Joanna fajnie wymyslilas to podziekowanie napewno dobrze to odbiora
Malinka dobrze miec plan zajec dla dzieci a widze ze Ty calkiem dobra w tym jestes
) Bedziesz miala troche spokoju bo nim te 500 plyt zostanie ukonczone i do tego ksiazki to sporo czasu minie
Jak czytam o Tonim to moja Lali mi sie przypomniala jak po 15minutach byla wyspana
Wczoraj bylam na rozmowie w przedszkolu i zeby sie nie przemeczyc wzielam Agnieszka jako tlumacza:-)Dobrze miec taka kumpele
Ogolnie Pani zadowolona z Laury Mowi ze jest grzeczna i jak do tej pory nie miala z nia problemu.Jest bardzo samodzielna i nie chce by starszy kolega pomagal jej przy ubieraniu
Nie lubi chodzic w parze
no ale z mama tez nigdy nie lubiala za raczke
Slabo je sniadania:-( dzis na sniadanie zjadla marchewke i 3 razy ugryzla bulke
Chyba przejde na wariant sniadanie w domu w przedszkolu warzywa i owoce bo sie wykoncze
Powiedzialam Pani co nie co o Laurze to sie dziwila ogolnie pytala o ciaze i rozwuj dziecka przed przyjsciem do przedszkola. Najbardziej chyba byla zaskoczona tym ze Laura majac 8mc chodzila przy pchaczu no i ze majac 1,5 roku siku robila do nocnika.
Pani dowiedziala sie ze Lali wygadana i pelna energii wiec tak za pol roku pozna na nowo Laure jak zacznie gadac po niemiecku
w przedszkolu kolezenska ladnie sie bawi z dziecmi.A ja wlasnie to chcialam wiedziec bo myslalam ze sie izoluje przez ta bariere jezykowa.Ogolnie jest dobrze
A no i powiedzialam jej o tym ze corka mowi ze Pani krzyczy
a ona mi na to ze owszem sa dzieci w grupie na ktore trzeba krzyczec ale laura jest bardzo grzeczna i jak do tej pory nie miala okazji by na nia nakrzyczec
ale sie rozpisalam fu fiu a tu trzeba clopa spakowac bo o 15:30 ma busa do Polski