reklama
B
Beata1988
Gość
As nie martw się na zapas zobaczysz wszystko będzie dobrze :-)
Justa ja do tej pory jak chodzę na cmentarz to ryczę jak bóbr :-( ale przejdzie i to
Malina to Ci synek niespodziankę zrobił a no przyjechałam do mamy, co będę trzy tygodnie sama siedzieć w domu ;-)
Pati ja też dzisiaj gulasz robiłam
Ja tak na minutkę wpadłam się przywitać @ mnie dzisiaj dopadł na dobre i plecy mnie bolą masakrycznie normalnie jak przy porodzie takie skórcze krzyżowe mam za dwa dni przejdzie na szczęście Kuba się ładnie bawi więc ja wskoczyłam raz dwa na kompa wczoraj Kubie kurtkę na zimę wyprałam i co się okazało że za mała będzie już na zimę zła jestem jak osa bo już myślałam że chociaż kurtki nie będę musiała mu kupować ja już mam wszystko robione, gary umyte, ziemniaki obrane, gulasz gotowy :-) zaraz Kubie tylko coś jeść się da i pójdzie spać a ja sobie chirurgów obejrzę bo nowy sezon na necie już jest zajrzę później jak dam radę :-) słoneczka życzę bo u mnie dzisiaj zimno pochmurno i pada
Justa ja do tej pory jak chodzę na cmentarz to ryczę jak bóbr :-( ale przejdzie i to
Malina to Ci synek niespodziankę zrobił a no przyjechałam do mamy, co będę trzy tygodnie sama siedzieć w domu ;-)
Pati ja też dzisiaj gulasz robiłam
Ja tak na minutkę wpadłam się przywitać @ mnie dzisiaj dopadł na dobre i plecy mnie bolą masakrycznie normalnie jak przy porodzie takie skórcze krzyżowe mam za dwa dni przejdzie na szczęście Kuba się ładnie bawi więc ja wskoczyłam raz dwa na kompa wczoraj Kubie kurtkę na zimę wyprałam i co się okazało że za mała będzie już na zimę zła jestem jak osa bo już myślałam że chociaż kurtki nie będę musiała mu kupować ja już mam wszystko robione, gary umyte, ziemniaki obrane, gulasz gotowy :-) zaraz Kubie tylko coś jeść się da i pójdzie spać a ja sobie chirurgów obejrzę bo nowy sezon na necie już jest zajrzę później jak dam radę :-) słoneczka życzę bo u mnie dzisiaj zimno pochmurno i pada
anaconda27
styczniówka2006
As nie myśl o tym co było bo teraz na pewno będzie lepiej , trzymam kciuki
Malinka no to nieźle cię urządził Antek, sprzątaj teraz mamusiu
Ja zaraz na zakupy uciekam chociaż wcale mi się nie chce, do tego mży, ale cóż, jak mus to mus
Malinka no to nieźle cię urządził Antek, sprzątaj teraz mamusiu
Ja zaraz na zakupy uciekam chociaż wcale mi się nie chce, do tego mży, ale cóż, jak mus to mus
Natalineczka555
kocham kochać :)
kochana gratulacje!!!!!Dziewczynki ja jak po ogień.
Jeszcze się nie cieszę ,ale....
a to ze nie masz zadnych objawow to hyba dobrze
przynajmniej sie meczyc nie bedziesz
a moze objawy z testem przyjda
bedzie dobrze
zdrowia zdrowi i jeszcze raz zdrowiaWSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MAXIA!!!DUZO USMIECHU ZDRÓWKA I PREZENTÓW
As -Gratuluje!!!!!!!!i trzymam kciuki
Ja jak po ogien ...czytam was dziewczynki ale czasu mi brakuje...u mnie w domu szpital....ja mam zapalenie krtani-ledwo gadam a raczej sapie....Darus przeziębiony....Julek ma skaze mieszków włosowych??!!??wtf....i do tego Darek mi pisal ze cos go zaczyna telepać...swietnie......
Pozdrawiam Was gorąco.....jak mi sie w domu troche sytuacja ogarnie to powróce w pełnej krasie
doladnie tak u na to samoja mala w padzierniku urodzilam i odkad skonczyla 2 tyg to codzienjie na dworzu
jak byl mroz -15 to nieraz i 2 godzina na mrzie spala,a nieraz wiecej
taki maly eksimos
a do mamy jak chodze to zawsze po 16tej i ciemno
i nieraz jak zoima wracalam o 21 to bylo -20:-):-):-):-):-)
no to rzeczywiscie masz niespodziankeWitam kochane ja narazie jak po zapałki Antek ściągnął sobie rano pampka po nocy i co???????????? zrobił kupsko u dzieciaków na środku pokoju a potem z brudnym tyłkiem po łóżkach dzieci!!!!!!!!!!!mm co robić ale śmiać mi się chce bo wczoraj jak weszłam do nich i zobaczyłam syf w pokoju to powiedziałam że u nich to już tylko nasrać i jest wszystko no i Antek nasrał boże te moje dzieci to mają matkę wariatkę bo zamiast się wściec to stałam i dostałam głupawy
AS GRATULUJĘ I MOCNO TRZYMAM KCIUKI&&&&&&&&&&&&& KOBIETO ZWOLNIJ!!!!!!!!!!!!
Pati kochana śliczna kutreczka tylko jak dla mnie brak kaptura to big minus ale ja patrzę na to inaczej bo ja śnie nie śnieg mróz nie mróz muszę z nimi spacerować a szelki super sprawa dużo mam z nimi widzę
Lunka pleśń choroba to dziadostwo jakich mało nie dziwię się że się wściekłaś kochana trzymam kciuki za babcie i co wieczór zdrowaśkę za ią odmawiam
Iwcik te super krople to SAB SIMPLEX U NAS TYLKO ONE I DEBRIDAT (NA RECEPTĘ) PRZYNOSIŁY EFEKT poproś Anię to ci kupi w DE u nas po tygodniu stosi=owania była big big ulga i zgadzam się z Anabubką najlepiej działa koperek do parzenia a nie ten granulowany
Beatko wypoczywasz u mamy????
MH gratuluję wyspanej nocy
Justyś kochana trzymaj się :-* ;-* będzie dobrze a płacz oczyszcza pomodlisz się za dziadka omyśl że jest tam gdzie mu ciepło bezpiecznie szczęśliwie..jest w domu ojca a gdzie może być lepiej.........
Liduś kochana jak nie urok to........można się wściec
Anabubka Twoje dziewczyny to jak moje dzieci mama Pietruszki mówi że ja ich jak ruskich hartuję Antek urodził sie 13 listopada...17 byl na spacerku po Adama w szkole było ślicznie ciepło a potem od grudnia dzień w dzień ze mną wędrował i spacery przy -15 trwały 2-3 godziny mi łapy marzły a jego wyciągałam cieplutkiego i nic zero kataru nawet
o mamo Antek znów zrobił kupę dobra lecę .....
niedawno tez taka mialam
ales sobie wykrakala
w koncu ty wrozka jestes
witam porannie
mloda wlasnie zjadla ja tez teraz ide zjesc
maly lepi plastelina
m dzis ma wyplate wiec moze wyrwiemy sie na jakies zakupy
chociaz z tej wyplaty ledwo ledwo co zostanie
ponoc w tym mies najnizsza zarobi czyli 800 zl przyniesie
z czego 500 na czynsz trza dac i 300 na rezte rachunkow
no ciekawie bedzie nie ma co
a pieniadze zpzu jeszcze nie dotarly
zaczynam sie bac czy abym zle nr konta nie podala
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam nową mame na nudy i niezwariowanie najlepsze BBwitam Młode Mamusie
jestem mamą mojego małego szkraba o imieniu Julka( 20.09). staram się przyzwyczaić do nowej roli. jest trochę ciężko, ponieważ przed ciążą byłam dość aktywna a teraz moja aktywność ogranicza się do 4 ścian i ogródka. czy znacie jakieś fajne sposoby żeby nie zwariować. niedługo przyjdzie zima i siedzenie w domu może być cięzkie. może są tutaj jakieś mamusie z Warszawy?
miłego dnia
Gratuluje a tescik wyszedł citak samo jak mi przy Kamilkowi :-)Dziewczynki ja jak po ogień.
Jeszcze się nie cieszę ,ale....
Wszystkiego najlepszego dla Maksia duzo duzo radosci i zdrówka zyczy e-ciocia z rodzinką spóźnione ale szczere :-)
Witam i ja wczoraj nie mielismy cały dzien prądu bo cos tam naprawiali i nie wpadła no a teraz bede Kamilka usypiac moze zrobie jeszcze kawke i pójde później szarlotke robic
A tu taka piosenka znalazłam ją wczoraj i słucham ciągle
http://jan0sik.wrzuta.pl/audio/aV6lL3F0S76/ania_wyszkoni_-_wiem_ze_jestes_tam
Ostatnia edycja:
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) dziekuje kobitki ze trzymałyscie kciuki pomogło od poniedziałku ide do nowej pracy zaa lepsze pieniadze i na caly etat ,dzis ostatni dzien w "kołchozie"
Natalineczka555
kocham kochać :)
kochana gratulacje!!!witam :-) dziekuje kobitki ze trzymałyscie kciuki pomogło od poniedziałku ide do nowej pracy zaa lepsze pieniadze i na caly etat ,dzis ostatni dzien w "kołchozie"
super wieści!!!
anka26_x_07
Mama Laury :)
witam
poczytalam ale juz nie odpsze bo musze po Laure jechac
Justa trzymaj sie babo!!!
Iwcik ja juz przywioze cos na kolki Pamietam ze Aga dodawala to do mleka Sabsimplex czy cos takiego zapyatm Agi i kupie:-)
Joanna wielkie gratki!!!
Malinka mnie nie trzeba prosic juz sama od siebie je kupie Biedaczka nie bedzie sie meczyla Duzo osob je chwali wiec mam nadzieje ze sie przydadza. Moja tez nie miala kolek ale kolezanek dziewczynki mialay wiec troche sie obeznalam w temacie:-)
no i spadam
poczytalam ale juz nie odpsze bo musze po Laure jechac
Justa trzymaj sie babo!!!
Iwcik ja juz przywioze cos na kolki Pamietam ze Aga dodawala to do mleka Sabsimplex czy cos takiego zapyatm Agi i kupie:-)
Joanna wielkie gratki!!!
Malinka mnie nie trzeba prosic juz sama od siebie je kupie Biedaczka nie bedzie sie meczyla Duzo osob je chwali wiec mam nadzieje ze sie przydadza. Moja tez nie miala kolek ale kolezanek dziewczynki mialay wiec troche sie obeznalam w temacie:-)
no i spadam
czesc dziewczyny ja z doskoku!!
robie obiad, weny brak wiec na szybko, bede jadla jak 2 latek : marchewska ziemniaki i paluszki rybne
wyplukana z energii jestem...wczoraj wyszlismy na kolacje, wrocilismy pozno...troche wypilam, nieduzo, ale tak sie odzwyczailam, ze w aucie wracajac juz prawie zasypialam... a pozniej i tak sie obudzilam o 3h30 i o 6h... i padam...
a najlepsze teraz: wracam, zegnam sie z niania, a pozniej wchodze do salonu, telewizja nie wylaczona, ogladala sobie program "oni nie uprawiaja seksu jak wiekszosc z nas" hahahahahha nielze, dobrze, ze sie maly pod ogladanie nie podlaczyl
taki niby reportaz ale jednak o seksie!
malinka: ale sie usmialam z twojej historii, ze tylko nasrac brakuje! mowisz i masz !
joanna73 : gratuluje pracy, nie jestem na biezaco z twoja historia, ale wnisokuje ze sie cieszysz i ze bedzie lepiej
u nas pochmurno i zimno, chyba zaloze malemu na spacer dzis ciepla kurtke, a nie taka bluzowa grubsza jak do tej pory...
robie obiad, weny brak wiec na szybko, bede jadla jak 2 latek : marchewska ziemniaki i paluszki rybne
wyplukana z energii jestem...wczoraj wyszlismy na kolacje, wrocilismy pozno...troche wypilam, nieduzo, ale tak sie odzwyczailam, ze w aucie wracajac juz prawie zasypialam... a pozniej i tak sie obudzilam o 3h30 i o 6h... i padam...
a najlepsze teraz: wracam, zegnam sie z niania, a pozniej wchodze do salonu, telewizja nie wylaczona, ogladala sobie program "oni nie uprawiaja seksu jak wiekszosc z nas" hahahahahha nielze, dobrze, ze sie maly pod ogladanie nie podlaczyl
taki niby reportaz ale jednak o seksie!
malinka: ale sie usmialam z twojej historii, ze tylko nasrac brakuje! mowisz i masz !
joanna73 : gratuluje pracy, nie jestem na biezaco z twoja historia, ale wnisokuje ze sie cieszysz i ze bedzie lepiej
u nas pochmurno i zimno, chyba zaloze malemu na spacer dzis ciepla kurtke, a nie taka bluzowa grubsza jak do tej pory...
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Podziel się: