reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
ja dzis wlasnie odwalilam numer u mnie w miescie nie milei rozmiaru ale 24km stad mieli wiec pojechalam do nich po te buty hihi Ponizej zostawie fotkewiem wiem, bo za dobrych czasów to jezdziłam do Bydgoszczy do nich. I też tak mam, jak mi sie jakies buty , czy cuś spodoba, to wrrrrrrr-z gardła komuś wyciągnę-no dobra, przesadziłam, hehe. A ja weszłam sobie na spacerze do sklepu jednego, tak sobie i spojrzały na mnie cudne butki, kozaczki, czerwone, na szerokim wygodnym obcasie, skórka, wiązane wysoko na czarne sznurówki, boski, 289zł
No no no, fajnie. Pracusiu:-)
Dobranoc
Kochana ja jak kupie cos Laurze to ona czasami chce w sklepie ubierac tak tez zrobila ostatnio z kaloszkami i bluzka )Dzień dobry! :-)
Ale mnie plecy od rana bolą I nawet nie wiem od czego Może to od wczorajszego sprzątania... Zawsze wiedziałam, że sprzątanie na dobre nie wychodzi
Piotruś mnie wczoraj rozbroił. Przytulił się do mnie i mi powiedział: "Tak baldziu cie tosiam mamusiu"
Wieczorem byłam w Tesco i kupiłam mu fajną piżamkę z tygryskiem z puchatka. Jak wróciłam to już spał, więc zaprezentowałam mu ją dziś rano, a on kazał ją sobie założyć i tak paraduje teraz w nowej piżamie
As, corsa to fajny samochodzik. Jakbyśmy mieli kupować drugi dla mnie to też postawiłabym na corsę
A co do szkoły, to podejrzewam, że mają doskonale udokumentowane wydatki na Kubusia (co nie znaczy, że rzeczywiście je poczynili ).
A to jest szkoła integracyjna, jak rozumiem? Wnoszę po okrucieństwie innych dzieci wobec Kuby... Prawda jest taka, że trzeba by doedukować rodziców, żeby potrafili nauczyć swoje dzieci tolerancji No ale zachowanie nauczycieli też pozostawia wiele do życzenia. Jak można ukarać dziecko za to, że jest zaczepiane przez inne
Anabuba, a twoja Paulina to widzę nieźle sobie radzi A tak poważnie to ci współczuję
Patrysia, zdrówka dla dzieciaczków I powodzenia w odstawianiu od cyca!
A zdanie cudne- kochany synus )
u Laury w przedszkolu rowniez jest dzien z zabawkaWitam i ja :-):-)
Maja dzisiaj z płaczem poszła do przedszkola tylko dlatego że nie pozwoliłam jej zabrać zabawki. Nosi je a potem płacze bo dzieci jej w przedszkolu psują więc powiedziałam dość. Pani na początku września ustaliła ze piątek jest dniem w którym można przynieść ze sobą zabawkę i to mi się podobało ale rodzice to olali i dzieciaki znowu codziennie coś przynoszą, więc i moja Maja chce, tylko mnie to złości bo weźmie lalkę za 100zł a ktoś inny jej porwie ubranko, ale jakoś moje dziecię nie potrafi tego zrozumieć
MH mojej Mai ostatnio na początki kataru pomogło smarowanie pod noskiem maścią majerankową
Patrysia witaj z powrotem :-):-) i oby twoje dzieciaczki nie rozchorowały się na dobre
As gratulacje samochodu, ja sobie też bym nie kupiła nigdy nowego
Trzymam kciuki za pozytywne załatwienie spraw u Kubusia w szkole,a to że dzieciaki mu dokuczają to niestety rzeczywistość, zawsze się znajdzie ktoś taki ale to już wina rodziców
Iwcik oj imprezka się szykuje A rodzina skoro do teściowej przyjeżdża to niech jej towarzystwa dotrzymuje a nie tobie, ty i tak masz kupę spraw na głowie
Lidka czy persen pomaga to nie wiem, mojego męża trzeba by się zapytać ;-);-)
Anabuba dobrze ze Paulina nie da sobie w kaszę dmuchać, niech leje chłopaków tylko szkoda ze kłamać się nauczyła bo teraz nie wiadomo kto winny
W czwartki dzieci moge wziasc cos z domu i przynies do przedszkola.Rodzice sie stosuja do tego na szczescie
no super Dominik sprawyny fizycznie wiec po pol roku napewno przedluzaWitam i ja
Wczoraj napisalam posta po powrocie od lekarza ale widze ze go nie maZnowu cos zawieszal mi sie wczoraj laptop i to pewnie przez toOby znowu nie rozsypala mi sie vista bo nie mam juz gwarancji
A wiec u lekarza ok.Zdolnosc oczywiscie mamy na pol rokuA pozniej znowu stanie w tych kolejkachSpedzilismy tam kolo 3 godzin z czego polowa tego czasu to stanei w kolejce do rejestracji
Dominik zrobil tam niezla furore bo dosyc ze byl najmniejszy i nikt nie wierzyl ze ma 7 lat to jeszcze byl najbardziej wygadanyLudzie sie smiali ze ledwo Go od ziemi widac a juz gra w pilke;-)Wazy cale 18kg i ma 110 cm wzrostu
Mlode juz mi nie spia od dawna i czekaja az M przyjedzieDominik nic nie wie i bedzie mial niespodzianke jak tatus bedzie odbierze Go ze szkoly
Sorki ale za bardzo nie poczytalam bo moje dziewczynki swiruja od ranaKloca sie i krzycza na siebie
A waga faktycznie mala hihi :Laura chyba 16 wazy jak nie wiecej a wzrostu hmmm moze 102cmi ma 3 latka heheh a do 7 to pewnie jak Maja Anacondy
trzeba bylo lapczywie jesc ciekawe co tam jadlas ze w takim tepie wszystko pochlonelas )hej
wpadlam z 2 śniadanem, alepochlonelam tak szybko, ze chyba bede musiala sobie jeszcze dorobić
a miałam się wziać za siebie znów prez jakis czas, bo ostatnio sie obżeram i w brzuch idzie... hehe.. ale co tam.... zima... nic nie beddzie widac pod kurtką
oby jeszcze nie bo cały mój dom nie ma butów zimowych
jej ale bedzie mial niespodzianke:-) juz sobie wyobrazam jak krzyczy tataaaaaaaaaaaa! i leci z radochą :-)
a sodycze to i mi smakuja ))MEDEA
No mi tez ostatnio idzie znowu w brzuchAle szczerze mowiac to ostanio wpierdzielam za duzo slodyczyAle jakos nie moge sie opanowac hehe:-);-)
Zmykam robic jakies zarelko bo juz mi w brzuchu burczy
(*)straszna tragedia. [*][*][*].
Prawie wszyscy byli z Drzewicy. Znam te rejony.:-(
Do tego dziś mój kochany i jedyny dziadziuś jakiego miałam i znałam w nocy odszedł do Pana.:-( [*] . Boszsz jak mi ciężko...:-(
Lunka przyznaj sie ze tylko czekasz na takiego 13 latkaHejka
Maluśko cos nas dzisiaj, coraz gorzej ten nasz niby czat wygląda, ubogo isę robi, hehe.
A słyszałyście o tych młodocianych seryjnych gwałcicielach z moich okolic??? No to juz szczyt-żeby 13 latek takie rzeczy robił. Świat schodzi na psy.
jejku ide zobaczyć co ona tam tak wariuje, chate mi rozniesie:-)
A calkiem powaznei to szk zeby w tym wieku takie rzeczy mieli w glowach
gratulacje dla coreczki:-)as Twój syn ma naprawdę powalające teksty...
lepiej powiedz od kogo on się ich uczy;-)
a moja niunia robi się coraz zdolniejsza
nauczyła się cmokać żeby dac buzi..
na płacz przychodzi i przytula...
woła kotka... w sposób jakby mlaskała językiem nie wiem jak to wytłumaczyć ale ja też go tak właśnie wołam...
no i co jeszcze...
aha to już ze śmieszniejszych takich...
na kichanie reaguje rechoczącym śmiechem.. tak samo jak siadam na ubikacji
jakby coś z tego było zabawne
piekna niespodzianka!!! juz widze Dominika jak frunie w powietrzu z radosciWitam z ranca
Dziewczynki chyba spia a M odstawia mlodego od szkolyPogoda zapowiada sie dzisiaj super wiec trzeba bedzie to wykorzystac:-)
Wczoraj jak szlismy po Dominika to trzy razy sie obracil czy to jet napewno jego tata hehe zanim podbiegl do NiegoByl w szoku ze zrobilismy Jemu taka niespodzianke ,no ale tez mega zadowolonyDziewczynki na poczatku tak z dystansem podchodzily do M a szczegolnie Klaudia
Jutro z racji Dnia Nauczyciela Dominik nie ma zajec w szkole tylko takie spotkanko z wychowawczynia od 10 do 12
Witam nowa mamusie:-)
A gdzie podziewa sie MALINKA?
nie zapytano nawet o zgodeWitajcie dziewczyny przyznam ze nie czytałam ale przeczytam.
Jestem taka zła jak osa szwagierka przywiozła dzieci i poszła na Targ ale zadna sie nie zapytała czy bede ich pilnowac nosz to juz 2 raz w tym tygodniu co se dzieci tesciowej swojej nie zostawi ech ale jestem złabo później to ja bede musiała sprzątac po nich a dodam ze wczorał ładnie sobie posprzątałam no to znowu bede musiała...
