reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziendoberek!!!!!!

pogoda fatalna! pada, szaro i zimno!
zastanawiam sie jak tu z zastrzykiem zrobic? bo nie moge hubciowi buta zalozyc! a figielek chyba pytalas czemu na nozce bo na raczkach kompletnie zyl nie mial! a na nozce sie znalazla! ostatnio w szpitalu pobirali mu wlasnie krew z nozki bo hubcio ma straszne zylki! tak jak ja!

Witam:-)
Pogoda wietrzna, ale troszkę słonka też mamy. Ostatnio jakoś nie chce mi się siedzieć wieczorami przed kompem, wolę się wylegiwać przed telewizorem. To chyba oznaka nadchodzącej zimy:baffled:. Nie lubię tych długich wieczorów, bo o 20.00 czuję się jakby była 23.00:-p:-(. Teraz chyba ja wpadnę w depresję.
Mordziulka - biedny Hubcio:-(. A co mu jest:confused:
Shady - cieszę się, że masz taki zapał - chyba depresja jest już w odwrocie:confused::tak:. I to prawda, że większość bezrobotnych nie pracuje na własne życzenie.
Figielek - ja też nie mogę się zdecydować, które meble wybrać do pokoju córy. A im większy wybór, tym trudniejsza decyzja:-D.
Iwonka - super dzieciaczki na zdjęciach:tak:.

Mały zrobił sie strasznym rozrabiakom i nie mam czasu aby tu siedziec, a ponadto idzie mu reszta zabków i marudzi ze chwilami mam go dasc, ale trudno trzeba ten okres przezyc:-)
Ponadto Maciejka nauczyła sie sama wstawac, dzelny maluszek:-)
Musze konczyc bo zaczyna sie płacz

witam
u mnie pogoda w miare słonko swieci i nie widac wiaterku:-)
IWONKA dzieciaczki super jak z obrazka

MORDZIULKA zdrowka dla Hubcia,a nie zakładaj mu buta załuz skarpetke grubsza
SHADY no to trzymam kciuki(wielgachne)
ale wasze dzieciaczki szybko spac chodza muj wczoraj zasnoł koło 22 ;-) bo co ja go kładłam-to on myk juz stał w łuzeczku i w dyskusje uderzał albo sie smiał w głos

a tak pozatym to nie umiem wkleic zdjatka pod nickiem

brenda problem polega na tym ze bardzo zimno u nas!!!!!! w poniedzialek jak z nim wyszlam to mial trampki i qrcze bardzo zimne nogi jak weszlismy do domu! ale juz zalatwilam mam znajoma emerytowana pielegniarke i ona przyjdzie mu robic a mieszka niedalekop wiec spoko!

dziekujemy oczywiscie dziewczynki za zyczenie zdrowka!!!!!

Czesc dziewczynki u mnie tez brzydka pogoda mokro szaro i zimno :-:)-(
a co do depresji jesiennej to ja mam nadzieje ze mnie nie dopadnie:no::no:

Boże jak wam dobrze że wasze chca jsc spac wczesnie bo Klaudia to łobuz i spać pojdzie ostanim czasem 23 nawet pozniej ale za to o 5 rano pobudka jest niemozliwa ;-);-):-D:-D:-D:-D

a tak pozatym to nie umiem wkleic zdjatka pod nickiem
Berenda - wejdź u góry na Edytuj Profil i po lewej będzie Edytuj Avatar. Tam zaznacz: użyj własnego avatara i poniżej jest: wyślij obrazek z Twojego komputera. Wybierasz obrazek (musi nie być zbyt duży) i gotowe;-):-).

reklama
moj hubert tez kiedys tak chodzi spac a teraz wstaje rano i idzie spac dopiero kolo 12 i potem jak wstanie tak kolo 14-15 to juz do wieczorka buszuje i o 20 kapanko i lulu! a tez nie moglam wytrzymac!

Do góry