reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiem wiem, bo za dobrych czasów to jezdziłam do Bydgoszczy do nich. I też tak mam, jak mi sie jakies buty , czy cuś spodoba, to wrrrrrrr-z gardła komuś wyciągnę-no dobra, przesadziłam, hehe. A ja weszłam sobie na spacerze do sklepu jednego, tak sobie i spojrzały na mnie cudne butki, kozaczki, czerwone, na szerokim wygodnym obcasie, skórka, wiązane wysoko na czarne sznurówki, boski, 289zł:-D:-D:-D

No no no, fajnie. Pracusiu:-)

Dobranoc
ja dzis wlasnie odwalilam numer u mnie w miescie nie milei rozmiaru ale 24km stad mieli wiec pojechalam do nich po te buty hihi Ponizej zostawie fotke
Dzień dobry! :-)

Ale mnie plecy od rana bolą :baffled: I nawet nie wiem od czego :confused: Może to od wczorajszego sprzątania... Zawsze wiedziałam, że sprzątanie na dobre nie wychodzi :-D:-D:-D:-p

Piotruś mnie wczoraj rozbroił. Przytulił się do mnie i mi powiedział: "Tak baldziu cie tosiam mamusiu" :happy2:

Wieczorem byłam w Tesco i kupiłam mu fajną piżamkę z tygryskiem z puchatka. Jak wróciłam to już spał, więc zaprezentowałam mu ją dziś rano, a on kazał ją sobie założyć i tak paraduje teraz w nowej piżamie :-D

As, corsa to fajny samochodzik. Jakbyśmy mieli kupować drugi dla mnie to też postawiłabym na corsę :tak:
A co do szkoły, to podejrzewam, że mają doskonale udokumentowane wydatki na Kubusia (co nie znaczy, że rzeczywiście je poczynili :sorry2:).
A to jest szkoła integracyjna, jak rozumiem? :confused: Wnoszę po okrucieństwie innych dzieci wobec Kuby... Prawda jest taka, że trzeba by doedukować rodziców, żeby potrafili nauczyć swoje dzieci tolerancji :crazy: No ale zachowanie nauczycieli też pozostawia wiele do życzenia. Jak można ukarać dziecko za to, że jest zaczepiane przez inne :wściekła/y:

Anabuba, a twoja Paulina to widzę nieźle sobie radzi :-D A tak poważnie to ci współczuję :zawstydzona/y:

Patrysia, zdrówka dla dzieciaczków :blink: I powodzenia w odstawianiu od cyca! :tak:
Kochana ja jak kupie cos Laurze to ona czasami chce w sklepie ubierac tak tez zrobila ostatnio z kaloszkami i bluzka :))
A zdanie cudne- kochany synus :))
Witam i ja :-):-)
Maja dzisiaj z płaczem poszła do przedszkola tylko dlatego że nie pozwoliłam jej zabrać zabawki. Nosi je a potem płacze bo dzieci jej w przedszkolu psują więc powiedziałam dość. Pani na początku września ustaliła ze piątek jest dniem w którym można przynieść ze sobą zabawkę i to mi się podobało ale rodzice to olali i dzieciaki znowu codziennie coś przynoszą, więc i moja Maja chce, tylko mnie to złości bo weźmie lalkę za 100zł a ktoś inny jej porwie ubranko, ale jakoś moje dziecię nie potrafi tego zrozumieć :crazy::crazy:
MH mojej Mai ostatnio na początki kataru pomogło smarowanie pod noskiem maścią majerankową :tak::tak::tak:
Patrysia witaj z powrotem :-):-) i oby twoje dzieciaczki nie rozchorowały się na dobre :tak::tak::tak:
As gratulacje samochodu, ja sobie też bym nie kupiła nigdy nowego :no::no:
Trzymam kciuki za pozytywne załatwienie spraw u Kubusia w szkole,a to że dzieciaki mu dokuczają to niestety rzeczywistość, zawsze się znajdzie ktoś taki ale to już wina rodziców :crazy::crazy:
Iwcik oj imprezka się szykuje :tak::tak::tak: A rodzina skoro do teściowej przyjeżdża to niech jej towarzystwa dotrzymuje a nie tobie, ty i tak masz kupę spraw na głowie :baffled::baffled:
Lidka czy persen pomaga to nie wiem, mojego męża trzeba by się zapytać :-p:-p;-);-):-D:-D
Anabuba dobrze ze Paulina nie da sobie w kaszę dmuchać, niech leje chłopaków tylko szkoda ze kłamać się nauczyła bo teraz nie wiadomo kto winny
u Laury w przedszkolu rowniez jest dzien z zabawka
W czwartki dzieci moge wziasc cos z domu i przynies do przedszkola.Rodzice sie stosuja do tego :tak:na szczescie:-D
Witam i ja
Wczoraj napisalam posta po powrocie od lekarza ale widze ze go nie ma:szok::szok::szok::wściekła/y:Znowu cos zawieszal mi sie wczoraj laptop i to pewnie przez to:no::wściekła/y:Oby znowu nie rozsypala mi sie vista bo nie mam juz gwarancji:no:
A wiec u lekarza ok.Zdolnosc oczywiscie mamy na pol roku:tak:A pozniej znowu stanie w tych kolejkach:no:Spedzilismy tam kolo 3 godzin z czego polowa tego czasu to stanei w kolejce do rejestracji:no::no::no:
Dominik zrobil tam niezla furore bo dosyc ze byl najmniejszy i nikt nie wierzyl ze ma 7 lat to jeszcze byl najbardziej wygadany:tak::tak::tak:Ludzie sie smiali ze ledwo Go od ziemi widac a juz gra w pilke;-):-D:-D:-DWazy cale 18kg i ma 110 cm wzrostu:tak::tak::tak:
Mlode juz mi nie spia od dawna i czekaja az M przyjedzie:tak::tak::tak:Dominik nic nie wie i bedzie mial niespodzianke jak tatus bedzie odbierze Go ze szkoly:tak::tak::tak:
Sorki ale za bardzo nie poczytalam bo moje dziewczynki swiruja od rana:no:Kloca sie i krzycza na siebie:no:
no super Dominik sprawyny fizycznie wiec po pol roku napewno przedluza :)
A waga faktycznie mala hihi :Laura chyba 16 wazy:tak: jak nie wiecej a wzrostu hmmm moze 102cm:rofl2:i ma 3 latka heheh a do 7 to pewnie jak Maja Anacondy
hej
wpadlam z 2 śniadanem, alepochlonelam tak szybko, ze chyba bede musiala sobie jeszcze dorobić:baffled::rofl:
a miałam się wziać za siebie znów prez jakis czas, bo ostatnio sie obżeram i w brzuch idzie...:eek: hehe.. ale co tam.... zima... nic nie beddzie widac pod kurtką:rofl:

oby jeszcze nie bo cały mój dom nie ma butów zimowych:rofl:
jej ale bedzie mial niespodzianke:-) juz sobie wyobrazam jak krzyczy tataaaaaaaaaaaa! i leci z radochą :-)
trzeba bylo lapczywie jesc :D ciekawe co tam jadlas ze w takim tepie wszystko pochlonelas :))
MEDEA
No mi tez ostatnio idzie znowu w brzuch:no:Ale szczerze mowiac to ostanio wpierdzielam za duzo slodyczy:rofl2:Ale jakos nie moge sie opanowac hehe:-);-)
Zmykam robic jakies zarelko bo juz mi w brzuchu burczy:szok:
a sodycze to i mi smakuja :)))
straszna tragedia. [*][*][*].
Prawie wszyscy byli z Drzewicy. Znam te rejony.:-(

Do tego dziś mój kochany i jedyny dziadziuś jakiego miałam i znałam w nocy odszedł do Pana.:-( [*] . Boszsz jak mi ciężko...:-(
(*)
Hejka
Maluśko cos nas dzisiaj, coraz gorzej ten nasz niby czat wygląda, ubogo isę robi, hehe.

A słyszałyście o tych młodocianych seryjnych gwałcicielach z moich okolic??? No to juz szczyt-żeby 13 latek takie rzeczy robił. Świat schodzi na psy.

jejku ide zobaczyć co ona tam tak wariuje, chate mi rozniesie:-)
Lunka przyznaj sie ze tylko czekasz na takiego 13 latka:-D:-D
A calkiem powaznei to szk zeby w tym wieku takie rzeczy mieli w glowach:szok:
as Twój syn ma naprawdę powalające teksty... :-D
lepiej powiedz od kogo on się ich uczy;-)

a moja niunia robi się coraz zdolniejsza:tak:
nauczyła się cmokać żeby dac buzi..
na płacz przychodzi i przytula...
woła kotka... w sposób jakby mlaskała językiem nie wiem jak to wytłumaczyć ale ja też go tak właśnie wołam... :sorry2:
no i co jeszcze...
aha to już ze śmieszniejszych takich...
na kichanie reaguje rechoczącym śmiechem.. tak samo jak siadam na ubikacji:sorry2:
jakby coś z tego było zabawne:-D:rofl2:
gratulacje dla coreczki:-)
Witam z ranca
Dziewczynki chyba spia a M odstawia mlodego od szkoly:tak::tak:Pogoda zapowiada sie dzisiaj super wiec trzeba bedzie to wykorzystac:-):tak:
Wczoraj jak szlismy po Dominika to trzy razy sie obracil czy to jet napewno jego tata hehe zanim podbiegl do Niego:-D:tak::tak::tak:Byl w szoku ze zrobilismy Jemu taka niespodzianke ,no ale tez mega zadowolony:tak::tak::tak:Dziewczynki na poczatku tak z dystansem podchodzily do M a szczegolnie Klaudia:tak::tak::tak:
Jutro z racji Dnia Nauczyciela Dominik nie ma zajec w szkole tylko takie spotkanko z wychowawczynia od 10 do 12:tak::tak::tak:

Witam nowa mamusie:-)

A gdzie podziewa sie MALINKA?
piekna niespodzianka!!! juz widze Dominika jak frunie w powietrzu z radosci:tak:
Witajcie dziewczyny przyznam ze nie czytałam ale przeczytam.
Jestem taka zła jak osa szwagierka przywiozła dzieci i poszła na Targ ale zadna sie nie zapytała czy bede ich pilnowac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nosz to juz 2 raz w tym tygodniu co se dzieci tesciowej swojej nie zostawi ech ale jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo później to ja bede musiała sprzątac po nich a dodam ze wczorał ładnie sobie posprzątałam no to znowu bede musiała...

A tak to czasu nie mam ucze sie wiecej bo w listopadzie ide sie zapisac na prawo jazdy:tak::tak::-):happy::rofl2:
:szok::szok::szok: nie zapytano nawet o zgode:szok::szok:
czesc dziewczyny :)
od jakiegos czasu was sobie podczytuje ale jakos nigdy nie mialam odwagi sie w polowie watku podlaczyc, a teraz za namowa luny pisze :)
ja tez jestem mamusia siedzaca w domu, wychowuje synka, ktory ma 21 m-cy.
niedlugo bedziemy sie z mezem starac o druga dzidzie :)
i dobrze ze Cie namnowila, witaj!
hejka... ja tylko na chwilę wpadam z torcikiem urodzinowym i kawką;-)

miłego dnia....
a komu te zyczonka??
Wszystkiego najlepszego:rofl2::happy:

witam sie i ja

Wczoraj nie mialam nawet jak poczytac bo taka bylam zalatana
ale juz nadrobilam
Laura z mezem poszli spac wiec mialam czas :)
Dzis na szybko zrobilam kapusniaczek i robie galaretke z mieska
Zawiozlam Laure do przedszkola i pojechalam do sklepu po buty.Upatrzylam sobie kozaki i udalo mi sie je kupic.Fotka nizej

Jutro robie sniadanko dla dziewczyn wiec jeszcze dzis musze slatke zrobic:happy:
Kuzynka prasuje a ja musze jeszcze wyskoczyc po pranie i wlaczyc kolejne.
Wieczrkiem pomyje podlogi i gotowe:tak:

kozaki.jpg

Ja już od lekarza wróciłam i biorę się za szykowanie leczo :tak::tak::tak:
Oczywiście dostałam skierowanie na dalsze badania, może po nich wreszcie się dowiem skąd ten mój spadek formy :eek::eek:
Malinka miło słuchać pochwał na temat własnych dzieci :tak::tak::tak: aż serce rośnie, moją Maję też chwalą :tak::tak::tak:
Beata a może zacznij udawać ze nie wiesz co od ciebie chce Kubuś i tym sposobem zmusisz go do mówienia :eek::eek:
Anka oj bardzo musiały ci się te buty spodobać :-D:-D:szok::szok:
MH dużo zdrówka dla dziewczynek, szkoda że znowu antybiotyk i angina :szok::szok::szok: ale oby tym razem udało się je wyleczyć :tak::tak:
ViKamcia a to twoje urodzinki? Jeśli tak to wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :tak::tak::tak:
Dowikla ma męża to juz o nas zapomniała :-p:-p:-p

Kamcia wszystkiego najlepszego :-D:-D:-D a torta takiego to bym całego pochłonęła :-)
Ania buciki ładne :tak: daj kawałek galarety :-)
Anaconda już próbowałam nie da rady :sorry: w swoim czasie chyba zacznie :sorry:

No i po co ja tak latałam dzisiaj :crazy: znajomi jednak nie przyjdą :crazy: nie licz na ojca zrób się sam :crazy: a tak to wiedzą gdzie przyjść po coś :wściekła/y: nosz zła jestem jak cholera. Gdybym wiedziała wcześniej to bym rano skoczyła do sklepu po składniki i bym sobie słoiki robiła :sorry: no nic, czekam na paczkę i mam nadzieję że dzisiaj albo jutro rano dotrze a dwa dni temu wysłana priorytetem :sorry:

hejka... ja tylko na chwilę wpadam z torcikiem urodzinowym i kawką;-)

miłego dnia....

Sto lat !!

witam sie i ja

Wczoraj nie mialam nawet jak poczytac bo taka bylam zalatana
ale juz nadrobilam
Laura z mezem poszli spac wiec mialam czas :)
Dzis na szybko zrobilam kapusniaczek i robie galaretke z mieska
Zawiozlam Laure do przedszkola i pojechalam do sklepu po buty.Upatrzylam sobie kozaki i udalo mi sie je kupic.Fotka nizej

Jutro robie sniadanko dla dziewczyn wiec jeszcze dzis musze slatke zrobic:happy:
Kuzynka prasuje a ja musze jeszcze wyskoczyc po pranie i wlaczyc kolejne.
Wieczrkiem pomyje podlogi i gotowe:tak:

Zobacz załącznik 291654

Fajne te buciki :tak: A ja mam jakiś dylemat sma nie wiem co sobie kupić za buty :eek:

No a ja w ramach odchudzania pikę ciasto :-D:-D:-D:-D

heloł :happy::happy::happy:
jak dobrze że jutro jest dzień nauczyciela i wolny dzień bo już mam dość tej bieganiny:eek::eek::eek: dzisiaj Julkę odebrałam o 12.35 i do 15.10 byłyśmy na spacerku tak ślicznie na dworze że szkoda było wracać do domku :tak::tak::tak::tak:
Anka buty super :tak::tak::tak::tak::tak:ale ja muszę kupić na zimę jakieś ciepłe i na płaskim obcasie najlepiej coś w stylu traperek bo na obcasiku jedne mam ale jak przyjda śniegi i znów trzeba będzie się przez śniegi przebijac o opranku do szkoły to inne nie dają rady :sorry:ostatnio oglądałam buty ale ciężko kupic coś w miarę ładnego nie drogiego w numerze 41:eek:
Lunka brawo brawo :-D:-D:-D:-D:-Dno kocham cię kobieto tak załatwić faceta :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:mistrzostwo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Vikamciag sto lat sto lat :-*
MH ostatnio w radio słuchałam programu o tym że teraz właśnie najłatwiej o anginę u dzieci i to taką niby z błahego katarku :cool2: zdrówka kochana dla malizn i cierpliwości dla ciebie a ciasto na diete wiadomo no idealne :-D:-D:-D:-D
Beatko a co ty się ostatnio taka gospocha zrobiłaś ??:-D:-D:-D:-Dnon top w kuchni :-D:-D:-D:-D:-D:-Da co do gadatliwości ...moi to mają we krwi wyssali to z mlekiem matki :zawstydzona/y::-D czasami uwierz mi pragnę ciszy :cool2::cool2::cool2::cool2: zobaczysz rozgada się Kubuś i to na maxa :tak::tak::tak::tak: ma jeszcze na to czas:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Malinka w tych butach czuje sie jak na bosko.Sa mega wygodne:tak: no i w srodku z kozuchem:-) Na szpilce mam od 4 lat wiec jesazcze obchodze no i z tamtego roku mam kowbojki na zime wiec bedzie w czym latac:-D:-D
Kurcze zapomnialam ze w Pl dzien nauczyciela maja:zawstydzona/y:
MH a ja w ramach diety biore sie za faworki wczoraj robilam kul;ki serowe ale nie ma po nich sladu wiec trzeba cos zrobic:-D Nie ma to jak swietna dieta:-D:-D
Medeuska &&&& Powodzenia
Beata lap galet bo leciiiiiiiiii :) Tak to juz jest ze sie odwoluje spotkanka na ostatnia chwile:eek:
Anaconda sama jestem ciekawa co Ci dolega

reklama
Własnie wróciłam z apteki, antybiotyk 40 zł :szok::szok::szok:

Anka super butki:tak:

Kamcia sto lat! smakowity torcik:p

Ja mam we wtorek rozmowę o pracę w banku, trzymajcie kciuki!

&&&&&&&&

Malinka w tych butach czuje sie jak na bosko.Sa mega wygodne:tak: no i w srodku z kozuchem:-) Na szpilce mam od 4 lat wiec jesazcze obchodze no i z tamtego roku mam kowbojki na zime wiec bedzie w czym latac:-D:-D
Kurcze zapomnialam ze w Pl dzien nauczyciela maja:zawstydzona/y:
MH a ja w ramach diety biore sie za faworki wczoraj robilam kul;ki serowe ale nie ma po nich sladu wiec trzeba cos zrobic:-D Nie ma to jak swietna dieta:-D:-D
Medeuska &&&& Powodzenia
Beata lap galet bo leciiiiiiiiii :) Tak to juz jest ze sie odwoluje spotkanka na ostatnia chwile:eek:
Anaconda sama jestem ciekawa co Ci dolega

No proszę to nie tylko ja mam taką dietę :-D:-D:-D

Teraz klecę leczo, z kabaczkiem albo cukinią :eek::-D:-D:-D:-D Ale juz piknie pachnie :tak:

Do góry