A tak to czasu nie mam ucze sie wiecej bo w listopadzie ide sie zapisac na prawo jazdy:-)
i dobrze ze Cie namnowila, witaj!czesc dziewczyny
od jakiegos czasu was sobie podczytuje ale jakos nigdy nie mialam odwagi sie w polowie watku podlaczyc, a teraz za namowa luny pisze
ja tez jestem mamusia siedzaca w domu, wychowuje synka, ktory ma 21 m-cy.
niedlugo bedziemy sie z mezem starac o druga dzidzie
a komu te zyczonka??
Wszystkiego najlepszego
anka26_x_07
witam sie i ja
Wczoraj nie mialam nawet jak poczytac bo taka bylam zalatana
ale juz nadrobilam
Laura z mezem poszli spac wiec mialam czas
Dzis na szybko zrobilam kapusniaczek i robie galaretke z mieska
Zawiozlam Laure do przedszkola i pojechalam do sklepu po buty.Upatrzylam sobie kozaki i udalo mi sie je kupic.Fotka nizej
Jutro robie sniadanko dla dziewczyn wiec jeszcze dzis musze slatke zrobic
Kuzynka prasuje a ja musze jeszcze wyskoczyc po pranie i wlaczyc kolejne.
Wieczrkiem pomyje podlogi i gotowe
ale juz nadrobilam
Zawiozlam Laure do przedszkola i pojechalam do sklepu po buty.Upatrzylam sobie kozaki i udalo mi sie je kupic.Fotka nizej
anaconda27
styczniówka2006
Ja już od lekarza wróciłam i biorę się za szykowanie leczo
Oczywiście dostałam skierowanie na dalsze badania, może po nich wreszcie się dowiem skąd ten mój spadek formy
Malinka miło słuchać pochwał na temat własnych dzieci aż serce rośnie, moją Maję też chwalą
Beata a może zacznij udawać ze nie wiesz co od ciebie chce Kubuś i tym sposobem zmusisz go do mówienia
Anka oj bardzo musiały ci się te buty spodobać
MH dużo zdrówka dla dziewczynek, szkoda że znowu antybiotyk i angina ale oby tym razem udało się je wyleczyć
ViKamcia a to twoje urodzinki? Jeśli tak to wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
Dowikla ma męża to juz o nas zapomniała
Oczywiście dostałam skierowanie na dalsze badania, może po nich wreszcie się dowiem skąd ten mój spadek formy
Malinka miło słuchać pochwał na temat własnych dzieci aż serce rośnie, moją Maję też chwalą
Beata a może zacznij udawać ze nie wiesz co od ciebie chce Kubuś i tym sposobem zmusisz go do mówienia
Anka oj bardzo musiały ci się te buty spodobać
MH dużo zdrówka dla dziewczynek, szkoda że znowu antybiotyk i angina ale oby tym razem udało się je wyleczyć
ViKamcia a to twoje urodzinki? Jeśli tak to wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
Dowikla ma męża to juz o nas zapomniała
B
Beata1988
Gość
Kamcia wszystkiego najlepszego a torta takiego to bym całego pochłonęła :-)
Ania buciki ładne daj kawałek galarety :-)
Anaconda już próbowałam nie da rady w swoim czasie chyba zacznie
No i po co ja tak latałam dzisiaj znajomi jednak nie przyjdą nie licz na ojca zrób się sam a tak to wiedzą gdzie przyjść po coś nosz zła jestem jak cholera. Gdybym wiedziała wcześniej to bym rano skoczyła do sklepu po składniki i bym sobie słoiki robiła no nic, czekam na paczkę i mam nadzieję że dzisiaj albo jutro rano dotrze a dwa dni temu wysłana priorytetem
Ania buciki ładne daj kawałek galarety :-)
Anaconda już próbowałam nie da rady w swoim czasie chyba zacznie
No i po co ja tak latałam dzisiaj znajomi jednak nie przyjdą nie licz na ojca zrób się sam a tak to wiedzą gdzie przyjść po coś nosz zła jestem jak cholera. Gdybym wiedziała wcześniej to bym rano skoczyła do sklepu po składniki i bym sobie słoiki robiła no nic, czekam na paczkę i mam nadzieję że dzisiaj albo jutro rano dotrze a dwa dni temu wysłana priorytetem
Mama Helenki
i Aniki :D
Sto lat !!
witam sie i ja
ale juz nadrobilam
Zobacz załącznik 291654
Fajne te buciki A ja mam jakiś dylemat sma nie wiem co sobie kupić za buty
No a ja w ramach odchudzania pikę ciasto
heloł
jak dobrze że jutro jest dzień nauczyciela i wolny dzień bo już mam dość tej bieganiny dzisiaj Julkę odebrałam o 12.35 i do 15.10 byłyśmy na spacerku tak ślicznie na dworze że szkoda było wracać do domku
Anka buty super ale ja muszę kupić na zimę jakieś ciepłe i na płaskim obcasie najlepiej coś w stylu traperek bo na obcasiku jedne mam ale jak przyjda śniegi i znów trzeba będzie się przez śniegi przebijac o opranku do szkoły to inne nie dają rady ostatnio oglądałam buty ale ciężko kupic coś w miarę ładnego nie drogiego w numerze 41
Lunka brawo brawo no kocham cię kobieto tak załatwić faceta mistrzostwo
Vikamciag sto lat sto lat :-*
MH ostatnio w radio słuchałam programu o tym że teraz właśnie najłatwiej o anginę u dzieci i to taką niby z błahego katarku zdrówka kochana dla malizn i cierpliwości dla ciebie a ciasto na diete wiadomo no idealne
Beatko a co ty się ostatnio taka gospocha zrobiłaś ??non top w kuchni a co do gadatliwości ...moi to mają we krwi wyssali to z mlekiem matki czasami uwierz mi pragnę ciszy zobaczysz rozgada się Kubuś i to na maxa ma jeszcze na to czas
jak dobrze że jutro jest dzień nauczyciela i wolny dzień bo już mam dość tej bieganiny dzisiaj Julkę odebrałam o 12.35 i do 15.10 byłyśmy na spacerku tak ślicznie na dworze że szkoda było wracać do domku
Anka buty super ale ja muszę kupić na zimę jakieś ciepłe i na płaskim obcasie najlepiej coś w stylu traperek bo na obcasiku jedne mam ale jak przyjda śniegi i znów trzeba będzie się przez śniegi przebijac o opranku do szkoły to inne nie dają rady ostatnio oglądałam buty ale ciężko kupic coś w miarę ładnego nie drogiego w numerze 41
Lunka brawo brawo no kocham cię kobieto tak załatwić faceta mistrzostwo
Vikamciag sto lat sto lat :-*
MH ostatnio w radio słuchałam programu o tym że teraz właśnie najłatwiej o anginę u dzieci i to taką niby z błahego katarku zdrówka kochana dla malizn i cierpliwości dla ciebie a ciasto na diete wiadomo no idealne
Beatko a co ty się ostatnio taka gospocha zrobiłaś ??non top w kuchni a co do gadatliwości ...moi to mają we krwi wyssali to z mlekiem matki czasami uwierz mi pragnę ciszy zobaczysz rozgada się Kubuś i to na maxa ma jeszcze na to czas
anka26_x_07
Malinka w tych butach czuje sie jak na bosko.Sa mega wygodne no i w srodku z kozuchem:-) Na szpilce mam od 4 lat wiec jesazcze obchodze no i z tamtego roku mam kowbojki na zime wiec bedzie w czym latac
Kurcze zapomnialam ze w Pl dzien nauczyciela maja
MH a ja w ramach diety biore sie za faworki wczoraj robilam kul;ki serowe ale nie ma po nich sladu wiec trzeba cos zrobic Nie ma to jak swietna dieta
Medeuska &&&& Powodzenia
Beata lap galet bo leciiiiiiiiii Tak to juz jest ze sie odwoluje spotkanka na ostatnia chwile
Anaconda sama jestem ciekawa co Ci dolega
MH a ja w ramach diety biore sie za faworki wczoraj robilam kul;ki serowe ale nie ma po nich sladu wiec trzeba cos zrobic Nie ma to jak swietna dieta
Medeuska &&&& Powodzenia
Beata lap galet bo leciiiiiiiiii Tak to juz jest ze sie odwoluje spotkanka na ostatnia chwile
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Własnie wróciłam z apteki, antybiotyk 40 zł
&&&&&&&&
No proszę to nie tylko ja mam taką dietę
Teraz klecę leczo, z kabaczkiem albo cukinią Ale juz piknie pachnie
Anka super butki
Kamcia sto lat! smakowity torcik
Ja mam we wtorek rozmowę o pracę w banku, trzymajcie kciuki!
&&&&&&&&
Malinka w tych butach czuje sie jak na bosko.Sa mega wygodne no i w srodku z kozuchem:-) Na szpilce mam od 4 lat wiec jesazcze obchodze no i z tamtego roku mam kowbojki na zime wiec bedzie w czym latac
Medeuska &&&& Powodzenia
No proszę to nie tylko ja mam taką dietę
Teraz klecę leczo, z kabaczkiem albo cukinią Ale juz piknie pachnie
Podziel się: