reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
dziendoberek!!!!!!
pogoda fatalna! pada, szaro i zimno!
zastanawiam sie jak tu z zastrzykiem zrobic? bo nie moge hubciowi buta zalozyc! a figielek chyba pytalas czemu na nozce bo na raczkach kompletnie zyl nie mial! a na nozce sie znalazla! ostatnio w szpitalu pobirali mu wlasnie krew z nozki bo hubcio ma straszne zylki! tak jak ja!
pogoda fatalna! pada, szaro i zimno!
zastanawiam sie jak tu z zastrzykiem zrobic? bo nie moge hubciowi buta zalozyc! a figielek chyba pytalas czemu na nozce bo na raczkach kompletnie zyl nie mial! a na nozce sie znalazla! ostatnio w szpitalu pobirali mu wlasnie krew z nozki bo hubcio ma straszne zylki! tak jak ja!
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Witam:-)
Pogoda wietrzna, ale troszkę słonka też mamy. Ostatnio jakoś nie chce mi się siedzieć wieczorami przed kompem, wolę się wylegiwać przed telewizorem. To chyba oznaka nadchodzącej zimy. Nie lubię tych długich wieczorów, bo o 20.00 czuję się jakby była 23.00:-(. Teraz chyba ja wpadnę w depresję.
Mordziulka - biedny Hubcio:-(. A co mu jest
Shady - cieszę się, że masz taki zapał - chyba depresja jest już w odwrocie. I to prawda, że większość bezrobotnych nie pracuje na własne życzenie.
Figielek - ja też nie mogę się zdecydować, które meble wybrać do pokoju córy. A im większy wybór, tym trudniejsza decyzja.
Iwonka - super dzieciaczki na zdjęciach.
Pogoda wietrzna, ale troszkę słonka też mamy. Ostatnio jakoś nie chce mi się siedzieć wieczorami przed kompem, wolę się wylegiwać przed telewizorem. To chyba oznaka nadchodzącej zimy. Nie lubię tych długich wieczorów, bo o 20.00 czuję się jakby była 23.00:-(. Teraz chyba ja wpadnę w depresję.
Mordziulka - biedny Hubcio:-(. A co mu jest
Shady - cieszę się, że masz taki zapał - chyba depresja jest już w odwrocie. I to prawda, że większość bezrobotnych nie pracuje na własne życzenie.
Figielek - ja też nie mogę się zdecydować, które meble wybrać do pokoju córy. A im większy wybór, tym trudniejsza decyzja.
Iwonka - super dzieciaczki na zdjęciach.
Mały zrobił sie strasznym rozrabiakom i nie mam czasu aby tu siedziec, a ponadto idzie mu reszta zabków i marudzi ze chwilami mam go dasc, ale trudno trzeba ten okres przezyc:-)
Ponadto Maciejka nauczyła sie sama wstawac, dzelny maluszek:-)
Musze konczyc bo zaczyna sie płacz
Ponadto Maciejka nauczyła sie sama wstawac, dzelny maluszek:-)
Musze konczyc bo zaczyna sie płacz
witam
u mnie pogoda w miare słonko swieci i nie widac wiaterku:-)
IWONKA dzieciaczki super jak z obrazka
MORDZIULKA zdrowka dla Hubcia,a nie zakładaj mu buta załuz skarpetke grubsza
SHADY no to trzymam kciuki(wielgachne)
ale wasze dzieciaczki szybko spac chodza muj wczoraj zasnoł koło 22 ;-) bo co ja go kładłam-to on myk juz stał w łuzeczku i w dyskusje uderzał albo sie smiał w głos
a tak pozatym to nie umiem wkleic zdjatka pod nickiem
u mnie pogoda w miare słonko swieci i nie widac wiaterku:-)
IWONKA dzieciaczki super jak z obrazka
MORDZIULKA zdrowka dla Hubcia,a nie zakładaj mu buta załuz skarpetke grubsza
SHADY no to trzymam kciuki(wielgachne)
ale wasze dzieciaczki szybko spac chodza muj wczoraj zasnoł koło 22 ;-) bo co ja go kładłam-to on myk juz stał w łuzeczku i w dyskusje uderzał albo sie smiał w głos
a tak pozatym to nie umiem wkleic zdjatka pod nickiem
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
brenda problem polega na tym ze bardzo zimno u nas!!!!!! w poniedzialek jak z nim wyszlam to mial trampki i qrcze bardzo zimne nogi jak weszlismy do domu! ale juz zalatwilam mam znajoma emerytowana pielegniarke i ona przyjdzie mu robic a mieszka niedalekop wiec spoko!
dziekujemy oczywiscie dziewczynki za zyczenie zdrowka!!!!!
dziekujemy oczywiscie dziewczynki za zyczenie zdrowka!!!!!
nikita000
AGATKA
Czesc dziewczynki u mnie tez brzydka pogoda mokro szaro i zimno :--(
a co do depresji jesiennej to ja mam nadzieje ze mnie nie dopadnie
Boże jak wam dobrze że wasze chca jsc spac wczesnie bo Klaudia to łobuz i spać pojdzie ostanim czasem 23 nawet pozniej ale za to o 5 rano pobudka jest niemozliwa ;-);-)
a co do depresji jesiennej to ja mam nadzieje ze mnie nie dopadnie
Boże jak wam dobrze że wasze chca jsc spac wczesnie bo Klaudia to łobuz i spać pojdzie ostanim czasem 23 nawet pozniej ale za to o 5 rano pobudka jest niemozliwa ;-);-)
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Berenda - wejdź u góry na Edytuj Profil i po lewej będzie Edytuj Avatar. Tam zaznacz: użyj własnego avatara i poniżej jest: wyślij obrazek z Twojego komputera. Wybierasz obrazek (musi nie być zbyt duży) i gotowe;-):-).a tak pozatym to nie umiem wkleic zdjatka pod nickiem
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
moj hubert tez kiedys tak chodzi spac a teraz wstaje rano i idzie spac dopiero kolo 12 i potem jak wstanie tak kolo 14-15 to juz do wieczorka buszuje i o 20 kapanko i lulu! a tez nie moglam wytrzymac!
Podziel się: