reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Luna chyba każdy chłop po robocie mega zmęczony. Mój to już mi nawet nic nie mówi bo na początku mu powiedziałam ze jak narzeka to niech pojedzie pozapierdzielać za granicę to wtedy dopiero zobaczy co to znaczy ciężka praca i się zamknął raz na zawsze :-D:-D:-p:-p Wiem, wiem niezła zołza jestem :-p:-p:-p
Ja zaraz do lekarza się szykuję a potem to wiadomo obiad, odebrać Maje z przedszkola no i chyba jakiś plac zabaw zaliczymy bo trzeba korzystać z takich pięknych dni póki są :tak::tak:

reklama
Anaconda ja będę robić leczo ale do słoików na zimę :tak:
Luna nie daj się :-D
Natali zdrówka dla Was :-)
Malinka jak ja CI zazdroszczę że Twój Antoni już tak ładnie gada :-D mój to nie chce i coraz bardziej zaczyna mnie to irytować :crazy: skubaniec wszystko rozumie dosłownie wszystko ale gadać nie chce :crazy:

Kubek nie dawno zasnął i mogę chwilę posiedzieć :-) obejrzałam chirurgów ze wczoraj i idę w kuchni sprzątnąć i makaron ugotować :tak: dwa prania już się suszą, poodkurzane, mufinki się studzą :tak: a mi jakiś leń wszedł w tyłek i nie chce wyjść :-D szykuję zdjęcia do wywołania bo coś pustki w albumie jak wczoraj zobaczyłam :sorry: i znowu jakieś 150zł pójdzie na zdjęcia :sorry: muszę zacząć na bieżąco wywoływać bo tak na raz to trochę za dużo kasy :sorry:

bede probowac pisac czesto, choc akurat startuje na watku w ciezkim czasie : za miesiac czeka mnie przerpowadzka i mam w zwiazku z nia wiele do zrobienia: zaczynajac od kartonow, przez dzwonienie po firmach od przeprowadzek no i zalatwianie zmiany adresu w bankach, administracjach itd itp... szal doslownie
i to wszystko do zrobienia z prawie 2 letnim synkiem, ktory chce zebym robila caly dzien za animatora :)
teraz polozylam go spac, moze ebdzie chwila wytchnienia :)

luna : dobrze zrobilas! ja tez tak mojemu mowie, choc wiem, z ema naparwde ciezka i stresujaca prace, duzo godzin... ale w weekend mi pomaga, czy to kapanie malego, czy zakupy, czy gotowanie, smieci itp
ok on pracuje zarobkowo, ja w domu od rana do wieczora, ale on ma weekend, a ja ? ptaca 7/7 !? no wiec sie dzielimy obowiazkami choc troche, bo czasdem przyznam mi go zal, wiem ze po tygodniu charowi moglby caly jeden dzien odsypiac a nigdy tego nie robi, tylko sie udziela i nadrabia niewidzenia synka...

ps.dizkeuje za mile powitanie :)

No my po lekarzy, Helenka dostała antybiotyk :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ponoć angina :no: Niki złapała kolejna infekcje :wściekła/y:

Medea ja sie tez ciesze ze wkoncu bede prawko robic :-) ale boje sie ze nie zdam :-(

Zdasz zdasz :tak: ja zdałam za pierwszym razem :tak:

...
...
Julkę pani bardzo bardzo chwali ładnie pisze dużo się zgłasza jest grzeczna ambitna koleżenska itd:tak::tak:no miło się tego słucha :tak:A...

No kochana serce rośnie :tak:

czesc dziewczyny :)
od jakiegos czasu was sobie podczytuje ale jakos nigdy nie mialam odwagi sie w polowie watku podlaczyc, a teraz za namowa luny pisze :)
ja tez jestem mamusia siedzaca w domu, wychowuje synka, ktory ma 21 m-cy.
niedlugo bedziemy sie z mezem starac o druga dzidzie :)

Witamy, zapraszamy :tak:

Dzięki kochana
A Wiki kwitnąco, kataru prawie wcale, kaszlu nic, ucho nie boli i byle do piatku

Malinus n gratki za Julcie, Antoś bomba, moja mała mówi-pupa gada:-D.
Co do Adasia i jego potomstwa-to dopiero wredota, hehehe, ale chyba wszyscy rodzice ta mówią:tak:
Trzymam kciuki za mamę.

Josephine, no witaj witaj. Fajnie, że wpadłaś:tak:

A ja zła jestem jak nie iwem. Wzięłam się za obiad żeby si ewyrobić i oleju mi zabrakło, mówie do mojego, zeby wstałi skoczył do Netto to sie na drug bok odwrócił. No spoko, połowa gulaszu usmażona, druga surowa leży na talerzu. Obrałam ziemniaki, włąśnie zjadłam śniedanie, uszykuje sie i lece do szpitala. JAk wstanie to niech kombinuje co zje na obiad. Ja sobie w najgorszym wypadku gulasz zjem na kolacje. Ściemnia mnie ciągle, że taki zmarnowany po robocie. No peszek, bo często robi na jednej zmianie z moją mamą i pytam jej , czy to rzeczywiście tak jest, ze przychodzi z pracy, śpi 7h, nic w domu nie moze pomóc, bo przemęczony/ A mama mówi-tak, chyba chodzeniem na fajkę. A wem, ze moja mama jest sprawiedliwa i gdyby rzeczywiscie ciężko pracował, to by go broniła. Więc kochane, teraz ja się bede opierdalać ( przepraszam ) , a on niech cos w tym domu pomoże. Ja rozumiem, ż eon pracuje tam a ja tu, ale dziecko i dom mam y jednak współne, tak? Do sklepu ciężko? To bedzie jadł suche pyry. No i się nakręciłam. Teraz już nei odpuszczę:-)

No i na prawde lecę sie szykowac i do babci, bo jesli będa ja dzis operowac o chce zdążyć przed się z nią zobaczyć.
Pa, do opołudnia

To już taka natura, mój nauczony przez mamusię, ze w domu to się tylko0 leży :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A tu nima, zona Hetera każe robić :-D:-D:-D

... szykuję zdjęcia do wywołania bo coś pustki w albumie jak wczoraj zobaczyłam :sorry: i znowu jakieś 150zł pójdzie na zdjęcia :sorry: muszę zacząć na bieżąco wywoływać bo tak na raz to trochę za dużo kasy :sorry:

A ja nie wołam zdjęć wcaLE :-p :-D

mama helenki : dzieki za powitanie :)

beata1988 : nie ma sprawy! :) ale zdjec to ja nie wiem czemu nie moge wklejac ani zalacznikow, jedyne co moge zrobic to w album swoj wlozyc - ale to dopiero jak sie wprowadze bo nie mam jeszcze zdjec, a poki co mieszka tam jeszcze prze zmiesiac lokator
przeprowadzka :do domu nie, do mieszkania, wahalismy sie miedzy domem a mieszkaniem na ostatnim pietrze, ale domu odpowiedniego nie znalezlismy, wiec poki co dalismy sobie wieej czasu i bedzie jakies rok-dwa w mieszkaniu. a pozniej sie zobaczy, jak znajdziemy cos fajnego do kupna to skrocimy kontrakt, a jak nie, lub bedzie nam sie bardzo podobac to zostaniemy dluzej. moze wlasciciel ebdzie chcial je sprzedac - ma prawie 80 lat :)

MH ja muszę mieć zdjęcie w ręce :tak: przyzwyczajenie ;-) oczywiście nie wszystkie daje do wywołania bo bym nie miała gdzie tego trzymać i bym się nie wypłaciła :-)
Josephine jak chcesz wkleić zdjęcie to jak piszesz posta na dole masz zarządzaj załącznikami i tam dodajesz zdjęcie jakie chcesz :tak: mi się marzy do Paryża pojechać :-) może kiedyś mi się uda :tak:

reklama
Kubek wstał a ja nie zdążyłam makaronu ugotować :sorry: to nic, bardziej głodny będzie i więcej zje :-D jak na razie dorwał się do mufinek :tak: zajrzę później Laseczki :-)

Do góry