Mama Helenki
i Aniki :D
Ja jestem, na etapie przyzwyczajania się do nowego wyrka... całkiem całkiem, jest się jak ułożyć, pow. spania to 160 na 220
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MH to ile ważysz? Ja to bym chciała te 5kg ;-)
mniaaaam nalesniki, szkoda ze mam do Ciebie tak dalekoHej laseczki
Medea trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&& co wtedy z Maxem??????jakie stanowisko w tym banku tzn co byc tam miała robić?????a ty masz teraz wychowawczy???płatny??????
Pati no to super że z nami na stałe już kochana Niki już ci śmiga w chodziku szybko ..a może ja sie nie znam bo moje to z tych bezchodzikowych tzn Adam miał ale dostał na roczek i mało z niego korzystał tzn jak nauczył sie chodzić to go polubił a Julka wcale i Toni tez wcale nie mieli chodzika ale moje dzieci wszystkie późno zaczynały chodzić za to zanim nauczyły się chodzić to najpierw biegały
Ja mam dziś w palnach zrobić generalkę w naszym pokoju i potem zabrać dzieciaki na spacer do parku zbierać liście wydziczyćsię troszku no i oczywiście naleśniory takie pyszne z twarżkiem z żółtkiem cukrem waniliowym rodzynkami no jami
Conjamniej 10 kg za duzo Bedę swoje nadmierne kilogramy telepatycznie do ciebie wysyłać ponoć nic w przyrodzie nie ginie