reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Melduje sie i ja
Wlasnie wyszlam z wyrka i trzeba sie szykowac zeby zaprowadzic mlodego do szkoly:tak::tak::tak:Jak Go odbiore to planujemy jechac w koncu do ikea:tak::tak::tak:Mam nadzieje ze bedzie to co chce kupic;-):-)
Wczoraj wybralam sie sama na zakupki i kupilam sobie kurtke na teraz,plaszczyk na zime i fajne rurki:tak::tak::tak:
Sory ale nie poczytalam bo za duzo tego a ja nie mam za bardzo czasu;-)No ale bede na biezaco jak M wyjedzie:-):tak:
Buziam Was wszystkie:tak:i dzieciaczki tez:tak::tak::tak:

Hej laseczki :happy::happy::happy:
Jestem wyspana :-):-):-):-):-):-):-):-):-) Pietruszka poszedł do pracy na 7 a ja Antka sprzedałam Julce i sie bawili klockami u niej na podłodze a ja spałam do godziny 8.10:-p:-p:-p:-p:-pwreszcie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Anabubka kochana to taki wolny dzień to i tak lipa bo musisz rano ubrać zaprowadzić i właściwie ledwo wrócisz do domu znów musisz iść odebrać ....moi mieli opcję świetlicę od 7 do 15 lub zostac w domu ...wiadomo co mamusia wybrała :-D:-D:-D:-D:-Dkochana jak się czujesz na chwilkę przed rozpoczęciem pracy?????????????????????
Lunka daj znać jak babcia po operacji?????a co do chłopów i ich przemyśleń........nie chce być złym prorokiem ....bo hmmmmmm im trzeba łopatologicznie bo pewnie jak im się uda zacząć myśleć to i tak nie w tą stronę co trzeba :rofl2::eek:
Medea trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&& co wtedy z Maxem??????jakie stanowisko w tym banku tzn co byc tam miała robić?????a ty masz teraz wychowawczy???płatny??????
MH za to ciasto to!!!!!!!!!!!!!!!1 jeju jaką ja mam chcicę na coś słodkiego:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale dziś zrobię naleśniki na obiad o:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p a tych nocek nie zazdroszczę :no:ja mam to szczęście że u mnie Antoni jak się w nocy obudzi to woła"tata tata tato!!!!!!!!! pomoććććyyyyy nie mogiem pać ciale":-D:-D:-Do znaczy tato pomocy nie mogę spac wcale :rofl2::rofl2::rofl2: a mamusia myk na drugi boczek w wredocie swej nie ograniczona no przecież mama nie wołał co nie???? a poza tym w dzień słyszę wiecznie mama mamo mamo mamo mamo!!!!!!!!!!!!!!!11 i to razy 3 to choć w nocy musze odpocząć:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Pati no to super że z nami na stałe już :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: kochana Niki już ci śmiga w chodziku:szok::szok::szok: szybko ..a może ja sie nie znam bo moje to z tych bezchodzikowych tzn Adam miał ale dostał na roczek:rofl2: i mało z niego korzystał tzn jak nauczył sie chodzić to go polubił :rofl2: a Julka wcale i Toni tez wcale nie mieli chodzika :eek: ale moje dzieci wszystkie późno zaczynały chodzić za to zanim nauczyły się chodzić to najpierw biegały:-D:-D:-D:-D
As kochana zwolnij tempo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo pojadę i w dupsko nabiję !!!!!!!!!!!!!!!!!
Iwcik co ma się nie udać uda sie wszystko:tak::tak::tak::tak:kochna a na kolki....hmmmm....to chyba trzeba pezeżyć przeczekać ...ona urodziła sie wcześniej więc ma skłonności do kolek :baffled: moja Julka miała okropne kolki ntek mniej ale przy Julce to o mamo mogłam zegarek sobie nastawić od 17 do 22 był ryk:-( a może niech ci Anka z Niemiec przywiezie te super krople na kolki :tak::tak::tak::tak:
Ja mam dziś w palnach zrobić generalkę w naszym pokoju i potem zabrać dzieciaki na spacer do parku zbierać liście wydziczyć się troszku no i oczywiście naleśniory takie pyszne z twarżkiem z żółtkiem cukrem waniliowym rodzynkami no jami:-D

Bubka dzięki uspokoiłaś mnie :-D ładny płaszczyk :tak:
Iwcik ja z Kubą się męczyłam jakieś dwa trzy miesiące zanim mu kolki przeszły i tylko bujanie na maxa go lekko uspokajało :sorry: ja nikomu tego nie życzę :tak: Kuba się darł od 18,00 nawet do 1,00 w nocy :sorry:
Malinka to ja dzisiaj na obiad do Ciebie wpadam :-D a te krople można dostać w Pl w dobrych aptekach bo ja kupowałam :tak: ale to i tak pomaga w minimalnym stopniu, kolki trzeba przeczekać :sorry:
Luna promocja ze zdjęciami bomba :tak: u mnie daje za jedno zdjęcie jakieś 35gr bo ja zawsze biorę 10x15 rozmiar :tak:

Witam w ten zimny poranek :tak: Ja dopiero śniadanie zjadłam bo moje dziecko coś spało do 9,00 :sorry: ciekawe czy pójdzie spać potem :-D dzisiaj się śmiałam sama z siebie. Ja chleba za bardzo nie jem, jak byłam ostatnio na zakupach to sobie wzięłam chlebek i małe zakupki bo wiedziałam że będę jechać do mamy więc po co mi jakieś wielkie zakupy. I dzisiaj kurde mam pustą lodówke :-D ani chleba, jajka, mleka nic :-D no ale jakieś śniadanie się uklepało :-) dobrze że w zamrażce mam obiad :-D

Malinka, n apocieszenie powiem ci, że ja też sie tylko patrze na to ciasto :-D sama wcinam wegetariańskie leczo z kabaczka ( lub cukiinii - nie jestem pewna :-D:rofl2:) Musze się odchudzać, bo wzeszłym miesiącu waga pokazała makabryczna liczbe :wściekła/y::no: jestem juz 5 kg w plecy, ale długa droga przedemna, no la tym razem zamierzam wytrwać :tak: Niech tylko Helena wraca do przedszkola, bo ona głodna 24 h i ciężko przy niej chudnąć :eek:

MH nie ma sprawy :-D:-D:-D
Moje dziecko dorwało się do mufinek :-) ślicznie wygląda cały czekoladowy :-) idę sprzątnąć w kuchni :tak: miałam iść paczkę odebrać na pocztę ale moje dziecko za późno wstało i teraz się nie wyrobię z czasem :sorry: zajrzę potem :tak:

Hej laseczki :happy::happy::happy:
Medea trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&& co wtedy z Maxem??????jakie stanowisko w tym banku tzn co byc tam miała robić?????a ty masz teraz wychowawczy???płatny??????

Pati no to super że z nami na stałe już :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: kochana Niki już ci śmiga w chodziku:szok::szok::szok: szybko ..a może ja sie nie znam bo moje to z tych bezchodzikowych tzn Adam miał ale dostał na roczek:rofl2: i mało z niego korzystał tzn jak nauczył sie chodzić to go polubił :rofl2: a Julka wcale i Toni tez wcale nie mieli chodzika :eek: ale moje dzieci wszystkie późno zaczynały chodzić za to zanim nauczyły się chodzić to najpierw biegały:-D:-D:-D:-D
Ja mam dziś w palnach zrobić generalkę w naszym pokoju i potem zabrać dzieciaki na spacer do parku zbierać liście wydziczyćsię troszku no i oczywiście naleśniory takie pyszne z twarżkiem z żółtkiem cukrem waniliowym rodzynkami no jami:-D
mniaaaam nalesniki, szkoda ze mam do Ciebie tak daleko:p

stanowisko średnie na jeza.... doradca junior, wlasnie ten junior mnie wkurza:rofl: nie no, na pewno szybko bym byla starszym doradcą jeśli by mnie przyjeli;-)

tak, teraz jestem na wychowawczym, platnym, ale to tylko 400zl +68 na maksa...

pojde do tej pracy tylko jesli wyjde na plus, czyli musze zarobic na ręke minimum 1500, bo klub malucha 500zl(teraz, bo jest promocja/mc) a potem 700, licząc to co dostaję to prawie 1100, więc minimum 400 więcej bym chcialaa miec... inaczej nie opłaca mi sie, wole byc z maksem póki nie jadę lepszej oferty:-)

co do chodzika, ot maks tez bez, ale z mojego wyboru, bo naczytałam sie tyle o szkodliwośco chodzików, ze nie chcialam.
kupilam a to mu pchacza, przy nim zadylałjuz chyba jak mial 6-7 mcy, a sam zaczal chodzic mając 11 :tak:

Conjamniej 10 kg za duzo :zawstydzona/y::-D:-D Bedę swoje nadmierne kilogramy telepatycznie do ciebie wysyłać :-D:-D:-D ponoć nic w przyrodzie nie ginie :rofl2:
:rofl:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-):-)
Z rana na badania śmignęłam, jutro wyniki, tym razem pobierali mi krew na hormon tarczycy i na elektrolity (cokolwiek to znaczy :sorry::sorry:) i zaraz za pomidorową się biorę bo koleżanka dzwoniła i na spacer chce mnie wyciągnąć :tak::tak:
Ja na zimę to tylko Mai buty muszę kupić a z reszta mam spokój na szczęście :tak::tak::tak:
Iwcik współczuję kolek, a dalej jej jakieś kropelki?
Medeuska trzymam kciuki za rozmowę w sprawie pracy :tak::tak::tak:
Anabubka bardzo fajny ten płaszczyk :tak::tak::tak:
MH mi też by się zdało kilka kg zrzucić ale jakoś nie mogę się do tego zabrać :sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry