reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As nie martw się na zapas :tak: zobaczysz wszystko będzie dobrze :-)
Justa ja do tej pory jak chodzę na cmentarz to ryczę jak bóbr :-( ale przejdzie i to :tak:
Malina to Ci synek niespodziankę zrobił :-D a no przyjechałam do mamy, co będę trzy tygodnie sama siedzieć w domu ;-)
Pati ja też dzisiaj gulasz robiłam :-D

Ja tak na minutkę wpadłam się przywitać :tak: @ mnie dzisiaj dopadł na dobre i plecy mnie bolą masakrycznie :no: normalnie jak przy porodzie takie skórcze krzyżowe mam :no: za dwa dni przejdzie na szczęście :tak: Kuba się ładnie bawi więc ja wskoczyłam raz dwa na kompa :-D wczoraj Kubie kurtkę na zimę wyprałam i co się okazało że za mała będzie już na zimę :crazy: zła jestem jak osa bo już myślałam że chociaż kurtki nie będę musiała mu kupować :dry: ja już mam wszystko robione, gary umyte, ziemniaki obrane, gulasz gotowy :-) zaraz Kubie tylko coś jeść się da i pójdzie spać a ja sobie chirurgów obejrzę bo nowy sezon na necie już jest :tak: zajrzę później jak dam radę :-) słoneczka życzę bo u mnie dzisiaj zimno pochmurno i pada :sorry2:

As nie myśl o tym co było bo teraz na pewno będzie lepiej :tak::tak::tak:, trzymam kciuki :tak::tak::tak:
Malinka no to nieźle cię urządził Antek, sprzątaj teraz mamusiu :-p:-p:-p
Ja zaraz na zakupy uciekam chociaż wcale mi się nie chce, do tego mży, ale cóż, jak mus to mus :baffled::baffled::baffled:

Dziewczynki ja jak po ogień.
Jeszcze się nie cieszę ,ale....:tak:
kochana gratulacje!!!!!
a to ze nie masz zadnych objawow to hyba dobrze
przynajmniej sie meczyc nie bedziesz:tak:
a moze objawy z testem przyjda:-D:-D:-D
bedzie dobrze:tak::tak::tak:
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MAXIA!!!DUZO USMIECHU ZDRÓWKA I PREZENTÓW:)

As -Gratuluje!!!!!!!!i trzymam kciuki:)

Ja jak po ogien ...czytam was dziewczynki ale czasu mi brakuje...u mnie w domu szpital....ja mam zapalenie krtani-ledwo gadam a raczej sapie....Darus przeziębiony....Julek ma skaze mieszków włosowych??!!??wtf....i do tego Darek mi pisal ze cos go zaczyna telepać...swietnie......

Pozdrawiam Was gorąco.....jak mi sie w domu troche sytuacja ogarnie to powróce w pełnej krasie:)
zdrowia zdrowi i jeszcze raz zdrowia:tak::tak::tak:
ja mala w padzierniku urodzilam i odkad skonczyla 2 tyg to codzienjie na dworzu
jak byl mroz -15 to nieraz i 2 godzina na mrzie spala,a nieraz wiecej
taki maly eksimos:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a do mamy jak chodze to zawsze po 16tej i ciemno
i nieraz jak zoima wracalam o 21 to bylo -20:-):-):-):-):-)
doladnie tak u na to samo:tak::tak::tak::tak:

Witam kochane ja narazie jak po zapałki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Antek ściągnął sobie rano pampka po nocy i co???????????? zrobił kupsko u dzieciaków na środku pokoju a potem z brudnym tyłkiem po łóżkach dzieci!!!!!!!!!!!mm co robić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale śmiać mi się chce bo wczoraj jak weszłam do nich i zobaczyłam syf w pokoju to powiedziałam że u nich to już tylko nasrać i jest wszystko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no i Antek nasrał :baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D boże te moje dzieci to mają matkę wariatkę bo zamiast się wściec to stałam i dostałam głupawy :cool2::cool2::cool2:
AS GRATULUJĘ I MOCNO TRZYMAM KCIUKI&&&&&&&&&&&&& KOBIETO ZWOLNIJ!!!!!!!!!!!!
Pati kochana śliczna kutreczka tylko jak dla mnie brak kaptura to big minus :baffled: ale ja patrzę na to inaczej bo ja śnie nie śnieg mróz nie mróz muszę z nimi spacerować :dry: a szelki super sprawa dużo mam z nimi widzę :tak::tak::tak::tak:
Lunka pleśń choroba to dziadostwo jakich mało :angry:nie dziwię się że się wściekłaś :blink: kochana trzymam kciuki za babcie i co wieczór zdrowaśkę za ią odmawiam :tak:
Iwcik te super krople to SAB SIMPLEX :tak::tak::tak: U NAS TYLKO ONE I DEBRIDAT (NA RECEPTĘ) PRZYNOSIŁY EFEKT:tak::tak::tak: poproś Anię to ci kupi w DE :tak::tak::tak::tak: u nas po tygodniu stosi=owania była big big ulga i zgadzam się z Anabubką najlepiej działa koperek do parzenia a nie ten granulowany :tak:
Beatko wypoczywasz u mamy????
MH gratuluję wyspanej nocy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Justyś kochana trzymaj się :-* ;-* będzie dobrze a płacz oczyszcza :tak:pomodlisz się za dziadka omyśl że jest tam gdzie mu ciepło bezpiecznie szczęśliwie..jest w domu ojca a gdzie może być lepiej.........
Liduś kochana jak nie urok to........:angry::angry::angry:można się wściec :angry::angry::angry:
Anabubka Twoje dziewczyny to jak moje dzieci mama Pietruszki mówi że ja ich jak ruskich hartuję :-D:-D:-D:-D:-D:-D Antek urodził sie 13 listopada...17 byl na spacerku po Adama w szkole było ślicznie ciepło a potem od grudnia dzień w dzień ze mną wędrował i spacery przy -15 trwały 2-3 godziny mi łapy marzły a jego wyciągałam cieplutkiego i nic zero kataru nawet :tak::tak::tak::tak::tak:
o mamo Antek znów zrobił kupę :angry::angry::angry::angry::angry:dobra lecę .....
no to rzeczywiscie masz niespodzianke:-D:-D:-D:-D
niedawno tez taka mialam
ales sobie wykrakala:-D:-D
w koncu ty wrozka jestes:-D:-D:-D

witam porannie
mloda wlasnie zjadla ja tez teraz ide zjesc
maly lepi plastelina
m dzis ma wyplate wiec moze wyrwiemy sie na jakies zakupy
chociaz z tej wyplaty ledwo ledwo co zostanie:dry:
ponoc w tym mies najnizsza zarobi czyli 800 zl przyniesie:dry:
z czego 500 na czynsz trza dac i 300 na rezte rachunkow:sorry2:
no ciekawie bedzie nie ma co:sorry2::dry:
a pieniadze zpzu jeszcze nie dotarly:no:
zaczynam sie bac czy abym zle nr konta nie podala:no::baffled:

witam Młode Mamusie:)
jestem mamą mojego małego szkraba o imieniu Julka( 20.09). staram się przyzwyczaić do nowej roli. jest trochę ciężko, ponieważ przed ciążą byłam dość aktywna a teraz moja aktywność ogranicza się do 4 ścian i ogródka:). czy znacie jakieś fajne sposoby żeby nie zwariować. niedługo przyjdzie zima i siedzenie w domu może być cięzkie. może są tutaj jakieś mamusie z Warszawy?:)
miłego dnia:)
Witam nową mame na nudy i niezwariowanie najlepsze BB:-D:-D:tak::tak:
Dziewczynki ja jak po ogień.
Jeszcze się nie cieszę ,ale....:tak:
Gratuluje a tescik wyszedł citak samo jak mi przy Kamilkowi :-)

Wszystkiego najlepszego dla Maksia duzo duzo radosci i zdrówka zyczy e-ciocia z rodzinką spóźnione ale szczere :-)
Witam i ja wczoraj nie mielismy cały dzien prądu bo cos tam naprawiali i nie wpadła :sorry2:no a teraz bede Kamilka usypiac moze zrobie jeszcze kawke i pójde później szarlotke robic:tak::tak:

A tu taka piosenka znalazłam ją wczoraj i słucham ciągle
http://jan0sik.wrzuta.pl/audio/aV6lL3F0S76/ania_wyszkoni_-_wiem_ze_jestes_tam

Ostatnia edycja:
witam
poczytalam ale juz nie odpsze bo musze po Laure jechac:baffled:

Justa trzymaj sie babo!!!
Iwcik ja juz przywioze cos na kolki Pamietam ze Aga dodawala to do mleka Sabsimplex czy cos takiego zapyatm Agi i kupie:-)
Joanna wielkie gratki!!!
Malinka mnie nie trzeba prosic :) juz sama od siebie je kupie :D Biedaczka nie bedzie sie meczyla Duzo osob je chwali wiec mam nadzieje ze sie przydadza. Moja tez nie miala kolek ale kolezanek dziewczynki mialay wiec troche sie obeznalam w temacie:-)

no i spadam

czesc dziewczyny ja z doskoku!!
robie obiad, weny brak wiec na szybko, bede jadla jak 2 latek : marchewska ziemniaki i paluszki rybne :)
wyplukana z energii jestem...wczoraj wyszlismy na kolacje, wrocilismy pozno...troche wypilam, nieduzo, ale tak sie odzwyczailam, ze w aucie wracajac juz prawie zasypialam... a pozniej i tak sie obudzilam o 3h30 i o 6h... i padam...

a najlepsze teraz: wracam, zegnam sie z niania, a pozniej wchodze do salonu, telewizja nie wylaczona, ogladala sobie program "oni nie uprawiaja seksu jak wiekszosc z nas" :) hahahahahha nielze, dobrze, ze sie maly pod ogladanie nie podlaczyl ;)
taki niby reportaz ale jednak o seksie!

malinka: ale sie usmialam z twojej historii, ze tylko nasrac brakuje! mowisz i masz ! :)

joanna73 : gratuluje pracy, nie jestem na biezaco z twoja historia, ale wnisokuje ze sie cieszysz i ze bedzie lepiej :)

u nas pochmurno i zimno, chyba zaloze malemu na spacer dzis ciepla kurtke, a nie taka bluzowa grubsza jak do tej pory...

reklama
josephine witaj bo sie jeszcze nie znamy :-) ja wpadam na bb jak po zapałki jak to sie mówi a u mnie nic tylko musi byc lepiej :tak: co myslicie o takim podziekoqwniu za prace? podziekowanie.jpg

Do góry