reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwcik to imprezka będzie jak się patrzy :-D powodzenia na zakupach :tak:
Witam nową mamę :-)
Meduska ja też cały czas śpiąca jestem chociaż idę spać po 23,00 a budzę się koło 8,00 :sorry: to ta pogoda taka do d..y :eek:

Witam. Ja dopiero po śniadanku :tak: teraz dopijam ciepłą herbatkę :-) brzuch mnie zaczyna boleć na @ więc dzisiaj albo jutro zawita :confused2: zaraz muszę na zakupy lecieć bo sobie wymyśliłam robotę :sorry: leczo do słoików i masło bananowe :sorry: a nie chce mi się jak nie wiem co :-p chyba sobie to przełożę na inny termin :tak: lecę do kuchni posprzątać :tak:

reklama
Luna zapomniałam ci napisać, trzymam kciuki za babcie :tak::tak:
A jak Witusia? Zdrowa już?
Beata ja też dzisiaj leczo robię :tak::tak::tak:
Dowikla wracając do wymiarów twojego synka to ja dla porównania napiszę że Maja waży 23kg a mierzy 120cm i nie ma jeszcze 5-ciu lat - to jest monstrum a nie dziewczynka :-D:-D:szok::szok:

Witajcie dziewczyny przyznam ze nie czytałam ale przeczytam.
Jestem taka zła jak osa szwagierka przywiozła dzieci i poszła na Targ ale zadna sie nie zapytała czy bede ich pilnowac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nosz to juz 2 raz w tym tygodniu co se dzieci tesciowej swojej nie zostawi ech ale jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo później to ja bede musiała sprzątac po nich a dodam ze wczorał ładnie sobie posprzątałam no to znowu bede musiała...

A tak to czasu nie mam ucze sie wiecej bo w listopadzie ide sie zapisac na prawo jazdy:tak::tak::-):happy::rofl2:

witam porannie kochane moje :)
my nadal zasmarkani po pas jedynie tfu tfu przez lewe ramie mnie nie bierze
nadal nie dostalismy pieniazkow z ubezpieczenia a becikowe dopiero w listopadzie
a kasy ni mo:no:
kurde no trza tam sie upomniec:tak:
mlody lezy sobie kolo mnie mala w lozeczku
ale juz zaczyna stekac wiec zaraz penie znow znikne:sorry:
o wlasnie leci w tvn o dogoterapi:tak:

Witam moje kochane jak córa marnotrawna wracam :rofl2:
Justyś [*] kochana tak źle człowiekowi jak ktoś bliski odchodzi:-(trzymaj sie kochana :tak:
Lunka zdrówka dla babci :tak:
MH zdrówka dla dziewczynek :tak::tak::tak:
Iwcik kiedy ty masz te chrzcin?????
Medea wreszcie jeteś :tak::-D
Patrysia i ty juz z nami jesteś na stałe?????:happy:
Wiki dobrze że robisz prawko:tak:kurcze męża wiecznie w domu nie ma a ty do sklepu czy potem do szkoły zawsze będzies mogła jechać bez proszenia nikogo:tak::tak::tak: a szwagierka :wściekła/y::wściekła/y:no musiałaby na mnie trafić :-p:-p:-p:-pfajnie by się czuła bo ja bym jej na ten targ dzieci odprowadziła:sorry:ale wiem wiem ja jestem wredota :sorry:
Dowikluś to drobniutki jest Dominik:tak::tak::tak:Julka ma 6i pół roku a wzrostu 126 cm a wagi całe 21kg :tak::tak::tak: a niesodzianka boska :tak::tak::tak::tak:
Co u nas?????????? hmmmmmm no jakoś leci dzieciaki zdrowe my tez mama wyjechała wróci 1 listopada bo musi 2 rano zrobić jakieś badania potem znów przyjedzi i znów a 30 listopada ma sie planowo zgłsić do szpita;la i 1 grudnia mają ją operować...no i wtedy to już będzie z nami długo..............
Julkę pani bardzo bardzo chwali ładnie pisze dużo się zgłasza jest grzeczna ambitna koleżenska itd:tak::tak:no miło się tego słucha :tak:Adam jak to Adam daje popalić boże oby jego dzieci mu też tak dały w kość to zobaczy jak to fajnie:-:)-:)-:)-:)-( sa chwile że gdyby nie Pietruszka to jak bym pieprzła drzwiami i wyszła z domu to bym wróciła nie wiem kiedy :-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Antoni ....następna gaduła w domu:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D"mama puciam bąki" w tłumaczeniu dowolnym mamo pierdzę :rofl2::rofl2:"mama nie ciem zupy" mamo nie chcę zupy:rofl2:"mama nie lubię pać"mama nie lubię spać itd itd itd:-D:-D:-D
Teraz postaram się wdrążyć i pobyć na bierząco bo tak po przerwie jakoś dziko:zawstydzona/y:

czesc dziewczyny :)
od jakiegos czasu was sobie podczytuje ale jakos nigdy nie mialam odwagi sie w polowie watku podlaczyc, a teraz za namowa luny pisze :)
ja tez jestem mamusia siedzaca w domu, wychowuje synka, ktory ma 21 m-cy.
niedlugo bedziemy sie z mezem starac o druga dzidzie :)

Luna zapomniałam ci napisać, trzymam kciuki za babcie :tak::tak:
A jak Witusia? Zdrowa już?
Dzięki kochana
A Wiki kwitnąco, kataru prawie wcale, kaszlu nic, ucho nie boli i byle do piatku

malinka1;6120522fajnie by się czuła bo ja bym jej na ten targ dzieci odprowadziła:sorry:ale wiem wiem ja jestem wredota :sorry: Antoni ....następna gaduła w domu:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D"mama puciam bąki" w tłumaczeniu dowolnym mamo pierdzę :rofl2::rofl2:[/QUOTE pisze:
Malinus n gratki za Julcie, Antoś bomba, moja mała mówi-pupa gada:-D.
Co do Adasia i jego potomstwa-to dopiero wredota, hehehe, ale chyba wszyscy rodzice ta mówią:tak:
Trzymam kciuki za mamę.

Josephine, no witaj witaj. Fajnie, że wpadłaś:tak:

A ja zła jestem jak nie iwem. Wzięłam się za obiad żeby si ewyrobić i oleju mi zabrakło, mówie do mojego, zeby wstałi skoczył do Netto to sie na drug bok odwrócił. No spoko, połowa gulaszu usmażona, druga surowa leży na talerzu. Obrałam ziemniaki, włąśnie zjadłam śniedanie, uszykuje sie i lece do szpitala. JAk wstanie to niech kombinuje co zje na obiad. Ja sobie w najgorszym wypadku gulasz zjem na kolacje. Ściemnia mnie ciągle, że taki zmarnowany po robocie. No peszek, bo często robi na jednej zmianie z moją mamą i pytam jej , czy to rzeczywiście tak jest, ze przychodzi z pracy, śpi 7h, nic w domu nie moze pomóc, bo przemęczony/ A mama mówi-tak, chyba chodzeniem na fajkę. A wem, ze moja mama jest sprawiedliwa i gdyby rzeczywiscie ciężko pracował, to by go broniła. Więc kochane, teraz ja się bede opierdalać ( przepraszam ) , a on niech cos w tym domu pomoże. Ja rozumiem, ż eon pracuje tam a ja tu, ale dziecko i dom mam y jednak współne, tak? Do sklepu ciężko? To bedzie jadł suche pyry. No i się nakręciłam. Teraz już nei odpuszczę:-)

No i na prawde lecę sie szykowac i do babci, bo jesli będa ja dzis operowac o chce zdążyć przed się z nią zobaczyć.
Pa, do opołudnia

reklama
LUNA dobrze nie daj się:rofl::-D

Medea ja sie tez ciesze ze wkoncu bede prawko robic :-) ale boje sie ze nie zdam :-(
nie martw sie bedzie dobrze, zreszta można prawko zdawać w nieskończonośc;-):rofl:
Witam moje kochane jak córa marnotrawna wracam :rofl2:
Justyś
[*] kochana tak źle człowiekowi jak ktoś bliski odchodzi:-(trzymaj sie kochana :tak:
Lunka zdrówka dla babci :tak:
MH zdrówka dla dziewczynek :tak::tak::tak:
Iwcik kiedy ty masz te chrzcin?????
Medea wreszcie jeteś :tak::-D
Patrysia i ty juz z nami jesteś na stałe?????:happy:
Wiki dobrze że robisz prawko:tak:kurcze męża wiecznie w domu nie ma a ty do sklepu czy potem do szkoły zawsze będzies mogła jechać bez proszenia nikogo:tak::tak::tak: a szwagierka :wściekła/y::wściekła/y:no musiałaby na mnie trafić :-p:-p:-p:-pfajnie by się czuła bo ja bym jej na ten targ dzieci odprowadziła:sorry:ale wiem wiem ja jestem wredota :sorry:
Dowikluś to drobniutki jest Dominik:tak::tak::tak:Julka ma 6i pół roku a wzrostu 126 cm a wagi całe 21kg :tak::tak::tak: a niesodzianka boska :tak::tak::tak::tak:
Co u nas?????????? hmmmmmm no jakoś leci dzieciaki zdrowe my tez mama wyjechała wróci 1 listopada bo musi 2 rano zrobić jakieś badania potem znów przyjedzi i znów a 30 listopada ma sie planowo zgłsić do szpita;la i 1 grudnia mają ją operować...no i wtedy to już będzie z nami długo..............
Julkę pani bardzo bardzo chwali ładnie pisze dużo się zgłasza jest grzeczna ambitna koleżenska itd:tak::tak:no miło się tego słucha :tak:Adam jak to Adam daje popalić boże oby jego dzieci mu też tak dały w kość to zobaczy jak to fajnie:-:)-:)-:)-:)-( sa chwile że gdyby nie Pietruszka to jak bym pieprzła drzwiami i wyszła z domu to bym wróciła nie wiem kiedy :-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Antoni ....następna gaduła w domu:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D"mama puciam bąki" w tłumaczeniu dowolnym mamo pierdzę :rofl2::rofl2:"mama nie ciem zupy" mamo nie chcę zupy:rofl2:"mama nie lubię pać"mama nie lubię spać itd itd itd:-D:-D:-D
Teraz postaram się wdrążyć i pobyć na bierząco bo tak po przerwie jakoś dziko:zawstydzona/y:
super że jesteś! wiem co to znaczy, bo tez sie wbic ostatnio nie umiałam....:zawstydzona/y:
czesc dziewczyny :)
od jakiegos czasu was sobie podczytuje ale jakos nigdy nie mialam odwagi sie w polowie watku podlaczyc, a teraz za namowa luny pisze :)
ja tez jestem mamusia siedzaca w domu, wychowuje synka, ktory ma 21 m-cy.
niedlugo bedziemy sie z mezem starac o druga dzidzie :)
witaj! tutaj zadna z nas nie jest od założenia wątku:-) pisz często to się wbijesz:-)

Do góry