatkę zrobić i posiedzieć póki mogę :tak:

Do góry