reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej dziewczynki:)
joanna: gratuluję zawsze pieniądze się przydadzą
mama helenki: witam mamusię a jaka dzielnica wawy?
dzisiaj w nocy padało a teraz mamay znowu ładne słonko i chyba wybierzemy sie z Julką na spacerek:)
jutro idę po ciąży do dentysty, bedzie zapewne trochę do zrobienia aż się boję:(

Joasiu gratuluję nowej pracy tak bardzo się cieszę :-) :-)
a podziękowanie bardzo fajne miły gest napewno zostanie bardzo pozytywnie odebrany:tak::tak::tak::tak::tak:
Ania bo ty jestes ciocia skarb :-D:-D:-D:-D a sab simplex myślę że pomoże :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Julka w szkole i znów zaraz po nią trzeba iść :baffled::baffled::baffled::baffled: obiadzio sie kończy robić a dziś karkówka w sosie własnym z pieczarkami i papryką no jami już czuję jak pachnie :-D:-D:-D porządek u dzieciaków zrobiłam big big a im w ramach rozrywki zostawiam na jutrzejszy dzionek układanie płyt a jest tego z 500 a większośc w rozpierdzielu bez opakowań:angry: i porądek na regale z książkami oj nie będą się nudzili :-p:-p:-p:-p:-p wiem wiem wredna matka ze mnie ale jak będą mieli co robić to sie nie będą lać :-D:-D:-D:-D no i jak sami to poukładają to następnym razem będą odkładac do pudełek bo układanie tego jest męczące i malo fajne :dry:
Toni spał mi całe pół godziny i wyspany już i radosny jak skowronek :dry::dry::dry::dry: a buuuuuuu jakie te moje dzieci mają zdrowie do szybkiej regeneracji sił :cool2::cool2::cool2::cool2:

hej kobietki!!!
ale u nas dzis brzydko,pochmurno,zimno,wieje i tylko patrzec kiedy snieg spadnie.:baffled:
moje dzieci spia,krystian uklada puzzle a ja glowe umylam paznokcie zroblam i z kawusia zasiadlam przed bb.;-)m wygonilam na dworze zeby samochód umyl bo wstyd jutro na wesele takim jechac.jeszcze musze koszule m wyprasowac na jutro a sobie do sukienki stanik przyszyc.w domu dalej zimno:-:)wściekła/y::wściekła/y:,piec raczej bedzie dopiero w poniedzialak-zla z tego powodu jestem jak nie wiem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aha kobietki milego weekendu zycze bo nie bede juz jutro miała czasu na bb a w niedziele nie wiem czy bede w stanie w miare normalnie funkcjonowac.;-):-D:-D

pa pa!!!!!:-)

anaconda-udanego wyjazdu życze.odpoczywaj u mamy.:tak:

anabuba-z tymi fotkami z przed remontu to bedzie ciezko bo nie:no: mam zdiec.ale jak juz wszystko bedzie zrobione to zrobie fotke jak teraz sie nasz dom prezetuje.

justa-trzymaj sie kochana.
tylko nam tu w depresje nie wpadaj-no!!!!!

as-teraz bedzie dobrze-zobaczysz.:tak:

joanna-super ze masz nową i lepsza prace.gratulacje!!!!!

Joanna fajnie wymyslilas to podziekowanie napewno dobrze to odbiora:tak:

Malinka dobrze miec plan zajec dla dzieci a widze ze Ty calkiem dobra w tym jestes :)) Bedziesz miala troche spokoju bo nim te 500 plyt zostanie ukonczone i do tego ksiazki to sporo czasu minie:tak::tak:
Jak czytam o Tonim to moja Lali mi sie przypomniala jak po 15minutach byla wyspana:-D:-D

Wczoraj bylam na rozmowie w przedszkolu i zeby sie nie przemeczyc wzielam Agnieszka jako tlumacza:-)Dobrze miec taka kumpele:tak::tak:
Ogolnie Pani zadowolona z Laury Mowi ze jest grzeczna i jak do tej pory nie miala z nia problemu.Jest bardzo samodzielna i nie chce by starszy kolega pomagal jej przy ubieraniu:-D Nie lubi chodzic w parze:baffled: no ale z mama tez nigdy nie lubiala za raczke:-D Slabo je sniadania:-( dzis na sniadanie zjadla marchewke i 3 razy ugryzla bulke:baffled: Chyba przejde na wariant sniadanie w domu w przedszkolu warzywa i owoce bo sie wykoncze:nerd:
Powiedzialam Pani co nie co o Laurze to sie dziwila ogolnie pytala o ciaze i rozwuj dziecka przed przyjsciem do przedszkola. Najbardziej chyba byla zaskoczona tym ze Laura majac 8mc chodzila przy pchaczu no i ze majac 1,5 roku siku robila do nocnika.
Pani dowiedziala sie ze Lali wygadana i pelna energii wiec tak za pol roku pozna na nowo Laure jak zacznie gadac po niemiecku:-D:-D w przedszkolu kolezenska ladnie sie bawi z dziecmi.A ja wlasnie to chcialam wiedziec bo myslalam ze sie izoluje przez ta bariere jezykowa.Ogolnie jest dobrze
A no i powiedzialam jej o tym ze corka mowi ze Pani krzyczy:cool2: a ona mi na to ze owszem sa dzieci w grupie na ktore trzeba krzyczec ale laura jest bardzo grzeczna i jak do tej pory nie miala okazji by na nia nakrzyczec:-D:-D:-D

ale sie rozpisalam fu fiu a tu trzeba clopa spakowac bo o 15:30 ma busa do Polski

Joasiu gratki za pracę :-D ale super :-) podziękowanie ładne :-)
Lidka miłej zabawy jutro życzę :-D
Ania to fajnie że Laura nie sprawia problemów w przedszkolu, oby tak dalej :tak:

Witam pod wieczór :tak: Kubek się ładnie bawi, więc mama na chwilę na BB :tak: byłam na lupkach to tylko Kubie jedną parę spodni znalazłam i cztery firanki :tak: trzy do kuchni i jedna do Kuby do pokoju :-) w końcu będę miała w czym wybierać :-D jutro mam zamiar iść na miasto bo muszę mu spodnie jakieś znaleźć ale coś cienko to widzę bo jakieś pustki w sklepach :sorry2: idę zaraz mu kąpiel szykować, dzisiaj shrek2 o 20.00 na tvn więc będzie miał co oglądać :-D zajrzę jeszcze może później a jak nie to do jutra i spokojnej nocki życzę w razie czego :tak:

Witam wieczorkiem troche sobie posprzątałam jutro bede miała mniej.:-)Dzieci bajke oglądają a ja sobie słucham nowej piosenki :-) dzisiaj mąż mi powiedział ze prawdopodobnie przyjedzie dopiero na święta Bożego Narodzenia nie wiem jak ja to wytrzymam :-( no i bajka sie skonczyła ide myc te moje szkraby

reklama
Witam wieczorkiem troche sobie posprzątałam jutro bede miała mniej.:-)Dzieci bajke oglądają a ja sobie słucham nowej piosenki :-) dzisiaj mąż mi powiedział ze prawdopodobnie przyjedzie dopiero na święta Bożego Narodzenia nie wiem jak ja to wytrzymam :-( no i bajka sie skonczyła ide myc te moje szkraby

z tymi Swietami to zart??

Laura je kolacje i oglada bajke
Byla Aga z Emilka i umowilysmy sie na jutro na wieczorek.Takie babskie spotkanie :)
Dziewczynki fajnie sie bawily i obie chcialy bawic sie kotkiem. ten kot to taki chudy nic specjalnego a co kolezanka to chce sie nim bawic :))

U nas sie niezle rozpadalo

Do góry