reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania galareta jeszcze nie doleciała do mnie :-D no mam nadzieję że chociaż trochę odpocznę :tak: idę zjeść drugą kolację bo Kuba nie daje mi już siedzieć :sorry: do jutra Laseczki spokojnej nocki życzę :-)

reklama
A ja padam na twarz ale chce jeszcze cos zrobic tzn ogladnac top model :))
Na tvn jest? zawsze zapomne.
A czemu nikt mi wczoraj nie przypomniał, ze usta usta leci, kurde, znów przegapiłam:crazy:

Młoda w łóżeczku, poszła bardzo grzecznie. PO wczorajszym chyba dotarło, ze ze mną nie ma co zaczynać, hehe.

witam kobitki:tak::tak::tak::tak::tak:
co tu duzo pisac.rao jakso sie ogarnac nie moglam,mloda pospala do 9.30 wec nieweil zrobilam
dobrze ze wczoraj zrobilam klopsiki to dzis juz mialam obiad z glowy bo do nich tylko kasze ugotowala i tyle:-)
ale w koncu dokonczylam zrywanie fasoli i strakow,z czescia kwiatkow tez zrobilam porzadke i posprztalam ten bajzel na pdoworku po wczorajszym bo moj tylko zrobil co muisal:eek:

Witam zaspana, chyba dziś cały dzien taka będe, bo obudzilam sie godzine temu i ciągle zaspana:rofl:

wczoraj bylam zamówić tort na sobotę, jutro będę jechała na zakupy, a w piątek wieczorem będę już robić sałatkę jarzynową, bo potem z Maksem to w sobote nic nie zrobie:rofl:

Lunko
trzymam kciuki za babcię!

witam nową mamę:-)

witam i ja nowa mame

ja w robienei tortu wkrecilam mame:tak::tak::tak::tak:
woel taki domowe:tak::tak::tak::tak:

Jutro z racji Dnia Nauczyciela Dominik nie ma zajec w szkole tylko takie spotkanko z wychowawczynia od 10 do 12:tak::tak::tak:
]

ale wam dobrze
u nas nie ma wolnego
dzieci maja byc w szkole miedzy 8 a 11,;ekcji nie bedzie ale aple tak wiec szykowac trzeba bo Paulina wystepuje:eek:

[
Dowikla wracając do wymiarów twojego synka to ja dla porównania napiszę że Maja waży 23kg a mierzy 120cm i nie ma jeszcze 5-ciu lat - to jest monstrum a nie dziewczynka :-D:-D:szok::szok:[/B]

hehhehhe
moja tez pewnie bedzie tak wygladac w wieku 5 lat:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witajcie dziewczyny przyznam ze nie czytałam ale przeczytam.
Jestem taka zła jak osa szwagierka przywiozła dzieci i poszła na Targ ale zadna sie nie zapytała czy bede ich pilnowac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nosz to juz 2 raz w tym tygodniu co se dzieci tesciowej swojej nie zostawi ech ale jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo później to ja bede musiała sprzątac po nich a dodam ze wczorał ładnie sobie posprzątałam no to znowu bede musiała...

A tak to czasu nie mam ucze sie wiecej bo w listopadzie ide sie zapisac na prawo jazdy:tak::tak::-):happy::rofl2:

ehhh nie lubie takich ludzi
a ja myslaam zeTy juz na prawko chodzisz

Co u nas?????????? hmmmmmm no jakoś leci dzieciaki zdrowe my tez mama wyjechała wróci 1 listopada bo musi 2 rano zrobić jakieś badania potem znów przyjedzi i znów a 30 listopada ma sie planowo zgłsić do szpita;la i 1 grudnia mają ją operować...no i wtedy to już będzie z nami długo..............
Julkę pani bardzo bardzo chwali ładnie pisze dużo się zgłasza jest grzeczna ambitna koleżenska itd:tak::tak:no miło się tego słucha :tak:Adam jak to Adam daje popalić boże oby jego dzieci mu też tak dały w kość to zobaczy jak to fajnie:-:)-:)-:)-:)-( sa chwile że gdyby nie Pietruszka to jak bym pieprzła drzwiami i wyszła z domu to bym wróciła nie wiem kiedy :-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Antoni ....następna gaduła w domu:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D"mama puciam bąki" w tłumaczeniu dowolnym mamo pierdzę :rofl2::rofl2:"mama nie ciem zupy" mamo nie chcę zupy:rofl2:"mama nie lubię pać"mama nie lubię spać itd itd itd:-D:-D:-D
Teraz postaram się wdrążyć i pobyć na bierząco bo tak po przerwie jakoś dziko:zawstydzona/y:

faktycznie Antos sie rozgadal
trzymam ckciuki za mame]

czesc dziewczyny :)
od jakiegos czasu was sobie podczytuje ale jakos nigdy nie mialam odwagi sie w polowie watku podlaczyc, a teraz za namowa luny pisze :)
ja tez jestem mamusia siedzaca w domu, wychowuje synka, ktory ma 21 m-cy.
niedlugo bedziemy sie z mezem starac o druga dzidzie :)

witamy serdecznie

D
A ja zła jestem jak nie iwem. Wzięłam się za obiad żeby si ewyrobić i oleju mi zabrakło, mówie do mojego, zeby wstałi skoczył do Netto to sie na drug bok odwrócił. No spoko, połowa gulaszu usmażona, druga surowa leży na talerzu. Obrałam ziemniaki, włąśnie zjadłam śniedanie, uszykuje sie i lece do szpitala. JAk wstanie to niech kombinuje co zje na obiad. Ja sobie w najgorszym wypadku gulasz zjem na kolacje. Ściemnia mnie ciągle, że taki zmarnowany po robocie. No peszek, bo często robi na jednej zmianie z moją mamą i pytam jej , czy to rzeczywiście tak jest, ze przychodzi z pracy, śpi 7h, nic w domu nie moze pomóc, bo przemęczony/ A mama mówi-tak, chyba chodzeniem na fajkę. A wem, ze moja mama jest sprawiedliwa i gdyby rzeczywiscie ciężko pracował, to by go broniła. Więc kochane, teraz ja się bede opierdalać ( przepraszam ) , a on niech cos w tym domu pomoże. Ja rozumiem, ż eon pracuje tam a ja tu, ale dziecko i dom mam y jednak współne, tak? Do sklepu ciężko? To bedzie jadł suche pyry. No i się nakręciłam. Teraz już nei odpuszczę:-)
a
dobrze:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Malinka jak ja CI zazdroszczę że Twój Antoni już tak ładnie gada :-D mój to nie chce i coraz bardziej zaczyna mnie to irytować :crazy: skubaniec wszystko rozumie dosłownie wszystko ale gadać nie chce :crazy:
y:

no nie przejmuj sie
ja tez sie martwialm o mala bo w wieku 2lat mowila mama,tata i tylko pare innych slow
a rozgadla sie od jaksi 2mieisacy:szok::szok::szok:
gada jak najeta
ale jak milo posluchac jak ona naturalnie odmienia wyrazy:tak::tak::tak:
nawet nie wiecie ile to daje radosci(a Pauline nadala nawet w prostych zdaniach trzeba niezle poprawiac:eek:)

No my po lekarzy, Helenka dostała antybiotyk :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ponoć angina :no: Niki złapała kolejna infekcje :wściekła/y:

bidulki

fajne buciki
ja mam podobne tylko ciut mniejsza koturma i polarek w srdoku:tak::tak::tak:
ale tez bardzo wygodne

Kamcia wszystkiego najlepszego :-D:-D:-D a torta takiego to bym całego pochłonęła :-)
:

dolaczam sie do zyczen

Własnie wróciłam z apteki, antybiotyk 40 zł :szok::szok::szok:
:
upsss
to co to za lek?

Hejka , jestem.

hehe, też tak mówię za każdym razem jak się ich koło setki uzbiera, albo i grubo lepiej, później kasy neima, znów sie odkłada i znów wychodzi koło 200zł za fotki, hehe. Ale widzisz, dobrze, ze mi przypomnialaś, zacznę powoli wybierać, to za 2 miechy może zrobię:tak::-D.
A młodym się nie przejmuj i nie denerwój, jak zacznie szczebiotać to waciki w uszy:-D

No i słuchajcie. Zostawiła go tam z tym na wpół zrobionym obiadem. Kazałam mu jeszce iść na Manhatan po worek ziemniaków, bo facet , który ma najsmaczniejsze coraz rzadziej przyjeżdza. Zdziwiony- a jak ja mam iść z Witusią i workiem ziemniaków?:-D:-D:-DAleż się uśmiałam. A jak ja szłam z wózkiem tobołami i często jeszce młod ana rękach, albo na barana? A teraz to jak ja wracam? $ reklamówy wypchane i dziecko jeszcze.

Młoda o gry się uprasza-oj Ana aleś mnie wpakowała:-D:-D:-D

trzeba bylo jej wszytskich gier naraz nie pokazywac:-p:-p:-p:-p:-p:-p
dobrze z mezem zrobilas:tak::tak::tak:
ja tez sie zbieram za fotki
w sumie od 5 lat mam wszytskie na plytkach a jak wiadomo moga ulec zniszczeniu a taka paierowa fotka to zawsze cos
siosra gdies w wawie znlalza punkt gdzie fotki z cyfrowki po 55gr za sztuke wywoluja:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

f
aha udalo mi sie kupic plaszczyk krotki na zime za 45 zl :szok::-D
uper jeszcze tylko swoj musze wystawic na allegro bo mam z welny a kupowalam zeszlej zimy tylko po to zeby miec co na siebie wlozyc bo byulam z niki w ciazy a nic nie mialam a teraz jest za duzy :sorry:a szkodabo strasznie mi sie podobal i wogole to byl prezent od m ale coz...
jeszzce tylko jakies butyz przecenki jakiejs, sewkowi kurteczke juz mam upatrzona i bedzie git :tak:[/CENTER]
faktycznie tanio:tak::tak::tak::tak:
a ja upolowalam dla mamy taki plaszczyk
everettes PŁASZCZ CUDNY XXL {ani5212-m5196} (1262240286) - Aukcje internetowe Allegro

musze jeszcze chrzesniakowi klocki zamowic bo w sumie nie wiem co innego mu kupic.
wiekszosc zabawek niszczy a znow kolejny samochod:eek:
co mozna kupic 3 latkowi???????????

Kolacyjka pycha bo zajadalam sie galetem :p i buleczkami z piekarnika:tak:
Laura pocieszyla sie martadella:szok:ostatnio w sklepie kobieta dala jej plasterek i tak jej zasmakowalo ze musialam jej kupic:-D

moje tez lubia
z reguly babcia je tal raczy
ale smazona:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:na chlebek
ja tez taka lubie:tak::tak::tak::tak:

hej laski ja jak po sol bo moja malota jeszcze nie spi nie wiem co jej sie dzieje ale chyba ma kolki i nie bardzo wiem jak sobie z nimi radzic bo maksiu nie miał a ta drze sie jak najeta mam dosc :-:)-:)-(ledwo zasnela myslalam ze bedzie spala i poszłam szybko sie wykapac wracam do sypialni a ta sie drze w niebogłosy dziwne ze maksio sie nie obudził bo chyba chwilke plakała bo az sie zanosiła i była cala goraca :-:)-:)-(boze jak długo trzeba sie meczyc z takimi kolkami u malych dzieci:eek::eek::eek:

Maksiu jutro ma w szkole pasowanie na ucznia pierwszej klasy i musze isc na 9 do szkoly cholera mam nadzieje ze maz wróci jutro i zdaże bo ktos musi zostac z Lenka :eek:

WITAM NOWA MAME:-):-):-):-)

MALINKA juz pisalam ze 23 robie chrzciny bo 20 mamy z mezem rocznice wiec dwie imprezki za jednym razem :-D:-D:-D:-D
No i mam nadzieje ze wszystko wyjdzie dobrze tak jak sobie planuje bo jak nie to chrzciny beda do d......:rofl2:
Spadam bo sie drze ...... co ja mam z nia zrobic:-:)-:)-(RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!

włacz jej suszarkę do włosów. Przyokazji nagraj na telefon, to zaoszczędzisz n aprądzie nastęnym razem. Ni eśmiej sie, u nas działąło przy njagorszych nockach!
Takei jesteście rozgadane dziś dziewczęta, ze chyb apójde na tv posiedzieć / Do juterka.Pa

reklama
MH wspłczuję.
ja też ni ewyspana, snąłam coś koło 3, wstałam o 7, i na tym łóżku się nei da wysać. Bym jeszcze pospałał, al eplecy mni etak boą ż ewolę wtać.

Do góry