reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hehehehe, no cały Kuba, i dobrze mu powiedział

Wszytsko zależy od tego jaki dźwięk wydajesz pryz kichaniu i jak wygladasz w toalecie:-DPodeślij kilk aplików to ocenimy czy jest sie z czego śmiać:-D:-D:-D
Gratki dla zdolnej córci!

A ja mam koncert wieczorny. Nie trafiło do młodej, że koniec gry i trzeba iść spac-wyje, ze chce jeszcze. No niech wyje, ciekawe kto sie przy tym bardziej zmęczy:confused:

Edit: no i się zmęczyła...
A ja wyłączam kompa i ide poczytać jakąs książkę. Dobranoc
haha no naprawde śmieszne:-D:-D:-D:-D:-D
nie napisałam że jak siusiam tylko samo siadanie ją śmieszy:-p:-p:-p:-p
zdjęć to nie zamierzam wysyłać
ani mi się śni:-D:-D:-D:-D:-D
a kicham jak każdy normalny człowiek..
o tak

a psiiiik:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam sie kochane mamusie :-D
Domowa mama na pełnym etacie. nieraz moje najweksze wyjscie to spacer z maluchem wokolo blokow. W sytuacji dramatycznej gdy jest na zewnatrz paskudnie ograniczam sie do wyjscia ze smeciami.

Luna no niestety musze jakos to wszystko ogarnac ale mam nadzieje ze szybko uporaja sie w caritasie i ja wezna wkoncu to bedzie mi lwtedy juz naprawde lżej:tak::tak:

Anakonda oni zawsze odkad pamietam jak rzyjezdzali do tesciowej w goscine to nigdy nie szli do jej pokoju tylko do mojego i sie rozsiadali i to ja zawsze musialam na stół cos dac:crazy::crazy::crazy:a pózniej jeszcze posprzatac :crazy::crazy::crazy:

Beata on bedzie juz gotowy do jedzenia faszerowany kasza i watrobką i ustrojony na zewnątrz warzywami i owocami i za takiego swiniaka do 60kg 600zl dałam :tak::tak::tak:

Justa przykro mi ,trzymaj sie (*)

AS twój syn ma coraz lepsze teksty:-D:-D:-D

a ja od rana poza domem Lenke podrzuciłam opiekunce a ja musialam pojechac najpierw do sadu bo mialam rozprawe o umozenie mandatu karnego bo jestem niewypłacalna:-D:-D:-Da mąż nie odpowiada za dlugi zony:-D:-D:-Dno i zostal juz kolejny umozony:-D:-D:-Dbo ja ich mam troche na koncie bo nie naleze do tych co lubia przestrzegac przepisów:-D:-D:-D pózniej zakupy no i zeszło bo chciałam kupic lence kombinezon na zime sobie ubranko jakies na chrzest i biurko maksiowi i dupa blada bo nic nie kupilam :-D:-D:-Dtylko biała bluzke z kolnieżykiem pod żakiet ktorego jeszcze nie mam:-D:-D:-D no i zaproszenia na chrzest i biale rajtuzki jej bo ubranko to bede tez na alegro zamawiac:tak::tak::tak: i do domu wrociłam na 18 trzeba był isc szybko zapalic bo mozna było w chałpie zamarznąć :wściekła/y:takie zimno ze szlak by to nie trafil........jak ja nie lubie zimy:no::no::no::no:

witam witam
dzionek jakso minal do poludnia,poscigalam zimowe kurtki i nen gadzety zeby je odswierzyc poki ladan pogoda
tylko gdzie ja je upcham jak juz wyschna skoro mam tylko jedna zawalona juz szafe:confused::confused::confused::confused::confused:
po skzole dziecikai nakarmione,lekcje itd.potem poszlismy na dwor,powalczylam trcohe z fasola i przyszedl moj ojciec
trzeba bylo skuc beton w wiatrolapie do konca(wczesniej byl podest) bo p nie zdazyl wszytskiego zorbic
wiec ojciec skuwal a ja za lopate i wybieralam zwir co byl nasypany zeby odpwiedni poziom byl:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no i po kilku godznach udalo sie ojcu zalac chudziaka:tak::tak::tak::tak::tak:
sam t robil wiec mu sie zeszlo bo ja nie umiem jeszcze betonu w betonirace krecic:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poza tym mialam kupe zmywania i sprztania.ale uz mi sie piach tak nie bedzie nosic
dobrze ze mam drzwi balkonowe na dole to mialam jak wyjsc z domu bo glownymi poki co sie nie da:rofl2:
ale dobrze ze za oknem az 7 stopni ciepla:szok::szok::szok::szok::szok:
wczoraj w nocy bylo -4:szok::szok::szok::szok::szok:

Cześć kobitki :tak:

Anika znowu zasmarkana :wściekła/y: nie mogła spac w nocy :wściekła/y: Kiedy one z tego wyjdą :baffled:

Pati, fajnie, że jesteś spowrotem :tak:
As, super prezent :tak:
Lunka dzieki.

Sorki, że tak tylko po łebkach ale ja juz nie wiem co mam robic z tymi moimi dziecmi :no:

bidule
zdrokwa dla nich
dobrzez e moim jakso szybko przeszlo bo u Pauliny polowa kalsy chodzi zasmarkana przez 2 tyg albo i lepiej
ja tez juz zdrowa:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
mialam z mala chodzic w tym tyg do przedszkola ale sie nie da bo wczwratek i pitaek Paulina konczy lekcje o 11 :szok: bo dzien nauczyciela
ale trudno

[
Dominik zrobil tam niezla furore bo dosyc ze byl najmniejszy i nikt nie wierzyl ze ma 7 lat to jeszcze byl najbardziej wygadany:tak::tak::tak:Ludzie sie smiali ze ledwo Go od ziemi widac a juz gra w pilke;-):-D:-D:-DWazy cale 18kg i ma 110 cm wzrostu:tak::tak::tak:
:[/B]

heheh no malutki
moja mala ma 3 lata wazy 20kg i ma 104cm:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Hej
Ja z rana bylam znow u lekaza z Mikim na kontroli;] dostakismy nastepny antybiotyk:/ teraz na kaszel odrywajacy sie;]
Ogólnie maz w domu, to dzis robimy co sie da;] Miki spi, ja zjadlam sniadanie;]

No i słyszeliscie o tym wypadku niedaleko mnie? w sumie 20min jazdy. kolo Nowego miasta... ja jestem w szoku ze w transporterze zmiescilo sie 18 osob! i do tego wszyscy nie zyją....:( zaloba jest na mazowszu przez 3 dni... straszna tragedia! mąz pracuje w Nowym Miescie://///
ehhhh.
[*]

slyszalam
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do tego dziś mój kochany i jedyny dziadziuś jakiego miałam i znałam w nocy odszedł do Pana.:-( [*] . Boszsz jak mi ciężko...:-(

Przykro mi [*]

Anaconda Majeczka ma już prawie 5 lat i nie dziwię Ci isę, ze nie chcesz jej już dawac zabawek do przedszkola. To duż adziewczynka już a dzieci w nie szanuja cudzych rzeczy.

A słyszałyście o tych młodocianych seryjnych gwałcicielach z moich okolic??? No to juz szczyt-żeby 13 latek takie rzeczy robił. Świat schodzi na psy.
)

13 latek??????????????????????????????????????

u nas w przedszkolu od kilku lat jest taka zasada ze sowje zabawki dzieci moga przynosci tylko w piatki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Byłam na rozmowie o pracę ,bo koleżanka do mnie zadzwoniła.
I praca jest super.
Powstaje u nas Instytut Promocji i Rozwoju Osobowości.
Zaprosili mnie do współpracy do swojego zespołu.
:szok::szok::szok:

Pani coś Kubę zapytała,a ten nie miał zamiaru odpowiadać.
Wypalił więc,że jego obejmuje inny program nauczania.:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

Jak pani spytała ,skąd o tym wie ,to oczywiście powiedział,że ja z nim rozmawiałam i wie to ode mnie.
Dodał jeszcze:
Ja jestem w pełni świadomym uczniem proszę pani.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Pani pyta Kubę i inne dzieci alfabetu.
Dzieci odpowiadają ,a Kuba nie.
Pani pyta ,Kubusiu czemu nie chcesz odpowiadać ?
Na to Kuba z pełną powagą:
Bo w tej kwestii jestem tępy jak noga od stołu.:szok::szok::-D:-D:-D
Wszystkie 3 rąbnęły podobno śmiechem.
Po jakiejś chwili i interwencji mojej Kasi .Kuba powiedział alfabet i dostał B+ czyli jakby 5 + :tak::-):-),no ale on jest tępy.:tak::-):-):-)

Jędrek ,aby wkurzyć i sprowokować Kubę zaczął wymyślać różne głupoty.
Wczoraj był łowcą zwierząt i strzelał do nich z niewidzialnej strzelby w celu obdarcia ich ze skóry.:baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy:
Kuba z początku podobno się wkurzył ,ale w końcu mu odpowiedział:
A ja jestem wściekłym psem i ugryzę Cię w d..pę .:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to trzymam kciukiz a nowa prace:tak::tak::tak:
a Kubulec:-D:-D:-D:-D:-D:-D
slyszalam te jego teksty na wlasne uszy wiec wierzez w kazde slwow:tak::tak::tak::tak:
a po kim on tak ma?jasne ze po mamusi,no i po siostrze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a moja niunia robi się coraz zdolniejsza:tak:
nauczyła się cmokać żeby dac buzi..
na płacz przychodzi i przytula...
woła kotka... w sposób jakby mlaskała językiem nie wiem jak to wytłumaczyć ale ja też go tak właśnie wołam... :sorry2:
no i co jeszcze...
aha to już ze śmieszniejszych takich...
na kichanie reaguje rechoczącym śmiechem.. tak samo jak siadam na ubikacji:sorry2:
jakby coś z tego było zabawne:-D:rofl2:[/COLOR][/FONT]
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja mam koncert wieczorny. Nie trafiło do młodej, że koniec gry i trzeba iść spac-wyje, ze chce jeszcze. No niech wyje, ciekawe kto sie przy tym bardziej zmęczy:confused:
c

hehhehe
a jaka gra jej sie tak spodobala?

straszna tragedia.
[*]
[*]
[*].
Prawie wszyscy byli z Drzewicy. Znam te rejony.:-(

Do tego dziś mój kochany i jedyny dziadziuś jakiego miałam i znałam w nocy odszedł do Pana.:-(
[*] . Boszsz jak mi ciężko...:-(
(*) współczuję mocno :-:)-:)-(
Witam.
Ja jak po ogień.
Przepraszam,nie poczytam:no:,bo czasu brak.
Piszę tylko co u mnie.

Byłam na rozmowie o pracę ,bo koleżanka do mnie zadzwoniła.
I praca jest super.
Powstaje u nas Instytut Promocji i Rozwoju Osobowości.
Zaprosili mnie do współpracy do swojego zespołu.
:szok::szok::szok:

Miałabym prowadzić i promować dogoterapię we wszystkich przedszkolach na naszym terenie .
Przedszkoli mamy 8 .
Stawka za grupę to ok.100 zł. za pracę 30 minut z grupą ;-):-)
Już widać,ile jestem w stanie zarobić :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Spotkania z dzieciakami raz w miesiącu w każdym przedszkolu.:-):-)

Dodatkowo mogę pisać artykuły na naszą stronę i portal miejski o dogo i będę za to odpowiedzialna .
Bez żadnego zwierzchnika . :tak::-):-)
Powiedziałam .
WCHODZĘ W TO !!!!! :tak:;-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Pani Ilona ze stowarzyszenia dzwoniła do szkoły.
Termin szkolenia ustalony na 21 października dla wszystkich nauczycieli.:tak::-):-)

Kuba znów w szkole pojechał tekstem i do nauczycielek i do Jędrka.:-D:-D:-D
Jędrkowi dostało się wczoraj a nauczycielkom dziś.

Pani coś Kubę zapytała,a ten nie miał zamiaru odpowiadać.
Wypalił więc,że jego obejmuje inny program nauczania.:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

Jak pani spytała ,skąd o tym wie ,to oczywiście powiedział,że ja z nim rozmawiałam i wie to ode mnie.
Dodał jeszcze:
Ja jestem w pełni świadomym uczniem proszę pani.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Pani pyta Kubę i inne dzieci alfabetu.
Dzieci odpowiadają ,a Kuba nie.
Pani pyta ,Kubusiu czemu nie chcesz odpowiadać ?
Na to Kuba z pełną powagą:
Bo w tej kwestii jestem tępy jak noga od stołu.:szok::szok::-D:-D:-D
Wszystkie 3 rąbnęły podobno śmiechem.
Po jakiejś chwili i interwencji mojej Kasi .Kuba powiedział alfabet i dostał B+ czyli jakby 5 + :tak::-):-),no ale on jest tępy.:tak::-):-):-)

Jędrek ,aby wkurzyć i sprowokować Kubę zaczął wymyślać różne głupoty.
Wczoraj był łowcą zwierząt i strzelał do nich z niewidzialnej strzelby w celu obdarcia ich ze skóry.:baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy:
Kuba z początku podobno się wkurzył ,ale w końcu mu odpowiedział:
A ja jestem wściekłym psem i ugryzę Cię w d..pę .:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie no as twoj Kuba jest niemozliwy:-D:-D:-D:-D
hehehehe, no cały Kuba, i dobrze mu powiedział

Wszytsko zależy od tego jaki dźwięk wydajesz pryz kichaniu i jak wygladasz w toalecie:-DPodeślij kilk aplików to ocenimy czy jest sie z czego śmiać:-D:-D:-D
Gratki dla zdolnej córci!

Edit: no i się zmęczyła...
A ja wyłączam kompa i ide poczytać jakąs książkę. Dobranoc
no i jaki dzwiek wydajesz w kibelku:-D:-D:-D

witam nocnie mala nie spi jeczy caly czas nie chce spac:sorry2:
kurde no ciekawe ile czuwania mnie teraz czeka:sorry2::crazy:

Witam zaspana, chyba dziś cały dzien taka będe, bo obudzilam sie godzine temu i ciągle zaspana:rofl:

wczoraj bylam zamówić tort na sobotę, jutro będę jechała na zakupy, a w piątek wieczorem będę już robić sałatkę jarzynową, bo potem z Maksem to w sobote nic nie zrobie:rofl:

Lunko
trzymam kciuki za babcię!

witam nową mamę:-)

Witam z ranca
Dziewczynki chyba spia a M odstawia mlodego od szkoly:tak::tak:Pogoda zapowiada sie dzisiaj super wiec trzeba bedzie to wykorzystac:-):tak:
Wczoraj jak szlismy po Dominika to trzy razy sie obracil czy to jet napewno jego tata hehe zanim podbiegl do Niego:-D:tak::tak::tak:Byl w szoku ze zrobilismy Jemu taka niespodzianke ,no ale tez mega zadowolony:tak::tak::tak:Dziewczynki na poczatku tak z dystansem podchodzily do M a szczegolnie Klaudia:tak::tak::tak:
Jutro z racji Dnia Nauczyciela Dominik nie ma zajec w szkole tylko takie spotkanko z wychowawczynia od 10 do 12:tak::tak::tak:

JUSTYS
Wspolczuje z powodu smierci Dziadka [*]:-(

ANABUBKA
Ja tez juz zimowe ciuchy poodswiezalam:tak:Mam nadzieje ze to chociaz na troche odstraszy zime;-):-)

Witam nowa mamusie:-)

A gdzie podziewa sie MALINKA?

Witam,

znowu zapisłam panny do lekarza :eek: zobaczymy co powie...

Justa
[*]

Iwcik, fajna imprezka się szykuje :tak:

A co do jedzenia, to też ciągle do lodówki zaglądam :wściekła/y: a próbuję się odchudzać więc ciężko :eek:

Witam i ja :-):-):-)
Maja w przedszkolu a ja się zaraz biorę za przeglądanie zimowych ubrań bo u mnie jeszcze lato w szafie :-p:-p
Wreszcie dzisiaj do lekarza się zapisałam ale już w internecie pogrzebałam i wyniki morfologii mam dobre, czyli gdzie indziej będzie trzeba szukać przyczyny mojego wiecznego zmęczenia i braku sił :sorry::sorry::sorry:
MH oj biedne te twoje dziewczynki, oby już wyzdrowiały na dobre :tak::tak::tak:
Iwcik to dobrze masz że ci tak te mandaty umarzają :-D:-D:-D
Dowikla oj to wesoło teraz u was jak mężuś przyjechał :tak::tak::tak:, a dzieciaki to normalka że sie cieszą, zapewne jeszcze tatuś prezentów naprzywoził :tak::tak::tak:

reklama
haha no naprawde śmieszne:-D:-D:-D:-D:-D
nie napisałam że jak siusiam tylko samo siadanie ją śmieszy:-p:-p:-p:-p
zdjęć to nie zamierzam wysyłać
ani mi się śni:-D:-D:-D:-D:-D
a kicham jak każdy normalny człowiek..
o tak

a psiiiik:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ładnie kichasz. No to chociaż zdjęcie posiedzenia przyślij:-D:-D:-D

Witaj Kari. Nie macie gdzie iść na spacer? jakiś park, plac zabaw...

Ana Boziu słodki no na przyszły raz na pewno jus ie tym betonem sama zajmiesz:szok:

13 latek??????????????????????????????????????

hehhehe
a jaka gra jej sie tak spodobala?
13 latek i 16 latek, teraz zgwałcili koleżanke tez 13 lat, wczesniej 14 lat dziewczynka
Chodza tylko zwierzaki i bolek i lolek. Obojętnie jaka gra, byle mogła nie iść soać i się bawić. Baardzo jej sie puzle spodobały, perełki, szczególy...

Wczoraj jak szlismy po Dominika to trzy razy sie obracil czy to jet napewno jego tata hehe zanim podbiegl do Niego:-D:tak::tak::tak:Byl w szoku ze zrobilismy Jemu taka niespodzianke ,no ale tez mega zadowolony:tak::tak::tak:

A gdzie podziewa sie MALINKA?
Wzięłiście chłopka z zaskoczenia, hhehhe

A Malinka jest troszke zalatana. Dziś może uda jej sie do nas wbić choc na troszkę.

Do góry